Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253779 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ümer

Atiba oğuzhan sosa ortasahası bir hayli zayıf oluyor , atiba necip(mecburen) oğuzhan ile çıkıp sosayi da hamle ve rotasyon oyuncusu olarak kullanmamız gerektiğini düşünüyorum , sosa bu takımın on numarası olamaz olamıyor
Benim merak ettiğim Tolgay veli dönünce nasıl bir 11 olacak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Tolgay - Atiba - Oğuzhan

Atiba veli
Oğuzhan Sosa rotasyon

Çevrimdışı Kadir G.

Atiba  Tolgay
   Oğuzhan

olacaktır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 14:18:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

İç saha Anadolu maçlarında;

Tolgay - Oğuzhan - Sosa

Dış saha Anadolu ve büyük maçlarda;

Atiba - Tolgay - Sosa/Oğuzhan (Haftasonu biri hafta içi biri)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

İç saha Anadolu maçlarında;

Tolgay - Oğuzhan - Sosa

Dış saha Anadolu ve büyük maçlarda;

Atiba - Tolgay - Sosa/Oğuzhan (Haftasonu biri hafta içi biri)

Atiba seneye de böyle oynarsa -ki inşallah oynar- kesilmesi çok zor. Sosa da bu kötü oyununa devam ederse rotasyonda yer edinir kendine.

Çevrimdışı OrhanAker

Veli direk 6 numaraya geçer atiba-ozi-sosa 8 olur direk.Şenol hocanın sistemine göre şuan atiba 6 numara oynuyor mesela.
Veli 6 numara oynasa yine top çıkartırken sıkıntı çeker.En ufak preste yanlış tercihi çok olur.Veli tek oynayamaz,yanına atiba şart olur.Buda hocanın sistemine ters.
Şenol hoca orta sahada tekniği düşük çapa kullanmayı sevmiyor o yüzden veli dönsede kadro hala nicelik olarak eksik.

Çevrimdışı Ensar

Atiba - Tolgay - Oğuzhan olacak ama veli çok formda olursa atibayi keser Veli - Tolgay - Oğuzhan olur

Dediğim gibi sosa ancak oğuzhanı yedekler bu takımda , oğuzhan gibi bir genç yetenek elimizde ve biz bu çocuğu oynatmalı parlatmalı ve faydalanmalıyız , birinci tercih oğuzhan olmalı her daim

Tolgay döndüğünde takıma hiç düşünmeden şüphe duyulmadan yazılacak bi kaç oyuncudan biri.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 14:25:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Atiba seneye de böyle oynarsa -ki inşallah oynar- kesilmesi çok zor. Sosa da bu kötü oyununa devam ederse rotasyonda yer edinir kendine.

Sosa iyi oyuncu ama böyle ucuz şeylerle Esdutientes'e ucuza gitmeye çalışıyorsa çok yazık eder.

Resmen yok sahada lig başladığından beri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 14:29:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba Ba çok iyi bir forvetti. Belki Güneş ile çok daha üst düzey oynayabilirdi.

Ancak Gomez derbide çaktı 2 tane. Bizim buna ihtiyacımız var Anadolu maçlarında Cenk de atıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

6 haftada 16 gol çok iyi.

Bu seviyede devam edersek 70-75 gol civarında ligi bitiririz.

Bu da şampiyonluk için gayet yeterli.

23 G 7 B 4 M de yüksek ihtimalle bizi şampiyon yapar.(76 Puan)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 14:35:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyle komik ki.

Kazanan Beşiktaş. Beşiktaş'ın nasıl ve neden kazandığı değil, Fener'in nasıl ve neden kaybettiği konuşuluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Demba Ba çok iyi bir forvetti. Belki Güneş ile çok daha üst düzey oynayabilirdi.

Ancak Gomez derbide çaktı 2 tane. Bizim buna ihtiyacımız var Anadolu maçlarında Cenk de atıyor.
Diyorsun ki;

Demba Ba iyi bir kardeşimizdi, kafa golü atamaz, derbilerde gol atamazdı ben atarım...

Mario Gomez.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 14:45:30
  • Beşiktaş / Bodrum
https://twitter.com/canncall/status/648394482644316160

@Yunus Emre Dökmeci izlemen gereken bunlar kardeşim.

Bunun gibi 3 hamle var sadece benim hatırladığım. Quaresma o ilk çalımı yese orada kalmıştı. Bunları çok iyi izlemen gerek her maç.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 14:47:16 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Öyle komik ki.

Kazanan Beşiktaş. Beşiktaş'ın nasıl ve neden kazandığı değil, Fener'in nasıl ve neden kaybettiği konuşuluyor.
Akılları sıra galibiyetimize gölge düşürecekler.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi neredesin göremiyorum fotoğrafta  :D
onu bırakta hesap yapıyorum tutmuyor bir türlü şimdi bizim maçtan önce fenerle aramızda 3 puan fark vardı
şimdi bakıyorum puanlar eşit :alala: hani derbi galibiyetleri 6 puan oluyordu :D  federasyon bizim 3 puanımızı yemiş  :bandit:
@Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 14:47:59
  • Beşiktaş / Bodrum
onu bırakta hesap yapıyorum tutmuyor bir türlü şimdi bizim maçtan önce fenerle aramızda 3 puan fark vardı
şimdi bakıyorum puanlar eşit :alala: hani derbi galibiyetleri 6 puan oluyordu :D  federasyon bizim 3 puanımızı yemiş  :bandit:
@Çağrı

Tesafüe bak ki biz kazanınca Fener de puan kaybetmiş @Necmi abi 2 maç da lehimize sonuçlanmış  :bandit: :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

@Çağrı
Kaybetseydik 6 puan fark olacaktı. Kazandık 0 puan fark var = 6 :)

Çevrimdışı atalay