@Necmi abi bana halen cevap vermedin çok kırıldım

iyide birincisi her kes ego sahibidir kimisi az kimisi çok senin açıklaman neden ego oluyor.
senin söylediğin insanların senin gibi düşünmesi gerektiği bak şu anda bile aynısını söylüyorsun
bak her kes dedin böyle bir iddia bile ego dur çoğunluk de en azından ama bunu bile kanıtlama şansın yok
15 M Beşiktaş taraftarı var ama internet üzerinde aktif 350000 taraftar var bunların hepsinin söylemesi bile çoğunluk anlamı taşımaz
kaldıki bana göre yanlış olabilir sana görede yanlış olabilir ama bir başkasına göre doğru olabilir ne demek oluyor sen sus demek
bu haddini bilmemek oluyor benim gözümde senin orda yaptığın bir forum üyesine fikrinden dolayı baskı kurmak
ve buda buranın hukuğuna aykırı bir durum insanlar istediklerini konuşabilir burda küfür hakaret alay itham olmadıktan sonra
neden böyle bir tepki koyalım tamam bende başkanın bir çok icraatını destekliyorum bunun için başkan yalakası oldum menfaatcide
oldum ama bu güne kadar başkanı eleştirdiği için burda bir kişiyi susturdummu Son dönem çok ilginç bir şekilde başkanı savunanları susturma çabası var
ve ben buna hiç bir şekilde izin vermem Pektemeğe çalınan ıslığı eleştiren birini Başkanın koltuğunu korumakla itham ediyorsun
bununla nasıl bir bağlantı kurduysan artık bilemedim sonrada dönüyorsun bütün mesajlarının Başkanı koruduğunu söylüyorsun
ne yapsın seni mutlu etmek için arada bir başkana sallasınmı burası özgür platform diyorsak insanlar fikirlerini söyler ve bunun içinde
kimseyi neden söylüyorsun diye sorgulayamayız kaldıki maçta olan bir olay üzerine konuşuluyor yani konu dışı bile değil
arkadaşın bütün mesajlarına dikkat ediyorsunda bende senin bütün mesajlarına dikkat ediyorum ve iki aydır hep forum üyelerine saldırdığını görüyorum
tabi özellikle yönetim lehine tavır koyanlara yapıyorsun

bunu benimde gözümden pek bir şey kaçmaz birde kullandığın üslupta saygısız oluyor
bu şekilde olmaz yanlış yapıyorsun ben karşımda olanın bir Beşiktaşlı olduğunu düşündüğüm sürece asla saygısız bir üslupta konuşmam
kızarım sertte konuşurum ama onun gururunu kıracak bir üslupta konuşmam asla hiç bir Beşiktaşlıyı utandırmamalıyız
ben senin ne dediğinle ilgilenmedim aslında sadece üslübun kötü olduğu için tepki gösterdim yoksa fikir fikirdir ve fikrinin doğru veya yanlış olduğunu
hükmetmek bana düşmez en fazla olayla ilgili kendi fikrimi söylerim ama seni bir şeylerle itham etmem tabi renkli olduğun konusunda şüpheye
düşersem o zaman farklı direk fururum
@Abdullah