Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255623 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Eskişehir maçları bizim için zor geçer genelde. Ama Eskişehir bu sene berbat . Gerçi puan durumuna bakarak söylüyorum bunu. Hiç maçını seyretmedim. Var mı eskisehirin maçlarını seyreden? Nasıl oynuyorlar?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vasat bir takım da aynısını Gençlerbirliği için de söylemiştim berabere kaldık o yüzden S.Lizbon maçından sonra oynayacağımız için zor bir maça dönüşebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Defans çok kötü bir tosiçi tutamıyorlar :bandit:
her maç yanına bir adam dikmek lazım on kişi çıksak en az bir gol az yeriz :D
Bence adamın derdi forvet oynamak abi :D kendini göstermeye çalışıyor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Saat 2'de ağlayacakmış Aziz  :kop:
Gündemi değiştirmek için yine ortaya çıkacak yani hiç şaşırmadım.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Adam bir kötü maç yönetti o da diğer derbilerin yanında kötü bile sayılamaz kariyerini bitirmek üzereler.

Ulan yıllardır Bülent Yıldırım, Fırat Aydınus bizi bitirirken nerdeydiniz? Daha geçen sene Topal Ba'yı çekti indirdi penaltı verilmedi Emre Fuck dedi kırmızı yok o hakemi niye ellemediniz?
ne kötüsü fener için çok iyi bir maç yönetti bizi ince ince doğradı normalde daha ilk yirmi dakikada nani nin atılması lazımdı topsuz alanda yapılan kartlık faulleri
görmezden geldi. net penaltıyı vermedi basın özetlerde bir tane bile Beşiktaş aleyhine olan pozisyon göstermiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Defans çok kötü bir tosiçi tutamıyorlar :bandit:
her maç yanına bir adam dikmek lazım on kişi çıksak en az bir gol az yeriz :D
Gulsek mi aglasakmi bilemedim :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 13:34:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Basın hep alamadığımız maçlar üzerinden istatistik veriyor algı yaratmak için.

Alın size gerçek;

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki son 9 maçın yani son 3 yıldaki maçların;

4'ünü Beşiktaş 3'ünü Fenerbahçe kazandı.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bence 3-2 den sonra girmeliydi Quaresma , Geri cekilip kontraya donmussun bu Tip oyunda Olcaydan 10 kat daha verimli olur Quaresma en azindan top tutar adam gecer vs vs
Sahi dun Olcay ne yapti ? Yine sahada yoklari oynadi hemen savunursunuz simdi Defans yapiyor diye , zaten defans yapsin diye sol acik oynatiyoruz onu biz :biggrinking:
Yaptigi top kaybinin haddi hesabi yoktu , Kaptirdigi toplardan 2 tane kontra yedik birinde Ersan 2.ci sariyi gorebilirdi Hakem vermedi , Bu kadar Kotu bir Olcayi 90 dakika sahada tutmasina hic anlam veremedim illa Quaresma girsin demiyorum gecen haftaki gibi Cenki de alabilirdi Olcayin yerine ama 90 dakika sahada tuttu inanilir gibi degil

Sen doğru maçı izlediğini mi düşünüyorsun gerçekten? Arkadında tosic oynuyor tosic! İyi defans yapmasa belki de şu anda yüzündeki gülümseme olmayacaktı.

Bir mesajında quaresmayı sonradan almaması doğru çünkü tüm motivasyonu bozuldu hiçbir şey yapamazdı diyorsun bir diğerinde 3-2 den sonra almalıydı diyip olcaya sallıyorsun.

Çevrimdışı 38life

ne kötüsü fener için çok iyi bir maç yönetti bizi ince ince doğradı normalde daha ilk yirmi dakikada nani nin atılması lazımdı topsuz alanda yapılan kartlık faulleri
görmezden geldi. net penaltıyı vermedi basın özetlerde bir tane bile Beşiktaş aleyhine olan pozisyon göstermiyor.
Hele şükür benim gibi düşünen biri daha çıktı :)

Ben maç sonunda facebooka fotoğraf attığımda açıklamaya " hakeme rağmen nasıl derbi kazanılır ders 1" yazdım. Staddan Eve geldim Bi baktım televizyonda ohoooo herşey tam tersi...

Çevrimdışı Deniz

Yalniz sunuda konusmaliyiz
Ben Senol Hocayo kenarda Cok sakin gordum :alala:
Fener cok dogru ve iyi hamleler yaparken Senol Hoca seyretti dakikalarca bekledi degisiklikler icin , Fenerin hamlelerine aninda cevap veremedi..
Ben dün tosic seçimi haricinde bir hatasını görmedim.Hamleleri doğruydu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Sen doğru maçı izlediğini mi düşünüyorsun gerçekten? Arkadında tosic oynuyor tosic! İyi defans yapmasa belki de şu anda yüzündeki gülümseme olmayacaktı.

Bir mesajında quaresmayı sonradan almaması doğru çünkü tüm motivasyonu bozuldu hiçbir şey yapamazdı diyorsun bir diğerinde 3-2 den sonra almalıydı diyip olcaya sallıyorsun.
Evet dogru butun motivasyonunu kaybetmistir fayda sagalamaz ama Su Olcaydan da iyi oynardi yani okadarda degil , Dun Olcay inanilmaz kotuydu..
Yaptigi 2 hatali pasin 2 side gol pozisyonu oldu hatta birinde Ersan 2.sariyi gorecekti Allahtan hakem vermedi yoksa Net sariydi yani , 2-0 ken kacirdigi Golu saymiyorum bile , Olcay top ezmekten baska bisey yapmadi dun bana gore

Çevrimdışı Necmi

Bunu dun soylemistim ben
Ben q17 yi biraz tanidiysam Oyuna sonradan alinsa bile faydali olmaz cunku Butun motivasyonunu kaybetmis ve demoralize olmuştur dedim cok cabuk Bozulan bi adam q17 adamin yapısı bu bunun uzerinden elestirmek acimasizliktir , Adamı tanimadisysaniz diyecek bisey yok
Uzgun olmasi normal adamin yapisi bu.
Bunu konusupta , Gokhanin Quaresmayi cagirip tribunlere Q17 yi alkislatmasini ve 3 lu cektirmesini neden konusmuyoruz :alala:
Hani Q17 Takimin huzurunu bozuyor ya !! Oyizden Gokhan onu tribunlere alkislatmis demekki..
neden eleştirilmesin hayrınamı oynuyor ihtiyaç olmazsa oynamaz ihtiyaç olduğunda
olduğu zaman oyuna girer morali bozuluyormuş öyle bir hakkı yok şuraya bakın kazandığımız maçta derdimiz
quaresma oldu. bu bile ahengi nasıl bozduğunu açık ve net gösteriyor Beşiktaş kazanmış derde bakın
quaresma neden oynamamışmış yuh diyorum size siz hayalinizde kurduğunuz eski quaresma gelecek sanıyorsunuz
ama yok öyle biri artık en azından şimdilik yok demekki var bir şeylerki gökhan olayı yumuşatmaya çalışıyor
birde böyle bak istersen olaya

Ben dün tosic seçimi haricinde bir hatasını görmedim.Hamleleri doğruydu
Degiklileri yanlisti demiyorumki @Deniz
Gec kaldi diyorum yani Fb nin hamlelerine aninda degil en az 5 dakika sonra cevap verdi

Çevrimdışı Necmi

Evet dogru butun motivasyonunu kaybetmistir fayda sagalamaz ama Su Olcaydan da iyi oynardi yani okadarda degil , Dun Olcay inanilmaz kotuydu..
Yaptigi 2 hatali pasin 2 side gol pozisyonu oldu hatta birinde Ersan 2.sariyi gorecekti Allahtan hakem vermedi yoksa Net sariydi yani , 2-0 ken kacirdigi Golu saymiyorum bile , Olcay top ezmekten baska bisey yapmadi dun bana gore
Dün olcay sahanın iyilerindendi maçı nerenizle seyrediyorsunuz anlamadım

Çevrimdışı 38life

Lizbon maçını kaybedersek Eskişehiri %100 yeneriz :)

Ya lizbon maçında ya da Eskişehir maçında rehavet olacak. Umarım olmaz...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 13:42:15
  • Beşiktaş / Bodrum

Çok tek taraflı bakıyorsun Yunus Emre.

Sana göre sadece hücumda top alıp dribling yapması iyi oyun oluyor kanatta. Kanat olmak böyle bir şey değil. Kaldı ki Quaresma'nın tek yapabildiği bu şeyi de artık yapamaması cabası.

Kanadını kapatamıyor en başta Quaresma. Maç sırasında 5 dribling yapar ama 10 top yer kanadından. Yani 2 olumlu hamle için bekini en az 4-5 kez yalnız bırakır. Toplu oyuna çok fazla odaklanıyorsun. Eskişehir maçında tamamen topsuz oyununu izle Olcay'ın sana önerim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Degiklileri yanlisti demiyorumki @Deniz
Gec kaldi diyorum yani Fb nin hamlelerine aninda degil en az 5 dakika sonra cevap verdi
Aslında beklemek her zaman daha iyidir.Fenerin hamleleri ile oyuna nasıl katkı yapacağını görmek lazım.
Attıkları 2. golde (ki bence kesin dışardan çevirdi topu) yine tosic-ersan faktörü devredeydi.Yani olay aslında ilk 11deki tosic tercihine çıkıyor yine.
Asıl kötü tercihleri fener yaptı.rvp varken fernandao ile başlayarak kendi ayağına sıktılar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

"Bana göre" şeklinde özetlemişsin zaten. Dün maçta aşırı quaresma sevenlere yem atmama rağmen olcay çıkmasın savunmaya çok destek oluyor cevabını aldım. Bunu onlar bile görüyorsa...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Anıl

Kim oynarsa oynasın Carrillo orayı baya zorlayacak bari Motta'yı görmüş olalım :D
Carillo oynamıyor ki Sportinde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 13:46:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

neden eleştirilmesin hayrınamı oynuyor ihtiyaç olmazsa oynamaz ihtiyaç olduğunda
olduğu zaman oyuna girer morali bozuluyormuş öyle bir hakkı yok şuraya bakın kazandığımız maçta derdimiz
quaresma oldu. bu bile ahengi nasıl bozduğunu açık ve net gösteriyor Beşiktaş kazanmış derde bakın
quaresma neden oynamamışmış yuh diyorum size siz hayalinizde kurduğunuz eski quaresma gelecek sanıyorsunuz
ama yok öyle biri artık en azından şimdilik yok demekki var bir şeylerki gökhan olayı yumuşatmaya çalışıyor
birde böyle bak istersen olaya

Hayallerindeki quaresma falan yok abi. İlk quaresma berbat ötesi bir takımın sadece şovmeniydi. Şu an sahada yıldızlar var en başta da aynı mevkide oynadıkları için örnek verilebilecek Töre var. Geçti artık o dönemler, bir oyuncunun ayağına bakmalar.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş: Beşiktaş artık kaderine razı olan değil, kaderini kendi çizen bir kulüp olacak.

Çevrimdışı ozan062

şimdi tek rakip gs çnk adamlara uzun zamandır kaybeidoyurz öyle bir sıfır falanda değil yedikmi 2-3 tane yiyoruz
ve malum hocada birkaç defa 6 yedi cincondan bakalım dunku gibi savruk değil daha sakin ve orta sahamız derli toplu olursa o maçı rahat alıcaz

ama adamlarda bir skor değiştiren varken simdi ikiye cıktı
podolski ve nefretim sneijder...

tolgaya büyük iş düşüyor o maçta bence ve forma girmesi lazım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

şimdi tek rakip gs çnk adamlara uzun zamandır kaybeidoyurz öyle bir sıfır falanda değil yedikmi 2-3 tane yiyoruz
ve malum hocada birkaç defa 6 yedi cincondan bakalım dunku gibi savruk değil daha sakin ve orta sahamız derli toplu olursa o maçı rahat alıcaz

ama adamlarda bir skor değiştiren varken simdi ikiye cıktı
podolski ve nefretim sneijder...

tolgaya büyük iş düşüyor o maçta bence ve forma girmesi lazım
Adam 2 seneden sonra sana derbi galibiyeti mutluluğu yaşatmış bir tebrik et be kardeşim be  :evillol: :evillol: