Yazdığım mesajda işin suçlusu yönetim mi yazıyor ya da bunu mu ima ediyor @Necmi abi ben açıkça ve net bir şekilde bunun açıklamasını istedim,olayın netleştirilmesini istedim.Demediğim şeyler demiş gibi lanse edilmesin hoş değil bu.Ben kulüpten açıklama bekliyorum 20 milyon Beşiktaş taraftarının da beklediği gibi.
Art niyetli biri olduğumu düşünmüyorum,niyeti kötü bir insan olmadım bir insana da bu tarz ağır bir lafı kolay kolay söylemem ama bu tarz etiketler vuruyorsak ben de bundan sonra benimle fikirleri ters düşen önüme gelen herkese etiket vurayim buradaki saygı ortamı bundan nasıl zarar görür?
Hiçbir zaman art niyetli olmadım ama olan çok gördüm bu senin gerçek samimi düşüncense size göre olayların ardındaki gerçeği öğrenmeye çalışmak beni art niyetli bir insan yapıyorsa evet ben art niyetliyim.en azından benim hakkımdaki fikirlerini yüzüme söylediğin için teşekkür ederim.
Daha önce yazdığım yazıda da dedim birşeyleri eleştiren insanlara etiket vurmak çok yanlış ,buradaki ortama zarar veriyor diye ama bunu devam ettirmek niyetindeyseniz diyecek lafım yok nasıl isterseniz.
bana demagoji yapma deniz imaları anlayabilecek yaştayım zekamı küçümseme
eleştirmek farklı bir şey ama gün içinde konuşulmuş ve gelen bilgilerle tartışmanın sonlandığı bir şeyin tekrar fitilini
ateşlemek farklı bir şey her seferindede damardan giriyorsun ama ben bunları yemiyorum
senin söylediklerin eleştirimi yoksa dalga geçmekmi yok neymiş logoları kanatlanıp uçmuşmuş
bence burdaki ortama nelerin zarar verdiğini doğru etüt etmelisin sen burda yöneticisin
bunu adil ve tarafsız şekilde yapmak gerekiyor eleştirmek elbette eleştirilir bizde eleştirdik
dön yazılarıma bak alkışlıyormuyum elbette vahim olay ama işin açıklamasını sonuçlarını görmedende
hiç bir şekilde ithamda bulunmuyorum bu iş yönetim olayı değil kalkıpta daha önceki vurgunla benzerlik kuruldumu
ordaki her şeyden önce emekçileri itham etmiş oluyoruz belkide tamamen bir muhasebe hatası bilmediğimiz bir konuda ahkam kesmenin ne anlamı var nede yönetimin işi ört bas edeceğini ima etmenin gereği var senin için söylemiyorum genel konuşuyorum açıklama istiyorsun ama yönetim demedim diyorsun
pardonda bu açıklamayı kimden istiyorsun bu açıklamayı yapacak tek yetkili kişi yönetim kuruludur
bunu benden iyi biliyorsun ancak yönetimin izniyle biri çıkar açıklama yapar. Evet bazı konularda hassasım
özelliklede Beşiktaş emekçilerinin topun ağzına geleceği bir konuda ortalıkta gündem yaratılmasına karşı
bayağı hassasım burda yönetime sallamak niyetiye bile yapılacak her hamleden zararı sadece Beşiktaş emekçileri
görür. çok baskı kurduğunda Yönetimde kartal yuvası çalışanların üzerinde baskı kuracaktır. Bir an öncede olayı kapatmak için birilerinin ayağı kaydırılır.
burda o zaman ne olay gerçekten çözüme ulaşmış olur nede yönetim zayıflatılır sadece gereksiz baskıdan
birilerini darağacına çekersin yani her konuda balıklama atlayıp gündem yaratılmaya çalışılmaz bazen bırakacaksın yetki verdiğin kişiler olayı sessizce araştırıp çözecek ve olayın gerçek sorumlusu varsa gerekli işlemi yapacak ortada 2.5 M var kimse kimseye hiç bir şekilde göz yummaz
belkide bir muhasebe hatası olacak ve açıklaması yapılacak. Bu saatten sonra ört bas etmek gibi bir şey olamaz zaten resmi olarak açıklanmış
hani duyarsın böyle bir şey açıklanmamıştır o zaman yaygara koparırsın ama burda bilgi açıklanmış buda sonuca gidileceğini gösteriyor
burda neyi eleştireceksin eleştirilecek bir şey yokki. bir olay olmuş bundan yönetim sorumlu olamaz her giren çıkan ürünü gidip saymıyorlar herhalde
işlerini yapmışlar açığa çıkarmışlar olayı peki burda neyi eleştiriyorsun böyle bir olayın olmasımı onların suçu yokki ortada eleştirecek bir durum
olmayan bir şeyi eleştirmenin adını koy o zaman eskiden kim bilir neler oluyordu duymuyorduk şimdi bu yönetim sayesinde duyuyoruz
bunun içinmi eleştirelim suçları ne şeffaf olmakmı