Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7252364 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Satılık ve eyyamcı hakemlere rağmen fenere karşı totalde 125-125 eşitledik galibiyet sayısını.
126 ya 123 oldu diye biliyorum :alala:
Biz Fb den 4 mac falan ondeydik fakat son yillarda aldigimiz arka arkaya maglubiyetlerden sonra once farki kapatip ardindan da onumuze gectiler...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Devre arasi Veli dönüyor , Tolgay Donuyor
Sene sonunu beklemeye gerek yok Devre arasi
SAT SAT SAT SAT SAT Gitsin........ :tabe: :tabe:
:D bana kalsa hemen bugün yollarım valla :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

126 ya 123 oldu diye biliyorum :alala:
Biz Fb den 4 mac falan ondeydik fakat son yillarda aldigimiz arka arkaya maglubiyetlerden sonra once farki kapatip ardindan da onumuze gectiler...

Kulüp                 O   G   B   M   AG   YG   +/-
Beşiktaş JK       339   123   88   128   429   466   -37
Fenerbahçe     339   128   88   123   466   429   +37

Son maç hesaba katılmamış. 128 e 124 oluyor yani
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2015, 10:49:49 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Kulüp                 O   G   B   M   AG   YG   +/-
Beşiktaş JK       339   123   88   128   429   466   -37
Fenerbahçe     339   128   88   123   466   429   +37
Evet 128 e 123 benim aklimda 126 ya 123 kalmis
6 - 7 sene oncesine kadar Biz 4 mac ondeydik bunlardan @Hasan Tahsin abi ama arka arkaya maglubiyetlerden sonra once farki kapattilar sonra one gectiler :akuma: :akuma:

Çevrimdışı yedic

Son Fener macinda 2. golde top cikti muhabbetinden ote herkesin gozunden kacan bir nokta var, volkan golde kaleciyi de sayarsak 6 kisinin arasindan geciyor ve golu attiriyor. Hucum hatti her ne kadar dillere destan ise on liberodan itibaren kaleye kadar her pozisyon sorunlu. Sene basi kampini kaciran ve hic oynamayan Tolgay ve Velinin sakatliktan sonra ne kadar efektif donecegi de soru isareti. Tosic oynarsa zaten karsi takima +1 gol yazma ihtimalimiz %33 (6 macta 2 kendi kalesine gol). Ozet olarak bu tabloda tek cikar yol yiyecegimiz gole razi olup fazlasini atmak.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

6 - 7 sene oncesine kadar Biz 4 mac ondeydik bunlardan @Hasan Tahsin abi ama arka arkaya maglubiyetlerden sonra once farki kapattilar sonra one gectiler :akuma: :akuma:

Wikipedia'dan alıntıladım son maçı da yazmışlar ama tabloya almamışlar. 128 e 124 yani  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün gece geç saatlerde aspor tekrarını izledim. Haftanın golüne 4 aday seçtiler hazretler. Gomez'in 3. golü ile  podolskinin ve rvp nin gollerini kıyasladılar.Futbolu ahım şahım bildiğimi iddia edemem ama Atiba Oğuzhan'ı görecek, O çok şık bir ara pasıyla Töre'yi kaçıracak, Töre'nin nefis kesişine burada bir kardeşimizin resmini paylaştığı şekilde kaleye dikine oynayan Gomez kafayı vuracak ve bu gol tartışmasız uzak ara seçilmeyecek. Hatta birisi podolskinin kafa topu Gomez'inkinden daha zordu dedi. Yahu denayer resmen adamın kafasına alda at diye gönderdi topu. Ayrıca rvp nin vuruşu da mükemmelmiş, yani atağın tamamı değil de rvp nin vuruşu çok iyiymiş. Ben mi çok yanılıyorum yoksa bunlar mı çok eyyamcı lütfen görüş bildirirseniz sevinirim
Tek Büyük Beşiktaş

Dün gece geç saatlerde aspor tekrarını izledim. Haftanın golüne 4 aday seçtiler hazretler. Gomez'in 3. golü ile  podolskinin ve rvp nin gollerini kıyasladılar.Futbolu ahım şahım bildiğimi iddia edemem ama Atiba Oğuzhan'ı görecek, O çok şık bir ara pasıyla Töre'yi kaçıracak, Töre'nin nefis kesişine burada bir kardeşimizin resmini paylaştığı şekilde kaleye dikine oynayan Gomez kafayı vuracak ve bu gol tartışmasız uzak ara seçilmeyecek. Hatta birisi podolskinin kafa topu Gomez'inkinden daha zordu dedi. Yahu denayer resmen adamın kafasına alda at diye gönderdi topu. Ayrıca rvp nin vuruşu da mükemmelmiş, yani atağın tamamı değil de rvp nin vuruşu çok iyiymiş. Ben mi çok yanılıyorum yoksa bunlar mı çok eyyamcı lütfen görüş bildirirseniz sevinirim
Rvp nin golunu bende atarim abi , Volkan al at dedi resmen onu bombos koseye yuvarladi yani
Gomezin Golu meziyet gerektiren bir Gol !  Fenerin bir ataginda ayni pozisyonda Fernandao eline yuzune bulastirdi mesela :tabe:
Gomez dikine oynuyor :bandit:

Su pozisyonda su sekilde kafa viracak adam sayisi dunyada sınırlı sayida

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Rvp nin golunu bende atarim abi , Volkan al at dedi resmen onu bombos koseye yuvarladi yani
Gomezin Golu meziyet gerektiren bir Gol !  Fenerin bir ataginda ayni pozisyonda Fernandao eline yuzune bulastirdi mesela :tabe:
Gomez dikine oynuyor :bandit:

Gomez'in golünün öncesi de mükemmel yani o paslaşmalar. Ayrıca sana maç kazandıran gol. Sağol @Yunus Emre Dökmeci kardeşim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Hasan Tahsin katılıyorum abi sana kıyaslanmaz bile gomezin golü çok daha iyi oğuzhandan töreye töreden gomeze 1.sınıf bir gol

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ben maçkolikten bakmıştım yanlış olabilir tabi, mesela geçen sene chelsea fb ile soma turnuvasında galip gelmiştik onu da eklememiş olabilirler, birer devreydi.

Gomez'in golünün öncesi de mükemmel yani o paslaşmalar. Ayrıca sana maç kazandıran gol. Sağol @Yunus Emre Dökmeci kardeşim
:ok: :ok:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin katılıyorum abi sana kıyaslanmaz bile gomezin golü çok daha iyi oğuzhandan töreye töreden gomeze 1.sınıf bir gol
:ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Tosic kendi kalesine Gol atinca CENK TOSUNun Tepkisi...

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2015, 11:56:54 38life ]

Şoka girmiş :D
Ben olsam doverdim , 1 degil 2 degil !
2 golun yaninda 1 tanede Asisti var rakibe mersin macinda..

Çevrimdışı Ensar

Tosic kendi kalesine Gol atinca CENK TOSUNun Tepkisi...
Hahahahhaha :D :D :D çok fena çok :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben olsam doverdim , 1 degil 2 degil !
2 golun yaninda 1 tanede Asisti var rakibe mersin macinda..
Geçen sene lig tv den çok maçını seyrettim ve bu Tosic keşke bizde olsaydı demiştim. Sonra yaşına bakınca bu saatten sonra zor derken meğer kontratı bitmiş ve aldığımız için çok sevindim. Sen ( ve tabii ki hepimiz ) nasıl Q17 nin canavarlaşmasını bekliyorsan şimdi aynı duygu ve temennileri Tosic için besliyorum. Bu adam hatalarını telafi edecek bence . Umarım bocalamak yerine daha çok hırslanır
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2015, 12:27:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sezon başında Demba Ba’yı 13, Atınç’ı da 5 milyon euroya satan Beşiktaş’a teklif yağıyor.

Arabistan’ın köklü kulüplerinden Al İttihad, Jose Sosa’yı renklerine bağlamak için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Sosa’yı isteyen Arap ekibi Al İttihad, siyah-beyazlılara 10 milyon euro (yaklaşık 34 milyon TL), Arjantinli yıldıza da senelik 5 milyon euro (17 milyon TL) önerdi.

Baba olmaya hazırlanan Sosa’nın da bu teklif sonrasında aklının ciddi şekilde karıştığı kaydedildi. Yönetim, Şenol Güneş’in de görüşünü aldıktan sonra teklifi masaya yatıracak. Ancak kabul edilse bile Sosa’nın sezonu Beşiktaş’ta tamamlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Keşke doğru olsa..

Doğruysa havada karada satar Fikret Orman zaten :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Geçen sene lig tv den çok maçını seyrettim ve bu Tosic keşke bizde olsaydı demiştim. Sonra yaşına bakınca bu saatten sonra zor derken meğer kontratı bitmiş ve aldığımız için çok sevindim. Sen ( ve tabii ki hepimiz ) nasıl Q17 nin canavarlaşmasını bekliyorsan şimdi aynı duygu ve temennileri Tosic için besliyorum. Bu adam hatalarını telafi edecek bence . Umarım bocalamak yerine daha çok hırslanır

Nedense ben de böyle düşünüyorum. Takım Tosiç'in önünde Tosiç takımı iyi görünce kendini yetersiz falan mı hissediyor özgüven sorunundan mı böyle oluyor bilemiyorum(Muhtemelen cevap bu değildir). Ya da rakipler kaç senedir sol tarafımızı zayıf belleyip oradan atak yaptıkları için mi bizim çok gözümüze batıyor. Sonuçta rakipler 5 atak deniyorsa 3-4'ü sol taraftan ve hataların veya gollerin o taraftan gelmesi de aslında rakibin sürekli ordan denemeleri yüzünden mi diye düşünüyorum. Yani solumuzu bırakıp aynı oranda sağdan gelmeye uğraşsalar hatalar 2 gol 1 asist olmasa da yine olmaz mıydı bunu da düşünmek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2015, 12:31:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sol tarafı boş bıraksak bu kadar zararı olmazdı herhalde 6 gol yedik oradan  :alala:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

RVP'nin çizgide ısındığı için PFDK'ya sevk edilmemesi ayrı komik; bizim taraftarın karşı hamle olarak İsmail'in çizgide ısınması için "İsmail çizgiye" diye bağırması, İsmail'in de orada ısınması ayrı komik.  :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Doğruysa havada karada satar Fikret Orman zaten :D
hemen satalım 10 m euroya daha iyisini her türlü buluruz değil mi ?

Çevrimdışı murat

hemen satalım 10 m euroya daha iyisini her türlü buluruz değil mi ?
Buluruz.hatta oraya 10 numara degil iyisinden bir 8 numara alırız.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi