Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250298 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Bazı fenerli arkadaşlar Beşiktaş bizi nasıl yener diyor. İyi niyetlileri tenzih ederek bu geri zekalılara hatırlatmakta fayda görüyorum. BEŞİKTAŞ Dünya'da fenerbahçeyi en çok yenen takımdır. İnanmayan istatistiklere baksın

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Hakan'ı hangi aklı selim yönetici veto ettiyse, aklını...

Bu çocuk sezonda 20 puanı sadece kenar serbest vuruşları, kornerler ve frikik gollerinden kazandırdı.

Faal oyuncular arasında açık ara duran top becerisi en yüksek oyuncu.

Çevrimdışı 38life

U-19 takımına Maharafa Tandina diye Malili bir çocuk gelmiş. Röportaj yapmışlar birde.

Bu arada Musa Muhammed'e ne oldu? Başakşehir'de oynatmıyor. U-17 Dünya Kupasında gayet iyiydi.

Bize altyapıya oyuncu lazım değil, koç lazım, antrenör lazım... Harcanır giderler burda.

Çevrimdışı atalay

Bize altyapıya oyuncu lazım değil, koç lazım, antrenör lazım... Harcanır giderler burda.

Emrah Bayraktar altyapıda gayet iyi işler çıkartıyor. Yetenekli çocuklar epey fazla. Lakin bir ekol ve sistem yok. Altyapı hocaları maaşlarını alamıyor, antrenman zeminleri berbat neyse saymayayım liste bitmez.

edit: En önemli şeyi yazmamışım. Şablonlara sıkıştırıyorlar çocukları. Fundamentals becerileri vasat çocukları birde hayal gücünü kısıtlayacak oyunlara zorluyorlar. Oyun ezberleri sıradanlaşıyor. Fizik kaliteleri zaten düşük...
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2015, 23:06:10 atalay ]

Çevrimdışı talha

Koç ve antrenörler gayet iyi. Sadece sıkıntılar giderilemiyor.Ayrıca adam akıllı bir izleme ağımızın olmadığını düşünüyorumç
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu altyapı olayları tek bir kulüple olmuyor ki. Ne kadar iyi altyapı hocaları tesisler bulursan bul.  Ülkenin spora bakış açısının değişmesi lazım. Günümüzde benim yaşıtım gibi veya daha ufak genç kardeşleriniz okulla futbol arasında kalmak gibi bi durumla karşı karşıya. Yani bence olay tek kulüple değil federasyonun zorunluluk getirmesiyle olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2015, 23:28:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oyuncuyu istediğiniz kadar eğitin, istediği kadar yetenekli olsun, alt yapıdan üst yapıya taşıyacak bir sistem ve ezberiniz yoksa her türlü yalan olur.

Ümit Karaal 2 sene önce bu takımda 11 oynayabilseydi şuan sol bekin olurdu. Yarışan takımlarda senede sadece 1 en fazla 2 oyuncu için böyle kontenjan var.

Türkiye'de ise hiçbir takımda yok bu kontenjan nasıl oluyorsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Yinede elimizdeki en iyi sol bek Tosic mi :o_o: :o_o: :olmaz :olmaz
Sen bari yapma @MURAT abi , Mottanin ölüsünü Tosice tercih ederim !!
Motta hic degilse penalti yaptiriyor , Penaltiyi kalecinin cikarma ihtimali var , Rakibin kacirma ihtimali var :icool:
Tosic garantiye oynuyor direk bizim kaleye sokuyor Topu :bandit:
Adam Yedigimiz 7 Golun 3 une DIREKT olarak etki etmis 2 Gol 1 Asistle oynuyor ama bizim kaleye !!
Herseyi geçtim adam HANTAL ! Hantal Bek mi olur yahu , Adam kosamiyor :s20: :s20:
Ismail oynasin diye DUA eder hale geldik , Motta da Ismailde , Tosic den 1 tik hatta 2 tik ustun , Bu adamin ilk 18 e bile alinanmasi lazim :busted_cop: :busted_cop:
@Yunus Emre Dökmeci
tosiç ile mottanın bu sezon istatistiklerine bir bak istersen.trabzon maçını bana göre tek başına motta ,bazı arkadaşlara göre q17 ile birlikte, bazılarına göre sadece q17 sayesinde verdik.

Çevrimdışı cursedofdragon

FİKRET ORMAN:Büyük Oyuncular Büyük Maçları Kazandırır Biz Gomez'i Bunun İçin Aldık..

Başkanın arkasındaki kudurmuş mahmut uslu :D

Çevrimdışı atalay

Şimdi bizim kulübün çocukların hayal gücünün ve oyun opsiyonu yaratma becerisinin gelişmesi için bir methodu var lakin söylemeyeyim deşifre olmayalım.  :D

Sadece Serpil Hamdi Tüzün hocanın Sergen Yalçın için uyguladığı bir method var. Onun epey gelişmiş bir versiyonu. Bunu Türkiye'de kaç kulüp yapıyor bilmiyorum fakat Avrupa'da saygın altyapılar bu methodu kullanıyor. Jira eğitiminin bir parçası.

Emrah Bayraktar biliyordur zira Jira antrenör diploması var. Bu arada Beşiktaş altyapı takımları son 3 yılda 50 uluslararası turnuvaya katıldı. Bu çok önemli bir şey. Alttan gelen çocuklar yarışmacı kültürü ve rakiplerini bilerek geliyor. Bu oyunlara mutlaka akıl ve çeşitlilik katar.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2015, 23:51:18 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şimdi bizim kulübün çocukların hayal gücünün ve oyun opsiyonu yaratma becerisinin gelişmesi için bir methodu var lakin söylemeyeyim deşifre olmayalım.  :D

Sadece Serpil Hamdi Tüzün hocanın Sergen Yalçın için uyguladığı bir method var. Onun epey gelişmiş bir versiyonu. Bunu Türkiye'de kaç kulüp yapıyor bilmiyorum fakat Avrupa'da saygın altyapılar bu methodu kullanıyor. Jira eğitiminin bir parçası.

Emrah Bayraktar biliyordur zira Jira antrenör diploması var. Bu arada Beşiktaş altyapı takımları son 3 yılda 50 uluslararası turnuvaya katıldı.

At yarışı. :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı 38life

Emrah Bayraktar biliyordur zira Jira antrenör diploması var. Bu arada Beşiktaş altyapı takımları son 3 yılda 50 uluslararası turnuvaya katıldı. Bu çok önemli bir şey. Alttan gelen çocuklar yarışmacı kültürü ve rakiplerini bilerek geliyor. Bu oyunlara mutlaka akıl ve çeşitlilik katar.

O metodları bıraksınlar önce çocuklara yemek versinler...

Çevrimdışı cursedofdragon

youtube'de dolaşıyordum bakın kimi buldum :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

youtube'de dolaşıyordum bakın kimi buldum :D

Atiba-Fernandes ikilisi nasıl olurdu sizce? :D

Çevrimdışı atalay

6 maçta;

Maç başına 10,3 şut atmışız; 5,7'si isabetli olmuş; 2,7 gol ortalaması tutturmuşuz. (Yukarı yuvarlanmış rakamlar)

Neredeyse %50 başarı ortalaması var. Bu ortalama 91 hatta 92 gol demek. Muhtemelen 2.2-2.3 ortalamaya düşeriz sezon sonu bu da 74-78 gol demek. Tabii eşit ve doğru dağıtmak elzem.

2.1'de puan ortalamamız var. Bu da 71 puan demek. Bunu da 2.3'e çıkarırsak şampi...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ferhat Türk

Fernandes düzenli oynamadığından karşı karşıya pozisyonlarda soğukkanlılığı ve gol yapma alışkanlığı zayıflamış ama videodan gördüğümüz kadarıyla ayağa-kafaya teslim muz ortaları hala çok klas fernandes'in duran top becerisinden sonra sosa'nın kullandığı duran topları izlemek ölüm gibi geliyor bana
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Necmi

6 maçta;

Maç başına 10,3 şut atmışız; 5,7'si isabetli olmuş; 2,7 gol ortalaması tutturmuşuz. (Yukarı yuvarlanmış rakamlar)

Neredeyse %50 başarı ortalaması var. Bu ortalama 91 hatta 92 gol demek. Muhtemelen 2.2-2.3 ortalamaya düşeriz sezon sonu bu da 74-78 gol demek. Tabii eşit ve doğru dağıtmak elzem.

2.1'de puan ortalamamız var. Bu da 71 puan demek. Bunu da 2.3'e çıkarırsak şampi...
iyide şu anda bu değerler ligdeki en iyi değerler yani rakipler arttırmadıktan sonra bu haliylede yeter :D

Çevrimdışı Ensar

Sezon başında Demba Ba’yı 13, Atınç’ı da 5 milyon euroya satan Beşiktaş’a teklif yağıyor.

Arabistan’ın köklü kulüplerinden Al İttihad, Jose Sosa’yı renklerine bağlamak için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Sosa’yı isteyen Arap ekibi Al İttihad, siyah-beyazlılara 10 milyon euro (yaklaşık 34 milyon TL), Arjantinli yıldıza da senelik 5 milyon euro (17 milyon TL) önerdi.

Baba olmaya hazırlanan Sosa’nın da bu teklif sonrasında aklının ciddi şekilde karıştığı kaydedildi. Yönetim, Şenol Güneş’in de görüşünü aldıktan sonra teklifi masaya yatıracak. Ancak kabul edilse bile Sosa’nın sezonu Beşiktaş’ta tamamlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Keşke doğru olsa..
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bazı fenerli arkadaşlar Beşiktaş bizi nasıl yener diyor. İyi niyetlileri tenzih ederek bu geri zekalılara hatırlatmakta fayda görüyorum. BEŞİKTAŞ Dünya'da fenerbahçeyi en çok yenen takımdır. İnanmayan istatistiklere baksın

Satılık ve eyyamcı hakemlere rağmen fenere karşı totalde 125-125 eşitledik galibiyet sayısını.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sezon başında Demba Ba’yı 13, Atınç’ı da 5 milyon euroya satan Beşiktaş’a teklif yağıyor.

Arabistan’ın köklü kulüplerinden Al İttihad, Jose Sosa’yı renklerine bağlamak için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Sosa’yı isteyen Arap ekibi Al İttihad, siyah-beyazlılara 10 milyon euro (yaklaşık 34 milyon TL), Arjantinli yıldıza da senelik 5 milyon euro (17 milyon TL) önerdi.

Baba olmaya hazırlanan Sosa’nın da bu teklif sonrasında aklının ciddi şekilde karıştığı kaydedildi. Yönetim, Şenol Güneş’in de görüşünü aldıktan sonra teklifi masaya yatıracak. Ancak kabul edilse bile Sosa’nın sezonu Beşiktaş’ta tamamlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Keşke doğru olsa..
Devre arasi Veli dönüyor , Tolgay Donuyor
Sene sonunu beklemeye gerek yok Devre arasi
SAT SAT SAT SAT SAT Gitsin........ :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık