Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264109 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

selçuk inan a 2 maç ceza verilmiş. Afedersiniz ama bunlar katıksız ....... . Veli'nin makasına iki maç , eşek tepüğüne iki maç. Allah size güzel gün yaşatmasın.

:D Eşek tepiği ve kararı okuyunca aklıma Orwell'in; "Bütün hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir." sözü geldi. Vaziyet budur.

Çevrimdışı zivkovic

selçuk inan a 2 maç ceza verilmiş. Afedersiniz ama bunlar katıksız ....... . Veli'nin makasına iki maç , eşek tepüğüne iki maç. Allah size güzel gün yaşatmasın.
Benim verebileceğim bir karar olsa ben hiç ceza vermem Selçuk'a.Veli'de haketmiyordu tabi ama Selçuk'un pozisyonunda rakip direk tahrik sebebi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ayrıca bu (Küfür Yasak)₆ gibi tüm renkli medyanın ben (Küfür Yasak)₆. PFDK dan gelen haberle gs sarsılmış mış. Algıya bak sen . Yahu bunun asgarisi zaten 2 maç nereye sarsılıyorlar. Tahrik diyorlarsa Veli'nin pozisyonda sneijder de aynı hareketi yapıp kendisine yapılınca şaklaban gibi yere atlamıştı. selçuk un vurduğu tekme ile bir olabilir mi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benim verebileceğim bir karar olsa ben hiç ceza vermem Selçuk'a.Veli'de haketmiyordu tabi ama Selçuk'un pozisyonunda rakip direk tahrik sebebi

Yapmayın allahaşkına ya. Adam tutmuş sadece ve sakatlayıcı bir hareket değil ve cezası sarı kart, onuda görmüş. O zaman her sarılana basalım tekmeyi sana göre .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı zivkovic

Yapmayın allahaşkına ya. Adam tutmuş sadece ve sakatlayıcı bir hareket değil ve cezası sarı kart, onuda görmüş. O zaman her sarılana basalım tekmeyi sana göre .
Şampiyonluğa oynuyoruz.Son dakikalar maç berabere.Rakip takım sürekli zamana oynuyor ve atağa çıkarken Tolgay ın belinden tutmuş bırakmıyor.Ben onun yerinde olsam tekmedende fazlasını yapardım.

Çevrimdışı 38life

taksim Beşiktaş civarı tivibusu olan cafe biliyor musunuz? Evde elektrikler kesildi anasıni satayım şansa bak.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LithuM

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 21:21:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Martin Linnes nefis bir gol attı.  :D

Çevrimdışı Tolgahan Gur

– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Molde 3'ü attı feneri bizden çok üstün görenler vardı transfer sezonu sonunda. Yazık insan kendi biricik takımına değil de elin sarışınlarına nasıl güvenir de kendi takımını küçümser?

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Yaz döneminde Serdar'ın sözleşme bitiyor.Yönetim Linnes'i alacak.Kişisel tahminim uplarım

Çevrimdışı 38life

taksim Beşiktaş civarı tivibusu olan cafe biliyor musunuz? Evde elektrikler kesildi anasıni satayım şansa bak.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazana gidiyorum. Kazanda yayinlaniyomus . Aynı sorunu yaşayan varsa bekleriz.

Armağanın adresini bilen varsa sürpriz olarak Linnes imzalı fener forması göndereyim diyorum kendisine sonuçta Beşiktaş'tan üstün görüyordu güzel bir hatıra olur ona da :icool:

Arkadaşlar konu dışı ama fener Cüneyt, Kuddusi, Aydınus, Göçek, Özkahya, Mete Kalkavan gibi yıldızlarını neden kadroya almadı acaba bilen var mı? İç sahada yeneriz dediler heralde dinlendiriyorlar hafta sonu da maçları var, sanırım önemsemediler bu maçı... Düdüklü yıldızlar hep yedek :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Başkan az önce açıklama yaptı Aydınus'un atanması ile ilgili. Tam yakalayamadım ama takipçisiyiz dedi.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı atalay

Sezon öncesi Bilic için yazdığım şey gayet net ortada.

Muhafazakardı; esnek değildi lakin başlangıç planı ve oyun tercihleri gayet doğruydu.

Molde'nin Kadıköy'de şunu oynaması FB adına skandaldır.

edit: Pereira ne deniyor; anlamadım, anlayan da yoktur herhalde.

Şener konusunda da dediğim gibi doğru ve çabuk hücum eden takımlar kanadını otoban yapar.
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 21:48:28 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

Valla şenol hoca şu takıma içerde dışarda handikap yapar. Sözde rotasyonlu takım orta sahaya uygar mert i alıyor. Umarım pereira bizim maça kadar kovulmaz da biz yendikten sonra sistemleri çöker iyice. Galatasaray zaten çöktü. Bu sene güle oynaya şampiyon olmamız lazım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Sene sonu serdarın sözleşmesi bitiyor alsak şu adamı nefis olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Atiba, Necip, Kerim Frei, Quaresma, Sosa, Cenk Tosun

Yedekler: Günay Güvenç, Dusko Tosic, Serdar Kurtuluş, Alexander Milosevic, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Mario Gomez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Linnes alınsın  :icool:
Ne Gol atti be :icool:
Yalniz Ozan tifan ins alinmaz Kazma demistim bugun su maci izledikten sonra bir kez daha diyorum ki Allah korudu iyiki almamisiz..
Elin adamlarını yere goge sigdiramadik !
Necip kardesimden ozur diliyorum bu sezon gercekten iyi performans sergiliyor yerinde oynadigi icin..
Senol Hoca etksiide vardir mutlaka @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

7 milyon € luk buyuk bir kaziktan kurtulduk Sukurler olsun :super: :super: :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

7 milyon € luk buyuk bir kaziktan kurtulduk Sukurler olsun :super: :super: :tabe: :tabe:

:D aynen devam etsinler  :super:

Çevrimdışı zivkovic

1 Maçla bukadar iyi gözlemler yapabiliyorsan keşke seni scout ekimizin başına getirselerde takımımızda hep iyi oyuncular olsa Necip gibi.