Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261071 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 00:51:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz bu yayını para kazanmak içinmi yapıyoruz bunun dönüşü  büyük klubsün ve taraftarıın beklentisine cevap vermektir.Ayrıca kızdığım husus maç yayınıyla  ilgili hiç açıklama yapılmayıp o tür bir açıklama yapılmasıdır.

Hocam verirsin beklentiye cevap da bu yoklukta 150.000 çöpe atarak olmaz bu.

150.000 Tl Bate Borisov gibi bir takımın Belarus ligini şampiyon bitirdiğinde aldığı yayın hakkının tamamından büyük bir para örnek olarak.

Açıklama konusunda katılıyorum hatalılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Abi ben insanlar benim gibi düşünmek zorunda demedim böyle bir iddiada da bulunmam saçma olur zaten. Az çok tanıyorsun beni egoist olduğumu söyleyen olmadı bugüne kadar ama öylesin diyorsan da saygı duyarım.

Yanlış konusuna gelirsek de herkes tarafından karşı çıkılmasına rağmen ısrarla yapılan bazı hamleler vardı ve bunların sonucunda da bir şey elde etmedik buna rağmen halen bunları savunmak yanlıştır değil mi abi? Ben yapılan bir olayın yapılış anında yanlış demiyorum. Arkadaş burada Sezer transferini de savundu, Mustafa Pektemek'e haddinden fazla ücrete sözleşme yenilenmesini de savundu. Bunların yanlış hareket olduğu konusunda mutabık değil miyiz? Peki bunların hata olduğu bariz iken bunları halen savunmak nedir sence? Beşiktaş menfaatini savunmak mıdır bu? Başkanın koltuğunu savunmak olmayabilir de Beşiktaş menfaatini savunmanın bu olmadığına da eminim abi kimse kendini kandırmasın kusura bakma.  :) @Necmi
@Necmi abi bana halen cevap vermedin çok kırıldım  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

emin ol cogu firma da kendi yapiyor. ozellikle sap gibi sistem kullananlar. ama isini bilren neler gtoruyor
Çoğu firma kendi yapıyor dediğin firmalar genellikle küçük işletmelerdir.kontrolü kolaydır.büyük firmalarda is hacmi büyük mağaza sayısı çok ,çalışan fazla çalışılan ürün çok .bir yandan iş yapıp bir yandan sayım yapmak zordur.bu isleri yapan firmalar çalışılan saat başı ücret alırlar ve bu işte tecrübeli insanlardır.hem yapılan hataları tespit ederler hem çözüm yolu sunarlar.bildiğim kadarıyla saat ücreti  çalışan kişi başı 80-100 dolar civarı olması lazım.işlerindede çok ciddidirler.kimseyi koruma kurtarma gibi işler içine girmezler.şirketlerin dışarıdan denetçi getirmeleri şirketin itibarını yükseltir.ard niyetli kişilerin barınmasına engel olur.şirketin sağlıklı bir yapıya kavuşması yönünde yararı cok fazladır.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

ooooo kaos var en sevdigimden herkese iyi akşamlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

Çoğu firma kendi yapıyor dediğin firmalar genellikle küçük işletmelerdir.kontrolü kolaydır.büyük firmalarda is hacmi büyük mağaza sayısı çok ,çalışan fazla çalışılan ürün çok .bir yandan iş yapıp bir yandan sayım yapmak zordur.bu isleri yapan firmalar çalışılan saat başı ücret alırlar ve bu işte tecrübeli insanlardır.hem yapılan hataları tespit ederler hem çözüm yolu sunarlar.bildiğim kadarıyla saat ücreti  çalışan kişi başı 80-100 dolar civarı olması lazım.işlerindede çok ciddidirler.kimseyi koruma kurtarma gibi işler içine girmezler.şirketlerin dışarıdan denetçi getirmeleri şirketin itibarını yükseltir.ard niyetli kişilerin barınmasına engel olur.şirketin sağlıklı bir yapıya kavuşması yönünde yararı cok fazladır.

yok abi oyle kucuk firmalar falan degil ama peraknde ssktoru de degil. dha cok sanayi firmlari.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi murat

O zaman kimin temiz kimin kirli olduğunu nasıl anlayacağız @Necmi abi?

Onu geçtim Fikret Orman kendi demedi mi açıklayacağım diye 2 yıl önce. E ne oldu şimdi neden açıklayamıyor? Açıklayamayacaksa ya da dediğin gibi durum varsa daha önce neden açıklayacağım dedi?

Ben bunda nasıl art niyet aramam ki. Dediğin gibi olacağını da düşünmüyorum. Gerçekten hesabına kitabına vizyonuna güvenen adamlar kalır başkanlık makamı için. Veremeyeceği hesaba bulaşmayan adamlar.

3'e 10 verecek olanlar zaten uzaklaşsın.
Konu yd ise kulübün 100 milyon tl borcu gözüküyor.bu borcu bir şekilde öteleme,bir kısmı veya hepsini silme vs gibi çeşitli şekillerde halletmeye çalışıyor başkan.varsayalım açıkladı genel kurul ibra etmis eline geçecek olan sadece yd yi itibarsızlaştırmak olur.vadesi gelmiş hatta geçmiş senetlerin isleme konması altından kalkılamayacak bir hamle olur.demoklesin kılıcı misali.işin bir boyutu daha var fikret orman ve yildıım demirören çocukluk arkadası ve bu insanlar iş dünyasının  hatrı sayılı insanları.bu şekilde yapılan bir hareket ne kadar doğru olur.yapan zararlı çıkar kesinde yapılan belki karlı bile çıkar.zalimken mağdur konumuna geçer.

Çevrimiçi Necmi

Tamam işte @Necmi abi biz de bu olaylar netleştirilsin istiyoruz.
Ama bunların konuşulmasını istemek bile yanlış anlaşılıyor.
"fo çaldı " vs tarzında savunma argümanı olmaz.
Kimse kimseye birşey çaldı demiyor diyemez.Olayı gerçek yerinden saptırmanın anlamı yok.Herkes işin ardında ne var ,gerçek yüzü nedir görmek öğrenmek istiyor.
Kendi adıma konuşayim birine bir ithamda bulunacaksam direk yazarım laf altından iğneleme yapmak benim aldığım terbiye kültürüne yakışmaz.
Ama olayları gerçek boyutundan saptıp "bunlar böyle demek istiyor " mantığıyla hareket edilirse,demediğimiz dedi gibi,ima etmediğimiz etti gibi lanse edilirse burada hiçbirşey konuşmayalım.
o zaman kullanılan üslubada dikkat etmek gerekiyor @Deniz
Varimizi yogumuzu yatirdigimiz kartal yuvasinin 2.5M TL zarar etmesi ile ilgili resmi aciklama geldi mi?nasil basarabildiklerini aciklayabildiler mi?
bak burda bir suçlama var bunu şu anda konuşmuş olman bile artniyettir olay bu gün açıklanmış bunun nedenlerinin ortaya çıkması belki 1 ay sürer belkide daha uzun bir zaman bir kere şu anda bunun cevabını istemek zaten art niyetli yaklaşım ve direk bel altı vurmaktır. bak senin yazın bu bunun altında bir hedef gösterme var.
bir kere bunun öncelikle cevabını verecek olanlar kartal yuvasında çalışan profesyonellerdir. Yönetim kurulu değil yönetim kurulunun görevi denetlemektir zaten denetledikleri için ortaya çıkıyor bu olay yani şu ana kadar görevlerini yapmışlar şimdi bundan sonra yapılacak olan görevleri var onları takip etmek gerekiyor.
burda konuş konuşma bu önemli değil ama hesap soracak olan kişi sen değilsin Burda zaten hesabı soracak olan kişiler yönetim kuruludur. Bunun takibinide kongre yapar
sende gelişmeleri izlersin baktınki işin üzeri örtülüyor bu sefer konuşur baskı kurmaya çalışırsın ama şimdi değil dün bir bugün iki bile diyemedim daha bugün bir oldu hemen tetikde bekliyorsunuz sağlıklı olan takip edip gündemi sıcak tutmak ve işin bir an önce çözülmesini sağlamak varsa sorumlu kişiler bunun bedelini ödemeli
ama burda yönetimi muatap almamak gerekiyor bu migrosun falanca şubesinde verilen bir açıktan Rahmi Koçu sorumlu tutmak gibi bir şey oluyor. Beşiktaş bir şirketse
bu şirketin patronuda Fikret Ormandır. Elbette çıkacak sorunları çözüme ulaştırmak onun birinci görevidir. ama kaar etmek için şantiyede çalışan firmaların araçlarına benzin satan birinide bazı şeylerle itham etmek etik değildir Senden dahamı az istiyor Beşiktaştan bir gram paranın gereksiz bir şekilde kaybolmasını sonuçta o önüne gelen faturaları ödemek zorunda ve onun içinde her kuruşun önüne gelmesi lazım yani evinde PC nin başında oturup sallama lüksü yok bizzat eylemin içinde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 01:11:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Konu yd ise kulübün 100 milyon tl borcu gözüküyor.bu borcu bir şekilde öteleme,bir kısmı veya hepsini silme vs gibi çeşitli şekillerde halletmeye çalışıyor başkan.varsayalım açıkladı genel kurul ibra etmis eline geçecek olan sadece yd yi itibarsızlaştırmak olur.vadesi gelmiş hatta geçmiş senetlerin isleme konması altından kalkılamayacak bir hamle olur.demoklesin kılıcı misali.işin bir boyutu daha var fikret orman ve yildıım demirören çocukluk arkadası ve bu insanlar iş dünyasının  hatrı sayılı insanları.bu şekilde yapılan bir hareket ne kadar doğru olur.yapan zararlı çıkar kesinde yapılan belki karlı bile çıkar.zalimken mağdur konumuna geçer.

Murat abi sen hala işin mantıklı olup olmama kısmındasın ama. Ben o zaman neden açıklayacağım hesap soracağım dedi diyorum?

Oy toplamak için popülizm mi yaptı yani? Bunlar zaten 3 sene önce de senin dediğin gibi değil miydi? O zaman niye sözüne hakim olamıyor? Söz mü öz mü?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Hocam verirsin beklentiye cevap da bu yoklukta 150.000 çöpe atarak olmaz bu.

150.000 Tl Bate Borisov gibi bir takımın Belarus ligini şampiyon bitirdiğinde aldığı yayın hakkının tamamından büyük bir para örnek olarak.

Açıklama konusunda katılıyorum hatalılar.
Bate Borisov örneği olmadı bizim sadece yurtdışında milyonlarca taraftarımız var.Bugün eminim maç yayınlansa en az 1 M taraftarımız bu maçı izleyecekti.Küçülme dediğimiz olay tam anlamıyla bu günkü durumdur maalesef,klübümüz adına üzüldüm.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 01:13:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bate Borisov örneği olmadı bizim sadece yurtdışında milyonlarca taraftarımız var.Bugün eminim maç yayınlansa en az 1 M taraftarımız bu maçı izleyecekti.Küçülme dediğimiz olay tam anlamıyla bu günkü durumdur maalesef,klübümüz adına üzüldüm.

Anlatmak istediğim şey ne kadar Türkiye'de gereksiz paralar havada uçuşsa da o paralara bir takım kurulup her sene şampiyonlar ligine girilebiliyor küresel ölçekte.

Tabi burada daha çok Gsm normalde ne kadar ücret istiyor bu maçta ne istedi karşılaştırması önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Varimizi yogumuzu yatirdigimiz kartal yuvasinin 2.5M TL zarar etmesi ile ilgili resmi aciklama geldi mi?nasil basarabildiklerini aciklayabildiler mi?
bak burda bir suçlama var bunu şu anda konuşmuş olman bile artniyettir olay bu gün açıklanmış bunun nedenlerinin ortaya çıkması belki 1 ay sürer belkide daha uzun bir zaman bir kere şu anda bunun cevabını istemek zaten art niyetli yaklaşım ve direk bel altı vurmaktır. bak senin yazın bu bunun altında bir hedef gösterme var.
bir kere bunun öncelikle cevabını verecek olanlar kartal yuvasında çalışan profesyonellerdir. Yönetim kurulu değil yönetim kurulunun görevi denetlemektir zaten denetledikleri için ortaya çıkıyor bu olay yani şu ana kadar görevlerini yapmışlar şimdi bundan sonra yapılacak olan görevleri var onları takip etmek gerekiyor.
burda konuş konuşma bu önemli değil ama hesap soracak olan kişi sen değilsin Burda zaten hesabı soracak olan kişiler yönetim kuruludur. Bunun takibinide kongre yapar
sende gelişmeleri izlersin baktınki işin üzeri örtülüyor bu sefer konuşur baskı kurmaya çalışırsın ama şimdi değil dün bir bugün iki bile diyemedim daha bugün bir oldu hemen tetikde bekliyorsunuz sağlıklı olan takip edip gündemi sıcak tutmak ve işin bir an önce çözülmesini sağlamak varsa sorumlu kişiler bunun bedelini ödemeli
ama burda yönetimi muatap almamak gerekiyor bu migrosun falanca şubesinde verilen bir açıktan Rahmi Koçu sorumlu tutmak gibi bir şey oluyor. Beşiktaş bir şirketse
bu şirketin patronuda Fikret Ormandır. Elbette çıkacak sorunları çözüme ulaştırmak onun birinci görevidir. ama kaar etmek için şantiyede çalışan firmaların araçlarına benzin satan birinide bazı şeylerle itham etmek etik değildir Senden dahamı az istiyor Beşiktaştan bir gram paranın gereksiz bir şekilde kaybolmasını sonuçta o önüne gelen faturaları ödemek zorunda ve onun içinde her kuruşun önüne gelmesi lazım yani evinde PC nin başında oturup sallama lüksü yok bizzat eylemin içinde
Abi konu bugünkü mesele değil 4 ay öncesinin olayı yani öğrenmek istediğimiz yönetimimiz şu ana kadar nasıl bir işlem de bulunmuş, konunun takipçisi oldular mı? Eğer bir işlem başlatıldıysa hangi aşamada? Eğer başlatılmadıysa da bu işe yönetim de ortak olur maalesef. Hadi diyelim bu olay daha taze ortaya çıkması için yeterli vakit geçmemiş. Önceki hırsızlık olayıyla ilgili son gelişmeler ne kulüp takipçisi mi olayın? Benim duyduğuma göre savcılığa şikayette bulunulmuş ama savcılığın istediği belgeler teslim edilmemiş olayın sorumluları da bu yüzden hiç ifadeye çağrılmamış. Yani demek ki yönetim konunun takipçisi olmamış yeterli seviyede. Beşiktaş'ın 1 kuruşunu bile yedirmem diyen başkanın döneminde Beşiktaş büyük bir zarara uğratılmış ve kulübümüzün mağduriyeti halen giderilmemiş. Bu durumdan yönetim değil de taraftar mı suçlu yine?

Çevrimiçi murat

Murat abi sen hala işin mantıklı olup olmama kısmındasın ama. Ben o zaman neden açıklayacağım hesap soracağım dedi diyorum? Söz mü öz mü?
Çağrı baskı kurmak amacıyla yapılmış bir açıklama olarak değerlendiriyorum.o sözden sonra bir kısmı sponsorluk bır kısmı hibe şeklinde bir kısmıda cemale verilmek üzere anlaşıldığı konusunda haberler çıktı ama ne kadar doğru bilemiyorum.su an için görünen senetler işleme konulmadı net olan bir tek bu.fikret ormanın bunu açıklaması çok zor ama yd de bu riske giremez. şu anki konumu geregi bu isten mümkün oldugu derece kaçınması doğaldır.

Çevrimdışı Abdullah

Murat abi sen hala işin mantıklı olup olmama kısmındasın ama. Ben o zaman neden açıklayacağım hesap soracağım dedi diyorum?

Oy toplamak için popülizm mi yaptı yani? Bunlar zaten 3 sene önce de senin dediğin gibi değil miydi? O zaman niye sözüne hakim olamıyor? Söz mü öz mü?
Tabii ki popülizm için söyledi bunu. Bunu Fikret başkanın konuşmalarının geneline baktığında anlayabiliriz rahatlıkla  :D Her sene yeni bir yapılanmaya gidiyoruz mesela işi hep profesyoneller yapıyor hatta gelecek senenin transferleri de belli şimdiden.  :evillol:

Çevrimdışı TALAT

Anlatmak istediğim şey ne kadar Türkiye'de gereksiz paralar havada uçuşsa da o paralara bir takım kurulup her sene şampiyonlar ligine girilebiliyor küresel ölçekte.

Tabi burada daha çok Gsm normalde ne kadar ücret istiyor bu maçta ne istedi karşılaştırması önemli.

valla bugun yanlis gormediysem bursa macini gosteriyordu bursa tv.

Çevrimdışı Deniz

Yazdığım mesajda işin suçlusu yönetim mi yazıyor ya da bunu mu ima ediyor @Necmi abi ben açıkça ve net bir şekilde bunun açıklamasını istedim,olayın netleştirilmesini istedim.Demediğim şeyler demiş gibi lanse edilmesin hoş değil bu.Ben kulüpten açıklama bekliyorum 20 milyon Beşiktaş taraftarının da beklediği gibi.
Art niyetli biri olduğumu düşünmüyorum,niyeti kötü bir insan olmadım bir insana da bu tarz ağır bir lafı kolay kolay söylemem ama bu tarz etiketler vuruyorsak ben de bundan sonra benimle fikirleri ters düşen önüme gelen herkese etiket vurayim buradaki saygı ortamı bundan nasıl zarar görür?
Hiçbir zaman art niyetli olmadım ama olan çok gördüm bu senin gerçek samimi düşüncense size göre olayların ardındaki gerçeği öğrenmeye çalışmak beni art niyetli bir insan yapıyorsa evet ben art niyetliyim.en azından benim hakkımdaki fikirlerini yüzüme söylediğin için teşekkür ederim.
Daha önce yazdığım yazıda da dedim birşeyleri eleştiren insanlara etiket vurmak çok yanlış ,buradaki ortama zarar veriyor diye ama bunu devam ettirmek niyetindeyseniz diyecek lafım yok nasıl isterseniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Çağrı baskı kurmak amacıyla yapılmış bir açıklama olarak değerlendiriyorum.o sözden sonra bir kısmı sponsorluk bır kısmı hibe şeklinde bir kısmıda cemale verilmek üzere anlaşıldığı konusunda haberler çıktı ama ne kadar doğru bilemiyorum.su an için görünen senetler işleme konulmadı net olan bir tek bu.fikret ormanın bunu açıklaması çok zor ama yd de bu riske giremez. şu anki konumu geregi bu isten mümkün oldugu derece kaçınması doğaldır.

Abi o paranın tek bir kuruşunun bile YDye ödenmesi bu kulübe yapılan bir ihanettir bence. O senetleri işleme koymak gibi bir hareketi yapması mümkün değil çünkü böyle bir şeyi yaptığı takdirde Türkiye tarihinin görmediği olaylar yaşanabilir kendisine karşı.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 01:21:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Neyin baskısı abi :) O zaman başkan bile değildi sadece adaydı. Seçimi kazanmak için hesap soracağım dedi ve kazandı. Demirören o senetleri zaten hiçbir zaman işleme koyamayacak, ta ki kulüpten alabilecek duruma gelene dek.

Quaresma olayında da benzeri oldu. Popülizm. Ben sadece bunların unutulmasını istemiyorum çünkü bunlar alenen  ortada. Sadece Beşiktaş'ın menfaatleri söz konusu değil. İşler böyle yürümesi gerekiyorsa yürüsün. Ama kimseyi de aptal yerine koymasın tek beklentim bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez elimizde patlayacak gibi geliyor. Hazırlık maçları dahil tek golü yok onu geçtim pozisyonda yok. Bu düzeyde aldığın adamın direk girip katkı yapması gerekir örnek Trabzon maçı. Cenk bizi Demba Ba gibi taşıyamaz. Umarım son anlara kafada gireriz ve Demba Ba nın aksine son maçlarda taşır bizi
Gomezin sorunu bence fiziki. Bugün de gördüm bir kaç kere. topu alıp şut atmaya hazirlanana kadar adamlar kapatıyor.

Bir de kaleye sırtı donukken değil de daha çok yüzü donukken top alırsa mutlaka gol yapar. Zaten forvetler için siftah önemlidir. Siftahı yaptı mi gerisi gelir

Çevrimiçi murat

Tabii ki popülizm için söyledi bunu. Bunu Fikret başkanın konuşmalarının geneline baktığında anlayabiliriz rahatlıkla  :D Her sene yeni bir yapılanmaya gidiyoruz mesela işi hep profesyoneller yapıyor hatta gelecek senenin transferleri de belli şimdiden.  :evillol:
Abdullah siyaset diye bir sanat var hem oya dönüşen bir söylem hem muhatabını sıkıstıran sonucunda kulübü rahatlatan bir söylem olmuş.rakibinin çekincesi olmasa elinden geleni ardına koyma derdi.sadece rakibine manevi zarar verebilecegin sonuç olarak kendin hem maddi hem manevi zarar göreceğin bir şeyi yapmak enayilik olur.yd alacagı parayla kulübün ve dogal olarak yönetimin üstünde bir baskı kurmuş karşı hamle olarakta fikret orman böyle bir argüman ortaya koymuş.birbirlerinin kafasına silah dayamış gibiler.tetigi çekenin kaybedeceği bir düello.

Çevrimdışı TALAT

Gomezin sorunu bence fiziki. Bugün de gördüm bir kaç kere. topu alıp şut atmaya hazirlanana kadar adamlar kapatıyor.

Bir de kaleye sırtı donukken değil de daha çok yüzü donukken top alırsa mutlaka gol yapar. Zaten forvetler için siftah önemlidir. Siftahı yaptı mi gerisi gelir

cenk hep formda olup formayi kapsin bn daha cok isteri.  yilarca bize hizmet eder

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 01:28:49
  • Beşiktaş / Bodrum
cenk hep formda olup formayi kapsin bn daha cok isteri.  yilarca bize hizmet eder

Aynı fikirdeyim. Cenk'i geçen sene Bilic korkmasa ve şu lanet sakatlık çıkmasa kazanırdık. Bu seneyeymiş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Yanlız Gomez ağırdır bu bilinerek alınmıştır umarım. Zamanında burda da yazdık ağır oyuncudur. Öyle çok çevik olmasını beklemeyin yani.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Aynı fikirdeyim. Cenk'i geçen sene Bilic korkmasa ve şu lanet sakatlık çıkmasa kazanırdık. Bu seneyeymiş.

yanina bir de risk alip muhammetdi almak lazim. cift forvet o zaman guzel olur

Çevrimdışı LuceGel

Türkiye şartları ile Belarus şartları tamamen farklı adamlar kendi şartlarında sistemlerini oturtmuş konuyu uzatmayacağım,yönetimi körükörüne savunan bir kişide değilsin zaten  :D .İyi geceler.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...