nasıl bir ego sahibisinki kendi düşüncenin doğru olduğunu söylüyorsun. Sen söyleyince doğru olacak diye bir kuralmı
var o kadar sponsorluk yapıldı bütce rakiplerinle bu sene denk hale getirilebildi sen hala 3 sene önceye bakıp şimdi eleştiriyorsun
bu günün doğruları 3 sene öncesine göre hüküm görmez bu gün diyorsun Töre gibi bir oyuncu aldılar artı değer kattılar değilmi
ama Töre transferide risk değilmiydi tutmayabilirdi hiç bir takımda tutunamayan sorunlu gol bile atmamış asist yapamayan bir oyuncu
aldık tutmayabilirdi bir riskti girildi kazandık oğuzhan içinde aynı şey geçerli atiba içinde Dembaba bir riskti gomez büyük bir risk
bizim nerdeyse her transferimiz ciddi riskler içeriyor ama bir şekilde tutuyor ikisi tutmamış çok büyük bir kayıp değil eneramoya bonservis
ödemedik sezere bir milyon ödedik alınabilecek bir riskti diğerleride alınabilecek risklerdi totale baktığımızda risk yönetiminden başarılı çıkmış bir yönetim
görüyorum herkes porto örneğini veriyor birde dönün ellerinde patlayan oyunculara bakın sanki her aldıkları tutuyor. Gerçekler deme
çünkü senin gerçek dediğin bana ütopya gibi geliyor insanlarda mükemmellik arıyorsunda önce bir kendine bak ne kadar mükemmelsin.
sen başkalarında sıfır hata arıyorsan demekki kendi hayatında mükemmel kararlar alıyorsun sıfır hatayla yürüyorsun. Ben söyleyeyim ne eneramo transferi yanlıştı
nede sezer transferi yanlış olan Biliçin onları yönetememesiydi onlar Biliçin kaprisine kurban gitti bu gün orta sahamızda sezeri arıyoruz ama bunu kimse itiraf etmiyor
eneramo ne kadar şans bulduda yerden yere vuruyoruz tutabilirdi tutmadı bile diyemiyoruz hiç şans bulamadılarki bu gün miloseviçi beğenmiyorsunuz
nesini beğenmiyorsunuz karakterinimi tipinimi sakın futbolunu demeyin bir kere bile şans bulamamış birine böyle bir şey demek için insanın nasıl bir ruh halinde olması gerekir fikrini söyleyebilirsin eleştirinide yapabilirsin ama hayatını Beşiktaşın peşinde koşarak devam etmiş yükselip Beşiktaş başkanlık koltuğuna oturmuş birinden daha iyi biliyorum demekde senin için biraz komikdaha bir evin ekonomisini yönetemeyecek tecrübedesin kulüp yöneten insanları eleştiriyorsun bunada kabul
birde üstüne ben doğruları söylüyorum diyorsun işte bu yanlış bana göre bunlar böyle demek farklı ben doğruyu söylüyorum demek çok farklı
ne kadar bencilce bir şey hiç beklenti yokken katlanılabilirdi demek peki beklentin yokken bu gün beklenti içine girmeni sağlayan kim adamlar doğru işler yapmadan
doğru adımları atmadan seni nasıl yanan evden beklentin olan hale dönüştürdüler bak tek cümlenin içinde bel altı vururken cümlenin sonunda bilinç altı bile olsa haklarını veriyorsun ama bunun farkında bile değilsin yani eleştirirken eleştirdiğinin ne olduğunun bile farkında değilsin
senin kelimelerinle seni yanan evden çıkartıp bu gün şampiyonluk bekler hale soktuysa bu yönetim başarısıdır.
sen istediğini söylemeye devam et ama bir şeyi unutma tarih konuşanları değil yapanları yazar. Geçen sene
biliç gidecek olmasa lige asılsa şampiyon olacaktık ne olacaktı o zaman aynı nesnel koşullarda başarısız kabul ettiğin yönetim
başarılımı olmuş olacaktı yada bu sene şampiyon olursak bir anda başarısız olduğunu iddia ettiğin yönetim başarılımı olacak
yaz boyu günden güne fikir değişti bir ver yansın edildi bir övüldü daha maç oynamadan fener şampiyon ilan edildi bu gün onlardan hiç kimse
burda yazmıyor sustu kenara geçti bekliyor olası bir başarısızlıkta gene çıkacaklarbu gün feneri yendik yönetim başarılı yarın yenilirsek başarısız
işte sizin anlayışınız bu kadar bir fikrin bile arkasında duramıyorsunuz doğru veya yanlış ondan sonra ben doğruları söylüyorum deme
sezer eneramo hatalı de eleştir ama diğer transferlerinde doğru yapmıştır de hakkını ver ama iki transferi örnek gösterip bu yönetim
hatalıdır dersen bende hadi canım sende derim senin baban sana boğazda ev özel uçak güzel bir yat aldımı şimdi baban hatalı bir babamı oluyor
yönetimide aynı şekilde düşün imkanları dahilinde kararlar alıyorlar bunların bazılarıda yanlış oluyor çünkü dar imkanlarla karar almak
zorunda kalırsan hata yapma oranında artar @Kadir Güney
sakın hoşgörülü olmadığımızı söyleme böyle bir şey söylemeye senin hiç hakkın yok burda yedi kere ceza almışsın bunların hepside hakaretten ve bunun karşılığda aslında forumdan kaydının silinmesidir her seferinde ve biz sana bayağı hoş görülü davranmışız yani senin bizi eleştirmeden önce kendine bir bakman lazım
Tek tek yazayım ego sahibiyim herkeste var yalnız forum sayfasında kendi fikrinden olmayanı her mesajda sindirmeye çalışacak kadar ego sahibi değilim.
Töre riskti alınmasaydı olcan peşinde koşulacaktı alınmasını o zaman çok istedim çünkü iş potansiyelinin ortaya çıkmasıydı. Bunuda teknik ekip yapmıştır hani önceki mesajda yazmışsınız ya "sahaya yönetim ne yapsın her şey oyuncuların elinde şampiyon olanda olamayanda onlar" diye sizin cevabınızla karşılık veriyorum: Töre'nin değerini yükselten ne fikret orman ne de yönetiminden herhangi birisi değildi.
Risk diye yazdığınız tüm oyuncuların gelmesini istedim ben zaten çünkü onların "oluru" vardı. İsimler ya kendini birçok kez kanıtlamış Ba, Gomez idi ya da altyapısına güvenilip sadece 500 bin euroya alınan yetenekli Oğuzhan'dı.
sezere eneramoya yanlış transfer diyemeyecek kadar fanatikseniz benim diyeceğim bir şey yok. O ikisi taraftarın vicdanında asla unutulmayacak kara leke olarak yer edindiler. Biri arkadaş ricasıyla diğeri de menajer tanıdığı rızasıyla alınmış oyuncular. Biri fenerin artığı, sorunlu karaktere sahip biri diğeri ameliyatını üstlenerek imzalattığımız biri. Şunlara yanlış diyememek nasıl bir düşünce çok merak ediyorum.
Miloseviçi başta futbol bilgisi benden fersah fersah önde Çağrı ve Atalay defalarca açıkladı ben de görüşlerimi buraya yazdım. İlla 40 maça çıkması gerekmiyor oynadığı maçlarda yeni transfer olduğu için sürekli dikkat ederek izledim. Oyuncu stopere sonradan evrilmenin problemini yaşıyor bizim stoperimiz olamaz. Ersandan şikayet ederken Miloseviçi görmek istemem. Hele milli takımda yaptığı hatalar bunları görebilmek için yeterli. İzleseydiniz görebilirdiniz.
Bilinçaltına gerek yok azıcık başkalarının fikirlerine tahammül etseniz haklarını verdiğimi görürdünüz.
Fikret ormanın hep tek başına seçimd girdiği konuşuluyor diğer iki adayın hakkı neden yeniyor? Onlardan biri seçilse ormandan daha iyi veya kötü yöneteceğinin garantisi mi vardı?
Beklenti tabi oluşacak ben Feda sezonunda da şampiyonluk bekliyordum her zaman beklerim. Ben taraftar olarak görevlerimi yapmaya çalışıyorsam fikret ormanda Beşiktaş kulübü başkanlık makamının gereklerini yerine getirmek zorunda. Tabi ki kulüp için çalışacak sponsorluk yapacak anlaşma yapacak bunlar onun görevi benim değil.
Hangi tecrübeye sahip olduğuma karar verecek kişi siz değilsiniz başkasıda değil. Kendi tercihimle adımı soyadımı verdiğim forum hesabından mı anlıyorsunuz. Öyleyse size bravo. Gülünç gerçekten.
Bel altı bel altı diye tutturmuşsunuz kendiniz aynı şeyi yapıyorsunuz. Kulüpten benim hayatıma nasıl geçebildiniz?
feneri şampiyon ilan edenlerden değilim hatta şu an bodoslayan kjaeridir pereirasıdır hepsinden beklentimi o zamanlar yazdım. Daha avantajlı olduğumuzu biliyorum. Dahası da olacaktı yok Veli şöyle Tolgay böyle denerek eksikler bırakıldı. O yüzden merak etmeyin ben buradayım.
Cezalara gelirsek onların çoğu @Yunus Emre Dökmeci ile tartışmalarımızdan kaynaklı. O anda tartışmanın sıcaklığıyla karşılıklı yazdıklarımızdan dolayı cezalar aldık. Onun haricinde yine müdahale olmadan eskiye dönmesini bildik.
Bir cezamın sebebi ise şu an forumda yok kendi elinizle kaydını sildiniz.
Ben burada bir oyuncuyu tek maçla asıp kesen ama yönetim taraftarlarını da biliyorum sadece isim yazmıyorum. Destekledikleri yönetimin aldığı oyuncuya ben süre tanıyor çok erken diyebiliyorsam objektiflik konusunda sıkıntım olduğunu düşünmüyorum.
Son olarak keşke haklarını verseydin demişsiniz ben iyi transferler için haklarını sonuna kadar verdiğimi düşünüyorum.