Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270239 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Necip kötü müydü bugün? Ben başka maç mı seyrettim acaba..
Başka maç izlemişin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 23:20:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
80 gole ulaşabilir miyiz acaba bu sene
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

80 gole ulaşabilir miyiz acaba bu sene
70 golü geçeriz diye düşünüyorum ama 80 olur mu bilemiyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 23:25:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre kadar iş yapan Thauvin 19 milyon euroya Newcastle'a gitti bu sene.

Töre Fransız değil bu yüzden 3-4 düşelim ama böyle oynarsa sene sonu gidiş bedeli minimum 15 milyon euro olacak.

Bilic kalabilirse muhtemelen West Ham'dan çok sağlam bonservis alırız.

Bu parayla da bu kez tamamını harcarsak takımın her tarafını onarırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Murillo, çok iyi savunmacı. Mancini, 7'li blok yaptı. Otobüsü park etti.

Şu defansif orta sahalardan biri bizde olsa...

edit: Forumda Handonovic hayali kuran var; kurmasın!  :D Mümkün değil.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2015, 23:34:56 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 23:35:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Murillo, çok iyi savunmacı. Mancini, 7'li blok yaptı. Otobüsü park etti.

Şu defansif orta sahalardan biri bizde olsa...

Guarin + Zapata = Huzur

Sana edit! Kuruyorum kuracağım da :D

Maxym Koval'e de razı olurum.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2015, 23:36:36 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Guarin + Zapata = Huzur

Sana edit! Kuruyorum kuracağım da :D

Maxym Koval'e de razı olurum.
Tolga Zengin>Handanovic :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 23:40:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 23:41:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Haydaa Koval'i bedavaya Odense'ye kiralamışlar son anda.

Kapatabilirmişiz adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

:aaa:
Sen Gomezle alakalı birşeyler diyordun adı geçtiğinde, istediğiniz gibi olmaz ağırdır falan filan :D Maç bittiğinden beri sen bekliyorum whatsappta :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 23:44:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen Gomezle alakalı birşeyler diyordun adı geçtiğinde, istediğiniz gibi olmaz ağırdır falan filan :D Maç bittiğinden beri sen bekliyorum whatsappta :evillol:

Yanlış hatırlıyor olmayasın :D Tutturursa 20 tane bırakır kemiksiz dedim  :evillol:

Yalnız adam ağır zaten boyuna göre hızlı sadece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 23:58:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Cristian Zapata 2016'da bitiyor.

En azından şu adamı şubatta kapatmak lazım Rhodolfo'yu çok iyi tamamlar tam süpürücü uzun hızlı stoper.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Cristian Zapata 2016'da bitiyor.

En azından şu adamı şubatta kapatmak lazım Rhodolfo'yu çok iyi tamamlar tam süpürücü uzun hızlı stoper.

Zapata'yı filan alıp, eldekilerin moralini bozmaya gerek yok.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez'i Almeida'ya benzetiyorum ben.Teknik olarakta değil :) Fizik aynı,hızlar bir iki tık gomez öndedir :) Almeida,gomez'de 2 side zor pozisyonları gol yapıyorlar kolay pozisyonları harcıyorlar :) Almeida kafasını kullanıyordu,Gomez ayağını kullanıyor :) Bugün bir an hatta forvette Almeida var zannettim :)

Çevrimdışı Tolga

Gomez'i Almeida'ya benzetiyorum ben.Teknik olarakta değil :) Fizik aynı,hızlar bir iki tık gomez öndedir :) Almeida,gomez'de 2 side zor pozisyonları gol yapıyorlar kolay pozisyonları harcıyorlar :) Almeida kafasını kullanıyordu,Gomez ayağını kullanıyor :) Bugün bir an hatta forvette Almeida var zannettim :)
Gomez ile Almeida kıyaslanmaz ayıp olur Gomez'e :D

Bugün Gomez'in attığı 2. golü Almeida atamazdı adım kadar eminim.

Çevrimdışı Deniz

Bakın bu pozisyon maç sırasında çok dikkatimi çekti.Tosic geldiğinden böyle yaptığı pozisyon hatalarında birebirde tutması gereken oyuncu ile olan mesafesini koruyamıyor.

Maç esnasında topa dalıyor ve adamı bırakıyor.Daha yakın dursa bu oyuncu bu ortayı açamayacak belki de bu pası alamayacak.

Adama yönelmesi gerekirken anlık uyumayla adamı kaçırıyor.Kırmızı çizginin uzamasına dikkat edin.Tosic bunları yapmazsa kademedeki hatalarının önüne geçecek..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Necip'in yerine transfer isteyenler 1 macta Gattuso yaptılar Necip'i.Daha bunun Veli-Tolgay'ı var durun hele.Bir bildikleri varmış demek ki?
Takımın başına Şenol Güneş'i getirip her oyuncuyu boostladılar zaten hepsi yeni transfer gibi.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

https://twitter.com/bugrauzar24/status/643084435282395138

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 00:45:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Necip'in yerine transfer isteyenler 1 macta Gattuso yaptılar Necip'i.Daha bunun Veli-Tolgay'ı var durun hele.Bir bildikleri varmış demek ki?
Takımın başına Şenol Güneş'i getirip her oyuncuyu boostladılar zaten hepsi yeni transfer gibi.
:evillol: :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli