Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı FARUK

atiba 1 tane atsın öpüp başımıza koyalım :D geçen sezon 1 sivas maçında atmıştı yanılmıyosam başka yok
1 tane de kafa ile atti ama hangi maç hatırlamıyorum :)

Çevrimdışı Tolga

devre arasına kadar sakatlanmasınlar da başka bişey istemem malum ortasaha rotasyonumuz yeterli değil
O ayrı bir mesele zaten ve sıkıntı yaşayacağız maalesef.

Benim bu rakamları vermemdeki sebep hocanın ön tarafta rotasyon yapacağını düşünmem.

Tabi orta sahada pek rotasyon yapabileceğimiz durum yok :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bjk kulübü başkanlığı siyaset yapma yeri değil abi kusura bakmayın. Beşiktaş başkanı değilken YDye tehditte bulunması da çok anlamsız açıkçası bu düpedüz seçimi kazanmak için popülizm yapmaktır işte. Nasıl yıllarca YD her seçim öncesi stat maketleri çıkardıysa ortaya Fikret Orman'da seçimden önce bunu kullanmıştır ve sonucunda da ne denetleme raporu söz verildiği gibi taraftara açıklanmıştır ne YDden hesap sorulmuştur ne de bu para kulübe hibe edilmiştir. Sonuç olarak Fikret Orman bunu kullanarak Bjk kulübü başkanlığına oturmuştur.
tam olarakta yeri bir yerde seçim varsa orda siyaset vardır. siyasetin tanımı yönetmek ve yönetilmektir zaten
yani seçim yapıyorsun bunu neden yapıyorsun yöneteni seçmek için işte buna siyaset deniyor. :upto: @Abdullah

Çevrimiçi murat

Necipte  sezon boyunca 2-3 gol atar.onlarıda hazırlık maçlarında kullandı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

1 tane de kafa ile atti ama hangi maç hatırlamıyorum :)
aynen ikimiş :D hatırlayamadım ben golü ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

O ayrı bir mesele zaten ve sıkıntı yaşayacağız maalesef.

Benim bu rakamları vermemdeki sebep hocanın ön tarafta rotasyon yapacağını düşünmem.

Tabi orta sahada pek rotasyon yapabileceğimiz durum yok :D
aaa neden öyle diyorsun yaaa serdarı falan oynatıyoruz orda

veli falan dönecek iyi yönünden bak pozitif pozitif   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı 38life

Yanlız Gomez ağırdır bu bilinerek alınmıştır umarım. Zamanında burda da yazdık ağır oyuncudur. Öyle çok çevik olmasını beklemeyin yani.
Elbette o fizikle zaten kimse çevik olmasını beklemiyor ama 3. Bölgede daha hareketli olabilir bunu yapabiliyor. Tabi ona pas atanlar da gomezin üstüne değil önüne atmalı biraz da..

Çevrimdışı Tolga

aynen ikimiş :D hatırlayamadım ben golü ama
Ankara 2-1 kazandığımız Karabük maçında ilk golü atmıştı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Elbette o fizikle zaten kimse çevik olmasını beklemiyor ama 3. Bölgede daha hareketli olabilir bunu yapabiliyor. Tabi ona pas atanlar da gomezin üstüne değil önüne atmalı biraz da..

Bence eğer o stilde oynayacaksak başka bir ismi tercih ederdim. Var mı var. Ama ucuz mu hayır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı 38life

Bence eğer o stilde oynayacaksak başka bir ismi tercih ederdim. Var mı var. Ama ucuz mu hayır.
Mersin ve Antep maçının son bölümlerinde aslında Gomezlik oyun vardı. Cenkin Mersin maçında attığı ilk golü düşün mesela Gomez de o topları net sokuyor. Kanattan paslar da önemli . Sadece kafa  değil Gomez yandan gelen orta ve paslara ayağıyla güzel dokunuyor mesela bu cenkin kolay yapamadiğı Birsey.

Çevrimdışı 38life

hah tamam oldu şimdi hatırladım :D

şaka maka en sıkıntılı maçlarda gol atmış
Adam bugün 1 gol 1 asist yaptı kanadayi taşıdı :)

Çevrimdışı Abdullah

iyide birincisi her kes ego sahibidir kimisi az kimisi çok senin açıklaman neden ego oluyor.
senin söylediğin insanların senin gibi düşünmesi gerektiği bak şu anda bile aynısını söylüyorsun
bak her kes dedin böyle bir iddia bile ego dur çoğunluk de en azından ama bunu bile kanıtlama şansın yok
15 M Beşiktaş taraftarı var ama internet üzerinde aktif 350000 taraftar var bunların hepsinin söylemesi bile çoğunluk anlamı taşımaz
kaldıki bana göre yanlış olabilir sana görede yanlış olabilir ama bir başkasına göre doğru olabilir ne demek oluyor sen sus demek
bu haddini bilmemek oluyor benim gözümde senin orda yaptığın bir forum üyesine fikrinden dolayı baskı kurmak
ve buda buranın hukuğuna aykırı bir durum insanlar istediklerini konuşabilir burda küfür hakaret alay itham olmadıktan sonra
neden böyle bir tepki koyalım tamam bende başkanın bir çok icraatını destekliyorum bunun için başkan yalakası oldum menfaatcide
oldum ama bu güne kadar başkanı eleştirdiği için burda bir kişiyi susturdummu Son dönem çok ilginç bir şekilde başkanı savunanları susturma çabası var
ve ben buna hiç bir şekilde izin vermem Pektemeğe çalınan ıslığı eleştiren birini Başkanın koltuğunu korumakla itham ediyorsun
bununla nasıl bir bağlantı kurduysan artık bilemedim sonrada dönüyorsun bütün mesajlarının Başkanı koruduğunu söylüyorsun
ne yapsın seni mutlu etmek için arada bir başkana sallasınmı burası özgür platform diyorsak insanlar fikirlerini söyler ve bunun içinde
kimseyi neden söylüyorsun diye sorgulayamayız kaldıki maçta olan bir olay üzerine konuşuluyor yani konu  dışı bile değil
arkadaşın bütün mesajlarına dikkat ediyorsunda bende senin bütün mesajlarına dikkat ediyorum ve iki aydır hep forum üyelerine saldırdığını görüyorum
tabi özellikle yönetim lehine tavır koyanlara yapıyorsun :upto: bunu benimde gözümden pek bir şey kaçmaz birde kullandığın üslupta saygısız oluyor
bu şekilde olmaz yanlış yapıyorsun ben karşımda olanın bir Beşiktaşlı olduğunu düşündüğüm sürece asla saygısız bir üslupta konuşmam
kızarım sertte konuşurum ama onun gururunu kıracak bir üslupta konuşmam asla hiç bir Beşiktaşlıyı utandırmamalıyız
ben senin ne dediğinle ilgilenmedim aslında sadece üslübun kötü olduğu için tepki gösterdim yoksa fikir fikirdir ve fikrinin doğru veya yanlış olduğunu
hükmetmek bana düşmez en fazla olayla ilgili kendi fikrimi söylerim ama seni bir şeylerle itham etmem tabi renkli olduğun konusunda şüpheye
düşersem o zaman farklı direk fururum @Abdullah
Abi madde madde cevap vereyim öyle daha iyi olacak.  :)

1-Abi benim yazdığım yazıya ön yargıyla yaklaştığını düşünüyorum çünkü herkesin benim gibi düşünmesini gerektiğini iddia etmedim yapmadığım şeyi yapmışım gibi iddia ediyorsun.

2-Bahsettiğim tercihler çok önceden yapılmış sonucunda bu tercihlerin yanlış olduğu ortaya çıktığı için herkesin böyle düşündüğünü ifade ettim yoksa tüm Beşiktaş taraftarı adına bir yargıda bulunmak haddime değil kesinlikle.

3-Ben kimseye baskı kurmadım abi o arkadaş fikrini söylemiş ben de fikrimi söyledim yaptığım sadece budur.

4-İtham demişsin abi burada biz bizce yapılan yanlışları eleştirdiğimiz için renkli hayranı dediler, kulübün menfaatini düşünmüyorsun dediler,art niyetli dediler daha bir çok şeyler de söylendi burada değil ama twitterda site yöneticisinden küfür yediğimiz bile oldu sesimizi çıkartmadık. Bunlar itham değil de nedir o zaman sesiniz niye çıkmadı bize yapılan bu şeylere karşı?

5-Son dönemde birilerini susturma çabası varsa bu da yönetimi savunan değil eleştirenlere karşıdır abi özellikle bu son 1 ayda tavan yaptı kusura bakma ama bu böyle yine kabul etmeyeceksin belki ama forum ahalisinin görüşünü de alabilirsin bu konuda.

6-Orada Pektemek'e yapılan ıslık eleştirmemiş abi orada Pektemek'te yapılan hata olduğu ortaya çıkmış olmasına rağmen Pektemek'in tepki görmesi yönetim yüzünden olduğu için yönetim savunulmuştur ki dediğin gibi yazdıklarımı takip ediyorsan Pektemek'in ıslıklanmasının doğru olmadığını yazdığımı da görmüş olman gerek.

7-Arada başkana sallasın demedim zaten elbette ki yönetimi savunabilir ama bunu yapmanın da bir usulü olması gerekiyor bence Sezer transferinin yanlış olduğu apaçık ortadayken bugün bile bu transferin doğru olduğunu savunmak Başkanın koltuğunu korumaktan başka bir şey değildir. Çok zor bir şey değil Fikret Orman'ın da hata yapabileceğini kabul etmek bu adam da insan sonuçta hata yapabilir ama bu hatalarından dolayı da hesap vermek zorundadır hata yaptığı için alkışlanmamalı bir insan. Tıpkı Quaresmanın oyundan çıkarken alkışlanmasının yanlış olduğu gibi Fikret Orman'ın da hata yaptım dediği için alkışlanması aynı ölçüde yanlıştır.

8-Abi bugüne kadar ne saygısız bir üslubum oldu ne de kimseye kasti olarak saldırıda bulundum yine yapmadığım bir şeyle itham ediyorsun beni. Resmen üstüme baskı kuruyorsun bu şekilde.

9-Saygılar hürmetler abi  :D

Çevrimdışı Abdullah

Haklısın abdullah .başkan siyaset yaparak yanlış yapıyor.vursaydı yd nin kellesini.stadı engellemeye çalışanlara çaksaydı yada hiç bu işe bulaşmadsaydı.nazmi hoca,bulent deriş vs birisi yönetirdi.yada yd nin atadığı biri olabilir.yalçın karadeniz biçilmis kaftandı.emir kulu biri bulunurdu.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi kusura bakma bu üsluptaki bir yazıya cevap vermeyeceğim  :)

Çevrimdışı Abdullah

tam olarakta yeri bir yerde seçim varsa orda siyaset vardır. siyasetin tanımı yönetmek ve yönetilmektir zaten
yani seçim yapıyorsun bunu neden yapıyorsun yöneteni seçmek için işte buna siyaset deniyor. :upto: @Abdullah
Öyleyse bu kulübün içinde yapılan siyasetin dışardaki siyasetten biraz farklı olmalı abi Beşiktaş kulübünün çizgisine uyması gerekiyor bu kulübe yakışan bir siyaset olması gerekiyor. YDden sonra bu kulüp daha kötü ne görebilir diyordum kendi adıma beyaz yalanlar söyledim diyen bir başkan gördüm. Her zaman daha kötüsü olabiliyormuş dedim işte o gün.  :)

Çevrimiçi Necmi

Yazdığım mesajda işin suçlusu yönetim mi yazıyor ya da bunu mu ima ediyor @Necmi abi ben açıkça ve net bir şekilde bunun açıklamasını istedim,olayın netleştirilmesini istedim.Demediğim şeyler demiş gibi lanse edilmesin hoş değil bu.Ben kulüpten açıklama bekliyorum 20 milyon Beşiktaş taraftarının da beklediği gibi.
Art niyetli biri olduğumu düşünmüyorum,niyeti kötü bir insan olmadım bir insana da bu tarz ağır bir lafı kolay kolay söylemem ama bu tarz etiketler vuruyorsak ben de bundan sonra benimle fikirleri ters düşen önüme gelen herkese etiket vurayim buradaki saygı ortamı bundan nasıl zarar görür?
Hiçbir zaman art niyetli olmadım ama olan çok gördüm bu senin gerçek samimi düşüncense size göre olayların ardındaki gerçeği öğrenmeye çalışmak beni art niyetli bir insan yapıyorsa evet ben art niyetliyim.en azından benim hakkımdaki fikirlerini yüzüme söylediğin için teşekkür ederim.
Daha önce yazdığım yazıda da dedim birşeyleri eleştiren insanlara etiket vurmak çok yanlış ,buradaki ortama zarar veriyor diye ama bunu devam ettirmek niyetindeyseniz diyecek lafım yok nasıl isterseniz.
bana demagoji yapma deniz imaları anlayabilecek yaştayım zekamı küçümseme
eleştirmek farklı bir şey ama gün içinde konuşulmuş ve gelen bilgilerle tartışmanın sonlandığı bir şeyin tekrar fitilini
ateşlemek farklı bir şey her seferindede damardan giriyorsun ama ben bunları yemiyorum
senin söylediklerin eleştirimi yoksa dalga geçmekmi yok neymiş logoları kanatlanıp uçmuşmuş
bence burdaki ortama nelerin zarar verdiğini doğru etüt etmelisin sen burda yöneticisin
bunu adil ve tarafsız şekilde yapmak gerekiyor eleştirmek elbette eleştirilir bizde eleştirdik
dön yazılarıma bak alkışlıyormuyum elbette vahim olay ama işin açıklamasını sonuçlarını görmedende
hiç bir şekilde ithamda bulunmuyorum bu iş yönetim olayı değil kalkıpta daha önceki vurgunla benzerlik kuruldumu
ordaki her şeyden önce emekçileri itham etmiş oluyoruz belkide tamamen bir muhasebe hatası bilmediğimiz bir konuda ahkam kesmenin ne anlamı var nede yönetimin işi ört bas edeceğini ima etmenin gereği var senin için söylemiyorum genel konuşuyorum açıklama istiyorsun ama yönetim demedim diyorsun
pardonda bu açıklamayı kimden istiyorsun bu açıklamayı yapacak tek yetkili kişi yönetim kuruludur
bunu benden iyi biliyorsun ancak yönetimin izniyle biri çıkar açıklama yapar. Evet bazı konularda hassasım
özelliklede Beşiktaş emekçilerinin topun ağzına geleceği bir konuda ortalıkta gündem yaratılmasına karşı
bayağı hassasım burda yönetime sallamak niyetiye bile yapılacak her hamleden zararı sadece Beşiktaş emekçileri
görür. çok baskı kurduğunda Yönetimde kartal yuvası çalışanların üzerinde baskı kuracaktır. Bir an öncede olayı kapatmak için birilerinin ayağı kaydırılır.
burda o zaman ne olay gerçekten çözüme ulaşmış olur nede yönetim zayıflatılır sadece gereksiz baskıdan
birilerini darağacına çekersin yani her konuda balıklama atlayıp gündem yaratılmaya çalışılmaz bazen bırakacaksın yetki verdiğin kişiler olayı sessizce araştırıp çözecek ve olayın gerçek sorumlusu varsa gerekli işlemi yapacak ortada 2.5 M var kimse kimseye hiç bir şekilde göz yummaz
belkide bir muhasebe hatası olacak ve açıklaması yapılacak. Bu saatten sonra ört bas etmek gibi bir şey olamaz zaten resmi olarak açıklanmış
hani duyarsın böyle bir şey açıklanmamıştır o zaman yaygara koparırsın ama burda bilgi açıklanmış buda sonuca gidileceğini gösteriyor
burda neyi eleştireceksin eleştirilecek bir şey yokki. bir olay olmuş bundan yönetim sorumlu olamaz her giren çıkan ürünü gidip saymıyorlar herhalde
işlerini yapmışlar açığa çıkarmışlar olayı peki burda neyi eleştiriyorsun böyle bir olayın olmasımı onların suçu yokki ortada eleştirecek bir durum
olmayan bir şeyi eleştirmenin adını koy o zaman eskiden kim bilir neler oluyordu duymuyorduk şimdi bu yönetim sayesinde duyuyoruz
bunun içinmi eleştirelim suçları ne şeffaf olmakmı

Çevrimiçi Necmi

Öyleyse bu kulübün içinde yapılan siyasetin dışardaki siyasetten biraz farklı olmalı abi Beşiktaş kulübünün çizgisine uyması gerekiyor bu kulübe yakışan bir siyaset olması gerekiyor. YDden sonra bu kulüp daha kötü ne görebilir diyordum kendi adıma beyaz yalanlar söyledim diyen bir başkan gördüm. Her zaman daha kötüsü olabiliyormuş dedim işte o gün.  :)
hadi canım bu yönetimi YD yönetiminden daha kötü kılan ne
beyaz yalanmı YD nin her sene mayıs ayında kazma vurmasından dahamı ağır bir yalan bu
yada YD nin fulyayı peş çekmesi dahamı iyi bu yönetimin taş üstüne taş koymaya Beşiktaşa
tesis kazandırması Yd nin üç kuruşa isim hakkını satması ve onun parasını bile alamamamız
formaya sponsor bulamayacak duruma gelmemiz dahamı iyi şimdiki yönetim kötü yapmış desene sponsor patlaması
yaşatmış YD döneminde ipoteksiz tek bir gelirimiz kalmamışken bütün ipoteklerden tek tek kurtarmasımı kötü olan
sen daha ne dediğini bilmiyorsun hesapsız konuşmak bu olmalı tamam eksikleri eleştirebiliriz
yanlışları konuşabiliriz daha iyisini istemekte hakkımız ama sen sen ol sakın kul hakkı yeme
bu emin ol bir gün çıkar. hayat daha bu kadar ucuzlamadı. emin ol en keskin Fikret Orman karşıtlarından bile
bu güne kadar YD daha iyiydi lafını duymadım. bu seninle bu konuda son tartışmam cidden bunun
yanlış bir düşünce olduğunu tartışacak değerde bile görmüyorum ciddi anlamda boş bir ergen konuşmasına döndü olay.

Çevrimdışı Deniz

bana demagoji yapma deniz imaları anlayabilecek yaştayım zekamı küçümseme
eleştirmek farklı bir şey ama gün içinde konuşulmuş ve gelen bilgilerle tartışmanın sonlandığı bir şeyin tekrar fitilini
ateşlemek farklı bir şey her seferindede damardan giriyorsun ama ben bunları yemiyorum
senin söylediklerin eleştirimi yoksa dalga geçmekmi yok neymiş logoları kanatlanıp uçmuşmuş
bence burdaki ortama nelerin zarar verdiğini doğru etüt etmelisin sen burda yöneticisin
bunu adil ve tarafsız şekilde yapmak gerekiyor eleştirmek elbette eleştirilir bizde eleştirdik
dön yazılarıma bak alkışlıyormuyum elbette vahim olay ama işin açıklamasını sonuçlarını görmedende
hiç bir şekilde ithamda bulunmuyorum bu iş yönetim olayı değil kalkıpta daha önceki vurgunla benzerlik kuruldumu
ordaki her şeyden önce emekçileri itham etmiş oluyoruz belkide tamamen bir muhasebe hatası bilmediğimiz bir konuda ahkam kesmenin ne anlamı var nede yönetimin işi ört bas edeceğini ima etmenin gereği var senin için söylemiyorum genel konuşuyorum açıklama istiyorsun ama yönetim demedim diyorsun
pardonda bu açıklamayı kimden istiyorsun bu açıklamayı yapacak tek yetkili kişi yönetim kuruludur
bunu benden iyi biliyorsun ancak yönetimin izniyle biri çıkar açıklama yapar. Evet bazı konularda hassasım
özelliklede Beşiktaş emekçilerinin topun ağzına geleceği bir konuda ortalıkta gündem yaratılmasına karşı
bayağı hassasım burda yönetime sallamak niyetiye bile yapılacak her hamleden zararı sadece Beşiktaş emekçileri
görür. çok baskı kurduğunda Yönetimde kartal yuvası çalışanların üzerinde baskı kuracaktır. Bir an öncede olayı kapatmak için birilerinin ayağı kaydırılır.
burda o zaman ne olay gerçekten çözüme ulaşmış olur nede yönetim zayıflatılır sadece gereksiz baskıdan
birilerini darağacına çekersin yani her konuda balıklama atlayıp gündem yaratılmaya çalışılmaz bazen bırakacaksın yetki verdiğin kişiler olayı sessizce araştırıp çözecek ve olayın gerçek sorumlusu varsa gerekli işlemi yapacak ortada 2.5 M var kimse kimseye hiç bir şekilde göz yummaz
belkide bir muhasebe hatası olacak ve açıklaması yapılacak. Bu saatten sonra ört bas etmek gibi bir şey olamaz zaten resmi olarak açıklanmış
hani duyarsın böyle bir şey açıklanmamıştır o zaman yaygara koparırsın ama burda bilgi açıklanmış buda sonuca gidileceğini gösteriyor
burda neyi eleştireceksin eleştirilecek bir şey yokki. bir olay olmuş bundan yönetim sorumlu olamaz her giren çıkan ürünü gidip saymıyorlar herhalde
işlerini yapmışlar açığa çıkarmışlar olayı peki burda neyi eleştiriyorsun böyle bir olayın olmasımı onların suçu yokki ortada eleştirecek bir durum
olmayan bir şeyi eleştirmenin adını koy o zaman eskiden kim bilir neler oluyordu duymuyorduk şimdi bu yönetim sayesinde duyuyoruz
bunun içinmi eleştirelim suçları ne şeffaf olmakmı

50 yasindasin abi imalari anlayabilecek yastayim diyorsun yas mevzusuna girme ihtiyar cikarsin simdi :D

Demagoji yapma diyorsun ama sen de yapıyorsun.

Bunu defalarca soyledim son kez de soyluyorum benim yonetime karsi bir imam olmadi hele ki bu isin icinde onlarin parmagi varmis tarzinda birsey demedim demem de yonetim para götürecek olsa bunu kartal yuvası ustunden degil milyon dolarlik stadyum projesi ustunden yapar kimsenin de ruhu duymazdi.burada laflari acik konusalim benim yonetime o tarz bir imam olmadi olmaz ama sunu sonuna kadar savunurum ki kartal yuvalarini iyi YONETEMİYORLAR.iyi yonetilen bir kurum 1 sene once hortumlanmaz,1 sene sonra da 2.5 milyon liralik urun acigi vermez .

Ben bunun elestirisini sonuna kadar yaparim yapmayanda da meshur laf art niyet ararim.

rtada elestirilecek bir durum yok demissin aksine çok durum var.bu kulubun en buyuk gecim kaynaklarindan birisi kartal yuvasidir.taraftar guvenip de varini yogunu buraya harciyor.insanlarin guvenini en ufak sekilde sarsacak hareket olursa sorgulanmalidir.hele ki boyle bir durum varken kesinlikle sorgulanmalidir.2 senede iki buyuk skandal..2.5 milyonluk mal gercekten kayipsa skandal,hesap hatalariysa ayri bir skandal.

Bu meselenin yonetim tarafindan bir an once acikliga kavusturulmasini beklemek sana gore art niyet bana gore olmasi gereken iyi niyet.senin dusuncene gore iki senede iki büyük skandala imza atmis kurumun yonetim sekli ve biciminin elestirilmeye deger görülmemesi de bence bir o kadar yanlis.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

hadi canım bu yönetimi YD yönetiminden daha kötü kılan ne
beyaz yalanmı YD nin her sene mayıs ayında kazma vurmasından dahamı ağır bir yalan bu
yada YD nin fulyayı peş çekmesi dahamı iyi bu yönetimin taş üstüne taş koymaya Beşiktaşa
tesis kazandırması Yd nin üç kuruşa isim hakkını satması ve onun parasını bile alamamamız
formaya sponsor bulamayacak duruma gelmemiz dahamı iyi şimdiki yönetim kötü yapmış desene sponsor patlaması
yaşatmış YD döneminde ipoteksiz tek bir gelirimiz kalmamışken bütün ipoteklerden tek tek kurtarmasımı kötü olan
sen daha ne dediğini bilmiyorsun hesapsız konuşmak bu olmalı tamam eksikleri eleştirebiliriz
yanlışları konuşabiliriz daha iyisini istemekte hakkımız ama sen sen ol sakın kul hakkı yeme
bu emin ol bir gün çıkar. hayat daha bu kadar ucuzlamadı. emin ol en keskin Fikret Orman karşıtlarından bile
bu güne kadar YD daha iyiydi lafını duymadım. bu seninle bu konuda son tartışmam cidden bunun
yanlış bir düşünce olduğunu tartışacak değerde bile görmüyorum ciddi anlamda boş bir ergen konuşmasına döndü olay.
Abi yazıdaki eleştiri bu kulübün başındayken yalan söyleyebilecek ve yalan söylediğini bunlar beyaz yalan diyerek sevimli göstermeye çalışan başkanımıza bir sitem bi eleştiriydi sen yine olayı farklı noktalara taşıdın ve günün son ithamını da yapıp ergen de dedin sağol.  :) Abi bu kulüp "Üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim." diyen Vedat Okyarlardan beyaz yalanlar söyledim diyen başkanlar seviyesine kadar düşmemeliydi. BU camia bunu haketmiyor, bizler bunu haketmiyoruz. Beşiktaş bu değil, bu olmamalı. Geçmişte YDnin yanlışlar yapmış olması Fikret Orman'ın da yanlışlarına göz yumulacağı anlamına gelmemeli. Eleştiri yapmak suçmuş gibi lanse edilmemeli.

Çevrimdışı Abdullah

50 yasindasin abi imalari anlayabilecek yastayim diyorsun yas mevzusuna girme ihtiyar cikarsin simdi :D

Bunu defalarca soyledim son kez de soyluyorum benim yonetime karsi bir imam olmadi hele ki bu isin icinde onlarin parmagi varmis tarzinda birsey demedim demem de yonetim para götürecek olsa bunu kartal yuvası ustunden degil milyon dolarlik stadyum projesi ustunden yapar kimsenin de ruhu duymazdi.burada laflari acik konusalim benim yonetime o tarz bir imam olmadi olmaz ama sunu sonuna kadar savunurum ki kartal yuvalarini iyi YONETEMİYORLAR.iyi yonetilen bir kurum 1 sene once hortumlanmaz,1 sene sonra da 2.5 milyon liralik urun acigi vermez .

Ben bunun elestirisini sonuna kadar yaparim yapmayanda da meshur laf art niyet ararim.

rtada elestirilecek bir durum yok demissin aksine çok durum var.bu kulubun en buyuk gecim kaynaklarindan birisi kartal yuvasidir.taraftar guvenip de varini yogunu buraya harciyor.insanlarin guvenini en ufak sekilde sarsacak hareket olursa sorgulanmalidir.hele ki boyle bir durum varken kesinlikle sorgulanmalidir.2 senede iki buyuk skandal..2.5 milyonluk mal gercekten kayipsa skandal,hesap hatalariysa ayri bir skandal.

Bu meselenin yonetim tarafindan bir an once acikliga kavusturulmasini beklemek sana gore art niyet bana gore olmasi gereken iyi niyet.senin dusuncene gore iki senede iki büyük skandala imza atmis kurumun yonetim sekli ve biciminin elestirilmeye deger görülmemesi de bence bir o kadar yanlis.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

@Deniz kardeşim sen beni anlamıyorsun ben seni kelimelerini doğru seçmediğin için eleştiriyorum
lafımda ne dedim başlarken doğru kelimeleri seçmek gerekiyor dedim kelimeleri doğru seçemezsen lafın havada kalır isteyen istediği yere çeker
yazarken net olacaksın.
Kartal yuvaları elbette bizim çok önemli bir gelir kaynağımız ve doğru yönetilmediğide bir gerçek ama eleştirini en başta bu şekilde yapsaydın
5 saattir konuşmak zorunda kalmazdık. Ben bunun hep yönetimin stada odaklandığı ve diğer işlerle yeterince ilgilenmediği için olduğunu düşünüyorum
buda yöneticilerin yetersiz olduğunu gösterir. Zaten yönetim kurulundan Başkan dışında 3 yöneticinin adını duyuyoruz diğerleri nerde belli değil
ama işin özüne bu şekilde indiğimiz zaman doğru tahlil yaparız çünkü burda olayın detayı değil tartışma konusu ister muhasebe hatası olsun ister
bir depoda çıksın isterse çalınmış olsun bir önem ifade etmiyor burdaki ana konu yani parmak basmak istediğimiz kartal yuvalarındaki yönetim zaafiyeti
zaten doğru yaklaşımda bu ama biz 5 saattir mala ne olduğunu konuşuyoruz ne olduysa oldu çıkar ortaya ama burda sorulması gereken neden kartal yuvaları bu kadar laçka ve bu kadar önemli bir gelir kaynağımızın neden disipline edilemediği böyle de canımı ye o zaman Beşiktaş menfaatlerini düşünürüz ama bunun dışındaki bir yaklaşım tarzı art niyet taşır ben eleştiriyi doğru yapın derken bunu kasdediyorum

Çevrimiçi Necmi

Abi yazıdaki eleştiri bu kulübün başındayken yalan söyleyebilecek ve yalan söylediğini bunlar beyaz yalan diyerek sevimli göstermeye çalışan başkanımıza bir sitem bi eleştiriydi sen yine olayı farklı noktalara taşıdın ve günün son ithamını da yapıp ergen de dedin sağol.  :) Abi bu kulüp "Üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim." diyen Vedat Okyarlardan beyaz yalanlar söyledim diyen başkanlar seviyesine kadar düşmemeliydi. BU camia bunu haketmiyor, bizler bunu haketmiyoruz. Beşiktaş bu değil, bu olmamalı. Geçmişte YDnin yanlışlar yapmış olması Fikret Orman'ın da yanlışlarına göz yumulacağı anlamına gelmemeli. Eleştiri yapmak suçmuş gibi lanse edilmemeli.
ergen demedim ergen muhabbetine döndü dedim
kimsenin yanlışlarına göz yummak gibi bir niyetim yok yanlışa yanlış derim
Başkan benim babamın oğlu değil eleştir ama haksızlık etme adalet herkese lazım
eleştirinde adil olmalı Fikret Orman Demirörenden daha kötü demek benim kitabımda eleştiri olmuyor
bana kelime oyunu yapma senin söylediğin kelimeye harfi harfine hangi konuda daha kötü olduğunu söyledim sensin daha kötü olduğunu söyleyen bu sitem falan değil resmen hüküm verdin ironi bile değil bu resmen aşağıladın ben bu tip üsluba eleştiri gözüyle bakmıyorum bu kelimeleri kullanmanın Beşiktaşa bir faydası yok eleştirirsin översin seversin sevmezsin bunların bir önemi yok benim için önemli olan bunları yaparken adil olmaman benim yakıştıramadığım bu
burda yazılan yazılar zeka ürünü olmalı eleştiri bile biz Beşiktaş taraftarıyız bize renklilerin konuşma ağzı yakışmaz
Beşiktaş taraftarı zekidir Beşiktaş taraftarı adildir Beşiktaş taraftarı dürüsttür. Bunun aksini bile ne düşünürüm nede burda izin veririm
o nedenle konuştuğunuz her kelimeyi düşünün öyle konuşun biz Beşiktaşlıyız bunu asla unutmayalım Vedat Okyarı diyorsun ama sebayı Hakkı yeteni
şeref beyide bir oku iyice hayatlarını öğren birine bir laf söylerken kendini sebanın yerine koy o dermiydi böyle bir şey de

Çevrimdışı Ensar

Cenk 10-15

Gomez 15-20

Sosa 5-6

Oğuzhan 5-6

G.Töre 5-6

Olcay 8-10

Quaresma 4-5

Kerim 4-5

Atiba 2-3

Stoperlerde 2-3

atarsa 70 golü geçebiliriz ki bu da şampiyonluğu getirebilir tabi olur mu göreceğiz.
Cenk 15-20 (4tane attı bile 15i rahat bulacaktır)

Gomez 15-20

Sosa 5-6

Oğuzhan 7-8

G.Töre 10-12

Olcay 10-12

Quaresma 7-8

Kerim 6-8

Atiba 2-3

Stoperlerde 2-3

Bu sene atmaktan yana sıkıntı çekmeyecegiz bence :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bakin Gomezde olay su :
Gomezin Cok Gol atmasi icin Ceza sahasına surekli top kesmeliyiz Kanatlardan , biz bunu yapmıyoruz biz genelde dikine oynuyoruz..
Gomezin Senol Hocayla görüşmesinde kullandigi ifadeler :
Almanyada Kanat oyunculari cok hizlidir , Topu aldiklari an iceriye keserler ben bu Yuzden Cok GOL atiyordum ama burada kanat arkadaslarim yavas kaliyorlar topu iceriye kesme konusunda topla daha cok oynuyorlar bende pozisyonumu kaybediyorum ve savunma yerleşiyor...
Zaten bu gorusmeden sonra Senol hoca Kanat oynucularindan İceriye sık sık orta kesmelerini istemis antrenmanlarda buna calisiyorlarmis...
Gomez yay ve kutuda cok etkili her 2 Ayaginida kullanabildigi gibi her 2 ayagiylada cok temiz Raket gibi sutlar çıkarıyor o yüzden onu topla daha cok bulustirmaliyiz !!
Antep macini hatirlayin Gomez orta sahaya kadar gelip Top aliyordu , Gomezin kariyeri boyunca hic yapmadigi birseydi bu ! Buda onun ne kadar iyi niyetli ve istekli olduğunun bir göstergesi , 1 Gol atsin gerisi gelecektir..
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2015, 10:39:49 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık