Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275486 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı alimm

şimdi bizi töre üzerinden vurmak için hazırda bekleyenler iş başında.erman saydırıp duruyor.

şovmenlik ile soytarılık arasında gitti geldi dün toroğlu. hatta bi ara anam avradım olsun bile dedi... Yani kaale ye alınmayacak bi adam olduğu çok açık ve net
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla ne yalan soyleyeyim normalde bende begenmiyorum ama dun aksam Muthis oynadi gercekten
3 tane cok net pozisyonu kesti
olmamış stoper bize hem olmuşu hemde hızlısı lazım rhodolfo serdar ikiliside kulağa hiç hoş gelmiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Simdiden soyleyeyim ben bir kac tanesini
Al iste almadiniz duzustzsaki hep bu yuzden
Q17 kadroya bile giremiyor eger dzutzsak olsaydi boyle olmazdi
Quaresma takimin huzurunu bozuyor :D :D
doğru ama q7 oynayamıyor iyi yaptığı pek bir şey yok maalesef dzudsak  ve bir başkası olsa daha iyi olurdu sonuçta bu gayet net bir şey

Çevrimdışı ozan062

Kusura bakmada o kadar boş bir mesaj ki tamamen çifte standart. Quaresmanın neyini sevdin diye sorarlar adama 5. yapmasını mı 4. yapmasını mı?

çifte standartın alasını yaparım çnk birisi kupalar kaldırmıs ve zamanın topcusu oynamadıgı buyuk takım kalmamıs
bu takımailk donem kazandırıldığı para 7milyon yani sneijderla aynı para aynı kalite... oynayamamıs olabilir oynatamayanlara sormak lazım
oburunu soylemeye gerek yok zaten zamanla anlıcaksınız çnk milli takımda yine çizgiye inen bir tore var yani
beyinde agır hasarlar var o sebeble o oyuncudan birsey olmaz ben size söyleyim zaten onu ath madrid seviyesinde hiçbir takıma
bana gore satamayız gorucez yasıyoruz burda

bu arada oyuncuya yuklenmiyorum zaten ben geldiği ilk günde aynısını soyluyordum fikrim hala aynı değişmedi

bilen biliyor oguzhanı burda çiğneyip çiğneyip dururdum nefret ederdim
fakat fikirlerim değişti çnk niye maçlar almaya basladı akıllı oynamaya basladı benim favorim oldu

ama töre maç alsada hala aynı saflıkları yapmakta devam ediyor unutulmsaın bir oyuncuya dirsekler küfürler ve bıcaklamalar yasadı vukuati bol ve hala gençmiş bu arkadas yani hakikaten ilginc yorumlarda okumadım değil...
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2015, 10:19:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca tomas kalas'ı çok istiyormuş devre arası alınabilirmiş.Bademde bu haberi doğrulamıştı siz ne düşünüyorsunuz ? Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş'ta balanta'yı yalanlamış kalas'ı yalanlamıştı yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

doğru ama q7 oynayamıyor iyi yaptığı pek bir şey yok maalesef dzudsak  ve bir başkası olsa daha iyi olurdu sonuçta bu gayet net bir şey

Eskisehir macinda ilk Golun asistini kim yapmisti acaba , Uzaylilarmi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Dunun en buyuk kahrmanlarindan biri Islambek kuattan mesaj var :busted_cop:
Adamsin sen :claps: :claps:

Bu Arada Rize maci Basaksehirde haberleri dolasiyor
Resmi olarak aciklandimi macin hangi stadda oldugu :alala:

Çevrimdışı LuceGel

Aziz Yıldırım, ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım dedi!

HALA ŞİKE YOK MU DİYORSUNUZ?

Finale 3 gün kala hiç bi takımın futbolcusuna transfer teklifi edemezsin!

Koskoca BEŞİKTAŞ'ımın adını kirlettiler.
Konuyu tekrar gündeme getirmeyeyim uzatmayayım diyorumda ,Fenerbahçenin şikesi zaten tapeleri okuduğunda maçları seyrettiğinde net belli oluyor.Bizde ise bu transfer teklifi finale 3 gün kala olmadı Belediyeye aylar öncesinden yapılmış teklifler vardı IBb yönetimi bunu mahkemede söylese zaten dava düşecekti,adamları mahkeye ifadeye gönderemedik maalesef.Çünkü amaç fenerin yanına 2. bir takımı çekmektiAncak davanın tekrarında itiraf ettiler.(Hala şike yokmu )şeklinde yazı çok ağır olmuş.Arkadaşlar belirtmiş zaten UEFA bize şikeden değil usulsüz transferden ceza verdi.Bayern Lewandovski transferinde şampiyonlar ligi finalinden önce transferi duyurdu Dortmund adamı finalde oynatmadı,bizde klubüyle görüştüğümüz transferde oyuncular maçta çatır çatır oynadı oldu biz şike yaptık.Bu şekilde düşünen arkadaşlara hayatta başarılar dilerim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kadir G.

valla burda çifte standartı siz yapıyorsunuz.Quaresma yapınca edilmedik hakaret kalmıyor takımını yalnız bıraktı gereksiz bir oyuncu hep böyle bu adam.Töre yapınca sinirlendi bir anlık yanlış müdale vs sıvamaya çalışıyorsunuz.Hemde böylesine önemli bir milli takım maçında takımını 10 kişi bıraktı.Hırsız her zaman hırsızdır sakız çalanda hırsızdır para çalanda hırsızdır.5 kere'si 4 keresi olmaz bunun.

Sen önce benim Töre'nin kırmızısını savunduğum bir metin ile gel sonra konuşalım.

Benim alıntıladığım mesaja yazdığım cevap savunmak için değil herkesin hakkını teslim etmek için...

2 yıldır hücum yükünün yarısından fazlasını üstlenen adamı bir milli maçta beyinsiz ilan edenlere yedirmem kimse kusura bakmasın.

Sen önce benim Töre'nin kırmızısını savunduğum bir metin ile gel sonra konuşalım.

Benim alıntıladığım mesaja yazdığım cevap savunmak için değil herkesin hakkını teslim etmek için...

2 yıldır hücum yükünün yarısından fazlasını üstlenen adamı bir milli maçta beyinsiz ilan edenlere yedirmem kimse kusura bakmasın.
Gokhan Toreyle ilgili soylediklerinin hepsine katiliyorum
Ama kimse kusura bakmasin Bende Quaresmayi yedirmem ve sonuna kadarda savunurum
Adam son macta cikip asistinide yapmis ama hala hakaret ediliyor , Yerden yere vuruluyor buda yetmiyor Gokhanin yaptigi hareket bile Quaresmaya baglaniyor :money:
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2015, 11:12:05 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kadir G.

çifte standartın alasını yaparım çnk birisi kupalar kaldırmıs ve zamanın topcusu oynamadıgı buyuk takım kalmamıs
bu takımailk donem kazandırıldığı para 7milyon yani sneijderla aynı para aynı kalite... oynayamamıs olabilir oynatamayanlara sormak lazım
oburunu soylemeye gerek yok zaten zamanla anlıcaksınız çnk milli takımda yine çizgiye inen bir tore var yani
beyinde agır hasarlar var o sebeble o oyuncudan birsey olmaz ben size söyleyim zaten onu ath madrid seviyesinde hiçbir takıma

bu arada oyuncuya yuklenmiyorum zaten ben geldiği ilk günde aynısını soyluyordum fikrim hala aynı değişmedi

fakat fikirlerim değişti çnk niye maçlar almaya basladı akıllı oynamaya basladı benim favorim oldu

ama töre maç alsada hala aynı saflıkları yapmakta devam ediyor unutulmsaın bir oyuncuya dirsekler küfürler ve bıcaklamalar yasadı vukuati bol ve hala gençmiş bu arkadas yani hakikaten ilginc yorumlarda okumadım değil...

Başarısı neymiş? Hiç oynamadan interde aldığı şampiyonlar ligi mi büyük başarısı yoksa portoda aldığı uefa kupası mı? Bu arkadaşın evinde altın ayakkabılar ballon dorlar mı yığılı ne yapmış? Dünya kupasını mı almış takımını tek başına herhangi bir dönemde sırtlamış mı?

Ben söyleyeyim gittiği porto hariç her takımdan araplar dahil KOVULMUŞ.

Sneijderle falan kıyaslamakta nasıl bir çaresizliktir. Burada onu övmeyeceğim ama kendisi 2010 yılının en iyi oyuncusu, takımına neredeyse tek başına kupalar kazandırmış oyuncu hem burada hem yurtdışında. Aynı paraya gelmişlermiş. Quaresmanın menajerine yedirilen paralar kulüpten çıkmadı sanırım havadan ödendi. Yahu kıyasladığın adam çıktı juventusa bir gol attı neredeyse parasını karşıladı neyden bahsediyorsun? Diğeri uefada helsinkiye maccabiye oynayabiliyordu tek zorlukta arkadan çift al kırmızı.

Derbiden önce bilerek kart yiyen takımı yalnız bırakan kimdi? Yazıklar olsun sizin anlayışınıza. Şimdi sakın Törenin erciyes maçını yazmayın orada neden atıldığı belli.

7 maçta 6 gole doğrudan etki etmiş oyuncu sizin sallamalarınızla kötü olmayacaktır. Sene sonu veya bir sene sonra yüksek miktarlara transfer olduğunda arkasında ligde 10 maça bile  ilk 11 başlatmayıp yedek bıraktığı dünya starı quaresmanızla başbaşa kalırsınız.

Çevrimdışı Anıl

Porto hariç herkese sormak lazım o zaman, başta Jose Mourinho olmak üzere :)

Çevrimdışı Anıl

Gokhan Toreyle ilgili soylediklerinin hepsine katiliyorum
Ama kimse kusura bakmasin Bende Quaresmayi yedirmem ve sonuna kadarda savunurum
Adam son macta cikip asistinide yapmis ama hala hakaret ediliyor , Yerden yere vuruluyor buda yetmiyor Gokhanin yaptigi hareket bile Quaresmaya baglaniyor :money:
Yedirmem demekle olmaz, savunacak "mantıklı" doneler ortaya koyacaksın ki insanlar eleştirmesin. Quaresma'yı savunacak mantıklı herhangi bir şey olduğunu da düşünmüyorum.

Yedirmem demekle olmaz, savunacak "mantıklı" doneler ortaya koyacaksın ki insanlar eleştirmesin. Quaresma'yı savunacak mantıklı herhangi bir şey olduğunu da düşünmüyorum.
Bu sezon Oynadigi hicbir macta kotu degildi Gencler maci haric
Siz onyargili izlediginiz icin goremiyorsunuz oyuzden bana masal anlatma burada @Anıl
Ts macinda Golunu atti , Eskisehir macinda asistini yapti , Sporting macinda gayet iyiydi , Oynadikca aciliyor dahada iyi olacak size ragmen :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Bu sezon Oynadigi hicbir macta kotu degildi Gencler maci haric
Siz onyargili izlediginiz icin goremiyorsunuz oyuzden bana masal anlatma burada @Anıl
Ts macinda Golunu atti , Eskisehir macinda asistini yapti , Sporting macinda gayet iyiydi , Oynadikca aciliyor dahada iyi olacak size ragmen :bandit:

+büyük çabayla kendini bile attı oyundan. Helal olsun fedakar adam.

Çevrimdışı Anıl

Formundasın abi 2 gündür :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu kadar kinci olmayın adam bizim topçumuz takıma faydası var. Şenol hocanın kontrolü altında, başkası olsa onu derbide oynatmama sorumluluğunu alamazdı. Faydası var, haketmediği kadar yüksek meblağ da ödenmiyor, "ilk maçındaki" golünün ardından yaptığı ve "hepimizin gördüğü" hatası dışında disiplin sorunu göremedik nedir bu uzatma. Sıkıntı yok yani bu kadar büyütülecek her hafta konuşulacak kadar zarar veren bir şey yapmadı. Ayrıca tapılacak kadar da faydası olmadı koşulsuz şartsız savunan veya savunmak için bahane arayan arkadaşlar da abartmasınlar. Ts maçında zaten yaptığı hata ile attığı golü örttü. Sonrasında takıma skor olarak faydası olmayınca geçen haftalarda q7 boştaydı ona atmadılar atsaydı şöyle böyle diye övmeye başladılar. Buna ne gerek var şimdi yapmadığı ama yapma ihtimali olan durumlarla bile övmeye çalışanlar çıktı. Bir asist yapsa da quaresmayı sevmeyenlere karşı bir savunmaya geçebilseler diye pusuda bekliyorlar sanki. Beşiktaş'a faydasını konuşalım daha da uzatmaya gerek yok. Orta şeker işte faydası var, kadroda olması hata değil, bazen yedek bazen 11de oynayıp fayda sağlar. Bizim gözümüzde ne zaman bir topçu ya kral ya da soytarı diye 2 seçeneğin dışına çıkacak bunu merak ediyorum. Fena değil işte haftalık performansını konuşun milli maçtaki oyununu konuşun ne kadar gereksiz tartışma varsa ona bir giriyoruz bir daha çıkamıyoruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eskisehir macinda ilk Golun asistini kim yapmisti acaba , Uzaylilarmi :alala:
o kadar süre aldı genel oyun anlamında hiç efektif olamadı ki hatta savunmada sorun yaşatıyor kanadına 1 gol 1 asist yapmış yunus emre beklenen arzulanan performansı bu muydu kerim toplasan 90 dk oynamadı 2 golü var olcay desen 3 gol 2 asisti var töre desen zaten takımın lideri 2 gol 5 asist şuan istatiksel olarak tüm kanatların gerisinde şuanda

Çevrimdışı talha

Yerden yere vurduğunuz olcay 7 maçta 2 gol 5 asist yaptı.

Bir taneniz bile alkışmalamadı.

Yatıp kalktığınız adam 9 maç 1 gol 1 asist 1 kırmızı kart gördü. Resmen vao oouuvv

He çifte standartınız yok.

Bazen böyle mesajlar yazmak istemiyorum ama hakediyorsunuz.

8 maçta 2 gol 5 asist yapan adam işe yaramaz. Ama 1 gol 1 asist yapan adamı oynamatamıyorlar. He öyle aynen öyle.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Quaresma zaten o kadar winner ki bu yüzden 27 yaşında buraya kadar düşmüştü.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Gökhan bitirdi milli takım kariyerini.Yazın bol bol Volkan Şen veya Yasin izleyeceğiz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gökhan bitirdi milli takım kariyerini.Yazın bol bol Volkan Şen veya Yasin izleyeceğiz

Cezasını euro2016da değil dünya kupası elemelerinde çekecek. Terim Töre'yi oynatır. Çok bir değişiklik olmadı ama insanların gözünde artık tartışmasız psikolojik sorunlu, kısmen nefret edilen bir topçumuz var(volkan melo emre kadar olmasa da tepki çok). Silah çekme olayı başlangıçtı, geçen sene dirsek atıp kart bile yememiş ve faul kazanmıştı. Şimdi de ayak kırmaya yeltendi. Yanlız Töre'nin yaptığı hareketi rakip takımın bir oyuncusu yapsaydı gözümde biterdi. Böyle bir hayvanlık olmaz. Hadi dirsek attığında rakip taciz eder gibi yakın oynuyordu ve sinirlendi diyelim ama bunun tartışması yok. Bir hata daha yaparsa futboluyla milli takım kariyeri bitmese de insan olarak gözümde biter.

Çevrimdışı Erdemm

Gökhan Töre yaptığı hata yüzünden bu kadar ezilecek bir oyuncu değildir.

Heyecandan kontrolsüz bir tepkide bulunmuştur, Fatih Hoca'nın "overdose" dediği aşırı motivasyon durumundan

kaynaklanan kabul edilemez hareketi yapmıştır. Bu BİR HATADIR.

Gökhan Töre'nin kendisinin kabul edilemez olduğunu işlemek düşünmek konusunu yapmak

Beşiktaş'ın ve milli takımın çıkarlarına fayda sağlamaz. Gökhan Töre'yi geçen yıl da diğer olaylardan

alaşağı etmeye çalışanlar vardı. Hatalarını eleştirmek farklı, adamı gömmek! farklı..

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Cezasını euro2016da değil dünya kupası elemelerinde çekecek. Terim Töre'yi oynatır. Çok bir değişiklik olmadı ama insanların gözünde artık tartışmasız psikolojik sorunlu, kısmen nefret edilen bir topçumuz var(volkan melo emre kadar olmasa da tepki çok). Silah çekme olayı başlangıçtı, geçen sene dirsek atıp kart bile yememiş ve faul kazanmıştı. Şimdi de ayak kırmaya yeltendi. Yanlız Töre'nin yaptığı hareketi rakip takımın bir oyuncusu yapsaydı gözümde biterdi. Böyle bir hayvanlık olmaz. Hadi dirsek attığında rakip taciz eder gibi yakın oynuyordu ve sinirlendi diyelim ama bunun tartışması yok. Bir hata daha yaparsa futboluyla milli takım kariyeri bitmese de insan olarak gözümde biter.
Töre sevilmiyor genel olarak.Oynatıp tepki çekmek istemez