Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255050 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Okuduğunu anlayamayacak birisi olduğunu düşünmüyorum abi ama senin art niyetli ve quaresma aşığı olduğun belli oluyor , kaç kere yazdım üzülmesi doğru tavrı yanlış , ben tavrını eleştirdim üzülmesini değil
Benim daha dün akşam yazdıklarımı okuduysan Quaresma aşığı olmadığımı sevdiğimi ve art niyetli olmadığımı objektif oldugumu görürsün. Burda Quaresmayi seven biri olmama rağmen sevginin aşırısinin baskı yarattığını söyledim kaç kere. Yani sen bu ithamlari başkası için kullan benim için değil.

Üzgün olan bir insanın ne yapmasını bekliyorsun? Beni üzgünken dünyada hiçbir güç güldüremez. Rol yapamam ben. Quaresma da demek ki böyle. Ve sonuna kadar hakkı sonuna kadar doğal Birsey. Quaresma maç sonu soyunma odasına giderken tribünleri alkışlıyor. O anda quaresma okey tezahüratı falan da yapılmadı yani yanlış anlama... Ben empati yapıyorum. OKadar üzgünken tribünleri alkışlamak aklımın ucuna bile gelmez. Hiçbir güç de benim yüzümü güldürmez.

"Üzgün olması doğal ama gülsün"

Oldu, burnuna kırmızı top takip çocukları da eglendirsin mi?
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 12:45:58 38life ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 12:43:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Motta konusunda da korkmayın motta okşanarak değil kadro dışı kalarak motive olan bir oyuncu. İyi şekilde dönecektir. Zaten tosic 2 gol 2 asist ile gidiyor daha kötüsü olamaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada nazar değmesin maşallah diyelim. Gökhan 6 maç 1 gol 5 asist. Asist sayısında geçen sezonun tamamını 6 maçta yakalamış oldu. Sene başı 15 bile vermezler verdilerse hemen satılsın diyenleri, sene sonu mahçup ederek en az 2 katı fiyata gitmesini umuyorum. İnşallah haklı çıkarım.

Liverpool falan görmüyor mu çıkarsalar bir 40 milyon. :)

Çevrimdışı Deniz

Derbi galibiyetinin sabahinda gulumseyerek uyanmak .. :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı OrhanAker

http://www.33gomez.com/

Şöyle güzel bir site hazırlanmış görmeyenlere yardım olsun. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Motta konusunda da korkmayın motta okşanarak değil kadro dışı kalarak motive olan bir oyuncu. İyi şekilde dönecektir. Zaten tosic 2 gol 2 asist ile gidiyor daha kötüsü olamaz.
Israrla Motta oynamali demistim dun
Heralde Tosicten kotu kimse oynayamazdi , Ben oynasam daha iyi oynardim en azindan kendi kaleme Gol atmam :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GD8

Yavru kartal Mario gomez sonu çok komik

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Dun tosicin kk attigi golu bircok kez izledim,boyle bir savunmaci örneği olamaz yani.pozisyon alamamasi ayri bir fail o topaoyle vurmaya calismasi ayrıca fail.tamam kotu oyuncu olabilirsin ama daha 1 hafta once kendi kalene gol attin su toplara sacma sapan girmemeyi bu yasa kadar öğrenemediysen yazik günah.

Bir savunmaci ceza alani icinde topa vuracaksa ya o topu uzaklastiracak ya da net şekilde kornere atacak.birilerinin bunu tosice ogretmesi lazim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Benim daha dün akşam yazdıklarımı okuduysan Quaresma aşığı olmadığımı sevdiğimi ve art niyetli olmadığımı objektif oldugumu görürsün. Burda Quaresmayi seven biri olmama rağmen sevginin aşırısinin baskı yarattığını söyledim kaç kere. Yani sen bu ithamlari başkası için kullan benim için değil.

Üzgün olan bir insanın ne yapmasını bekliyorsun? Beni üzgünken dünyada hiçbir güç güldüremez. Rol yapamam ben. Quaresma da demek ki böyle. Ve sonuna kadar hakkı sonuna kadar doğal Birsey. Quaresma maç sonu soyunma odasına giderken tribünleri alkışlıyor. O anda quaresma okey tezahüratı falan da yapılmadı yani yanlış anlama... Ben empati yapıyorum. OKadar üzgünken tribünleri alkışlamak aklımın ucuna bile gelmez. Hiçbir güç de benim yüzümü güldürmez.

"Üzgün olması doğal ama gülsün"

Oldu, burnuna kırmızı top takip çocukları da eglendirsin mi?
Tamam abi senin fikrindir saygı duyuyorum ama dünya onun etrafında dönmüyor ne demek hiç birşey gulduremez bu bencilliktir açık bir şekilde , neyse tartışmaya gerek yok :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

S.Lizbon maçında Motta'nın oynamasından yanayım en azından durumunu son bir kez daha görmemizi de sağlar.

Lizbon maçı olmaz Carrilo var dağıtır orayı.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ceeyyhun

ben hocanın doğru hamleler yaptığını düşünüyorum, Quaresma'yı almaması bile çok ama çok doğru bir tercihti.

orta sahadaki sıkıntımız nedeniyle orayı kalabalık tuttular ve iyi pas organizasyonuyla topa sahip oldular ilk yarı. Necip girince o üstünlük de gitti. (düşünün neciple oldu bu)

İsmail'i sağ Volkan'a önlem olarak aldı ve Cenk'i de artık çok yorulan Gomez'in yerine alması çok doğruydu.

Tamam abi senin fikrindir saygı duyuyorum ama dünya onun etrafında dönmüyor ne demek hiç birşey gulduremez bu bencilliktir açık bir şekilde , neyse tartışmaya gerek yok :)
Bunu dun soylemistim ben
Ben q17 yi biraz tanidiysam Oyuna sonradan alinsa bile faydali olmaz cunku Butun motivasyonunu kaybetmis ve demoralize olmuştur dedim cok cabuk Bozulan bi adam q17 adamin yapısı bu bunun uzerinden elestirmek acimasizliktir , Adamı tanimadisysaniz diyecek bisey yok
Uzgun olmasi normal adamin yapisi bu.
Bunu konusupta , Gokhanin Quaresmayi cagirip tribunlere Q17 yi alkislatmasini ve 3 lu cektirmesini neden konusmuyoruz :alala:
Hani Q17 Takimin hzuurunu bozuyor ya !! Oyizden Gokhan onu tribunlere alkislatmis demekki..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 12:59:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam bir kötü maç yönetti o da diğer derbilerin yanında kötü bile sayılamaz kariyerini bitirmek üzereler.

Ulan yıllardır Bülent Yıldırım, Fırat Aydınus bizi bitirirken nerdeydiniz? Daha geçen sene Topal Ba'yı çekti indirdi penaltı verilmedi Emre Fuck dedi kırmızı yok o hakemi niye ellemediniz?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Dün Cenkin girmesi çok doğru karardı ama ben Bi 10 dakika önce girmesini istemiştim. Gomez yorulmuştu ve son dakikalarda önde şok pres yapacak futbolcuya ihtiyaç vardı. Biraz geç soktu ama doğru karar. Quaresmayi seven biri olarak Quaresma girmesin diye dua ettim çünkü ilaç cenk idi.

Bana objektif değilsin diyenler utansın :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Bunu dun soylemistim ben
Ben q17 yi biraz tanidiysam Oyuna sonradan alinsa bile faydali olmaz cunku Butun motivasyonunu kaybetmis ve demoralize olmuştur dedim cok cabuk Bozulan bi adam q17 adamin yapısı bu bunun uzerinden elestirmek acimasizliktir , Adamı tanimadisysaniz diyecek bisey yok
Uzgun olmasi normal adamin yapisi bu.
Bunu konusupta , Gokhanin Quaresmayi cagirip tribunlere Q17 yi alkislatmasini ve 3 lu cektirmesini neden konusmuyoruz :alala:
Hani Q17 Takimin hzuurunu bozuyor ya !! Oyizden Gokhan onu tribunlere alkislatmis demekki..
Abi sen ilk mesajımı konunun başlangıcını okumamissin belli ki , sana da açıklayayım , ben diyorum ki takım ona sahip çıktı herkes sarıldı üçlü cektirdiler ama adam gram gülümsemedi ite kaka üçlü çektirdiler , sonra fotoğraf çekindiler içerde orda da somurtuyor , feneri yenmisiz takım sana sahip çıkıyor taraftar sana sahip çıkıyor beyfendi uzgunmus suratından düşen bin parça , ayıp değil mi sahada ter döken ve ona sarılan arkadaşlarına , bunu bi kaç kere daha yaparsa digerleri demez mi aman be senin triplerinle mi uğraşacağız diye

Çevrimdışı Ensar

Dün Cenkin girmesi çok doğru karardı ama ben Bi 10 dakika önce girmesini istemiştim. Gomez yorulmuştu ve son dakikalarda önde şok pres yapacak futbolcuya ihtiyaç vardı. Biraz geç soktu ama doğru karar. Quaresmayi seven biri olarak Quaresma girmesin diye dua ettim çünkü ilaç cenk idi.

Bana objektif değilsin diyenler utansın :)

Katılıyorum cenk daha önce girmeliydi gomez çok düştü bi yerden sonra , ısmail tercihi de yanlıstı topu fenere teslim ettik

Çevrimdışı Tolga

Lizbon maçı olmaz Carrilo var dağıtır orayı.  :evillol:
Kim oynarsa oynasın Carrillo orayı baya zorlayacak bari Motta'yı görmüş olalım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ben hocanın doğru hamleler yaptığını düşünüyorum, Quaresma'yı almaması bile çok ama çok doğru bir tercihti.

orta sahadaki sıkıntımız nedeniyle orayı kalabalık tuttular ve iyi pas organizasyonuyla topa sahip oldular ilk yarı. Necip girince o üstünlük de gitti. (düşünün neciple oldu bu)

İsmail'i sağ Volkan'a önlem olarak aldı ve Cenk'i de artık çok yorulan Gomez'in yerine alması çok doğruydu.
Bence 3-2 den sonra girmeliydi Quaresma , Geri cekilip kontraya donmussun bu Tip oyunda Olcaydan 10 kat daha verimli olur Quaresma en azindan top tutar adam gecer vs vs
Sahi dun Olcay ne yapti ? Yine sahada yoklari oynadi hemen savunursunuz simdi Defans yapiyor diye , zaten defans yapsin diye sol acik oynatiyoruz onu biz :biggrinking:
Yaptigi top kaybinin haddi hesabi yoktu , Kaptirdigi toplardan 2 tane kontra yedik birinde Ersan 2.ci sariyi gorebilirdi Hakem vermedi , Bu kadar Kotu bir Olcayi 90 dakika sahada tutmasina hic anlam veremedim illa Quaresma girsin demiyorum gecen haftaki gibi Cenki de alabilirdi Olcayin yerine ama 90 dakika sahada tuttu inanilir gibi degil
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 13:17:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ozan062

Derbi galibiyetinin sabahinda gulumseyerek uyanmak .. :)

derbi öncesi günüm  kötü geçmişti fakat maç ile düzeldim ve erken yattım
sabah normal şartlarda mide ağrısıyla uyanmam gerekirken tersi oldu ve bugun hayli huzurluyum sebebi tabikide Beşiktaşım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

Atiba oğuzhan sosa ortasahası bir hayli zayıf oluyor , atiba necip(mecburen) oğuzhan ile çıkıp sosayi da hamle ve rotasyon oyuncusu olarak kullanmamız gerektiğini düşünüyorum , sosa bu takımın on numarası olamaz olamıyor

derbi öncesi günüm  kötü geçmişti fakat maç ile düzeldim ve erken yattım
sabah normal şartlarda mide ağrısıyla uyanmam gerekirken tersi oldu ve bugun hayli huzurluyum sebebi tabikide Beşiktaşım
Valla Bende Cok huzur icinde. Ve mutlu uyandim bugun :sevinc :sevinc

Yalniz sunuda konusmaliyiz
Ben Senol Hocayo kenarda Cok sakin gordum :alala:
Fener cok dogru ve iyi hamleler yaparken Senol Hoca seyretti dakikalarca bekledi degisiklikler icin , Fenerin hamlelerine aninda cevap veremedi..

Çevrimdışı 38life

Eskişehir maçları bizim için zor geçer genelde. Ama Eskişehir bu sene berbat . Gerçi puan durumuna bakarak söylüyorum bunu. Hiç maçını seyretmedim. Var mı eskisehirin maçlarını seyreden? Nasıl oynuyorlar?

Çevrimdışı Necmi

Defans çok kötü bir tosiçi tutamıyorlar :bandit:
her maç yanına bir adam dikmek lazım on kişi çıksak en az bir gol az yeriz :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 13:24:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Saat 2'de ağlayacakmış Aziz  :kop:

Edit : 30 eylül'müş :D
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 13:26:33 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli