Tek tek yazayım ego sahibiyim herkeste var yalnız forum sayfasında kendi fikrinden olmayanı her mesajda sindirmeye çalışacak kadar ego sahibi değilim.
Töre riskti alınmasaydı olcan peşinde koşulacaktı alınmasını o zaman çok istedim çünkü iş potansiyelinin ortaya çıkmasıydı. Bunuda teknik ekip yapmıştır hani önceki mesajda yazmışsınız ya "sahaya yönetim ne yapsın her şey oyuncuların elinde şampiyon olanda olamayanda onlar" diye sizin cevabınızla karşılık veriyorum: Töre'nin değerini yükselten ne fikret orman ne de yönetiminden herhangi birisi değildi.
Risk diye yazdığınız tüm oyuncuların gelmesini istedim ben zaten çünkü onların "oluru" vardı. İsimler ya kendini birçok kez kanıtlamış Ba, Gomez idi ya da altyapısına güvenilip sadece 500 bin euroya alınan yetenekli Oğuzhan'dı.
sezere eneramoya yanlış transfer diyemeyecek kadar fanatikseniz benim diyeceğim bir şey yok. O ikisi taraftarın vicdanında asla unutulmayacak kara leke olarak yer edindiler. Biri arkadaş ricasıyla diğeri de menajer tanıdığı rızasıyla alınmış oyuncular. Biri fenerin artığı, sorunlu karaktere sahip biri diğeri ameliyatını üstlenerek imzalattığımız biri. Şunlara yanlış diyememek nasıl bir düşünce çok merak ediyorum.
Miloseviçi başta futbol bilgisi benden fersah fersah önde Çağrı ve Atalay defalarca açıkladı ben de görüşlerimi buraya yazdım. İlla 40 maça çıkması gerekmiyor oynadığı maçlarda yeni transfer olduğu için sürekli dikkat ederek izledim. Oyuncu stopere sonradan evrilmenin problemini yaşıyor bizim stoperimiz olamaz. Ersandan şikayet ederken Miloseviçi görmek istemem. Hele milli takımda yaptığı hatalar bunları görebilmek için yeterli. İzleseydiniz görebilirdiniz.
Bilinçaltına gerek yok azıcık başkalarının fikirlerine tahammül etseniz haklarını verdiğimi görürdünüz.
Fikret ormanın hep tek başına seçimd girdiği konuşuluyor diğer iki adayın hakkı neden yeniyor? Onlardan biri seçilse ormandan daha iyi veya kötü yöneteceğinin garantisi mi vardı?
Beklenti tabi oluşacak ben Feda sezonunda da şampiyonluk bekliyordum her zaman beklerim. Ben taraftar olarak görevlerimi yapmaya çalışıyorsam fikret ormanda Beşiktaş kulübü başkanlık makamının gereklerini yerine getirmek zorunda. Tabi ki kulüp için çalışacak sponsorluk yapacak anlaşma yapacak bunlar onun görevi benim değil.
Hangi tecrübeye sahip olduğuma karar verecek kişi siz değilsiniz başkasıda değil. Kendi tercihimle adımı soyadımı verdiğim forum hesabından mı anlıyorsunuz. Öyleyse size bravo. Gülünç gerçekten.
Bel altı bel altı diye tutturmuşsunuz kendiniz aynı şeyi yapıyorsunuz. Kulüpten benim hayatıma nasıl geçebildiniz?
feneri şampiyon ilan edenlerden değilim hatta şu an bodoslayan kjaeridir pereirasıdır hepsinden beklentimi o zamanlar yazdım. Daha avantajlı olduğumuzu biliyorum. Dahası da olacaktı yok Veli şöyle Tolgay böyle denerek eksikler bırakıldı. O yüzden merak etmeyin ben buradayım.
Cezalara gelirsek onların çoğu @Yunus Emre Dökmeci ile tartışmalarımızdan kaynaklı. O anda tartışmanın sıcaklığıyla karşılıklı yazdıklarımızdan dolayı cezalar aldık. Onun haricinde yine müdahale olmadan eskiye dönmesini bildik.
Bir cezamın sebebi ise şu an forumda yok kendi elinizle kaydını sildiniz.
Ben burada bir oyuncuyu tek maçla asıp kesen ama yönetim taraftarlarını da biliyorum sadece isim yazmıyorum. Destekledikleri yönetimin aldığı oyuncuya ben süre tanıyor çok erken diyebiliyorsam objektiflik konusunda sıkıntım olduğunu düşünmüyorum.
Son olarak keşke haklarını verseydin demişsiniz ben iyi transferler için haklarını sonuna kadar verdiğimi düşünüyorum.
demekki yeterince sindirememişimki hala yazabiliyorsun benim burda birini fikirlerinden dolayı sindirmek gibi
bir düşüncemin olduğunu nerden çıkardığında ayrı bir şey birinin fikirlerinden memnum değilsem burda onu en kolay şekilde susturacak kişi benim istersem
bunları kolayca yaparım hatta seni attığım halde tekrar foruma kabul etmezdim neden attığımı hatırlamıyorum ama büyük ihtimal küfür veya hakarettir çünkü küfür
hakaret olmadan yada karaborsa bu forumdan kimse atılmaz yani düşünceleri eleştirileri yüzünden bu forumdan atılan olmadı. Herkesde eleştirisini
yapıyor dediğin gibi düşüncede olsam seni karşımda akşam başından beri konuştururmuyum sence sen istediğin eleştiriyi yapma hakkına sahibim diyorsan
bende seni eleştirme hakkına sahibim haklar tek taraflı işlemez siz diyorsunuzki biz istediğimizi söyleyelim ama kimse bizi eleştirmesin senin fikrin
doğru olduğu içinmi ben seni eleştiremem ne ilginçki söylediğinize karşı bir şey söylediğimizde hemen baskı altına alıyoruz sindiriyoruz oluyor yok bu
böyle değil sindirmek istesem o yazdığını yazdığın anda silerim ben istemedikten sonra buraya tek kelime bile yazamazsın sindirmek istesem bu şekilde davranırım
ama siz eleştirmeye hazır ama eleştirilmeye hazır değilsiniz sizin eleştirmeye hakkınız var ama kimsenin sizi eleştirmeye hakkı yok
eleştirirsek sindirmiş oluyoruz

bu nasıl bir mantıkki kimse kimseyi sindiremez kimse burda durmaya mecbur değilki nasıl sindirelim
en fazla burda yazmasına engel oluruz ama fikirlerini bir çok platformda söyler sen öyle bir noktaya getiriyorsunki olayı sanki herkes burda olmaya mecbur
bizde bu mecburiyetten faydalanıp kafalarına vuruyoruz yok dostum öyle bir şey ben 50 yaşındayım bu güne kadar hiç bir şey öğrenmediysem Beşiktaş taraftarını baskı altına alınamayacağını öğrendim emin ol ve herkesle konuşurken bunun rahatlığıyla konuşuyorum karşımda biliyorumki en az benim kadar iradesine sahip insanlar var nasıl ben millete döşüyorsam millette bana döşüyor bu gün tek bir kişi bu forumda çıksın benimle tartıştığı için ceza aldığını söylesin her sözünü kabul ederim.
insanların tecrübesi birikimi düşünceleriyle direk bağlantılıdır sen burda dün yazmıyorsunki tam tersi insanların ne olduğu aslında bu tip yerlerde ortaya çıkar
normal hayatında daha kontrollüdür bir insan yedi defa hakaretten ceza aldıysa birde forumdan uzaklaştırıldıysa emin ol falcı olmaya gerek yok kime hakaret ettiğinin bir önemi yok önemli olan birine hakaret edecek yapıda olman yanılıyorsun herkes ego sahibi değildir en azından çevrendeki insanlara bir bak kişilik oturdukça
bu tip şeylerden sıyrılır insan şu forumda ego sahibi insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez onlarda genç kardeşlerimiz zamanla hayat tecrübeleri arttıkça
onlarda bundan sıyrılacaklar Ego sahibi olmak güzel bir şey değildir özellikle senden yaşça büyüklerin olduğu bir yerde siz bilmiyorsunuz ben biliyorum demek çok daha kötü senin dediğin doğru olabilir ama bunu ben doğruyu söylerim her şeyi bilirim üslubuyla söylersen olacak tek şey seni kimsenin takmadığı önemsemediği bir kişilik olarak kalman olur bazen doğruyu söylemek önemli değildir önemli olan bunu nasıl söylediğindir Ben sana yanlışlarını söylüyorum bunu kendine öz eleştiri yapmak yerine hala ben en doğruyu söylüyorum üslubunda tekrarlıyorsun tamam sen doğruyu söylüyorsun kabul ettim ama bu senin başkalarına karşı saygısız bir insan olduğun gerçeğini değiştirmiyor ve benim bir düşüncem vardır genelde bu bir çok insanın düşüncesidir başkalarına saygı göstermeyene kimse saygı göstermez sen birine hakaret ettiğinde
kendisine etmesen bile insanlar direk üstünü çizer yani sana saygı gösterilmiyorsa bunu önce kendinde ara beni sindiriyorsunuz demeden önce bana neden bu muamele yapılıyor de sen merak etme burdaki her insan senin yazdıklarından senin karakter tahlilini çıkartacak tecrübeye sahip burasıda çiftlik değil yani herkes her istediğini söyleyemez benim yaptığım senin eleştirine eleştiri yazısı yazmaktı forumun anlamı zaten bu biri fikrini söyler başkasıda karşı fikrini söyler bunu sindirmek olarak algılıyorsan bence sen yanlış yerdesin istediğini söyleyebileceği ve kimseninde cevap vermeyeceği bir yer bul kendine tabi bulabilirsen bak bakalım burdan daha özgür bir platform bulabilecekmisin git başka bir yerde bir yöneticiyi eleştir bakalım kaç dakika o forumda ban yemeden durabileceksin yada bir yönetici sana uzun uzun anlatacakmı yaptığının yanlış olduğunu bu bile bir özgürlüktür ama farkında değilsin kardeşim
@Kadir Güney o nedenle sindirmeye çalışıyorsunuz gibi laflar buraya ciddi haksızlıktır.
fikrini söylediğin için burda ceza yedinmi bizimde yaptığımız senin yaptığınla aynı fikrimizi söylüyoruz neden zoruna gidiyor bizim fikrimizi söylememiz