Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264814 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi COB

Türkiye demişsin de Çetnik örgütünün doğuşu zaten Osmanlı İmparatorluğuna karşı örgütlenme üzerine...

Devamında Sırplar 2.Dünya savaşından sonra "Büyük Sırbistan" ülküsü için bu örgütü kuruyor.

Adamlar Srebrenica katliamini bile Türklerden intikam alma niyetiyle yaptilar.  Kosova'da öldürüp tecavüz ettikleri binlerce insan var. Iğrençliğin en büyüğü bir bunlarda bir israilde.

Tosiç derhal kovulmalidir... Markoviç sikiysa Kosova'ya gelip trip atsin, görür Kosova Sirbistanmiymiş yoksa Arnavutlukmuymuş klavyeden sallamak kolay.

Çevrimdışı Kadir G.

Türkiye demişsin de Çetnik örgütünün doğuşu zaten Osmanlı İmparatorluğuna karşı örgütlenme üzerine...

Devamına Sırplar 2.Dünya savaşından sonra "Büyük Sırbistan" ülküsü için bu örgütü kuruyor.

Yazarken yanlış olduğunu farkettim ama değiştirmedim öylesineydi aklıma ilk milli takım geldi.

Demek istediğim aralarında husumet bulunmayan ülkeler böyle birden çok anlamı olan işaretleri, selamları yapsalar art niyet aranmaz.

Yalnız bu çok farklı direk malum anlamı akla getirecek şartlarda yapılmış.

Baştan böyle göz önünde bulunan isimlerin hangi anlamını kastederse etsin uygulamaya geçmesi yanlışken direk muhattaplarına karşı yapılması aşağılıklıktır benim için.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben artık birşey demek istemiyorum hani bir insan mantıklı düşünen bir insan ya dört  sene önce bu taşın altına elini kimse sokmamışken şimdi seçime bir yıl varken herkesin aday olması sizi düşündürmüyomu bu kulup biryerlere gelmiş diyemiyomusunuz hatırlatmakta fayda var başkan adayımız yoktu vefasız olmayın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demagoji yapmayın. Başka başkan adayının olmadığını kanıtlayın bana. Hala tek aday olduğunu ısrar ediyorsunuz. 3 yıl önceki seçimi unutmuşsunuz.

Çevrimdışı atalay

Adamlar Srebrenica katliamini bile Türklerden intikam alma niyetiyle yaptilar.  Kosova'da öldürüp tecavüz ettikleri binlerce insan var. Iğrençliğin en büyüğü bir bunlarda bir israilde.

Tosiç derhal kovulmalidir... Markoviç sikiysa Kosova'ya gelip trip atsin, görür Kosova Sirbistanmiymiş yoksa Arnavutlukmuymuş klavyeden sallamak kolay.

Aynen. Ratko Mladiç'in "Türklerden ve müslümanlardan intikam alıyoruz bugün" diye 11 Temmuz 1995'de videosu var.

Sıkma canını bu kadar. *Milliyetçilik tedavisi olmayan hastalıktır.

edit: *Aşırı yada ölçüsüz diyelim.

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 01:04:24 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 01:00:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben artık birşey demek istemiyorum hani bir insan mantıklı düşünen bir insan ya dört  sene önce bu taşın altına elini kimse sokmamışken şimdi seçime bir yıl varken herkesin aday olması sizi düşündürmüyomu bu kulup biryerlere gelmiş diyemiyomusunuz hatırlatmakta fayda var başkan adayımız yoktu vefasız olmayın.

Vefasızlık ve ayıp gibi ithamlara gerek yok, zira ağır bunlar.

Herkes eleştirilebilir, eleştirilecektir de. Ferguson bile eleştirildi bırakana dek.

Takılmayın dediğin transferlere takılmazsan Ercan Saatçi ya da Ertan Bey seneye bir tane daha çakar saçmasapan bir oyuncu bu kulübe.

Kimse Orman gitsin ya da şu gelsin demiyor. Yanlışlarını söylüyor, ki bunda yanlış bir şey yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Milliyetçiliği hiç sevmem, en zararlisini gördük ama ölen Bosnali ve Arnavut masum insanlara da saygimi kaybetmedim Allaha şükür. Bu yüzden bu iki çakma sirp milliyetçisisinin artik Türkiyede oynamalarini sakincali görüyorum (Türkiyede yaşayan Arnavut ve Boşnaklar adina).

Çevrimdışı atalay

Bugün Kjaer, Ager ile birlikte oynayınca hemen kendini gösterdi.

Şu Ager memleket sevdasını bıraksa da 2 sezon bizde oynasa...

Rhodolfo ile birlikte harika tandem olur.

+ Stoperlerde sağ - sol dengesi diye bir şey vardır. Sayısız makale var bu konuyla ilgili.

Ersan'ın neden tercih edildiğine dair bir gün yazarım.

Çevrimdışı Kalyoncu

Vefasızlık ve ayıp gibi ithamlara gerek yok, zira ağır bunlar.

Herkes eleştirilebilir, eleştirilecektir de. Ferguson bile eleştirildi bırakana dek.

Takılmayın dediğin transferlere takılmazsan Ercan Saatçi ya da Ertan Bey seneye bir tane daha çakar saçmasapan bir oyuncu bu kulübe.

Kimse Orman gitsin ya da şu gelsin demiyor. Yanlışlarını söylüyor, ki bunda yanlış bir şey yok.
Kusura bakmayın ama vefasızada vefasız diyeceksinizki oda vefa nedir öğrensin ben ilk defa bir forumda bu kadar güzel düşünceleri olan insanlar tanıdım eleştirininde bir dozu olmalı hepimiz hatalar yapıyoruz yapıcazda önemli olan hataları en aza indirmektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 01:18:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Kusura bakmayın ama vefasızada vefasız diyeceksinizki oda vefa nedir öğrensin ben ilk defa bir forumda bu kadar güzel düşünceleri olan insanlar tanıdım eleştirininde bir dozu olmalı hepimiz hatalar yapıyoruz yapıcazda önemli olan hataları en aza indirmektir.

Ben de bunu diyorum zaten hepimiz hatalar yapıyoruz ama bedel de ödüyoruz. Kimse hatamız üzerinden bizi savunmuyor. Birilerine zarar veriyorsak ya tenkit ya yaptırım ile karşılaşıyoruz ve sonucunda tekrarlamamaya gayret ediyoruz.

Başkan da aynı şekilde ciddi hatalar yapıyor. Eleştirilmeli ki Beşiktaş taraftarının Demirören dönemi gibi kulübü boşladığını düşünmesin adımını atarken 5 kez düşünsün.

Yoksa kimse yaptıklarını kulübü getirdiği noktayı inkar etmiyor.

Ortak paydamız Beşiktaş amacımız yapıcı eleştiri, ağacı taşlamak değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Tek tek yazayım ego sahibiyim herkeste var yalnız forum sayfasında kendi fikrinden olmayanı her mesajda sindirmeye çalışacak kadar ego sahibi değilim.

Töre riskti alınmasaydı olcan peşinde koşulacaktı alınmasını o zaman çok istedim çünkü iş potansiyelinin ortaya çıkmasıydı. Bunuda teknik ekip yapmıştır hani önceki mesajda yazmışsınız ya "sahaya yönetim ne yapsın her şey oyuncuların elinde şampiyon olanda olamayanda onlar" diye sizin cevabınızla karşılık veriyorum: Töre'nin değerini yükselten ne fikret orman ne de yönetiminden herhangi birisi değildi.

Risk diye yazdığınız tüm oyuncuların gelmesini istedim ben zaten çünkü onların "oluru" vardı. İsimler ya kendini birçok kez kanıtlamış Ba, Gomez idi ya da altyapısına güvenilip sadece 500 bin euroya alınan yetenekli Oğuzhan'dı.

sezere eneramoya yanlış transfer diyemeyecek kadar fanatikseniz benim diyeceğim bir şey yok. O ikisi taraftarın vicdanında asla unutulmayacak kara leke olarak yer edindiler. Biri arkadaş ricasıyla diğeri de menajer tanıdığı rızasıyla alınmış oyuncular. Biri fenerin artığı, sorunlu karaktere sahip biri diğeri ameliyatını üstlenerek imzalattığımız biri. Şunlara yanlış diyememek nasıl bir düşünce çok merak ediyorum.

Miloseviçi başta futbol bilgisi benden fersah fersah önde Çağrı ve Atalay defalarca açıkladı ben de görüşlerimi buraya yazdım. İlla 40 maça çıkması gerekmiyor oynadığı maçlarda yeni transfer olduğu için sürekli dikkat ederek izledim. Oyuncu stopere sonradan evrilmenin problemini yaşıyor bizim stoperimiz olamaz. Ersandan şikayet ederken Miloseviçi görmek istemem. Hele milli takımda yaptığı hatalar bunları görebilmek için yeterli. İzleseydiniz görebilirdiniz.

Bilinçaltına gerek yok azıcık başkalarının fikirlerine tahammül etseniz haklarını verdiğimi görürdünüz.

Fikret ormanın hep tek başına seçimd  girdiği konuşuluyor diğer iki adayın hakkı neden yeniyor? Onlardan biri seçilse ormandan daha iyi veya kötü yöneteceğinin garantisi mi vardı?

Beklenti tabi oluşacak ben Feda sezonunda da şampiyonluk bekliyordum her zaman beklerim. Ben taraftar olarak görevlerimi yapmaya çalışıyorsam fikret ormanda Beşiktaş kulübü başkanlık makamının gereklerini yerine getirmek zorunda. Tabi ki kulüp için çalışacak sponsorluk yapacak anlaşma yapacak bunlar onun görevi benim değil.

Hangi tecrübeye sahip olduğuma karar verecek kişi siz değilsiniz başkasıda değil.  Kendi tercihimle adımı soyadımı verdiğim forum hesabından mı anlıyorsunuz. Öyleyse size bravo. Gülünç gerçekten.

Bel altı bel altı diye tutturmuşsunuz kendiniz aynı şeyi yapıyorsunuz. Kulüpten benim hayatıma nasıl geçebildiniz?

feneri şampiyon ilan edenlerden değilim hatta şu an bodoslayan kjaeridir pereirasıdır hepsinden beklentimi o zamanlar yazdım. Daha avantajlı olduğumuzu biliyorum. Dahası da olacaktı yok Veli şöyle Tolgay böyle denerek eksikler bırakıldı. O yüzden merak etmeyin ben buradayım.

Cezalara gelirsek onların çoğu @Yunus Emre Dökmeci ile tartışmalarımızdan kaynaklı. O anda tartışmanın sıcaklığıyla karşılıklı yazdıklarımızdan dolayı cezalar aldık. Onun haricinde yine müdahale olmadan eskiye dönmesini bildik.

Bir cezamın sebebi ise şu an forumda yok kendi elinizle kaydını sildiniz.

Ben burada bir oyuncuyu tek maçla asıp kesen ama yönetim taraftarlarını da biliyorum sadece isim yazmıyorum. Destekledikleri yönetimin aldığı oyuncuya ben süre tanıyor çok erken diyebiliyorsam objektiflik konusunda sıkıntım olduğunu düşünmüyorum.

Son olarak keşke haklarını verseydin demişsiniz ben iyi transferler için haklarını sonuna kadar verdiğimi düşünüyorum.
demekki yeterince sindirememişimki hala yazabiliyorsun benim burda birini fikirlerinden dolayı sindirmek gibi
bir düşüncemin olduğunu nerden çıkardığında ayrı bir şey birinin fikirlerinden memnum değilsem burda onu en kolay şekilde susturacak kişi benim istersem
bunları kolayca yaparım hatta seni attığım halde tekrar foruma kabul etmezdim neden attığımı hatırlamıyorum ama büyük ihtimal küfür veya hakarettir çünkü küfür
hakaret olmadan yada karaborsa bu forumdan kimse atılmaz yani düşünceleri eleştirileri yüzünden bu forumdan atılan olmadı. Herkesde eleştirisini
yapıyor dediğin gibi düşüncede olsam seni karşımda akşam başından beri konuştururmuyum sence sen istediğin eleştiriyi yapma hakkına sahibim diyorsan
bende seni eleştirme hakkına sahibim haklar tek taraflı işlemez siz diyorsunuzki biz istediğimizi söyleyelim ama kimse bizi eleştirmesin senin fikrin
doğru olduğu içinmi ben seni eleştiremem ne ilginçki söylediğinize karşı bir şey söylediğimizde hemen baskı altına alıyoruz sindiriyoruz oluyor yok bu
böyle değil sindirmek istesem o yazdığını yazdığın anda silerim ben istemedikten sonra buraya tek kelime bile yazamazsın sindirmek istesem bu şekilde davranırım
ama siz eleştirmeye hazır ama eleştirilmeye hazır değilsiniz sizin eleştirmeye hakkınız var ama kimsenin sizi eleştirmeye hakkı yok
eleştirirsek sindirmiş oluyoruz :D bu nasıl bir mantıkki kimse kimseyi sindiremez kimse burda durmaya mecbur değilki nasıl sindirelim
en fazla burda yazmasına engel oluruz ama fikirlerini bir çok platformda söyler sen öyle bir noktaya getiriyorsunki olayı sanki herkes burda olmaya mecbur
bizde bu mecburiyetten faydalanıp kafalarına vuruyoruz yok dostum öyle bir şey ben 50 yaşındayım bu güne kadar hiç bir şey öğrenmediysem Beşiktaş taraftarını baskı altına alınamayacağını öğrendim emin ol ve herkesle konuşurken bunun rahatlığıyla konuşuyorum karşımda biliyorumki en az benim kadar iradesine sahip insanlar var nasıl ben millete döşüyorsam millette bana döşüyor bu gün tek bir kişi bu forumda çıksın benimle tartıştığı için ceza aldığını söylesin her sözünü kabul ederim.
insanların tecrübesi birikimi düşünceleriyle direk bağlantılıdır sen burda dün yazmıyorsunki tam tersi insanların ne olduğu aslında bu tip yerlerde ortaya çıkar
normal hayatında daha kontrollüdür bir insan yedi defa hakaretten ceza aldıysa birde forumdan uzaklaştırıldıysa emin ol falcı olmaya gerek yok kime hakaret ettiğinin bir önemi yok önemli olan birine hakaret edecek yapıda olman yanılıyorsun herkes ego sahibi değildir en azından çevrendeki insanlara bir bak kişilik oturdukça
bu tip şeylerden sıyrılır insan şu forumda ego sahibi insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez onlarda genç kardeşlerimiz zamanla hayat tecrübeleri arttıkça
onlarda bundan sıyrılacaklar Ego sahibi olmak güzel bir şey değildir özellikle senden yaşça büyüklerin olduğu bir yerde siz bilmiyorsunuz ben biliyorum demek çok daha kötü senin dediğin doğru olabilir ama bunu ben doğruyu söylerim her şeyi bilirim üslubuyla söylersen olacak tek şey seni kimsenin takmadığı önemsemediği bir kişilik olarak kalman olur bazen doğruyu söylemek önemli değildir önemli olan bunu nasıl söylediğindir Ben sana yanlışlarını söylüyorum bunu kendine öz eleştiri yapmak yerine hala ben en doğruyu söylüyorum üslubunda tekrarlıyorsun tamam sen doğruyu söylüyorsun kabul ettim ama bu senin başkalarına karşı saygısız bir insan olduğun gerçeğini değiştirmiyor ve benim bir düşüncem vardır genelde bu bir çok insanın düşüncesidir başkalarına saygı göstermeyene kimse saygı göstermez sen birine hakaret ettiğinde
kendisine etmesen bile insanlar direk üstünü çizer yani sana saygı gösterilmiyorsa bunu önce kendinde ara beni sindiriyorsunuz demeden önce bana neden bu muamele yapılıyor de sen merak etme burdaki her insan senin yazdıklarından senin karakter tahlilini çıkartacak tecrübeye sahip burasıda çiftlik değil yani herkes her istediğini söyleyemez benim yaptığım senin eleştirine eleştiri yazısı yazmaktı forumun anlamı zaten bu biri fikrini söyler başkasıda karşı fikrini söyler bunu sindirmek olarak algılıyorsan bence sen yanlış yerdesin istediğini söyleyebileceği ve kimseninde cevap vermeyeceği bir yer bul kendine tabi bulabilirsen bak bakalım burdan daha özgür bir platform bulabilecekmisin git başka bir yerde bir yöneticiyi eleştir bakalım kaç dakika o forumda ban yemeden durabileceksin yada bir yönetici sana uzun uzun anlatacakmı yaptığının yanlış olduğunu bu bile bir özgürlüktür ama farkında değilsin kardeşim  @Kadir Güney  o nedenle sindirmeye çalışıyorsunuz gibi laflar buraya ciddi haksızlıktır.
fikrini söylediğin için burda ceza yedinmi bizimde yaptığımız senin yaptığınla aynı fikrimizi söylüyoruz neden zoruna gidiyor bizim fikrimizi söylememiz

Çevrimdışı Kalyoncu

yapılan iyi işleri basit gibi gösterip hataları ağır eleştirmek yapıcı değildir

Çevrimdışı atalay

Son olarak şunu yazayım ve kaçayım.

Tosic'in yaptığı şey sürekli medya tarafından gündeme getirilecektir. Aslında kovmak için iyi fırsat.  :D

Lakin muhtemelen Ortodoks ritüelini yaptı. Çünkü bu hareket Antik Yunanda var. Zeus ile dünya literatürüne girmiş.

Hatta Kiliselerde İsa'nın pantokratorlarında bu hareketi var. Yani Ortodoks ikonografisinde bu hareket var.

Şimdi baktım. İvkovic, Obradovic, Bogdanovic, Teodosic, Kezman gibi yakından tanıdığımız bir çok sporcunun böyle pozu var.

Muhtemelen ilk başta yazdığımı İsa - Tanrı - Sırp üçlemesini sembolize etti. Yani iş biraz niyet okuyuculuğuna kalıyor.

Ha ben yinede Tosic'i kovmak için iyi bir fırsat diyorum.  :D

İyi geceler...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 01:41:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Değildir. Bu şekilde algıladığın zaman da aksi olduğunu göstermek anlatmak da senin benim bizim görevimiz oluyor bu forum bu yüzden var zaten diğerlerinden farklı olarak :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Değildir. Bu şekilde algıladığın zaman da aksi olduğunu göstermek anlatmak da senin benim bizim görevimiz oluyor bu forum bu yüzden var zaten diğerlerinden farklı olarak :)
Yiğidi öldürelim ama hakkınıda verelim yoksa biz bu zihniyetle mayısta çok kazma vururuz.

Çevrimiçi Necmi

Ben de bunu diyorum zaten hepimiz hatalar yapıyoruz ama bedel de ödüyoruz. Kimse hatamız üzerinden bizi savunmuyor. Birilerine zarar veriyorsak ya tenkit ya yaptırım ile karşılaşıyoruz ve sonucunda tekrarlamamaya gayret ediyoruz.

Başkan da aynı şekilde ciddi hatalar yapıyor. Eleştirilmeli ki Beşiktaş taraftarının Demirören dönemi gibi kulübü boşladığını düşünmesin adımını atarken 5 kez düşünsün.

Yoksa kimse yaptıklarını kulübü getirdiği noktayı inkar etmiyor.

Ortak paydamız Beşiktaş amacımız yapıcı eleştiri, ağacı taşlamak değil.
@Çağrı zaten bu konuda dibine kadar eleştirildi çıktı hatasını kabul etti
ama hala kalkıpta 3 yıl önce yaptığı hatalardan eleştirmek haksızlık oluyor bence
iki senedir transferde hata yapmıyorlar eksik yapıyorlar ama alınan oyuncular kesin yanlış diyemeyiz
bu seneki en olumsuz transfer tosic görünüyor ama sene başında kesin işimize yaramaz diyebilirmiydik
tamam vasat dedik ama çoğunluk fikri elimizdekilerden iyi olduğuydu şimdi yedi maçta yargılamakda yanlış
bir oyuncunun kendi kalesine gol atması ön görülemeyen bir talihsizliktir. onun kötü oyuncu olduğunu göstermez
bence iyi bir bek değil ama elimizdeki en iyi bek buda bir gerçek motto kadroya bile alınmıyorsa avrupa kadrosuna
hiç yazılmadıysa bu laf olsun diye yapılmamıştır bunun altında çok önemli nedenler vardır. ve bu nedenler onunla sözleşme uzatılmasınada engel olacak
nedenlerdir emin ol hiç kimse bu kadar sol bek ihtiyacımız varken her türlü riski göze alıp mottoyu avrupa kadrosuna neden yazmadığımızı konuşmuyor
ismailin sakatlıktan sonra sürekli kendini kanıtlama çabasında olduğu ve bunun yolununda hücumda bir şeyler yapmasından geçtiğini bildiği için
asli görevi olan defansa bakmadığını konuşmuyor sallayalım tosiç kötü bende iyi olduğunu savunmuyorum ama devre arasına kadar mecburuz
sonrasında devre arasında mutlaka bir sol bek alınmalı birde tosiçin takıma alışma süreci var Beşiktaş zor bir takım çok yüksek hızda oynuyor
bir oyuncunun bunlara uyum sağlaması kolay değil almanlar disipliniyle bunu sağlıyor almanya eğitimli oyunculardada zorluk çekmiyoruz ama onun dışında kalanlar tekliyor bence biraz daha şans verilmeli devre arasıda mümkünse alman menşeli bir sol beki monte etmek lazım
sezon bittiğinde aklımızda sol bek varmıydı sol açık varmıydı stoper bir tane alınsa herkes fitti şimdi bunlar alınınca zayıf yerler ortaya çıktı
bu bir süreçtir şimdi onları yenileyelim başka yerlerde zayıflıklar çıkacak takım kalitesi yükseldikçe belli yerler arıza çıkaracak şimdi beğendiğimizi o zaman beğenmiyeceğiz bu gün doğru olan o zaman yanlış transfer olacak aslında bu bizim takım kalitemizin yükseldiğine işarettir. bu bir transferde olmaz üç yıllık bir süreci
yaşıyoruz alınıyor iyisi kalıyor kötüsü gidiyor bu sürekli sirkelasyonla 3-4 yılda iyi bir kadroya ulaşılır. bir anda olmaz bu

Çevrimiçi Necmi

zaten tepki gösterdiğimizde bu değilmi iki hatalı transferin çok ağır bir hata olduğunu ama bir stad yapmanın çok basit bir iş olduğunu söyleyen biriyle aslında tartışılmaz bile neymiş sponsor bulmak göreviymiş madem bu kadar basit bir işde neden kimse bulamıyor yada bu güne kadar bulamadık başarılar neki bulunur yapılır
ama yanlış bir transfer yapılmaz büyük hata 900 milyon borcu olan bir kulübün 400 milyonluk bir stadı yapması çok basit bir iş bu stad sayesindede 700 - 800 milyonliralık sponsor bulmasıda basit bir iş ama sezer ve eneramo transferi çok kötü bir iş büyük bir hata istifa etmeliler böyle insanların Beşiktaşın başında işi yok.
neyse çok da ciddiye almamak lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 01:55:43
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı zaten bu konuda dibine kadar eleştirildi çıktı hatasını kabul etti
ama hala kalkıpta 3 yıl önce yaptığı hatalardan eleştirmek haksızlık oluyor bence
iki senedir transferde hata yapmıyorlar eksik yapıyorlar ama alınan oyuncular kesin yanlış diyemeyiz
bu seneki en olumsuz transfer tosic görünüyor ama sene başında kesin işimize yaramaz diyebilirmiydik
tamam vasat dedik ama çoğunluk fikri elimizdekilerden iyi olduğuydu şimdi yedi maçta yargılamakda yanlış
bir oyuncunun kendi kalesine gol atması ön görülemeyen bir talihsizliktir. onun kötü oyuncu olduğunu göstermez
bence iyi bir bek değil ama elimizdeki en iyi bek buda bir gerçek motto kadroya bile alınmıyorsa avrupa kadrosuna
hiç yazılmadıysa bu laf olsun diye yapılmamıştır bunun altında çok önemli nedenler vardır. ve bu nedenler onunla sözleşme uzatılmasınada engel olacak
nedenlerdir emin ol hiç kimse bu kadar sol bek ihtiyacımız varken her türlü riski göze alıp mottoyu avrupa kadrosuna neden yazmadığımızı konuşmuyor
ismailin sakatlıktan sonra sürekli kendini kanıtlama çabasında olduğu ve bunun yolununda hücumda bir şeyler yapmasından geçtiğini bildiği için
asli görevi olan defansa bakmadığını konuşmuyor sallayalım tosiç kötü bende iyi olduğunu savunmuyorum ama devre arasına kadar mecburuz
sonrasında devre arasında mutlaka bir sol bek alınmalı birde tosiçin takıma alışma süreci var Beşiktaş zor bir takım çok yüksek hızda oynuyor
bir oyuncunun bunlara uyum sağlaması kolay değil almanlar disipliniyle bunu sağlıyor almanya eğitimli oyunculardada zorluk çekmiyoruz ama onun dışında kalanlar tekliyor bence biraz daha şans verilmeli devre arasıda mümkünse alman menşeli bir sol beki monte etmek lazım
sezon bittiğinde aklımızda sol bek varmıydı sol açık varmıydı stoper bir tane alınsa herkes fitti şimdi bunlar alınınca zayıf yerler ortaya çıktı
bu bir süreçtir şimdi onları yenileyelim başka yerlerde zayıflıklar çıkacak takım kalitesi yükseldikçe belli yerler arıza çıkaracak şimdi beğendiğimizi o zaman beğenmiyeceğiz bu gün doğru olan o zaman yanlış transfer olacak aslında bu bizim takım kalitemizin yükseldiğine işarettir. bu bir transferde olmaz üç yıllık bir süreci
yaşıyoruz alınıyor iyisi kalıyor kötüsü gidiyor bu sürekli sirkelasyonla 3-4 yılda iyi bir kadroya ulaşılır. bir anda olmaz bu

Bir kısmına katılıyorum @Necmi abi katılmadığım yerlere senin dün söylediğin güzel bir şey üzerinden örnek vereyim.

Biz yarışmacı takımız. Bizim yapacağımız transfer, hele ki bu yoklukta sorgulanabilir nerdeyse olamaz.

2 sene önce yapıldı evet bu hata. Eneramo da aynı şekilde. Bu sene de buna Tosic ve Quaresma eklendi. 2 tane daha hata var demek bu.

Genel kanıyı bilemem ama biz daha Nisan ayında burada sol bek sol bek diye yırtındık. Yani söylediğin gibi sol bek yoktu akıllarda diye bir durum yoktu. Biz aylarca Fuchs'u alın diye yazar mıyız yoksa burada?

Tosic tam anlamıyla menajer doyurma ve iteleme transferi oldu. Ve maalesef Motta'dan da iyi değil. Aynı seviyedeler sadece Motta'nın malum alışkanlıkları var.

Biz hep ne diyoruz? Artık adam alacaksan 11 oyuncusu olmalı aynı seviye ya da yedek değil. İlle yedek alacaksan bu 20 yaşından büyük 1 milyon eurodan fazla maliyetli olamaz ki eleştirilmesin.

Quaresma olayı zaten malum bu da popülizm üzerine yapıldı. Yani sanıldığı gibi işi öğrenmiş doğru yolda olan bir yönetim yok. Bir iyi bir kötü giden %50 başarısı olan bir yönetim transferde. Hemde 2 yıl öncesinde değil 2 ay öncesinden veriyorum bu oranı.

Stopere de kimse 1 tane alınsa fit değildi. Hep ikili ikili yazdık Mayıs ayından itibaren. Ersan saatli bomba, Şenol hoca gelecekse eldekilerden hiçbiri oynayamaz anca yedek olurlar dedik hep.

Son dediğineyse katılmamak mümkün değil. Hep daha iyisini isteyeceğiz. Ancak ille kızacaksak ortasaha transferinde olduğu gibi alınmayana kızalım, göz göre göre 1 sene sonra gönderilecek olanın alınmasına değil.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

demekki yeterince sindirememişimki hala yazabiliyorsun benim burda birini fikirlerinden dolayı sindirmek gibi
bir düşüncemin olduğunu nerden çıkardığında ayrı bir şey birinin fikirlerinden memnum değilsem burda onu en kolay şekilde susturacak kişi benim istersem
bunları kolayca yaparım hatta seni attığım halde tekrar foruma kabul etmezdim neden attığımı hatırlamıyorum ama büyük ihtimal küfür veya hakarettir çünkü küfür
hakaret olmadan yada karaborsa bu forumdan kimse atılmaz yani düşünceleri eleştirileri yüzünden bu forumdan atılan olmadı. Herkesde eleştirisini
yapıyor dediğin gibi düşüncede olsam seni karşımda akşam başından beri konuştururmuyum sence sen istediğin eleştiriyi yapma hakkına sahibim diyorsan
bende seni eleştirme hakkına sahibim haklar tek taraflı işlemez siz diyorsunuzki biz istediğimizi söyleyelim ama kimse bizi eleştirmesin senin fikrin
doğru olduğu içinmi ben seni eleştiremem ne ilginçki söylediğinize karşı bir şey söylediğimizde hemen baskı altına alıyoruz sindiriyoruz oluyor yok bu
böyle değil sindirmek istesem o yazdığını yazdığın anda silerim ben istemedikten sonra buraya tek kelime bile yazamazsın sindirmek istesem bu şekilde davranırım
ama siz eleştirmeye hazır ama eleştirilmeye hazır değilsiniz sizin eleştirmeye hakkınız var ama kimsenin sizi eleştirmeye hakkı yok
eleştirirsek sindirmiş oluyoruz :D bu nasıl bir mantıkki kimse kimseyi sindiremez kimse burda durmaya mecbur değilki nasıl sindirelim
en fazla burda yazmasına engel oluruz ama fikirlerini bir çok platformda söyler sen öyle bir noktaya getiriyorsunki olayı sanki herkes burda olmaya mecbur
bizde bu mecburiyetten faydalanıp kafalarına vuruyoruz yok dostum öyle bir şey ben 50 yaşındayım bu güne kadar hiç bir şey öğrenmediysem Beşiktaş taraftarını baskı altına alınamayacağını öğrendim emin ol ve herkesle konuşurken bunun rahatlığıyla konuşuyorum karşımda biliyorumki en az benim kadar iradesine sahip insanlar var nasıl ben millete döşüyorsam millette bana döşüyor bu gün tek bir kişi bu forumda çıksın benimle tartıştığı için ceza aldığını söylesin her sözünü kabul ederim.
insanların tecrübesi birikimi düşünceleriyle direk bağlantılıdır sen burda dün yazmıyorsunki tam tersi insanların ne olduğu aslında bu tip yerlerde ortaya çıkar
normal hayatında daha kontrollüdür bir insan yedi defa hakaretten ceza aldıysa birde forumdan uzaklaştırıldıysa emin ol falcı olmaya gerek yok kime hakaret ettiğinin bir önemi yok önemli olan birine hakaret edecek yapıda olman yanılıyorsun herkes ego sahibi değildir en azından çevrendeki insanlara bir bak kişilik oturdukça
bu tip şeylerden sıyrılır insan şu forumda ego sahibi insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez onlarda genç kardeşlerimiz zamanla hayat tecrübeleri arttıkça
onlarda bundan sıyrılacaklar Ego sahibi olmak güzel bir şey değildir özellikle senden yaşça büyüklerin olduğu bir yerde siz bilmiyorsunuz ben biliyorum demek çok daha kötü senin dediğin doğru olabilir ama bunu ben doğruyu söylerim her şeyi bilirim üslubuyla söylersen olacak tek şey seni kimsenin takmadığı önemsemediği bir kişilik olarak kalman olur bazen doğruyu söylemek önemli değildir önemli olan bunu nasıl söylediğindir Ben sana yanlışlarını söylüyorum bunu kendine öz eleştiri yapmak yerine hala ben en doğruyu söylüyorum üslubunda tekrarlıyorsun tamam sen doğruyu söylüyorsun kabul ettim ama bu senin başkalarına karşı saygısız bir insan olduğun gerçeğini değiştirmiyor ve benim bir düşüncem vardır genelde bu bir çok insanın düşüncesidir başkalarına saygı göstermeyene kimse saygı göstermez sen birine hakaret ettiğinde
kendisine etmesen bile insanlar direk üstünü çizer yani sana saygı gösterilmiyorsa bunu önce kendinde ara beni sindiriyorsunuz demeden önce bana neden bu muamele yapılıyor de sen merak etme burdaki her insan senin yazdıklarından senin karakter tahlilini çıkartacak tecrübeye sahip burasıda çiftlik değil yani herkes her istediğini söyleyemez benim yaptığım senin eleştirine eleştiri yazısı yazmaktı forumun anlamı zaten bu biri fikrini söyler başkasıda karşı fikrini söyler bunu sindirmek olarak algılıyorsan bence sen yanlış yerdesin istediğini söyleyebileceği ve kimseninde cevap vermeyeceği bir yer bul kendine tabi bulabilirsen bak bakalım burdan daha özgür bir platform bulabilecekmisin git başka bir yerde bir yöneticiyi eleştir bakalım kaç dakika o forumda ban yemeden durabileceksin yada bir yönetici sana uzun uzun anlatacakmı yaptığının yanlış olduğunu bu bile bir özgürlüktür ama farkında değilsin kardeşim  @Kadir Güney  o nedenle sindirmeye çalışıyorsunuz gibi laflar buraya ciddi haksızlıktır.
fikrini söylediğin için burda ceza yedinmi bizimde yaptığımız senin yaptığınla aynı fikrimizi söylüyoruz neden zoruna gidiyor bizim fikrimizi söylememiz

Forumda kimseye küfür etmedim etmemde küfür derdini konuşarak halledemeyenlerin başvurduğu acizliktir.

Sayfanızda hakaret yazıyor olabilir içeriği varsa ona bakınız ne yazmışım. Burada takımı 7. yapan yerin dibine sokan kişi/ler vardı onlara ne söylediğimi tam hatırlamıyorum fakat karşımdakine aşağılık gibi kelimeler kullanmadığımj biliyorum.

Aşağılık herkese göre hakarettir, akılsız tarzı kelimelerde çoğu kişiye göre hakarettir ama aralarında uçurum vardır. Ben ilk kelime ayarında hiçbir kelime kullanmadığımı biliyorum. Tekrarlayayım o cezaların içeriği oluyorsa bana özel mesajdan yazın böyle kötü laf etmişsin deyin.

Forumdan uzaklaştırmaya gelince -bu no post oluyor sanırım- onu da sizle tartışırken verdiniz çok iyi hatırlıyorum. Ben çıkıyorum işte sizle tartıştığım için ceza verildiğini söylüyorum. Haklılığını kabul ederim demişsiniz ben onu beklemiyorum içi boş meseleler bunlar yalnız yine de ne cevap vereceğinizi merak ediyorum.

Burada hatayı hatalı olanı yazınca tartışma çıkıyorsa ve sonunda ben haksız çıkıp ondan dolayı saygısız oluyorsam o da enteresan. Gerçi muhalifin kaderi budur.

Ben hayatımda insanlara nasıl davrandığımı, saygı gösterip gördüğümü biliyorum. Öylesine yazmıyorum ama forumda adını yazmaktan çekinen kişiler saygı göstermiş göstermemiş hiç ama hiç umurumda değil.

Sizin anlamadığınız bir konuda karşınızdaki hatalı bile olsa üslubunuz kadar agresifliği haketmediği ve mecbur olmadığıdır. Ben her defasında gayet sakin şekilde yazıyorum karşılığı aynı olmuyor? Tamam bu karakterinizle kişilk özelliklerinizle ilgilidir onda sorun yok lakin yaş ilerledikçe bir şeylerden sıyrılındığın dikkat çekmişsiniz. Bana göre kısmen doğru ama geneli hatalı. Çünkü kimse yaşı 20 iken 40 olduğunda 25 iken 50 olduğunda tüm olumsuzluklarından sıyrılmıyor öyle bir şey yok.

Bana dediğiniz kadar kendinizi de eleştirebilirsiniz.

Her mesajınıza cevap yazmamın tek ve en büyük sebebi Beşiktaşlı olmam. Genel olarak her konuda tavrım aynıdır lakin Beşiktaş ile ilgili olunca sonunu getirmem. Belki çok kötü bir özellik ama sonuç olarak durum böyle.  Kiminden istediğiniz gibi cevaplar alırsınız ama ceza verirsiniz kiminden istemediklerinizi duyarsınız yine ceza verirsiniz. Umursamıyorum kendimi kıyaslamaya sokmuyorum herkes kendi gibi olmaya devam etsin. Ben böyle yazmaya devam ederim özellikle takım haricinde görüş farklılığının fazla olduğu konularda. Başka bir forumda aramadım burada futbol konuşmaktan keyif aldığım birkaç kişi var. Yani ben teminatı verdim tekrar aynı tartışmaların döneceği kesin. Tahammül edilmiyorsa ip ban atarsınız mis.

Bu arada önceki mesajınızda kulüple ilgili saptamalarınızın hepsine cevap verdim siz dönüp dolaşıp üsluba geldiniz o yazdıklarım hakkında da cevap isterim kim nerede haklı tartışılsın.

Çevrimdışı Kalyoncu

zaten tepki gösterdiğimizde bu değilmi iki hatalı transferin çok ağır bir hata olduğunu ama bir stad yapmanın çok basit bir iş olduğunu söyleyen biriyle aslında tartışılmaz bile neymiş sponsor bulmak göreviymiş madem bu kadar basit bir işde neden kimse bulamıyor yada bu güne kadar bulamadık başarılar neki bulunur yapılır
ama yanlış bir transfer yapılmaz büyük hata 900 milyon borcu olan bir kulübün 400 milyonluk bir stadı yapması çok basit bir iş bu stad sayesindede 700 - 800 milyonliralık sponsor bulmasıda basit bir iş ama sezer ve eneramo transferi çok kötü bir iş büyük bir hata istifa etmeliler böyle insanların Beşiktaşın başında işi yok.
neyse çok da ciddiye almamak lazım
İşte tam bahsettiğim bu benimde imzamı atarım

Çevrimdışı Kadir G.

Stad için sayısız teşekkür ettim sponsorluklar için aynı şekilde.

Hata varsada dile getiririm. Tam unutulmaya yüz tutmuşken paralarının tamamını verip göndermişler size dokunmuyorsa iyiymiş. Adam rakip takımın formasını paylaşır boks yapar ama yönetim onları antrenmana tabi tutamayacak kadar acizse bunu dile getiriyorsak hatalıyız. Yazık.

İşinize gelince keskin cevaplar işinize gelmeyip tek tek açıklama yapınca hiç o konulardan bile bahsetmemek.

Birde o kadar üslup kaygınız varsa karşınızdaki okusa duysa bile direk onu hedef almadan söylenen sözlerin saygısızlık olduğunu bilmeniz gerekirdi. Bilhassa saygı dersi vermeye çalışmadan önce.

Demek ki kendinizi aynada ne kadar iyi, başkalarını ne kadar eksik görsenizde işin aslı öyle olmayabiliyormuş.

Her şey yaşlada olmuyormuş.

Muhattap olup sakince cevap yazmaya çalıştığım için kendimden özür dilerim.

Herkese iyi geceler...

Çevrimiçi Necmi

Bir kısmına katılıyorum @Necmi abi katılmadığım yerlere senin dün söylediğin güzel bir şey üzerinden örnek vereyim.

Biz yarışmacı takımız. Bizim yapacağımız transfer, hele ki bu yoklukta sorgulanabilir nerdeyse olamaz.

2 sene önce yapıldı evet bu hata. Eneramo da aynı şekilde. Bu sene de buna Tosic ve Quaresma eklendi. 2 tane daha hata var demek bu.

Genel kanıyı bilemem ama biz daha Nisan ayında burada sol bek sol bek diye yırtındık. Yani söylediğin gibi sol bek yoktu akıllarda diye bir durum yoktu. Biz aylarca Fuchs'u alın diye yazar mıyız yoksa burada?

Tosic tam anlamıyla menajer doyurma ve iteleme transferi oldu. Ve maalesef Motta'dan da iyi değil. Aynı seviyedeler sadece Motta'nın malum alışkanlıkları var.

Biz hep ne diyoruz? Artık adam alacaksan 11 oyuncusu olmalı aynı seviye ya da yedek değil. İlle yedek alacaksan bu 20 yaşından büyük 1 milyon eurodan fazla maliyetli olamaz ki eleştirilmesin.

Quaresma olayı zaten malum bu da popülizm üzerine yapıldı. Yani sanıldığı gibi işi öğrenmiş doğru yolda olan bir yönetim yok. Bir iyi bir kötü giden %50 başarısı olan bir yönetim transferde. Hemde 2 yıl öncesinde değil 2 ay öncesinden veriyorum bu oranı.

Stopere de kimse 1 tane alınsa fit değildi. Hep ikili ikili yazdık Mayıs ayından itibaren. Ersan saatli bomba, Şenol hoca gelecekse eldekilerden hiçbiri oynayamaz anca yedek olurlar dedik hep.

Son dediğineyse katılmamak mümkün değil. Hep daha iyisini isteyeceğiz. Ancak ille kızacaksak ortasaha transferinde olduğu gibi alınmayana kızalım, göz göre göre 1 sene sonra gönderilecek olanın alınmasına değil.

zaten anlatmak istediğim bu benim yazdan beri tepkili olduğum konu bu
neymiş  şenol hoca oyuncu yetiştiriyormuş neymiş genç yetenekleri alacak yetiştirip
satacakmışız benim anlamadığım biz yetiştirici takım değiliz biz yarışmacı takımız
bizim gelirlerimiz yapımız taraftarımız bu yapı üzerine gelişmiştir 300 - 400 milyonlara
bütcesi çıkmış bir kulüp yetiştirici olmaz bunu yetiştirdiği oyuncuyla çıkartmıyor porto gibi
biz her zaman elimizdekinden daha iyisini getirmek zorundayız bizim takımın en fazla iki yetiştirilecek oyuncuya tahammülü vardır
fazlası bize zarar zaten yetiştiremeyizki hem yarışmacı olacaksın hemde pişsin diye gençleri kadronda tutacaksın
bu olmaz porto bunu bir sürü rezerv takımla yapıyor bunu bizim bir iki senede yapmamız mümkün değil
ben şenol hoca olayını hep bu yüzden eleştirdim hep bakış açısı hoca oyuncu yetiştirecekti  ama geldi ilk eylemi
miloseviçle pedroyu tribüne göndermek oldu cenkin çıkışı oğuzhanın çıkışı Şenol hoca başarısı değil bu kadar kısa sürede bu
mümkün değil cenk geçen seneki atılmışlığına çok dolmuş birden girdi semerleri boşalttı Oğuzhanında bu sene bence son şansı ve bunu oda biliyor
Tolgayla veli kadroda olsaydı bu senenin eksiklere ramen en iyi kadrosu bizde olurdu ama onların yerine oyuncu alınmadı diyede suçlayamam
alınacak oyuncu onları taça atardı ama sol bek ve stoper şart ben quaresmayada şu anda hata gözüyle bakmıyorum bir seneye bakarak %50 demek yanlış ben 3 yıla
bakıyorum ve yüzde yetmiş transfer başarısı görüyorum vede bu makul bir oran geliyor makul olmayan bu hataların yapılmadan önce hata olarak bilinmesi
yani bile bile lades olması yani aslında eleştirilecek olan bu eğer satacak müşterimiz olmasa ozana verilecek yedi milyonda büyük hata olurdu
şimdi bak büyük takımda defoları ortaya çıkmaya başladı bizde daha az çıkardı ama burda kaybeden biz olmadık ozan oldu.

Çevrimdışı beşiktaşk

1992 doğumlu bogdan bogdanovic'in draft edildiği gece sahnede çetnik selamı vererek poz vermiştir. ivkovic, obradovic, teodosic, djokovic, vlave divac gibi dünyaca ünlü sporcular ve spor adamları yapmışlardır ki bunlar örnek alınan insanlar. Her şeyin fazlasının zarar olduğu gibi milliyetçiliğin de fazlası zarar. yukarıda yazılan bir yazıda dendiği gibi balkanlara savaşmaya asker göndermiş , taraftar grubunun her şeye karşı olduğu gibi "hepimiz eto'o yuz" pankartı açtığı bir kluptü oynaya tosic'in bu hareketi açıklaması olamaz. Bence de derhal kovulmalıdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 02:26:14
  • Beşiktaş / Bodrum
zaten anlatmak istediğim bu benim yazdan beri tepkili olduğum konu bu
neymiş  şenol hoca oyuncu yetiştiriyormuş neymiş genç yetenekleri alacak yetiştirip
satacakmışız benim anlamadığım biz yetiştirici takım değiliz biz yarışmacı takımız
bizim gelirlerimiz yapımız taraftarımız bu yapı üzerine gelişmiştir 300 - 400 milyonlara
bütcesi çıkmış bir kulüp yetiştirici olmaz bunu yetiştirdiği oyuncuyla çıkartmıyor porto gibi
biz her zaman elimizdekinden daha iyisini getirmek zorundayız bizim takımın en fazla iki yetiştirilecek oyuncuya tahammülü vardır
fazlası bize zarar zaten yetiştiremeyizki hem yarışmacı olacaksın hemde pişsin diye gençleri kadronda tutacaksın
bu olmaz porto bunu bir sürü rezerv takımla yapıyor bunu bizim bir iki senede yapmamız mümkün değil
ben şenol hoca olayını hep bu yüzden eleştirdim hep bakış açısı hoca oyuncu yetiştirecekti  ama geldi ilk eylemi
miloseviçle pedroyu tribüne göndermek oldu cenkin çıkışı oğuzhanın çıkışı Şenol hoca başarısı değil bu kadar kısa sürede bu
mümkün değil cenk geçen seneki atılmışlığına çok dolmuş birden girdi semerleri boşalttı Oğuzhanında bu sene bence son şansı ve bunu oda biliyor
Tolgayla veli kadroda olsaydı bu senenin eksiklere ramen en iyi kadrosu bizde olurdu ama onların yerine oyuncu alınmadı diyede suçlayamam
alınacak oyuncu onları taça atardı ama sol bek ve stoper şart ben quaresmayada şu anda hata gözüyle bakmıyorum bir seneye bakarak %50 demek yanlış ben 3 yıla
bakıyorum ve yüzde yetmiş transfer başarısı görüyorum vede bu makul bir oran geliyor makul olmayan bu hataların yapılmadan önce hata olarak bilinmesi
yani bile bile lades olması yani aslında eleştirilecek olan bu eğer satacak müşterimiz olmasa ozana verilecek yedi milyonda büyük hata olurdu
şimdi bak büyük takımda defoları ortaya çıkmaya başladı bizde daha az çıkardı ama burda kaybeden biz olmadık ozan oldu.

Yine bir kısmına katılıyorum @Necmi abi.

Ben de hep ilk 11'de maksimum 2 tane pişmeye müsait oyuncu tutmalıyız kalanı olgun olmalı çünkü ülkenin yapısı bua uygun değil dedim arkasındayım da. Lakin hem rekabetçi hem yetiştirici kulüp olunur.

Çok da güzel olunur sistemi kurarsan. Hollanda'da da Psv Ajax bazen Feyenoord devamlı rekabetçiler ancak sürekli de yetiştiriyorlar. Keza Benfica, Dinamo Kiev, Shakthar çok örnek var. Önemli olan sistemi oturtman ve taviz vermemen.

Ve bir zahmet elindeki wycoutu bir yere bırakıp başkan olduğunu hatırlayıp ellerini futboldan çekmen. Görüş bile belirtmemen. Porto bu kadar başarılıysa başkanın takım hakkında tek kelam etmemesinin de büyük önemi vardır.

Şenol Güneş için sadece oyuncu yetiştirecek demedik. Zaten Şenol Güneş oyuncu yetiştiren bir hoca değil ki. 19 yaşında adamı alıp da yıldız yapmışlığı yoktur. Şenol Güneş potansiyeli olan oyuncunun potansiyelini açığa çıkarır. 26 yaşında bile olsa becerir bunu.

Bizim de ihtiyacımız olan buydu. Cenk ve Oğuzhan'ın bu kadar gelişmesindeki en büyük etken Şenol Güneş'tir katılmadığım nokta bu o yüzden sana. Bu adamlar şuan fizik olarak uçmuyorlar, yetenekleri de gelişmedi ama tabela yapıyorlar.

Peki ne değişti? Biri oyun planını bunların üzerine kurdu. Bunların yeteneklerini daha rahat kullanması için kurdu onlar da üstüne atladılar tabi fırsatın. Töre bile değiştir inanılmaz doğru koşular yapıyor.

Bunlar tesadüf değil büyük kısmı hoca başarısı. Ortasaha konusunda da ben kızarım. Kimse taca çıkmazdı. Rekabet iyidir. En iyi olan oynayacaktı olmayan kupada oynayacaktı.

Kaldı ki elimizde herkes döndüğünde ön libero için sadece Veli - Atiba var. ikisi bir arada oynamayacak göreceğiz. Öndeki iki bölge için Tolgay - Sosa - Oğuzhan var. Orada rotasyonda hala bir kişi eksik.

Sen oraya top class bir adam getirirsen Sosa böyle yarım yarım oynayamaz. Tolgay Oğuzhan ufacık bile sallanamaz kaptıracağım formayı diye.

Yoksa geçen sene yazdım benim hayalimdeki ortasaha Tolgay Oğuzhan Sosa diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

1992 doğumlu bogdan bogdanovic'in draft edildiği gece sahnede çetnik selamı vererek poz vermiştir. ivkovic, obradovic, teodosic, djokovic, vlave divac gibi dünyaca ünlü sporcular ve spor adamları yapmışlardır ki bunlar örnek alınan insanlar. Her şeyin fazlasının zarar olduğu gibi milliyetçiliğin de fazlası zarar. yukarıda yazılan bir yazıda dendiği gibi balkanlara savaşmaya asker göndermiş , taraftar grubunun her şeye karşı olduğu gibi "hepimiz eto'o yuz" pankartı açtığı bir kluptü oynaya tosic'in bu hareketi açıklaması olamaz. Bence de derhal kovulmalıdır.
neden adam sırp sen bunu bilerek transfer yaptın bunları düşünüyorsan kapından içeri sokmaman lazım
arnavutluk bağımsız bir devlet sırbistanda öyle peki burda bizi ilgilendiren ne oluyor adamı milliyetçilikle suçlayıp aynı milliyetçiliği biz yapmış olmuyormuyuz :alala:
kaldıki Türkiye gibi çok açık milliyetçi olan bir ülkede biri milliyetçi diye sert uygulamamı yapalım yaptığı yanlıştır ama kendi yanlışıyla
kendi yaşayacak sırp diye onu tukaka etmek ırkçılıktır şimdi onu göndersen uefa dan ırkçılıktan ceza alırsın çünkü seninle yakından uzaktan bir
bağı olmayan bir konuda taraf oluyorsun bence hiçte büyütülecek bir olay değil yaptığını onaylamıyorum kesinlikle ama sizin ırkçı söylemlerinizide
onaylamıyorum mesela çarşının a sını uefanın yasaklamasınıda onaylamıyorum çünkü bunu yaparak aslında futbolun içine siyaseti sokan uefa dır
sen şimdi a harfiyle bir tşhort giyip avrupada dolaşsan suçmu değil peki suç olmayan bir şeyi stada sokmak neden yasak birde hangi maksatla kullandı
işareti çetniklerin kullanması acaba onlarınmı olduğunu gösterir yoksa sırpların genel kullandığı bir şeymi üzümü çöpünü birbirinden ayırmak gerekir
bu islami örgütler yüzünden bütün müslümanların terörist damgası yemesi gibi bir şey olur yoksa

Çevrimdışı TALAT

owww. stad başlığı aldı başını gidiyor çatı sayesinde, burada hararetli tartışmalar.
site sahipleri parayı kırdılar. vergi rekortmeni çıkar bu sene bu siteden :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles