Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270158 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez ile Almeida kıyaslanmaz ayıp olur Gomez'e :D

Bugün Gomez'in attığı 2. golü Almeida atamazdı adım kadar eminim.

Yazdım ya zaten almeida'da ayak yok diye :D O  pozisyonu kaçırırdı kalecinin üstüne vururdu :D Ama Quaresma'nın açtığı gomez'e alda at dediği kafa golünü atardı bence Almeida :)

https://twitter.com/bugrauzar24/status/643084435282395138

Almeida'da ayak yok zaten belirttim :) Bide kaleci farkı var ama onuda unutmamak lazım volkan demirel'i sevmem ancak yiğidi öldür hakkını yeme volkan karşı karşıya pozisyonlarda başarılıdır.
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 00:51:48 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 00:54:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Necip - Veli hepsi yarım adamlar. 4-1-4-1 oynuyoruz artık sistem bu.

Ama iki 8 numara ile oynarken ikisinin de fizik gücü ve savunma özelliği olmayınca oyunu hücum yapmıyorken domine edemiyoruz.

Bu yüzden Tolgay yoksa orası yok demektir. Tolgay döndüğünde bile onun gibi bir adam daha rotasyona gerek demektir.

Lucas farklı ama doğru tipti. Fırsat transferi kollayacağız Ocak'ta, ya da başkanımızın dediği gibi belki alacağımız oyuncu şimdiden bellidir, bekleyip göreceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Kaptırdığı toplarıda koyim mi?

Koy bekliyorum. Bakalım bu tap kapma-dripling-arapası kombosunu silip attıracak bir top kaybı mıymış...

Çevrimdışı Türkay

Nereye yazıyım bilemedim

Djokovic - Federer maçı ne zaman başlıyor? Ve sanırım Türkiyeden bir kanal vermiyor?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

Nereye yazıyım bilemedim

Djokovic - Federer maçı ne zaman başlıyor? Ve sanırım Türkiyeden bir kanal vermiyor?

eurosport veriyor maçı ama yağmurdan dolayı geç başlayacaktı. başladı mı bilmiyorum su an
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

eurosport veriyor maçı ama yağmurdan dolayı geç başlayacaktı. başladı mı bilmiyorum su an

Teşekkürler @TALAT abi. Sanırım hala başlamamış bekleyeyim bari  :icool:

Edit: Şimdi başladı
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 02:15:00 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Skenderbeu, Gençlerbirliğini pas pas yaparız.

Feneri 3-1 tokatlarız buradayız  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 02:10:24
  • Beşiktaş / Bodrum
6. hafta sistemin oturmuş olacağı, kondisyonun %90'lara ulaşacağı adaptasyonun tamamlanacağı hafta.

Neyimiz varsa yükleyeceğiz Fener'e. Birçok şeyi gösterecektir o maçtaki reaksiyonumuz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

6. hafta sistemin oturmuş olacağı, kondisyonun %90'lara ulaşacağı adaptasyonun tamamlanacağı hafta.

Neyimiz varsa yükleyeceğiz Fener'e. Birçok şeyi gösterecektir o maçtaki reaksiyonumuz.
3-1 yeneceğiz.

Gomez-Olcay atacak golleri
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 02:14:55
  • Beşiktaş / Bodrum
3-1 yeneceğiz.

Gomez-Olcay atacak golleri

Güneş gözünde büyütmezse, aşırı konsantre olmazsa vurur geçeriz. Yeter ki haddinden fazla anlam yüklemesin Bilic gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Güneş gözünde büyütmezse, aşırı konsantre olmazsa vurur geçeriz. Yeter ki haddinden fazla anlam yüklemesin Bilic gibi.
Sir Şenol Alex Güneş Ferguson  :lol:

Hamza-Vitor şovmen adamlar aynı Biliç gibi. Ama Şenol hocam öle değil klas adam  :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 03:01:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Avrupa'nın gol ortalaması en yüksek 3. takımıyız an itibariyle.

Gözümden kaçan yoksa, Gökhan Töre ise Avrupa'nın en çok asist yapan oyuncusu konumunda.
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 03:04:12 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Avatar yapmak isteyenler buyurabilir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 03:07:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Eline sağlık.

Gomez'in golleri ayrı konu enerjisi mükemmel. Adamdan egodan eser yok.

Hemen adapte oldu, benimsedi. Şımarıklık yok karakteri düzgün iki Alman aldık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Eline sağlık.

Aynen öyle çok iyi bir insana benziyor. Beşiktaş taraftarının sevgilisi olur inşallah bu sezon sonunda :)

Çevrimdışı can1903

Eline sağlık.

Bana kalsa 2 net pozisyon yakaladı pas vermese vursa yine gol yapar. adam paylaşımcı.

Çevrimdışı Necmi

Yazdım ya zaten almeida'da ayak yok diye :D O  pozisyonu kaçırırdı kalecinin üstüne vururdu :D Ama Quaresma'nın açtığı gomez'e alda at dediği kafa golünü atardı bence Almeida :)

Almeida'da ayak yok zaten belirttim :) Bide kaleci farkı var ama onuda unutmamak lazım volkan demirel'i sevmem ancak yiğidi öldür hakkını yeme volkan karşı karşıya pozisyonlarda başarılıdır.
gomez ayak golleriyle olduğu kadar kafa golleriylede çok iyi olan bir forvettir.
kaldıki almeida gibi biriyle mukayese bile edilmez Gomez dünyada birici sınıf forvetlerden biri
almeida üçüncü sınıfbir forvettir bunu @Çağrı daha iyi anlatır ama benim gözümde
kesinlikle forvet falan değildi almeida en fazla yardımcı forvet olabilirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

gomez ayak golleriyle olduğu kadar kafa golleriylede çok iyi olan bir forvettir.
kaldıki almeida gibi biriyle mukayese bile edilmez Gomez dünyada birici sınıf forvetlerden biri
almeida üçüncü sınıfbir forvettir bunu @Çağrı daha iyi anlatır ama benim gözümde
kesinlikle forvet falan değildi almeida en fazla yardımcı forvet olabilirdi

Ayrıca Gomez'in pozisyonunun gelişiminde rüzgarı da hesaba katmak lazım. Töre kattı çünkü. O yüzden pası geniş verdi yoksa Quaresma'ya gelmezdi o top. Ekrandan bile belli oluyodu nasıl kuvvetli bir rüzgar olduğu :)

Sonuç olarak olabilir, nazar boncuğumuz diyelim :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Necip - Veli hepsi yarım adamlar. 4-1-4-1 oynuyoruz artık sistem bu.

Ama iki 8 numara ile oynarken ikisinin de fizik gücü ve savunma özelliği olmayınca oyunu hücum yapmıyorken domine edemiyoruz.

Bu yüzden Tolgay yoksa orası yok demektir. Tolgay döndüğünde bile onun gibi bir adam daha rotasyona gerek demektir.

Lucas farklı ama doğru tipti. Fırsat transferi kollayacağız Ocak'ta, ya da başkanımızın dediği gibi belki alacağımız oyuncu şimdiden bellidir, bekleyip göreceğiz.
Deme, Tolgay deme..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Deme, Tolgay deme..
Şimdi bir de Tolgay olsaydı şu takımda... Ah Tolgay ah...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gol atarız en azından :D

Çevrimdışı EagleForce

Sezer'in yaptiginin bir yaptirimi yok mu yaw? Boks calismasi resmi paylas, rakibin formasiyla resim paylas. Fikret Orman kendi getirdi kendi temizlemesi lazim bu ayibi. Yasal olarak ne mumkunse yapilmali bu adama. Sunun bunun ricasiyla transfer edildi olmaz falani gecti olayin boyutu.

Çevrimdışı Ozan E.

Sezer'in yaptiginin bir yaptirimi yok mu yaw? Boks calismasi resmi paylas, rakibin formasiyla resim paylas. Fikret Orman kendi getirdi kendi temizlemesi lazim bu ayibi. Yasal olarak ne mumkunse yapilmali bu adama. Sunun bunun ricasiyla transfer edildi olmaz falani gecti olayin boyutu.
aspor'da fifaya şikayet edilmeli dediler.kulubun marka değerine zarar veriyor diye.yaptırımı olmalı tabii ki ya

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oğuzhanda kanama devam ediyormuş skenderbeu ve gençler maçında yokmuş