ben hocanın doğru hamleler yaptığını düşünüyorum, Quaresma'yı almaması bile çok ama çok doğru bir tercihti.
orta sahadaki sıkıntımız nedeniyle orayı kalabalık tuttular ve iyi pas organizasyonuyla topa sahip oldular ilk yarı. Necip girince o üstünlük de gitti. (düşünün neciple oldu bu)
İsmail'i sağ Volkan'a önlem olarak aldı ve Cenk'i de artık çok yorulan Gomez'in yerine alması çok doğruydu.
Bence 3-2 den sonra girmeliydi Quaresma , Geri cekilip kontraya donmussun bu Tip oyunda Olcaydan 10 kat daha verimli olur Quaresma en azindan top tutar adam gecer vs vs
Sahi dun Olcay ne yapti ? Yine sahada yoklari oynadi hemen savunursunuz simdi Defans yapiyor diye , zaten defans yapsin diye sol acik oynatiyoruz onu biz

Yaptigi top kaybinin haddi hesabi yoktu , Kaptirdigi toplardan 2 tane kontra yedik birinde Ersan 2.ci sariyi gorebilirdi Hakem vermedi , Bu kadar Kotu bir Olcayi 90 dakika sahada tutmasina hic anlam veremedim illa Quaresma girsin demiyorum gecen haftaki gibi Cenki de alabilirdi Olcayin yerine ama 90 dakika sahada tuttu inanilir gibi degil