Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262743 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Devre arası stoper alınacaktır.

Sezon sonu da kaleci, sol bek, duruma göre 1 stoper daha, Sosa'nın durumuna göre orta saha ve Pektemek yerine genç bir forvet alınması gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sporting Macini tekrar izledim. Rakibe Oyunu resmen teslim ettik özellikle ilk 30 Dakikada. Bunu Senol Hoca bilincli yaptiysa ki kesin öyle, tebrik etmek lazim cünkü kalan 60 Dakikada daha Kompakt ve Yüksek Tempoda oynayabildik bu sekilde.

Özellikle Gomez'in arkasindaki üclünün Takim Savunmasina katkisi olmadigindan kaynaklandi ilk yaridaki berbat Oyunumuz. Golü Atiba'nin akilsizca Kaleciye pres yapmak icin görev alanini terke ettiginden dolayi yedik. O Pozisyonda ya Takim olarak Atiba'ya uyarak Forechecking yapacaktik ya da en azindan Sosa-Quaresma-Töre üclüsünden birisi Atiba'nin yerini doldurmaya gidecekti.

Kompakt oynamadigimiz zaman akan Oyunda Oyuncular yerlerinde sabit kaliyor, yerlerini mecbur kalip terkettiklerinde ise o bosalan alani kimse doldurmuyor zamaninda. Pozisyon degisimi anlayisi zayif.

Dolayisiyla Bloklarin arasina sizmayi iyi beceren Takimlara karsi cok zor anlar yasiyoruz. Alanlara sadik kaldigimiz icin yine de cok net Gol Pozisyonu vermiyoruz en azindan Türkiye Liginde. Vermemiz icin karsi Takimin belli bir Kalitede olmasi gerekiyor.

Takim Savunmasini Sporting Macinin ilk Yarisinda oldugu gibi 6 kisi ile yaparsak o 6 kisinin arasindaki Uyum cok iyi olmali. Pozisyon Degisimleri, Alan ve Adam Savunmasindaki Paylasim ezberlenmis olmali ve Savunma Cizgisi koordinasyonu iyi olmali. Ne yazik ki öyle degil.

2. Yarida Rakibi daha önde karsiladik. Alan daraltmak icin daha cok kosarak daha yakin oynamak ve ayni zamanda Pozisyon Degisimini iyi yapmak zorundaydik ve bunu basardik. Yalniz bu dediklerimi ancak Oyun Anlayisimizi Hoca'nin talimatiyla 180 derece degistirdigimiz zaman yapabiliyoruz. Yani Akan Oyunda Pozisyona göre karar verip dogru yerlesemiyoruz cünkü Taktiksel esneklik alt seviyede.

Kisacasi Oyunun büyük Bölümünde kendimizi fazla yormadan oynuyoruz ve Rakibe göre yine de etkili olabiliyoruz ya da en azindan Rakibi durdurabiliyoruz. Gerektigi zaman ise daha kompakt olup Tempoyu yükseltiyoruz.

Bunun en büyük Avantaji fazla yorulmamak. Ne kadar yorulacagimiza kendimiz daha bilincli sekilde karar veriyoruz belli bir Sablona uymak zorunda kalmadigimiz icin. Bu mental anlamda da büyük bir arti. Cogu Takimlar cok yüksek Tempoyla baslarlar ve Oyun anlayislarina sadik kalmak zorunda olurlar. Böylece fiziken daha cabuk düserler ve zaman gectikce etkinliklerini kaybettikleri gibi aciklar da verebilirler.

Biz ise bilincli olarak acik veriyoruz ve mecbur kaldigimiz zaman Oyun Anlayisimizi tamamen degistiriyoruz. Böylece etkili olmamiz gereken Bölümlerde Rakibin yorulmasiyla daha etkili olabiliyoruz istedigimizi alana kadar.

Rakiplerin gücüne iyi Uyum sagliyoruz. Isin kötü tarafi zayif Rakiplere de Uyum saglamamiz. Yani kendimizi onlarin Seviyesine indirmek. Türkiye Liginde uzun vadede Kalite farki Maclarin cogunu kazanmamiz icin yeterli olacaktir. Özellikle Sezonun devaminda fiziksel düsüsler yasamayacagimiz icin.

Türkiye Ligi icin son derece umut verici bir Durum bu. Her ne kadar zaaflarimiz olsa da bana göre Sampiyonlugun Favorisi'yiz.
Cok Guzel tespitler abi bravo :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Özgür sancar Twitter
Besiktas devre arasinda 1 Stoper ve 1 Sol beki kesin alacak. Net bi bilgi...

Umarim alinir gercekten Hizli bir stoper ve sol beke cok ihtiyacımız var
Orta saha alinamsada olur
Veli - Atiba - Necip - Ozi yeter sonlara dogru Tolgayda gelecek
Stoper ve sol bek hamlesi = Ben sampiyonlugu istiyorum :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Özgür sancar Twitter

Çok duyduk alınacak haberlerini.

Kesin alınır kesin. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok duyduk alınacak haberlerini.

Kesin alınır kesin. :)

kötüleyin kötüleyin :)

fırat günayer : Gomez'e "sezon sonu ne olur" diye seslendim..
Böyle cevap verdi:)

Çevrimdışı Ozan E.

Beşiktaş Yıllık Futbolcu Ücretleri/Maaşları

Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen sözleşme fesihleri sonrası son durum.Güncel kurla hesaplanmıştır.

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/100/

Çevrimdışı Tolga

Özgür sancar Twitter

Sol bek alınacağını düşünmüyorum ama stoper alınacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

Gomez'in aciklamalirinda neden fiorentina nin onumuzdeki sene donebilme ihtimali uzerinde duruluyor.Biz Gomezi iki yillik kiralamadik mi zaten.
Fiorentina nin geri alabilme opsiyonu var mi ?
Insallah oyle birsey soz konusu degildir. Adami partlat sonra onlar kazansin. Olmaz yani

Çevrimdışı Akın

Herkes stoper alınacak diye takmış durumda. Ersan milli takımın stoperi, Miloseviç gelecek vadediyor. Daha kimi getirecen. Real madrid miyiz dünya yıldızı alalım. Bu mali tablo ile ersan'dan iyisini bulamayız. Satılığa çıkar bakalım fb-gs hemen kapsın. egemen gibi.

Çevrimdışı legendmaster

pedro neden bu kadar kenara atıldı anlamadım oynasa işe yarardı gene

Çevrimdışı Kadir G.

kötüleyin kötüleyin :)

Sen karıştırmışsın bu kötüleme olmuyor olanı söylemek oluyor. :)

Sen karıştırmışsın bu kötüleme olmuyor olanı söylemek oluyor. :)

kim dendide almadı yönetim :)

Çevrimdışı Çağatay

Aslinda hoca bir macta pedro yada miloyu stopere cekip ersani sola koysa
Hucumu gectim artik oradan gol yemesek
Ne tosic ne motta ne de ismailden bir yol olmuyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

pedro neden bu kadar kenara atıldı anlamadım oynasa işe yarardı gene

franco yavaş kanı gibi defansın arkasına atılan her top gol yada kırmızı kart.Boy yok,fizik yok,hız yok birtek ön sezisi var oda yetmez.Milosevic deseniz neyse dicemde franco oynayamaz bu saatten sonra anca ziraat kupası maclarında.

Çevrimdışı Kadir G.

kim dendide almadı yönetim :)

Yok bizim demediklerimizi bile alıyorlar sezer, eneramo, tosic... Çok düşünceli bir yönetime sahibiz. :)

Çevrimdışı mellfred

Sezer Öztürk'ün yıllık maaşı 1.1 milyon euro. Bunu aylıklar halinde alıyor. Şimdiye kadar bu seneden 3 aylık aldı. 9 aylık maaşı duruyordu. Yani 800.000 euro.

Biz ne ödedik? 750.000 euro. Bu mu karşılıklı anlaşma?

Alenen fesih bu. Ve yine rica minnet iş var ortada alenen. Bu parayı madem alacak bu adam niye fesh ediyorsun?

Çıkar günde çift antrenmana sabah 6 gece 9 en azından 1 yıl hayatını bitir. Adam utanmadan Fenerli fotoğrafını koydu hiç koymadı bu durum?

Amaç bu olsa yaparsın zamanında yaptılar. Yine birileri rica etti ve yapılan bu. Affetmiyorum bunun affı yok.
bu adamı bariz kolladılar. en başından

Yok bizim demediklerimizi bile alıyorlar sezer, eneramo, tosic... Çok düşünceli bir yönetime sahibiz. :)

Feda dönemindeki oyunculardan bahsediyorsan 10 tane oyuncuya 8-9 milyon € filan vermişti ben hepsine doğru transfer diyemem ancak 10 oyuncunun toplamı bir TABATA ediyor :ok: Eskiden youla-ailton-nobre iken şimdi Demba ba-Gomez.Eskiden serdar özkan iken şimdi gökhan töre :) 8 Senedir yapılan bir stad ancak projesi dahi bile yokmuş :) Şimdi başkana sallıyorlar ne zaman bitecek diye :) 8-9 senedir nerdeydin derler adama.Fikret ormanın'da yanlışları var ancak Süleyman SEBA'nın yolundan emin adımlarla ilerliyor :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Herkes stoper alınacak diye takmış durumda. Ersan milli takımın stoperi, Miloseviç gelecek vadediyor. Daha kimi getirecen. Real madrid miyiz dünya yıldızı alalım. Bu mali tablo ile ersan'dan iyisini bulamayız. Satılığa çıkar bakalım fb-gs hemen kapsın. egemen gibi.

Milli takıma çağrılması veya bıraksak renklilerin alması Beşiktaş için ölçüt mü? Doğru diyorsun aslında bizim kullanmak istemediklerimiz onlar için nimettir.

Bu arada miloseviçin hangi vasfı varda ilk 11 çıkacak? Ne pedro ne o bizim stoperimiz olamaz. Kadromuzda hakkıyla oynayan sadece rhodolfo var.

Kimse maldini bulun onu getirin demiyor veyahut ramosu alın demiyor. 3.5 milyonluk rhodolfonun ayarında sol stoper isteniyor.

Ayrıca şunlarıda söylüyeyim içimde kalıyor sonra :) Fikret orman'dan önce sponspor bile bulmuyorduk en fazla 4-5 milyon € alıyorduk sponsorlardan.Rakiplerimiz 3-4 katımızı alıyordu şimdi 40-50 milyon € alıyoruz rakiplerimiz bizden az alıyor.Sponspor alıcak yerimiz kalmadı.

Çevrimdışı LuceGel

Bjk com trde paylasilan programda c rize ve kasimpasa ic saha maclarimiz Ataturk olimpiyat stadinda gozukuyor :(
Doğru olan bu havalar müsaitken olimpiyatta oynamak 12.hafta 22 kasım Sivas maçı Başakşehire geçmek.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kadir G.

Feda dönemindeki oyunculardan bahsediyorsan 10 tane oyuncuya 8-9 milyon € filan vermişti ben hepsine doğru transfer diyemem ancak 10 oyuncunun toplamı bir TABATA ediyor :ok: Eskiden youla-ailton-nobre iken şimdi Demba ba-Gomez.Eskiden serdar özkan iken şimdi gökhan töre :) 8 Senedir yapılan bir stad ancak projesi dahi bile yokmuş :) Şimdi başkana sallıyorlar ne zaman bitecek diye :) 8-9 senedir nerdeydin derler adama.Fikret ormanın'da yanlışları var ancak Süleyman SEBA'nın yolundan emin adımlarla ilerliyor :ok:

:) çok yanlış girmişsin konuya ben burada demiröreni savunmuyorum ki onun yaptıklarıyla fikret ormanı temize çıkarmaya çalışıyorsun.

Stad yapıyor Allah razı olsun ama o kadar. Böyle tek taraflı bakmayı bir kenara bıraksan 12 de 0 çektiğini de yazabilirdin. Futbol kulübüysek daha doğrusu spor kulübüysek başaracağız. Sadece futbolda sıfır değilşz diğer branşlarda dökülüyor yönetiminde. Bu senede şampiyon olamıyorsa bu kulüp bir şeyleri başaramıyorsa kan değişikliği ihtiyacını kendisi de kabullenip stad yaptımın arkasına sığınmamalı.

Son olarak SEBA'nın yolunda gitmesi kısmını bir tarafa bıraktım ne fikret orman ne ondan sonra gelecekler O'nun tırnağı olamaz. :)

Çevrimdışı LuceGel

Süleyman Sebanın yolundan gitmesi için öncelikle camiayı birleştirmeye çalışması lazım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

:) çok yanlış girmişsin konuya ben burada demiröreni savunmuyorum ki onun yaptıklarıyla fikret ormanı temize çıkarmaya çalışıyorsun.

Stad yapıyor Allah razı olsun ama o kadar. Böyle tek taraflı bakmayı bir kenara bıraksan 12 de 0 çektiğini de yazabilirdin. Futbol kulübüysek daha doğrusu spor kulübüysek başaracağız. Sadece futbolda sıfır değilşz diğer branşlarda dökülüyor yönetiminde. Bu senede şampiyon olamıyorsa bu kulüp bir şeyleri başaramıyorsa kan değişikliği ihtiyacını kendisi de kabullenip stad yaptımın arkasına sığınmamalı.

Son olarak SEBA'nın yolunda gitmesi kısmını bir tarafa bıraktım ne fikret orman ne ondan sonra gelecekler O'nun tırnağı olamaz. :)
bu mu senin çok yönlü bakışın buram buram art niyet var
bu gün lider olan takımı kuranda bu yönetim değilmi kalkmışsın hala 3 sene önceki transferden bel altı vuruyorsun
eneramo sezermiş neden olcay oğuzhan dembaba gomez Töre atiba beck kerim cenk demiyorsun yüzde yüz hatasızlık diye
birşey varmı elektronik destekli cnc makinelerin bile sıfır hatayla iş yapamadığını biliyormusun bir tek stad yapmışmış
bunu bile hafife alıyorsunuz ya dön bak bakalım kendi stadını yapabilen kaç takım var dünyada bu arada icralık dosyaların
kapatılması yüzlerce milyon dolarlık sponsorluk anlaşmaları tesislerin geri kazandırılma hamleleri ne oluyor sahada futbolcunun maç kazanması
yönetim başarısı değildir yönetim başarısı bu saydıklarımdır. Sahada takımın performansına göre yönetim iyi yada kötü olmaz
sadece stad yapmıyor Beşiktaşın on yıldır kötü olan imajını tekrar geri kazandırıyor. Sen üç yıldır alacağını alamadığı için sorun çıkartan bir oyuncu gördünmü
yada köşedeki marketin bizi icraya verdiğini gördünmü yada duydunmu işte yönetim başarısı tanımı budur. Ne yani Barcelona
bu sene şampiyon olamazsa yönetimleri başarısızmı oluyor. sizinki boş boş konuşma işin bütününü görmeden değerlendirmeden
sallama yapılan laflara sadece kötü niyet denir. Bu eleştiri olarak tanımlanmaz siz istiyorsunuzki biri gelsin elindeki sihirli değneği vursun
ortaya barcelona çıksın yok öyle bir dünya şampiyonluk istiyorsun ama bunun olabilmesi için önce enkazın onarılması gerekiyor
bu şartlar altında bu ekonomik yapıyla yarışmacı takım yaratmak bile yönetim açısından büyük başarıdır. @Kadir Güney

Çevrimdışı EagleForce

Baskan Fenerbahceli manevi ogluna gider ayak bi kiyak daha yapmis. Demiroren'den hesap soracam diyip soramadin, senden Sezer'in hesabini sorarlar umarim diycem ama bizdeki kongre yapisiyla hicbisey degismez.