Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298735 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 17:12:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kasimpasa macinda Olcay 2 Kez Gomeze
1 Kezde Quaresmaya bombos pozisyonlarda pas vermedi
Bir kezde Calim atmaya calisip %100 luk pozisyonu yedi
Kaptirdigi Topalrdan yedigimiz Kontralari yazmadim bile..

Ben ogun Quaresmayi ELEŞTİRDİM , Ortayi 2 saniye once acsa Gomez cakacakti kafayi dedim
Karti yiyince Acilen oyundan alinmali dedim

Elestiryi orantili ve adaletli yapalim Siz Sadece Quaresmayi eleştiriyorsunuz !! Diğerlerinin yaprigi hataları neden gormezden geliyorsunuz???? Bak ben Quaresmayi elestirdim sizden de ayni şeyleri bekliyorum !!!!

Olcay'ın dediğin gibi bir pozisyon ilk yarı bulamadım ikinci yarıya bakıyorum bulursam koyacağım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Quaresmaya çok sövdüm maç esnasında.. 3-5 kez dürtmeden pas vermiyor...

bazı pozisyonlarda acaba diyorum ben atamazsam gomez ya da diğerleri de atmasın mı diyor anlamıyorum..

Olcay da bu adamın tam tersi.. Tiki taka yapacağım diye kaç pozisyon harcadı..

oğuzhan ın futbol aklının 10 da 1 i bile yok bu kuarezmada..

ayrıca 2011 de etkili şutları ortaları vardı.. onlar da azalmış görünüyor..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 17:13:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Heh bu pozisyona lafim yok iste hatta bende cok kizdim
2 saniye once atsa Pasi veya ortayi %100 Gol
2 saniye gec acti Defans vurdu topa..

Yunus Emre buna yok diyorsun da 5 oldu :) 5 doğru tercih en az 2 gol demek bizim için ilk yarı :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 17:19:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay Analiz

Pozisyon 1

Sanırım ilki bu kontra atak. Gomez nefis geçti buradan 1 saniye önce Olcay'ın önüne atacak koşu çok doğru.

Topu aldı. Ara pas atacak ama Gomez bu kadar hızlı oyuncu değil mükemmel pası bile atsa Gomez büyük ihtimalle tekte vurmazsa bir daha vurdurmayacak savunma.

Aradan pası bıraktı tek geçebileceği yerden.

Pas yeterince iyi değildi Gomez de yeterince hızlı değildi. Demin de söylediğim gibi ben yapamamaya kızmam tercih hatasına çok kızarım. Bu pozisyonda sıkıntı yok.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Narsistik Kişilik Bozukluğu kendini mükemmel insan olarak kabul etmek, başkalarına ehemmiyet vermemek; diğer insanlar tarafından eleştirilmek ve yargılanmaktan endişe etmek olarak tanımlanabilir. Bunlar hep kendilerini, kendi çıkarlarını düşünür ve kendi davranışlarının başkaları üzerinde yol açabileceği olumsuzlukları umursamazlar. İlgi odağı olmayı, dikkatleri üzerlerinde toplamayı ve olayları kontrol eden kimse pozisyonunda olmayı isterler. Başkalarının hayranlık ve sevgisini kazanma arzuları çok kuvvetlidir. Dikkatleri üzerlerine çekebilmek için kriz mizansenleri tasarlarlar. Bu kimseler her şeyin ve herkesin kendilerine bağlı olması gerektiğine inanmışlardır.

Bu kişilik bozukluğuna sahip olanlar kendi içlerinde tarifini yaptıkları mükemmel olan insan tanımına erişebilmek için aşırı çaba gösterirler. Kendilerini yerleştirdikleri mükemmel insan pozisyonunda iken herhangi bir kişi söylediklerine ya da yaptıklarına eleştiri getirdiğinde ya da karşı çıktığında büyük bir öfke ile tepki verir ve saldırganlaşırlar. Yerleştikleri pozisyonu yetenekleri ile gerçekten hak etmiş narsistik kişilik bozukluğu sahipleri ise çevrelerine pek sorun yaşatmasalar da onların kendi iç mükemmeliyet tanımına erişmekte hala problemler yaşıyor oldukları düşünülebilir. 

Bu kişilik bozukluğuna sahip kimseler yeteneklerini olduğundan fazla gösterirler ve kendi değerlerini ve değer yargılarını çok abartırlar. Gösteriş meraklısı olurlar, küstah konuşurlar, ukalalık taslarlar çünkü kendilerinin herkesten üstün olduğuna inanırlar. Etraflarına bu hale razı gelmiş insanlar toparlamayı başarırlarsa kendilerini güvende hisseder ve mutlu olurlar. Kişiliklerinin olumsuz yönlerine mantıklı açıklamalar getirirler. Ancak bu kişiler önemli başarılara imza atamazlar ise kendilerini yararsız, aldatılmış, mutsuz hissederler. Yine de başarısızlıkları için başkalarını suçlarlar.

Duygusal olarak zıt noktalar arasında hızlı gelgitler yaşarlar. Başkalarının onayını aldıklarını hissederlerse kendilerini mükemmel görür ve mağrur, kibirli gururlu görünürler. İtirazlar kulak tıkanamaza hale geldiğimde ise kendilerini aşağı hisseder, güvenlerini yitirir ve kendi konumlarına aday diğer insanları kıskanırlar.

Bunlar işbirliği yapma konusunda zorlanırlar çünkü dikkatleri hep kendi üzerlerine çekme ihtiyaçlarının karşılanması gerekmektedir. Ekip içinde hep kendilerine hayran kalınsın, kendilerinin ne kadar mükemmel olduğuna dair iltifatlar sürekli gelsin istedikleri için uyum dengeleri oluşmaz. Etraflarında kendi yazdıkları senaryolara uygun reaksiyonları sergilemekte başarılı olan kimseleri tutarlar. Nadiren empati kurabilirler, başkalarının duygu ve düşüncelerini anlayabilecek donanımdan yoksundurlar. Bir şeyi sadece kendilerinin istiyor olması o olayın gerçekleşmesini istemeleri için geçerli tek nedendir. Bu konuda itiraz dinlemezler. Akıllı, dirayetli, yetenekli insanlara haset eder onların başarı ve yeteneklerini kıskanırlar ve diğer insanların da için için kendilerini kıskandıklarını düşünürler.

Bu kişiler kendilerini aşırı önemsedikleri ve sürekli ilgi görmek istedikleri için etrafındakiler ile ilişkileri sorunludur. Başkalarının düşünce ve duygularını takmadıkları için insanlar bir süre sonra bu tiplerden uzaklaşır. Bu kişilik bozukluğundan muzdarip olanlar başkalarının kendilerine karşılıksız hizmet etmesini beklerler ve istekleri olmadığında sözlü saldırılar, sinir krizleri, duygusal, fiziksel tacizler ile tepki verebilirler. Hele ki biri çıkıp bencilliklerini yüzlerine vurmaya kalkarsa çok aşağılayıcı ve saldırgan olabilirler. Özgüvenlerini sarsacak tepkiler karşısında hırçınlıklarından taviz vermezler. Kendilerine gülünmesi bunların özgüvenlerine yapılabilecek en büyük saldırılardır. Çevresindekilerin onun mükemmel olduğuna dair inançlarını korumak uğruna her tür davranışı gösterebilirler; değerlerini değiştirebilirler, yalan söyleyebilirler, aldatabilirler, bu çabalarını inkâr edebilirler. Hatta gerekirse suç işleyebilirler.

Çevrimdışı sallapati

quaresmanın beyninin içine girdim...

maç öncesi quaresma..

11 de başladıysa...

hımm.. geçen maç yedektim.. durun şunlara beni nasıl yedek bırakırlar göstereyim.. 1-2 güzel çalım atayım.. uzaktan bir gol atsam nefis olur..

yedekte başladıysa
ulan benim yerime oynattıkları olcaya bak.. adam topu görse bomba sanır..

takım skor olarak öndeyse
ohh nefis boş alanlar.. istediğimi yapabilirim.. 1-2 çalım deneyim.. bir de trivela denk getirebilirsem...

takım skor olarak gerideyse..
a.k benden başka oynayan yok.. sinir oldum..topu da kaptırdım bunlar yüzünden.. dur şu adama arkadan dalıyım da takım kendine gelsin..

Çevrimdışı Ensar

Çağrı abi yeter , vallahi yeter billahi yeter , delirttin , kaldırmıyor vücudum abi , şaka gibi ya inanılmaz kötü tercihler , ya nasıl yapabiliyor nasıl nasıl , hainliktir bu ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

RB Leipzig lider oldu... gelsin 1 milyon euro daha :D  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 17:24:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay Analiz

Pozisyon 2

Sanırım dediğin pozisyon bu ancak bundada tercih hatası yok.

Oğuzhan güzel bir pas veriyor Olcay soldan içeri dalmış. Gomez içeri koşuya başladı.

Pozisyon açısından ötürü burada Gomez'e pas atma şansı yok. Çalımı da çok doğru attı oyuncuyu geçti aslında topuğu ile kesti stoper nefis bir müdahale ile.

Bunu dün Ntvspor'da da konuştular Özen ve Tekin ikisi de doğru olanı yaptığını pas açısının olmadığını söylediler zaten tekrar izlersen görebilirsin açısının olmadığını. Zaten olsa çoktan atmıştı adam tek oynamayı seviyor.

[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2015, 17:28:44 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Çağrı ne diyeyim .... emeklerine sağlık . Ayrıca hafızanda iyiymiş, sorumu unutmamışsın  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

quaresmanın beyninin içine girdim...

maç öncesi quaresma..

11 de başladıysa...

hımm.. geçen maç yedektim.. durun şunlara beni nasıl yedek bırakırlar göstereyim.. 1-2 güzel çalım atayım.. uzaktan bir gol atsam nefis olur..

yedekte başladıysa
ulan benim yerime oynattıkları olcaya bak.. adam topu görse bomba sanır..

takım skor olarak öndeyse
ohh nefis boş alanlar.. istediğimi yapabilirim.. 1-2 çalım deneyim.. bir de trivela denk getirebilirsem...

takım skor olarak gerideyse..
a.k benden başka oynayan yok.. sinir oldum..topu da kaptırdım bunlar yüzünden.. dur şu adama arkadan dalıyım da takım kendine gelsin..
Sürekli ilgi ve hayranlık görmek için yapıyor o hareketleri hem saha içinde hem saha dışında. İnsanların onun egosunu beslemesini , sürekli  büyütmesini istiyor ve bunun bir sonu da yok . Yaptığı hareketleri sorgulamıyor , empati yapmıyor. Önemli olan şahsi hedef ve çıkarı . Beşiktaş şampiyon olsun değil 'Ben Beşiktaş'ı şampiyon yapayım ' diyor. Takımdaki arkadaşları onun için bu amaca giden yolda sadece birer araç .

Çevrimdışı sallapati

Son maçta , daha önceki maçlarda Ersan a sövdüğüm için utandım... Miloseviç i gördükten sonra Ersan senden özür diliyorum   :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 17:26:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu maçta puan kaybetmezmişiz biz tekrar izleyince net görüyor insan.

Bu tarz tercih hatalarından 8 net pozisyon harcamışız. 3 gol atmışız 11 net pozisyon 5 gol yiyen takıma mükemmel bir rakam.

Puan kaybetmemizdeki en büyük etken Kasımpaşa'nın her vurduğu gol oldu. O pozisyonlar 10 kez tekrar oynansın 1. ve 2. gol en fazla 1 kez daha gol olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Kasımpaşalı Omerou yu alabilr miyiz seneye Rhodolfonun yanına... K.paşa nın Chelsea den satış opsiyonu ne kadar acaba?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Çok basit birşey. @Çağrı 'nın koyduğu fotoğraflara bakın. Olcay, Oğuzhan, Gomez neredeyse bütün pozisyonlarda doğru zamanda, doğru yerlerde pas bekliyorlar.

Quaresma yerine bu pasları atacak bir oyuncu almış olsaydık ligin en az gol yiyen takımını dahi 5'lik yapardık.

Bir oyuncu, bir hatalı transfer takımın kaderini nasıl etkiliyor görmek açısından harika bir örnek Quaresma.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı sallapati

Bu maçta puan kaybetmezmişiz biz tekrar izleyince net görüyor insan.

Bu tarz tercih hatalarından 8 net pozisyon harcamışız. 3 gol atmışız 11 net pozisyon 5 gol yiyen takıma mükemmel bir rakam.

Puan kaybetmemizdeki en büyük etken Kasımpaşa'nın her vurduğu gol oldu. O pozisyonlar 10 kez tekrar oynansın 1. ve 2. gol en fazla 1 kez daha gol olur.

bu maç tamamen şansızlık ve Miloseviç yüzünden gitti..

kasımpaşanın maçlarını izledim 2-3 sefer bu sene... adamlar 10 pozisyona girip 1 gol atabiliyorlardı...
gol kaçırma rekoru kırıyorlardı...

bizim maçta vurdukları gol oldu..

yanlış hatırlamıyorsam korner atmadan 3 gol attılar....

ilk kornerleri 70küsür dakikadaydı...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma Analiz

Pozisyon 5

En büyük hatası maçta tercih adına. Topu aldı. Bu sırada hemene pas atsa bu pozisyon 100'de 100 gol. İster Gomez'e at ister daha darbeli Olcay'a at. Savunma alamaz, kaleci çıkamaz kesin gol.

Olcay sadece topun biraz önünde duruyor ofsayt çalınabilir. Ama Gomez çok net tercih.

Yine biraz ayağında tutmayı seçti. Artık Gomez opsiyonu öldü sadece havadan darbeli Olcay'a kesebilir.

Biraz daha sürdü ve pozisyon öldü.

Bu pozisyonda ben de tekte oynaması gerektiğini düşündüm ilk seferde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Giray Burak

Boyle bir BAKIS acisi yok !! Olamaz
Quaresma Pas atmayinca HAIN
Olcay Pas atmayinca YETENEKSIZ !
Hadi canim ordan YEMEZLER !! YEDIRMEZLER !!
Ozveriliymis yetmiyor ozverili olmasi !
Niye alındında ,cevap yazma gereği duyuyorsun .
Q17 eleştirilince başka birini onun önüne geçirmeye çalışmak çözüm değil .sorunu saklamaktır.
olcaydan bende memnun değilim .ama şu anda eldekilerden sol açık için en ideali o .
q17 önceden adam eksiltiyordu ,şimdi onuda yapamıyor .zaten saha içinde sorunluydu .istediği hareketi yapamayınca hırçınlaşoyor ve takıma zarar veriyor.ne q17 umrumda nede olcay .
tek önemli olan takım benim için.onu kim sabote ederse o da benim için haindir .bu kadar net.

Çevrimdışı Türkay

Son maçta , daha önceki maçlarda Ersan a sövdüğüm için utandım... Miloseviç i gördükten sonra Ersan senden özür diliyorum   :D :D

+1  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Quaresma hain ya da kötü bir insan değil . Quaresma futbolcudan önce ,   psikolojik problemleri olan ve tedavi edilmesi gereken bir insan . Tedavisini olurken de takımı negatif yönde etkilemesinin önüne geçilmeli. Saha içinde yaptığı tercih hataları hem saha içinde hem saha dışında yaptığı yanlışlar onun narsist kişilik bozukluğunun(hastalığının) yansımaları .
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2015, 17:46:51 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Anıl

Takıma verdikleri katkı açısından Quaresma ve Olcay'ın karşılaştırılması Olcay'a hakarettir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takıma verdikleri katkı açısından Quaresma ve Olcay'ın karşılaştırılması Olcay'a hakarettir.
:alala: :alala:
Katilmiyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Kesinlikle katılıyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay Analiz

Pozisyon 2

Sanırım dediğin pozisyon bu ancak bundada tercih hatası yok.

Oğuzhan güzel bir pas veriyor Olcay soldan içeri dalmış. Gomez içeri koşuya başladı.

Pozisyon açısından ötürü burada Gomez'e pas atma şansı yok. Çalımı da çok doğru attı oyuncuyu geçti aslında topuğu ile kesti stoper nefis bir müdahale ile.

Bunu dün Ntvspor'da da konuştular Özen ve Tekin ikisi de doğru olanı yaptığını pas açısının olmadığını söylediler zaten tekrar izlersen görebilirsin açısının olmadığını. Zaten olsa çoktan atmıştı adam tek oynamayı seviyor.

@Çağrı birde bombos kosu yapan quaresmanin onune atmadi topu , Quaresma direk iceri kaçmıştı Quaresmaya verse oda tek pas yapsa Goldü bulabilirmisin O pozisyonu ??
Sanirim atmayip topu kaptirmis ve Kontra yemistik yada yanlis pas tercihi yapmisti tam hatirlamadim şimdi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl