Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264966 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Golden sonra Arnavutluk tribünlerine çetnik selamı gibi iğrenç bir hareket yapan Tosic BEŞİKTAŞIMIZDAN derhal kovulmalıdır !

Beşiktaş sayfaları böyle yazmışlar.Siz ne düşünüyorsunuz ?

Çevrimdışı atalay

Öncelikle bu sene Tosic'ten kötü olan İvanovic'in yerine giren malum sol bek Arnavutluk maçında 2.golün asistini yaptı.

Fakat 1.golden sonra çetnik selamı yaptı. Kadro dışı bırakmak için harika bir sebep.

Yaptığı şey kabul edilemez.

Çevrimdışı legendmaster

tosicin çetnik selamı yapmasını geçtim gözünün üstünde kaşı olduğu için kadro dışı bırakılsa benim için yeterli sebeptir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nedir bu "Çetnik Selamı"nın tam manası özellikle de ordaki Arnavutlar için, açıklar mısınız?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Öncelikle bu sene Tosic'ten kötü olan İvanovic'in yerine giren malum sol bek Arnavutluk maçında 2.golün asistini yaptı.

Fakat 1.golden sonra çetnik selamı yaptı. Kadro dışı bırakmak için harika bir sebep.

Yaptığı şey kabul edilemez.

Ben Arnavutluk tarihine Balkanlar ve Adriyatik coğrafyasına epey hakimim.

O işaretin iki sebebi var.

Biri Çetniklerin, Boşanakların iki parmağını kestikten sonra bu işareti yaptırmaları.

Diğeri ki işaretin kökeni: O üç parmağın İsa, Tanrı ve Sırpları ifade etmesi. Arnavutluk-Sırbistan tarihi rekabetini düşünürsek yaptığının ırkçılık olma ihtimali epey yüksek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 00:11:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mario Gomez Cha Cha Cha :)

http://www.youtube.com/watch?t=1&v=r_P3qJAQ6eo

Takım çok iyi gittiği için biraz underrated kaldı bu performans ancak çok iyi iş çıkarıyor.

Adam 6 gol attı 2'si derbide sıfır penaltı.

Totalde 30'u geçer bu gidişle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biri Çetniklerin, Boşanakların iki parmağını kestikten sonra bu işareti yaptırmaları.

Diğeri ki işaretin kökeni: O üç parmağın İsa, Tanrı ve Sırpları ifade etmesi. Arnavutluk-Sırbistan tarihi rekabetini düşünürsek yaptığı düpedüz ırkçılıktır. Böyle bir oyuncunun Beşiktaş'ta işi yok.
Ben de tam bunu yazmaya geliyordum ama 2. söylediğini bilmiyordum.

Maalesef çetnik selamını geçmişte çeşitli dallardaki birçok Sırp sporcu ara sıra yapmıştır.

Irkçılığın her türlüsüne karşı olan biri olarak bu konuda Tosic'e gerçekten çok kızdım ve kulüp tarafından bir yaptırım uygulanması gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 00:16:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Tosic'i hiç sevmeyen aynı zamanda Balkan göçmeni kökenli biri olarak söylüyorum;

o coğrafya öyle karışık bir coğrafya ki bunlar çok hafif. Hele ki konu Sırplar ise.

Durum bizlik olur mu bilmiyorum ama Uefa çıra gibi yakabilir. Nazi selamına 10 maç ceza gelmişti benzeri olma ihtimali yüksek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

nasıl bir ego sahibisinki kendi düşüncenin doğru olduğunu söylüyorsun. Sen söyleyince doğru olacak diye bir kuralmı
var o kadar sponsorluk yapıldı bütce rakiplerinle bu sene denk hale getirilebildi sen hala 3 sene önceye bakıp şimdi eleştiriyorsun
bu günün doğruları 3 sene öncesine göre hüküm görmez bu gün diyorsun Töre gibi bir oyuncu aldılar artı değer kattılar değilmi
ama Töre transferide risk değilmiydi tutmayabilirdi hiç bir takımda tutunamayan sorunlu gol bile atmamış asist yapamayan bir oyuncu
aldık tutmayabilirdi bir riskti girildi kazandık oğuzhan içinde aynı şey geçerli atiba içinde Dembaba bir riskti gomez büyük bir risk
bizim nerdeyse her transferimiz ciddi riskler içeriyor ama bir şekilde tutuyor ikisi tutmamış çok büyük bir kayıp değil  eneramoya bonservis
ödemedik sezere bir milyon ödedik alınabilecek bir riskti diğerleride alınabilecek risklerdi totale baktığımızda risk yönetiminden başarılı çıkmış bir yönetim
görüyorum herkes porto örneğini veriyor birde dönün ellerinde patlayan oyunculara bakın sanki her aldıkları tutuyor. Gerçekler deme
çünkü senin gerçek dediğin bana ütopya gibi geliyor insanlarda mükemmellik arıyorsunda önce bir kendine bak ne kadar mükemmelsin.
sen başkalarında sıfır hata arıyorsan demekki kendi hayatında mükemmel kararlar alıyorsun sıfır hatayla yürüyorsun. Ben söyleyeyim ne eneramo transferi yanlıştı
nede sezer transferi yanlış olan Biliçin onları yönetememesiydi onlar Biliçin kaprisine kurban gitti bu gün orta sahamızda sezeri arıyoruz ama bunu kimse itiraf etmiyor
eneramo ne kadar şans bulduda yerden yere vuruyoruz tutabilirdi tutmadı bile diyemiyoruz hiç şans bulamadılarki bu gün miloseviçi beğenmiyorsunuz
nesini beğenmiyorsunuz karakterinimi tipinimi sakın futbolunu demeyin bir kere bile şans bulamamış birine böyle bir şey demek için insanın nasıl bir ruh halinde olması gerekir fikrini söyleyebilirsin eleştirinide yapabilirsin ama hayatını Beşiktaşın peşinde koşarak devam etmiş yükselip Beşiktaş başkanlık koltuğuna oturmuş birinden daha iyi biliyorum demekde senin için biraz komikdaha bir evin ekonomisini yönetemeyecek tecrübedesin kulüp yöneten insanları eleştiriyorsun bunada kabul
birde üstüne ben doğruları söylüyorum diyorsun işte bu yanlış bana göre bunlar böyle demek farklı ben doğruyu söylüyorum demek çok farklı
ne kadar bencilce bir şey hiç beklenti yokken katlanılabilirdi demek peki beklentin yokken bu gün beklenti içine girmeni sağlayan kim adamlar doğru işler yapmadan
doğru adımları atmadan seni nasıl yanan evden beklentin olan hale dönüştürdüler bak tek cümlenin içinde bel altı vururken cümlenin sonunda bilinç altı bile olsa haklarını veriyorsun ama bunun farkında bile değilsin yani eleştirirken eleştirdiğinin ne olduğunun bile farkında değilsin
senin kelimelerinle seni yanan evden çıkartıp bu gün şampiyonluk bekler hale soktuysa bu yönetim başarısıdır.
sen istediğini söylemeye devam et ama bir şeyi unutma tarih konuşanları değil yapanları yazar. Geçen sene
biliç gidecek olmasa lige asılsa şampiyon olacaktık ne olacaktı o zaman aynı nesnel koşullarda başarısız kabul ettiğin yönetim
başarılımı olmuş olacaktı yada bu sene şampiyon olursak bir anda başarısız olduğunu iddia ettiğin yönetim başarılımı olacak
yaz boyu günden güne fikir değişti bir ver yansın edildi bir övüldü daha maç oynamadan fener şampiyon ilan edildi bu gün onlardan hiç kimse
burda yazmıyor sustu kenara geçti bekliyor olası bir başarısızlıkta gene çıkacaklarbu gün feneri yendik yönetim başarılı yarın yenilirsek başarısız
işte sizin anlayışınız bu kadar bir fikrin bile arkasında duramıyorsunuz doğru veya yanlış ondan sonra ben doğruları söylüyorum deme
sezer eneramo hatalı de eleştir ama diğer transferlerinde doğru yapmıştır de hakkını ver ama iki transferi örnek gösterip bu yönetim
hatalıdır dersen bende hadi canım sende derim senin baban sana boğazda ev özel uçak güzel bir yat aldımı şimdi baban hatalı bir babamı oluyor
yönetimide aynı şekilde düşün imkanları dahilinde kararlar alıyorlar bunların bazılarıda yanlış oluyor çünkü dar imkanlarla karar almak
zorunda kalırsan hata yapma oranında artar @Kadir Güney
sakın hoşgörülü olmadığımızı söyleme böyle bir şey söylemeye senin hiç hakkın yok burda yedi kere ceza almışsın bunların hepside hakaretten ve bunun karşılığda aslında forumdan kaydının silinmesidir her seferinde ve biz sana bayağı hoş görülü davranmışız yani senin bizi eleştirmeden önce kendine bir bakman lazım

Tek tek yazayım ego sahibiyim herkeste var yalnız forum sayfasında kendi fikrinden olmayanı her mesajda sindirmeye çalışacak kadar ego sahibi değilim.

Töre riskti alınmasaydı olcan peşinde koşulacaktı alınmasını o zaman çok istedim çünkü iş potansiyelinin ortaya çıkmasıydı. Bunuda teknik ekip yapmıştır hani önceki mesajda yazmışsınız ya "sahaya yönetim ne yapsın her şey oyuncuların elinde şampiyon olanda olamayanda onlar" diye sizin cevabınızla karşılık veriyorum: Töre'nin değerini yükselten ne fikret orman ne de yönetiminden herhangi birisi değildi.

Risk diye yazdığınız tüm oyuncuların gelmesini istedim ben zaten çünkü onların "oluru" vardı. İsimler ya kendini birçok kez kanıtlamış Ba, Gomez idi ya da altyapısına güvenilip sadece 500 bin euroya alınan yetenekli Oğuzhan'dı.

sezere eneramoya yanlış transfer diyemeyecek kadar fanatikseniz benim diyeceğim bir şey yok. O ikisi taraftarın vicdanında asla unutulmayacak kara leke olarak yer edindiler. Biri arkadaş ricasıyla diğeri de menajer tanıdığı rızasıyla alınmış oyuncular. Biri fenerin artığı, sorunlu karaktere sahip biri diğeri ameliyatını üstlenerek imzalattığımız biri. Şunlara yanlış diyememek nasıl bir düşünce çok merak ediyorum.

Miloseviçi başta futbol bilgisi benden fersah fersah önde Çağrı ve Atalay defalarca açıkladı ben de görüşlerimi buraya yazdım. İlla 40 maça çıkması gerekmiyor oynadığı maçlarda yeni transfer olduğu için sürekli dikkat ederek izledim. Oyuncu stopere sonradan evrilmenin problemini yaşıyor bizim stoperimiz olamaz. Ersandan şikayet ederken Miloseviçi görmek istemem. Hele milli takımda yaptığı hatalar bunları görebilmek için yeterli. İzleseydiniz görebilirdiniz.

Bilinçaltına gerek yok azıcık başkalarının fikirlerine tahammül etseniz haklarını verdiğimi görürdünüz.

Fikret ormanın hep tek başına seçimd  girdiği konuşuluyor diğer iki adayın hakkı neden yeniyor? Onlardan biri seçilse ormandan daha iyi veya kötü yöneteceğinin garantisi mi vardı?

Beklenti tabi oluşacak ben Feda sezonunda da şampiyonluk bekliyordum her zaman beklerim. Ben taraftar olarak görevlerimi yapmaya çalışıyorsam fikret ormanda Beşiktaş kulübü başkanlık makamının gereklerini yerine getirmek zorunda. Tabi ki kulüp için çalışacak sponsorluk yapacak anlaşma yapacak bunlar onun görevi benim değil.

Hangi tecrübeye sahip olduğuma karar verecek kişi siz değilsiniz başkasıda değil.  Kendi tercihimle adımı soyadımı verdiğim forum hesabından mı anlıyorsunuz. Öyleyse size bravo. Gülünç gerçekten.

Bel altı bel altı diye tutturmuşsunuz kendiniz aynı şeyi yapıyorsunuz. Kulüpten benim hayatıma nasıl geçebildiniz?

feneri şampiyon ilan edenlerden değilim hatta şu an bodoslayan kjaeridir pereirasıdır hepsinden beklentimi o zamanlar yazdım. Daha avantajlı olduğumuzu biliyorum. Dahası da olacaktı yok Veli şöyle Tolgay böyle denerek eksikler bırakıldı. O yüzden merak etmeyin ben buradayım.

Cezalara gelirsek onların çoğu @Yunus Emre Dökmeci ile tartışmalarımızdan kaynaklı. O anda tartışmanın sıcaklığıyla karşılıklı yazdıklarımızdan dolayı cezalar aldık. Onun haricinde yine müdahale olmadan eskiye dönmesini bildik.

Bir cezamın sebebi ise şu an forumda yok kendi elinizle kaydını sildiniz.

Ben burada bir oyuncuyu tek maçla asıp kesen ama yönetim taraftarlarını da biliyorum sadece isim yazmıyorum. Destekledikleri yönetimin aldığı oyuncuya ben süre tanıyor çok erken diyebiliyorsam objektiflik konusunda sıkıntım olduğunu düşünmüyorum.

Son olarak keşke haklarını verseydin demişsiniz ben iyi transferler için haklarını sonuna kadar verdiğimi düşünüyorum.

Çevrimdışı atalay

Diğeri ki işaretin kökeni: O üç parmağın İsa, Tanrı ve Sırpları ifade etmesi. Arnavutluk-Sırbistan tarihi rekabetini düşünürsek yaptığının ırkçılık olma ihtimali epey yüksek.

Bu şekilde gol sevinci yaşayan çok Sırp futbolcu var. Mesela Mateja Kezman'da böyle sevinirdi ligimizde.

Lakin özellikle 2 parmağı kesmenin ana mantığı yukarıda yazdığım işaretin kökeni yani başka dinden ve ırktan birilerine kendi 3 kutsalını kabul ettirmek. Arnavutların olduğu dolu bir statta, seyircilerin önünde bu selamı yapmak pek masumane bir hareket değil.

edit: Şunu da ekleyeyim.

Hareket Ortodoks inancında Baba - Oğul - Kutsal Ruh üçlemesini sembolize ediyor. Fakat bu hareketi daha çok milliyetçiler ve militaristler kullanıyor.

Velhasıl o statta, seyirci karşında bunu yapması her türlü ırkçılık.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 00:40:35 atalay ]

Çevrimdışı Kadir G.

Bu şekilde gol sevinci yaşayan çok Sırp futbolcu var. Mesela Mateja Kezman'da böyle sevinirdi ligimizde.

Lakin özellikle 2 parmağı kesmenin ana mantığı yukarıda yazdığım işaretin kökeni yani başka dinden ve ırktan birilerine kendi 3 kutsalını kabul ettirmek. Arnavutların olduğu dolu bir statta, seyircilerin önünde bu selamı yapmak pek masumane bir hareket değil.

Ya hadi Türkiyeyle vs oynasalar neyse dediğin gibi rakip Arnavutlukluk olunca ben tamamen art niyet ararım bunda.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Markovic'te; "Kosova Sırplarındır" diye tweet atmış.

Bununda bir cezası olmalı. 

Çevrimiçi COB

Bir Kosova Arnavutu olarak Tosic'i artik bu takimda gormek istemiyorum. O yaptigi çetnik işareti Bosna ve Kosova'da binlerce muslumani kadin çocuk farketmeden olduren sirp milliyetçi psikopatlarin işareti. Savaşi bizzat yaşayan birisi olarak Sirplar kadar katil bir millet yoktur.

Allaha çok şükür ki tüm Avrupaya ve dunyaya medeniyetin ne demek olduğunu gösterdik bu akşam. Ne ufak bir taşkinlik, ne kötü tezahurat olmadi.

Çevrimdışı legendmaster

Bu arada Markovic'te; "Kosova Sırplarındır" diye tweet atmış.

Bununda bir cezası olmalı.
fb ırkçılığı içselleştirmiş bir kulüptür bu neki uefa verirse bilmem

Çevrimdışı Kadir G.

Umarım kadro dışı bırakılır.

Çevrimdışı legendmaster

tosicin sözleşmesi direkt feshedilsin zaten zarardan başka bir şey verdiği yoktu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 00:33:30
  • Beşiktaş / Bodrum
@Necmi abi Porto örneğini 2. kez verdiğin için söyleme gereği duydum.

Dediğin gibi Porto'nun her aldığı oyuncu tutmaz. 15 tane alır 10 tanesini kiralar dağıtır 2'sini altyapısına koyar 3'ünü kadrosuna alır ortalama olarak bakarsan.

Lakin nasıl ki ekol yaratmak için Porto yanlış örnekse bizim açımızda savunma yapmak için de yanlış örnek.

Porto 30 yaşında Benfica'nın çöpe atacağı oyuncuya 1.5 milyon euro verip eline 3 yıldan 3 milyon euroluk sözleşme vermez. Ya da ameliyat masasından oyuncu almaz.

Porto riski 19 yaş altı oyunculardan alır onların da maaşları 100 bin euroyu geçmez. Yani hepsinde yanılsa bile senin bir Sezer transferin kadar koymaz. Guarin gibi adam 120.000 euro maaşla geldi bu kulübe.

Kaldı ki onlardan bile zarar etmez genelde en kötü aldığına okutur bir yere. Bizim yaptığımız iş başka. Burada biz profesyonel görevlendirsek ve onlar hata yapsa kellesini alırsın.

Ama sen bu yapıyı kurmayıp üstüne ben futboldan anlarım wyscout'tan da izliyorum zaten dersen hem hesabını sorarlar, hem de Eneramo ve Sezer'i wyscout'tan mı buldun derler.

Ruslar çoğu takımın kaynaklarını para aklamak için kullanıyor. Türkler ise ahbap gönül ilişkilerine her sene en az 1 tane çakmayı ihmal etmiyor. İşin özü bu aslında.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 00:35:39
  • Beşiktaş / Bodrum
@COB Hassasiyetini anlıyorum ve yanındayız da bu konuda.

Lakin oyuncu bizim oyuncumuz hakaret edemeyiz burada. Gereken yapılacaktır, umarım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Fikret ormanın karşısına kimse çıkmamıştır benim gözümde ben Serdal adalının hüsnü beyle hesapları inceliyoruz demişti sonra hüsnü beyin bir açıklaması var Beşiktaşın bir kuruş parası bile yok   sonra bir bakmışsın Serdal Adalı bırakın aday olmayı ülkeyi terketti.bu vefasızlıktır bu yapılanları görmemek sezer enaramo süzene takılıp kalmak ayıptır Beşiktaş hem tesisleşecek hem stad yapacak hem  transfer hem sponsor hemde yarışacak bence başarılı artıları çok fazla kimse mükemmel olamaz unutmamak lazım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Fikret ormanın karşısına kimse çıkmamıştır benim gözümde ben Serdal adalının hüsnü beyle hesapları inceliyoruz demişti sonra hüsnü beyin bir açıklaması var Beşiktaşın bir kuruş parası bile yok   sonra bir bakmışsın Serdal Adalı bırakın aday olmayı ülkeyi terketti.bu vefasızlıktır bu yapılanları görmemek sezer enaramo süzene takılıp kalmak ayıptır Beşiktaş hem tesisleşecek hem stad yapacak hem  transfer hem sponsor hemde yarışacak bence başarılı artıları çok fazla kimse mükemmel olamaz unutmamak lazım

Benim gözümdesi yok ki bunun. Tek aday olarak seçime girmedi bunun adalısı yok. İsimlere takılıyorsunuz.

Çevrimiçi COB

@COB Hassasiyetini anlıyorum ve yanındayız da bu konuda.

Lakin oyuncu bizim oyuncumuz hakaret edemeyiz burada. Gereken yapılacaktır, umarım.

Hakaretim zaten Lazar denilen (Hakaret Yasak)₅. Tosiç artik Beşiktaş'in futbolcusu değil, en azindan benim gözümde.Ona da saydirirdim burda da sinirim tepemde. Birde Balkan savaşlarina asker göndermiş takimda oynuyor bu çetnik bozuntusu.  Bu ikisi Türkiyede oynadiklarinin farkinda değiller. Gerekli tepki gösterilmezse kalbim gerçekten çok kirilacak.

Çevrimdışı legendmaster

biz seneye de oyuncu satmadan adam alamıyoruz değil mi yönetim şu anda bunun için çalışmalara başladı mı acaba yoksa yine tosic ayarında sözleşmesi elinde oyuncular mı alacaklar

Çevrimdışı atalay

Ya hadi Türkiyeyle vs oynasalar neyse dediğin gibi rakip Arnavutlukluk olunca ben tamamen art niyet ararım bunda.

Türkiye demişsin de Çetnik örgütünün doğuşu zaten Osmanlı İmparatorluğuna karşı örgütlenme üzerine...

Devamında Sırplar 2.Dünya savaşından sonra "Büyük Sırbistan" ülküsü için bu örgütü kuruyor.

edit: Yani aslında Türk düşmanlığıdır, örgütün amacı.

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 01:01:21 atalay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Benim gözümdesi yok ki bunun. Tek aday olarak seçime girmedi bunun adalısı yok. İsimlere takılıyorsunuz.
Ben artık birşey demek istemiyorum hani bir insan mantıklı düşünen bir insan ya dört  sene önce bu taşın altına elini kimse sokmamışken şimdi seçime bir yıl varken herkesin aday olması sizi düşündürmüyomu bu kulup biryerlere gelmiş diyemiyomusunuz hatırlatmakta fayda var başkan adayımız yoktu vefasız olmayın.