Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7251359 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Yav bu fener hesapları cidden çok komik. La sanane bizim Bjk tv iletişim sorumlusundan, sen kimsin, senin ne haddine? Kapak ağırlarına gitmiş belli ki. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Şenol hoca basın toplantısında cska cska diyip durdu bi allahın kulu da bizim ki cska moskova değil demedi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hocanın yorumları beni kopardı :D Tosic'in 2.ci golünü çok beğendim net vurdu dedi :D ilk gol'ü sıyırtarak vurdu dedi  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şenol hoca basın toplantısında cska cska diyip durdu bi allahın kulu da bizim ki cska moskova değil demedi :D

Şenol hocanın yorumları beni kopardı :D Tosic'in 2.ci golünü çok beğendim net vurdu dedi :D ilk gol'ü sıyırtarak vurdu dedi  :kop: :kop:

:kop: :kop:

Çevrimdışı Ersoy

E haklı adam heralde topun çok güzel geldiğini görüp vurdu kıyamadı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ilhan mansız

bana kalsa o paraya bir stoper bir de sol bek alırım. tolgay veli dönecek halihazırda
o paraya Öküz alırız 😀

Çevrimdışı Kadir G.

Tolgay ve Veli olsaydı lig ve avrupaya tolgay-atiba-oğuzhan, veli-tolgay/oğuzhan-sosa gibi rotasyonlarla çıkabilirdik gerçekten çok yazık oldu ikisinin birden sakatlanmış olması.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Başıma birşey gelmeyecekse BJK TV'deki bebek ağlama görüntülerini beğenmediğimi söylemek istiyorum. Haklılığımıza gölge düşürür böyle şeyler, çok amatörce.

Aziz Yıldırım'a cevap vermeye bile gerek yok ama bir cevap verilecekse Fikret Orman çıkar, 2 cümle söyler, sadece son 3 yılda FB derbilerinde aleyhimize yapılan hakem hatalarından oluşan bir video gösterir. Ondan sonra ne Aziz'in, ne Mahmut'un, ne Şekip'in cevap vermeye yüzleri kalmaz zaten.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2015, 19:52:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başıma birşey gelmeyecekse BJK TV'deki bebek ağlama görüntülerini beğenmediğimi söylemek istiyorum. Haklılığımıza gölge düşürür böyle şeyler, çok amatörce.

Aziz Yıldırım'a cevap vermeye bile gerek yok ama bir cevap verilecekse Fikret Orman çıkar, 2 cümle söyler, sadece son 3 yılda FB derbilerinde aleyhimize yapılan hakem hatalarından oluşan bir video gösterir. Ondan sonra ne Aziz'in, ne Mahmut'un, ne Şekip'in cevap vermeye yüzleri kalmaz zaten.

İyidir arada iyidir zaten cevap verememiş afallamış toplantıda :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Kesinlikle katılıyorum sen ne dersen de biz yendik gibisinden oldu çok gereksiz birşeydi .Son 10-15 yılda fener lehine bizim aleyhimize yapılan hakem hatalarıyla olan uzun metrajlı filmi oynatırsın herkese sağlam kapak olur. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Toplantıda cevap veremedi iyi oldu çok ince yapmışlar akıl ürünü olmuş gerçekten. :claps: Brugge'a köy takımı vs. dediler asıl amatörlük budur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Yapılacak tek şey var bu rezillerin ve 70 milyon harcayan takımın önünde ligi bitirip onların batmasını seyredeceksin.

Devre arası eksiklerin tamamen giderilmesi gerekiyor. Bunu biz görüyorsak yönetim de görüyordur diye umut ediyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haaaaa hahahahahahahahahahahaha :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Astana - Galatasaray maçı 8-9 halı saha maçı kıvamında...

Beton zemin üzerine suni çim, loş ışıklandırmalar, saati 15 ₺ halı saha zemini, kenarda yaklaşık 1 yıldır bir tane güçlü oyun oynatamayan sirk antrenörü, halı sahaya son dakikada adam eksikliğinden çağrılmış yama futbolcular.

Ve her sene bu takımı ihya eden, puantajda gerisinde kalan BEŞİKTAŞ.

Yazık! Bu Galatasaray'ın ligde topladığı puandan daha fazlasını alamıyorsak çok yazık.

edit: Şu takımı her izlediğimde küçük bölümler dışında doğru yaptığı tek bir şey bulamıyorum. Hamzaoğlu'nun geldiğinden beri tek bir iyi 90 dakikası yok. İnsan hem gülüyor, hem sinirleniyor.

Bu arada Semih Kaya bu ligde gördüğüm en kötü stoperlerden biri. Her pozisyonda adam kaçırabilmek büyük marifet.

edit2: Yok, sinirim geçmedi. Denayer'in sırf hızı var diye sağ bek oynatan; Bilal-Selçuk ile tempo yapmaya çalışan bir teknik adam 3 kupa aldı bu ligde.  :D
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2015, 21:17:22 atalay ]

Çevrimdışı murat

ve bu semihi beğenenler var.kendi adıma hiç bir dönemde iyi bir stope olarak görmedim.şu galatasaraydan muslera ve yokluktan dolayı bir selçuğa okey derim diğerlerini kaldır çöpe at

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

gs halı saha takımına puan kaybetmiş gazete paçavrasının yazdığına bak " hamza haklı çıktı, bilal kumarı tuttu " .... Pes mi desem yazık mı desem ...
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ve bu semihi beğenenler var.kendi adıma hiç bir dönemde iyi bir stope olarak görmedim.şu galatasaraydan muslera ve yokluktan dolayı bir selçuğa okey derim diğerlerini kaldır çöpe at
eskiden beğenirdim ama 1 senedir kabus gibi Ersan'la kapışırlar :D chedjou iyi stoper abi ligin en iyi 2 stoperin biri bence

Çevrimdışı Ersoy

gs halı saha takımına puan kaybetmiş gazete paçavrasının yazdığına bak " hamza haklı çıktı, bilal kumarı tuttu " .... Pes mi desem yazık mı desem ...
Bari klişe yapıp soğuk duş yazsalardı. Yani bizde en az bu olurdu sonra Şenol Hoca yerin dibine sokulurdu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Astana - Galatasaray maçı 8-9 halı saha maçı kıvamında...

Beton zemin üzerine suni çim, loş ışıklandırmalar, saati 15 ₺ halı saha zemini, kenarda yaklaşık 1 yıldır bir tane güçlü oyun oynatamayan sirk antrenörü, halı sahaya son dakikada adam eksikliğinden çağrılmış yama futbolcular.

Ve her sene bu takımı ihya eden, puantajda gerisinde kalan BEŞİKTAŞ.

Yazık! Bu Galatasaray'ın ligde topladığı puandan daha fazlasını alamıyorsak çok yazık.

edit: Şu takımı her izlediğimde küçük bölümler dışında doğru yaptığı tek bir şey bulamıyorum. Hamzaoğlu'nun geldiğinden beri tek bir iyi 90 dakikası yok. İnsan hem gülüyor, hem sinirleniyor.

Bu arada Semih Kaya bu ligde gördüğüm en kötü stoperlerden biri. Her pozisyonda adam kaçırabilmek büyük marifet.

edit2: Yok, sinirim geçmedi. Denayer'in sırf hızı var diye sağ bek oynatan; Bilal-Selçuk ile tempo yapmaya çalışan bir teknik adam 3 kupa aldı bu ligde.  :D
şansa oldular benim de kanıma dokunuyor ama bu sene hiç şansları yok ts maçında dünyaları kaçırdı bala kazandılar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bari klişe yapıp soğuk duş yazsalardı. Yani bizde en az bu olurdu sonra Şenol Hoca yerin dibine sokulurdu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben haberin başlığını görünce gs bilalin golüyle 1 - 0 kazandı diye düşündüm  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kale arkaları komple bitmiş ve doğu ise % 80 civarında haberleri var
Tek Büyük Beşiktaş