Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261572 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 03:18:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben de iddiamın arkasındayım, Quaresma savunucuları "Cucak o istatistiği Beşiktaş'ta yapamaz, Anadolu takımında Quaresma 15-15 yapardı, ayrıca Kerim'e Töre'ye Olcay'a niye birşey demiyorsunuz" diyecekler.

Mesleğimin temel prensibidir. İyileşmek isteyene dokunabilirsin, kişi istemiyorsa nafile. Haklısın olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu 17 savunucularının sesinin çıkmaması çok manidar :) Başka başlıklarla gezmeye başladılar, gördükçe gülüyorum :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Oyuncudan nefret ettiriyorsunuz yarın gol atarsa statta sevinmicez fenerli falan sanacaklar  :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

7-17-77

7 numara bu takımın en önemli oyuncusu ve yıldızıdır.

17 numara geldiğinde 7 numaranın formasını alıp ona vermeyi bile düşünenler kendinden utanmalıdır.

17 numara 7'sinde neyse 77'sinde de odur. Profesyonellik olarak kendini 2. hafta belli etti. Oyun olarak da bu maçta.

Bu maç bu adamın yıldızlaşacağı maçtı çünkü küçük maçtı. Olmadı. Nerdeyse tüm tercihleri yanlış, son derece bencil.

Bu takım 5 sene önceki takım değil. O takımda kimse oynamadığı ve teknik direktör sorumsuzun teki olduğu için yaptığı her şey gözümüze büyüleyici geliyordu.

Ama artık o iş bitti. Bu takım birisinin sahadaki kişisel egosunu tatmin edemeyecek kadar büyük hedefleri olan bir takım. Şenol Güneş yavaş yavaş gereğini yapacaktır.

Sene başında uyardık, sene sonunda ne kadar büyük bir hata yaptığımızı hep beraber göreceğiz.

Bugün sevindiğim nokta her türlü platformda destekleyenler de sırt çevirmeye başladılar. Çünkü onlar da başarı istiyor, şov değil. Bilic'in bize verdiği en önemli şey bu. En önemli olan takımdır, oyuncu değil.

Hala göremeyenler de 1-2 maç sonra tam anlamıyla görecektir.

İddaamın arkasındayım. Sene sonu 3-4 gol 4-5 asisti geçemeyecek Quaresma. Yerine tercih etmediğimiz Macar oyuncu ise 10-10 gibi bir tabela koyacak ortaya.

Doğru tercih yapsaydık çok ''temiz ve net'' bir takım olacaktık.
Ilk yari Fena değildi iyide oynadii ama 2.ci yari hic begenmedim :bandit:
Hele Baskiyla kazandigimiz topta Iceride 3 Futbolcumuz bombosken , Keleye vurmasinin hicbir İZAHI Yok !
Cok sinirlendim o pozisyonda :s20:
Kredisini tuketiyor yavas yavas , bir an once toparlanmali..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ozan konusunda Ben hakli ciktim , Quaresma konusundada siz hakli çıkacaksınız sanirim :by2:
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 11:33:45 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Mourinho'nun sözü aklıma geliyor Quaresma için :)

Mourinho'nun sözü aklıma geliyor Quaresma için :)
Dun sunu gordum eski gücünde ve hızında degil , Tabi ozaman 27 yasindaydi simdi 32 yasinda :tabe:
Kendiside soylemisti zaten daha cok calismaliyim artik cok genc degilim diye..

Çevrimdışı Akın

Benim verebileceğim bir karar olsa ben hiç ceza vermem Selçuk'a.Veli'de haketmiyordu tabi ama Selçuk'un pozisyonunda rakip direk tahrik sebebi
Rakip tahrik edebilir. Hakem zaten ceza vermiş. Büyük ihtimal kartta verecekti. Selçuk 4 maçtan az almamalıydı. Kasıtlı hareket.

Dun sunu gordum eski gücünde ve hızında degil , Tabi ozaman 27 yasindaydi simdi 32 yasinda :tabe:
Kendiside soylemisti zaten daha cok calismaliyim artik cok genc degilim diye..

valla yunus quaresma'yı bende çok severim ama 27 yaşındaki halini seviyorum galiba bu kadar kötü quaresma olmaz :) 27 yaşındaki hali top oynuyordu sadece disiplin sorunu vardı.32 yaşındaki quaresma hep disiplin sorunu var hem top oynamayı unutmuş  :D

Bu adamı hangi çılgın kesicekmiş şaşarım :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben de Quaresma'nın gelmesini çok isteyenlerdendim ama foruma hiç yazmadım desem yeridir. Çünkü burada çoğu kişi defalarca gelsin ya da gelmesin diye yazdı , sonuçta yönetim alacaktı ya da almayacaktı ama alırsa biz de sahip çıkacaktık. Dün akşam resmen irkildim, bu kadar kötü oynayan Quaresma'yı Şenol Hoca oyundan almadıysa üzerinde baskı olduğunu düşündüm. Bakın Şenol Hocaya baskı yapılıp yapılmaması önemli değil , ben bu şekilde düşündüm ve beni huzursuz etti ya bu yetti bana.
Bu sabah BJK tv de basketbol takımına Radosevic'in 1 yıllık opsiyonlu sözleşme ile alındığı haberi yapıldı ve hemen aklıma Quaresma geldi.  Bakın 1 + 1 değil , sadece 1 yıllık ve opsiyonlu sözleşme ! Ne diyeyim Şenol Hoca şimdiden yedek bırakmalı ve ne olacaksa hemen olmalı. Ben artık 60 dan sonra girse de başarılı olacağını sanmıyorum çünkü psikoloji aynı tas aynı hamam ama fizik gücü banyosunu çoktan yapmış istirahate çekilmiş. Umarım kendine çeki düzen verir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 12:50:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Ozan konusunda Ben hakli ciktim , Quaresma konusundada siz hakli çıkacaksınız sanirim :by2:

:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 12:53:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Her şeye rağmen son 25 dakika için kilitlenen Anadolu maçlarında çilingir olabilir.

Ancak burada önemli olan onun bu rolü kabul edip edemeyeceği. Etmezse ciddi huzursuzluk çıkarır bu harketlerine yansır sonu kadro dışı olur.

Şenol Güneş zaten daha gelmeden söyledi bunu. Önemli olan takımdır acımam diye. Gerçekten kendi için değil Beşiktaş için geldiyse bu rolü kabul edecek. Bu olgunluğu gösterirse en azından 2 sene severek izleriz, nefretle değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

7-17-77

7 numara bu takımın en önemli oyuncusu ve yıldızıdır.

17 numara geldiğinde 7 numaranın formasını alıp ona vermeyi bile düşünenler kendinden utanmalıdır.

17 numara 7'sinde neyse 77'sinde de odur. Profesyonellik olarak kendini 2. hafta belli etti. Oyun olarak da bu maçta.

Bu maç bu adamın yıldızlaşacağı maçtı çünkü küçük maçtı. Olmadı. Nerdeyse tüm tercihleri yanlış, son derece bencil.

Bu takım 5 sene önceki takım değil. O takımda kimse oynamadığı ve teknik direktör sorumsuzun teki olduğu için yaptığı her şey gözümüze büyüleyici geliyordu.

Ama artık o iş bitti. Bu takım birisinin sahadaki kişisel egosunu tatmin edemeyecek kadar büyük hedefleri olan bir takım. Şenol Güneş yavaş yavaş gereğini yapacaktır.

Sene başında uyardık, sene sonunda ne kadar büyük bir hata yaptığımızı hep beraber göreceğiz.

Bugün sevindiğim nokta her türlü platformda destekleyenler de sırt çevirmeye başladılar. Çünkü onlar da başarı istiyor, şov değil. Bilic'in bize verdiği en önemli şey bu. En önemli olan takımdır, oyuncu değil.

Hala göremeyenler de 1-2 maç sonra tam anlamıyla görecektir.

İddaamın arkasındayım. Sene sonu 3-4 gol 4-5 asisti geçemeyecek Quaresma. Yerine tercih etmediğimiz Macar oyuncu ise 10-10 gibi bir tabela koyacak ortaya.

:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 13:02:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş’ın teklifinin hatırlatılması üzerine ocak ayını işaret eden Linnes, “Transferim ocak ayında olabilir. Kesinlikle büyük bir takımda oynamak istiyorum” diye konuştu.

Arkadaşın takımı ligde kötü gidiyor. Şimdi aklı başına gelmeye başlamış. Ne verdiysek yarısı ulan. Çünkü adam aradığımız bek  at Beck'i sola tamamdır  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Beşiktaş’ın teklifinin hatırlatılması üzerine ocak ayını işaret eden Linnes, “Transferim ocak ayında olabilir. Kesinlikle büyük bir takımda oynamak istiyorum” diye konuştu.

Arkadaşın takımı ligde kötü gidiyor. Şimdi aklı başına gelmeye başlamış. Ne verdiysek yarısı ulan. Çünkü adam aradığımız bek  at Beck'i sola tamamdır  :evillol:
Bu transfer bitti bence.Başkanları Linnes'i satabiliriz demişti geçen gün.Başkan da bir dahaki sezon için transfer yapıyoruz demişti bu o transferdir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 13:07:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu transfer bitti bence.Başkanları Linnes'i satabiliriz demişti geçen gün.Başkan da bir dahaki sezon için transfer yapıyoruz demişti bu o transferdir diye düşünüyorum.

Onların başkan söylediyse tamam oyuncu satılır. Ancak bizimki söylediyse bize satılmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Onların başkan söylediyse tamam oyuncu satılır. Ancak bizimki söylediyse bize satılmaz.
Baskanın agzından cıkan her transfer oldu.Duyumcu isi degil bizzat kendi dedi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

İskenderbey-Beşiktaş maçının özeti HD olarak izleyemen arkadaşlar için.

http://www.zapkolik.com/video/skenderbeu-0-1-besiktas-mac-ozeti-949324

Çevrimdışı 38life

7-17-77

Dün berbat oynadı ama bencil olduğu eleştirisi %100 haksız bir eleştiri. Bana kalırsa vurması gereken yerlerde pas verdi. Zaten adamın kaç tane şutu var?

Sanki sene sonundaki tahminini "sanıyor" değil de "umuyor" gibisin.

En önemli olan takımdır ve takımı oyuncular oluşturur. Bu takımın oyuncusuna taraftar sırt çevirmemeli... Köyü oynayana herkes kötü oynadı der zaten merak etmeyin. Kimse kötü oynayan birine iyi oynadı demez. Ama o futbolcuya fokuslanıp onun başarısızlığı etrafında dünyayı döndürmek hem Beşiktaşın menfaatine olmaz hem de adil olmaz.

Bi yedek oyuncu için 4 gol 5 asist fena sayılmaz.

Dzsudzsak gelseydi Olcayı kesecek miydi?

Bu şekilde yaklaşırsanız eğer Quaresmayı seven insanların Quaresmayı eleştirmesini engellersiniz. Abartılı eleştirilerin doğuracağı sonuç net olarak budur. Oysa herkes gerçek eleştiri neyse üstüne katmadan direkt onu yapsa Quaresmayı sevenler de böyle bir refleks oluşturmaz. Ama hal böyle olunca insanlar eleştireceği yerde bu abartıyı gidermek için savunmaya geçiyor.

Neden bilmiyorum ama Bütün gözler Quaresma'nın üstünde. Seveni sevmeyeni... Herkes ama herkes Quaresmaya fokuslanmış durumda. Onun yaptığı hata x10 yaptığı başarı x10 şeklinde algılanıyor. Şu adamı 1 adet Beşiktaş futbolcusu olarak görmeye başlayın artık!

Olcay Lizbon maçında da cezalı. Lizbon maçında da Quaresma oynayacak ve grubun belki de erken kader maçı diyebiliriz. Bu futbolcuya "sırt çevirmek" Beşiktaşın menfaatine değildir. Beşiktaşa köstek olmaktır. Takımı oyuncular oluşturur. Bizim oyunculara sırt çevirme gibi bir lüksümüz yok. Yarın öbür gün ligde Töre veya Olcay sakatlansa Hatta Sosa sakatlansa bu adam oynayacak. 4-5 hafta belki kader haftalarında forma giyecek. Böyle bir dönem olsa ve küsmüş, sinmiş, çökmüş bir Quaresma sahaya çıksa ne olacak? Şampiyon olmak istiyorsak bu takıma bütün futbolcularıyla sahip çıkmalıyız. Necipe, İsmail'e Quaresmaya hepsine destek vermek zorundayız. Sırt çevirmek gibi bir lüksümüz yok!

Ben bugün burada Quaresmayı eleştirecektim ama görüldüğü üzere tam tersi bir durum ortaya çıktı nerdeyse. Neden? Cevabını az önce verdim...

Çevrimdışı Tolga

Direk sol beke alalım rahat edelim diyeceğim de sol bekte 3 adam varken Linnes'i almazlar :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 13:12:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Baskanın agzından cıkan her transfer oldu.Duyumcu isi degil bizzat kendi dedi

Başkan ağzından isim çıkmadı hiç.

Kendisi en son 2 ön libero alacağız dedi ben olan biten bir şey göremiyorum.

Defansa da oyuncu bakıyoruz dedi o da olmadı.

Şu gelecek sezonun transferlerini şimdiden yapıyoruz sözünü diyorsan onun zaten ciddiye alınacak yanı yok.

Önce 3-4 hafta sonra çıkacak Quaresma bombasını bir kucağına alsın kalanı sonra düşünürüz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Dünkü maçın ortalama pozisyonlarında Kerim ve Quaresma neredeyse sağ ve sol iç gibi gözüküyor. Nitekim dün orta göbekte defalarca topla buluştular. Kısacası oyuna genişlik katmakta zorlanıyoruz.

Töre'de olmayınca dikkat çekici bir diğer nokta pas kombinasyonları. Beck - Sosa - Töre üçlüsü yerini Ersan - Rhodolfo - Atiba'ya bırakmak zorunda kaldı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 13:17:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün berbat oynadı ama bencil olduğu eleştirisi %100 haksız bir eleştiri. Bana kalırsa vurması gereken yerlerde pas verdi. Zaten adamın kaç tane şutu var?

Sanki sene sonundaki tahminini "sanıyor" değil de "umuyor" gibisin.

En önemli olan takımdır ve takımı oyuncular oluşturur. Bu takımın oyuncusuna taraftar sırt çevirmemeli... Köyü oynayana herkes kötü oynadı der zaten merak etmeyin. Kimse kötü oynayan birine iyi oynadı demez. Ama o futbolcuya fokuslanıp onun başarısızlığı etrafında dünyayı döndürmek hem Beşiktaşın menfaatine olmaz hem de adil olmaz.

Bi yedek oyuncu için 4 gol 5 asist fena sayılmaz.

Dzsudzsak gelseydi Olcayı kesecek miydi?

Bu şekilde yaklaşırsanız eğer Quaresmayı seven insanların Quaresmayı eleştirmesini engellersiniz. Abartılı eleştirilerin doğuracağı sonuç net olarak budur. Oysa herkes gerçek eleştiri neyse üstüne katmadan direkt onu yapsa Quaresmayı sevenler de böyle bir refleks oluşturmaz. Ama hal böyle olunca insanlar eleştireceği yerde bu abartıyı gidermek için savunmaya geçiyor.

Neden bilmiyorum ama Bütün gözler Quaresma'nın üstünde. Seveni sevmeyeni... Herkes ama herkes Quaresmaya fokuslanmış durumda. Onun yaptığı hata x10 yaptığı başarı x10 şeklinde algılanıyor. Şu adamı 1 adet Beşiktaş futbolcusu olarak görmeye başlayın artık!

Olcay Lizbon maçında da cezalı. Lizbon maçında da Quaresma oynayacak ve grubun belki de erken kader maçı diyebiliriz. Bu futbolcuya "sırt çevirmek" Beşiktaşın menfaatine değildir. Beşiktaşa köstek olmaktır. Takımı oyuncular oluşturur. Bizim oyunculara sırt çevirme gibi bir lüksümüz yok. Yarın öbür gün ligde Töre veya Olcay sakatlansa Hatta Sosa sakatlansa bu adam oynayacak. 4-5 hafta belki kader haftalarında forma giyecek. Böyle bir dönem olsa ve küsmüş, sinmiş, çökmüş bir Quaresma sahaya çıksa ne olacak? Şampiyon olmak istiyorsak bu takıma bütün futbolcularıyla sahip çıkmalıyız. Necipe, İsmail'e Quaresmaya hepsine destek vermek zorundayız. Sırt çevirmek gibi bir lüksümüz yok!

Ben bugün burada Quaresmayı eleştirecektim ama görüldüğü üzere tam tersi bir durum ortaya çıktı nerdeyse. Neden? Cevabını az önce verdim...

Gerçekten eleştirecek olan kişi bir başkasından etkilenmez.

Bu kadar abartıya kaçmasının sebebi başkandır. Bu bombayı o aldı kucağına. Sen kenetlenmeye en çok ihtiyaç duyulan zamanda taraftarının en az yarısının istemediği oyuncuyu alamazsın.

Hele ki o oyuncunun mazisi belli ise. Taraftar bir oyuncuya sırt çevirebilir, bu demek değildir ki maçta ıslıklayacak. Sadece nötr kalacak izlerken.

Vurması gereken yerde pas, pas vermesi gereken yerde şut, tek oynaması gereken yerde çalım, bomboş kale yerine auta, moral bozukluğuyla geriye dönme el insaf.

Baştan sonra çok kötüydü. Zaten kötü olduğunun farkına vardığı için tercihleri iyice şaştı.

Ummak deyimi yerinde değil. Bu adam iyi başlasa ve bizi taşısa ağzımı açmazdım yanılmışım derdim. Ama 2. haftadan itibaren tüm düşündüklerimi görüyorum sahada o yüzden devamına tahmin etmek çok zor olmuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli