Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264576 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Milli takıma çağrılması veya bıraksak renklilerin alması Beşiktaş için ölçüt mü? Doğru diyorsun aslında bizim kullanmak istemediklerimiz onlar için nimettir.

Bu arada miloseviçin hangi vasfı varda ilk 11 çıkacak? Ne pedro ne o bizim stoperimiz olamaz. Kadromuzda hakkıyla oynayan sadece rhodolfo var.

Kimse maldini bulun onu getirin demiyor veyahut ramosu alın demiyor. 3.5 milyonluk rhodolfonun ayarında sol stoper isteniyor.

fazla uzağa gitmeye gerek yok... Chelsea nin 3.5 milyon a aldığı ama oynatmadığı papy tam aradığımız adam
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Az önce tv de akp reklamina denk geldim sloganlari "sen ben yok turkiye var"

Bizim besteden araklamislar :)
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Deniz

Koyu olan kısımdan sonrası yanlış değil. Süreç :D

İlk yanlışı yaptığın anda süreç işlemeye başladı maalesef.
Süreç böyle değil ama.İsteseler çoktan gönderirlerdi.
Sezer kavgaya karışıp vurulunca neden sözleşmesi fesih edilmedi?Adam zaten top oynamak derdinde değil geldiği ilk gün belli etti bunu neden yapmadılar?
Fırsatın kralını teptiler o dönemde.
Süzen aynı şekilde.Geldi kavga etti,irade gösterseydik sözleşmesi fesh edilirdi.

Geçmiş geçmişte kaldı ama bunlardan ders çıkartmak zorundayız.Şu formayı hak eden giydiği sürece Beşiktaşın önünde kimse duramaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

fazla uzağa gitmeye gerek yok... Chelsea nin 3.5 milyon a aldığı ama oynatmadığı papy tam aradığımız adam

onları görmezler kardeşim :)
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 22:27:23 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 22:15:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu sene gol atamadığımız maç olacak mı bakalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

O iş biraz karışık Kadir.

1923'ten sonra sayıyorlar genelde ondan öncesinde TFF Olmadığı için.

Fener 28

Galatasaray 21

Beşiktaş 18 oluyor sanırım o hesapta. O zaman yayın hakları karışacak, üstüne bunların çoğu İstanbul ligi şampiyonluğu vs o iş olmaz yani yaş.

Olmasın da zaten bizim lehimize bir durum yok bence şu an ne durumdaysak öyle oluruz.

Asıl düzgün yönetilirsek 15-20 yılda toparlayıp yakalayabilme durumumuz var.

Bu seneye çok dikkat çekiyorum eğer bu sene o sene olursa her şey çok değişecek. Olay sadece tek şampiyonluk değil devamı gelecek diye düşünüyorum. 

Mesela şöyle 3 sene üst üste olabilsek mükemmel olurdu. 20-19-16 oluyor ondan sonra her 5 senede 2 kez mutlaka olmak lazım. Olamadığında da 2. olacaksın ki birini dışarı itip yarışan takım hüviyetine bürünesin.

Çevrimdışı Kadir G.

Öyle zaten gerek yok. O örnekler yukarıda real yıldızları mı gelsin diyen arkadaşaydı. Ben uçuk transferde istemiyorum yıldız transferde istemiyorum. Daha doğrusu algıdaki yanlış yıldız algısını istemiyorum.

Rhodolfo gibi Djilobodji gibileri kafi...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pektemek gitmek istiyormus :sevinc :sevinc :sevinc
Kulube fazla yuk olmak istemiyorum demis ne kadar dogru bilemem tabi ama her yerde boyle yaziyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kulube fazla yuk olmak istemiyorum demis ne kadar dogru bilemem tabi ama her yerde boyle yaziyor..

yalandır bu  :D

Sene sonu Ismail ve Mottanin sozlesmeleri bitiyor 2 side gönderilecek yaklasik 2 milyon € maas yukunden kurtuluyoruz bu paraya iyi bir sol bek aliriz artik :tabe: :tabe:
Ama ben hala Ayni fikirdeyim , Sol bekte ne olursa olsun Motta oynamali , Motta her halukarda Ismail ve Tosicten hem defansif hemde hucum olarak 1 tik daha iyi hatta hizumda 2 tik daha iyi bu Cok Net bunu tartismam bile :bandit:
Defansif yönü iyi denen Tosic 3 Gol yedirdi bize .ayrica yedigimiz 8 Golun 5 i Sol kanadimizdan...

Sene sonu Ismail ve Mottanin sozlesmeleri bitiyor 2 side gönderilecek yaklasik 2 milyon € maas yukunden kurtuluyoruz bu paraya iyi bir sol bek aliriz artik :tabe: :tabe:
Ama ben hala Ayni fikirdeyim , Sol bekte ne olursa olsun Motta oynamali , Motta her halukarda Ismail ve Tosicten hem defansif hemde hucum olarak 1 tik daha iyi hatta hizumda 2 tik daha iyi bu Cok Net bunu tartismam bile :bandit:
Defansif yönü iyi denen Tosic 3 Gol yedirdi bize .ayrica yedigimiz 8 Golun 5 i Sol kanadimizdan...

tosic ismail gitsin diyon yani :D

@Çağrı bugun cok guzel ozetlemisti Toisicin 7 haftada yatigi hatayi Motta 1 sezonda yapmadi diye
Kesinlikle katılıyorum buna , Bu Tosic bu kadar hataya ragmen nasil kadro disi kalmaz ve nasil hala banko oynar aklim almıyor..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abiye sormak gerek  :evillol:
köken olarak hepimiz uzak doğuluyuz :D
çoğumuzun şu anda oralarda yaşayan akrabaları vardır @Çağrı

Mottanin yapacagi seyler belli
Senede 2 -3 penalti yapar
En az 1 veya 2 kırmızı kart gorur
Bunun yaninda surekli kendi kalesine Gol atmaz , Rakibe asist yapmaz
Fakat Gol atar , Sut dener , Asist yapar , Hucuma sikca cikar
Bu ozellikler ne ismailde nede Tosicte yok
Motta = Vasat
Ismail - Tosic = Vasat Alti
Bu nedenle Banko Motta oynamali
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 22:42:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

Sezon başında da bu haberler çıktı.
Menajeri 4 sene kapı gibi kontrat yaptık 4 sene burdayız dedi.
Yani yalan haberdir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 22:48:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
köken olarak hepimiz uzak doğuluyuz :D
çoğumuzun şu anda oralarda yaşayan akrabaları vardır @Çağrı

@Necmi abi İlber Ortaylı gibisin sorunun asıl cevabını hiçbir zaman alamıyoruz  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Motta'yı hiç sevmem diyebilirim de yahu tosic kadar da kötü değil ki bu adam. Senede 3-4 tane penaltı yaptırıyordu tosic direk kendisi atıyor çok çok kötü. İnsanın kadro yazarken eli gitmez o beş harfi yanyana koymayı.

Motta şu an bayada çaba sarf ediyor durumu ne tam bilmiyorum ama eldekilerin içinde yine en iyisi Motta.

Motta'yı hiç sevmem diyebilirim de yahu tosic kadar da kötü değil ki bu adam. Senede 3-4 tane penaltı yaptırıyordu tosic direk kendisi atıyor çok çok kötü. İnsanın kadro yazarken eli gitmez o beş harfi yanyana koymayı.

Motta şu an bayada çaba sarf ediyor durumu ne tam bilmiyorum ama eldekilerin içinde yine en iyisi Motta.
Bende 1 saatir bunu anlatıyorum :D
En azindan ne yapacagi belli ne verecegi belli Mottanin en 1 - Kirmizi gorur , 2-3 penalti yaptirir ama bunun yaninda tabelada yapar her sene 2-3 Gol atip bir okadarda asist yapar , Sut dener , Hucuma sik cikar , orta acar , Adam eksiltebilir
Ama Ne tosic nede ismail bunları yapamaz
Gercwkten Hayret ediyorum Senol hoca nasil hala bu tosici Banko oynatiyor..
Ben tosici birak kulubeyi , Mac kadrosuna bile almam

Dahada ileri gideyim bedavaya verdigimiz Emre ozkani oynatirim , Gokhan suzeni oynatirim ama yine Tosici oynatmam ben bu kadar kotu bir Sol bek görmedim
Abartma diyen olacaktir abartmiyorum
Ya herseyi gectim Bek oyuncusu HANTAL olurmu yahu ?? Adam kosamiyor ben boyle bisey görmedim..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Çağrı bugun cok guzel ozetlemisti Toisicin 7 haftada yatigi hatayi Motta 1 sezonda yapmadi diye
Kesinlikle katılıyorum buna , Bu Tosic bu kadar hataya ragmen nasil kadro disi kalmaz ve nasil hala banko oynar aklim almıyor..
Yunus Emre , üç sol bekte Beşiktaş'ın ilk 11 oyuncusu olabilecek kapasitede değil . Motta ve Tosic en iyi ihtimal rotasyona dahil edilebilir . Tosic 2+1 yıllık imzaladı .Motta'nın sözleşmesi ise bu yıl bitiyor. Bu durumda yapılabilecek en iyi hamle sözleşmesi biten Motta ve İsmal'in yerine kaliteli bir sol bek alıp Tosic'i yedeklemek , bu gerçekleşene kadar ise Tosic'i en iyi verim alınabilecek şekilde oynatmak .

Tosic'in sorunu  pozisyonlarda anlık olarak hızlı , doğru kararları alamamak . Bu sorun tamamıyla telafi edilemez fakat bir takım önlemler alınarak daha az göze batacak seviyeye düşürülebilir. Tosic'in daha düzgün kararlar alabilmesi için oyun içinde daha fazla seçeneği olabilmeli. Daha fazla seçenek için  etrafının kalabalık olması lazım . Kısa vadede çözüm , Tosic atağa çıkarken çizgiye inmektense daha çok içeriye kat etmesi , defans yaparken de önündeki kanat oyuncusunun Tosic'in yardımına daha fazla gelmesi. Bu durumda sorun yine sıfırlanmıyor ama eskisine oranla Tosic'in hataları daha az göze batacaktır. Buna ilaveten  takım olarak daha kompakt oynamaya başlarsak bu da sorunun azalmasında fayda sağlayacaktır. Her halükarda bu takımın ideal bir sol beke ihtiyacı var ve bu gerçekleşene kadar Tosic'i takım için verimli olabilecek şekilde kullanmanın yollarını aramalıyız.

Yunus Emre , üç sol bekte Beşiktaş'ın ilk 11 oyuncusu olabilecek kapasitede değil . Motta ve Tosic en iyi ihtimal rotasyona dahil edilebilir . Tosic 2+1 yıllık imzaladı .Motta'nın sözleşmesi ise bu yıl bitiyor. Bu durumda yapılabilecek en iyi hamle sözleşmesi biten Motta ve İsmal'in yerine kaliteli bir sol bek alıp Tosic'i yedeklemek , bu gerçekleşene kadar ise Tosic'i en iyi verim alınabilecek şekilde oynatmak .

Tosic'in sorunu  pozisyonlarda anlık olarak hızlı , doğru kararları alamamak . Bu sorun tamamıyla telafi edilemez fakat bir takım önlemler alınarak daha az göze batacak seviyeye düşürülebilir. Tosic'in daha düzgün kararlar alabilmesi için oyun içinde daha fazla seçeneği olabilmeli. Daha fazla seçenek için  etrafının kalabalık olması lazım . Kısa vadede çözüm , Tosic atağa çıkarken çizgiye inmektense daha çok içeriye kat etmesi , defans yaparken de önündeki kanat oyuncusunun Tosic'in yardımına daha fazla gelmesi. Bu durumda sorun yine sıfırlanmıyor ama eskisine oranla Tosic'in hataları daha az göze batacaktır. Buna ilaveten  takım olarak daha kompakt oynamaya başlarsak bu da sorunun azalmasında fayda sağlayacaktır. Her halükarda bu takımın ideal bir sol beke ihtiyacı var ve bu gerçekleşene kadar Tosic'i takım için verimli olabilecek şekilde kullanmanın yollarını aramalıyız.
Her hafta kendi kalesine atmaya devam etisn , rakibe asist yaoamaya devam etsin diyrosun yani abi :D
Mottaya sans vermeli hoca sene sonu yine gonderelim ama suam oynamayi hak eden Motta
Az oncede yazdim abi Tosicten ne koy olur ne kasaba adam bi kere Hantal , Kosamiyor yahu bek oyuncusu agir olurmu , Saka gibi , Gulsemmi aglasammi bilemedim :by2: :by2:

Çevrimdışı Kadir G.

@Çağrı yanlis bilmiyorsam Ersanin 3 sarisi oldu 1 ta e daha gorurse Cezali duruma dusecek , Sence bu durumda Hoca Stoperde Milo veya Pedroyu mu oynatir yoksa Tosici mi ceker oraya ??

Olcay haric 4 u ilk 11 de baslamali milli maclarda ama ImPARAtor sadece Ozi ve toreyi oynayip Ersanla - Cenki kulubede oturtacaktir :akuma:
Ersan yerine Serdar aziizin , Cenk yerine Umutun oynayacak olmasi bike herseyi ozetliyor aslinda...

Çevrimdışı Kemal

Tosici jet hızıyla tahmetli dedem almadı bu takıma 2.5 a Holebas varken. Sonra laf söyleyince itham edici oluyoruz. Kafatası içinde futbol beyni taşıyan kimse buna fm oynayan çoluk combalak dahil o bütçeyle motta ve İsmail yanına Tosic transfer etmez , paralel evrende yaşıyor bu transferi yapanlar .Hayret