Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034321 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

kirişler birleşince stada ayrı bi hava katmış

Çevrimdışı Kemal

Bu Statsız lik bu takımı bitirir loca sahipleri kazan kaldırır gerçekten göçeriz. Gerekirse eski açık açık kalsın bi şekilde kaldirsinlar veya kaldirdiktan sonra eski açığı soksunler en kötü ihtimal çatısız olsun .ama stat açılsın yoksa Beşiktaşı çok kötü günler bekler.

Çevrimdışı ilhan

bu işin mahkemesi varsa dava açsak kesin kazanırız, arkamızda süzer gibi bi süliyet canavarı varken biz davayı alırız yanlız ibb ise muhatabımız üstünede geçiktiğimiz için tazmnat davasıda açalımki zararımzı ziyanımız karşılansın
Hangi hakimle hangi davayı kazanıyorsun.
Velev ki kazandın oldu ya bi yanlışlık, peki yargı kararına kim uyacak.

Çevrimdışı Factatum

Panik yapmaya gerek yok! Moral bozmaya da!

İktidar, belediye aracılığıyla Beşiktaş'a balans ayarı yapmak istiyor. Sukunet ve sabırla bu iş çözülür. Kiriş ve kolonların sökülüp, kısalarının tekrar takılacağını hiç düşünmüyorum. Çatı gecikmeyle de olsa lansmandaki gibi olacaktır.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  41 dk.41 dakika önce
Çok sık oldu biliyorum ama gündem yoğun..
Saat 00.23'te stat mevzusunu konuşalım.

:uyucam: :uyucam: :uyucam: :uyucam:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bir şekilde çözülecek sorun. ama geç olması bizim zararımıza olacak birşey.

1-2 güne "büyüklerimiz" girer devreye çözerler sorunu.

Çevrimiçi Rasim

Stad çarşıya mi yapiliyor?ya da Beşiktaş in sahibi carsi mi da cezasini Besiktastan cikartiyorlar?giderler carsiyi mahkemede yargilarlar varsa cezasi verirler kaldi ki yargilandi ve sucsuz bulundu.

Ayrica O siyasi partiye oy verip ,o goruse sahip olup Besiktasli olanlar yok mu?eger isin gercek yuzu boyleyse ranttan 10 misli aptalca.20 milyon oy aldilarsa en az 4-5 milyonu Beşiktaş taraftaridir.kime neyin cezasini veriyorlar?
Deniz rte stata önce izin verdi sonra gezi olaylari patladı carsida beiktasin adini kullanarak olaylara karisinca tabi doğan medyasida pompaladı bunlari, daha sonra rte başkandan carsiyi kinamasini istedi başkanda yapmayınca bu durumlar geldi  basimiza köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyeceksin bu isler böyle. bakiniz tokiye adamlar statlarini yaptirdi acilista yuhaladılar.
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Bu Statsız lik bu takımı bitirir loca sahipleri kazan kaldırır gerçekten göçeriz. Gerekirse eski açık açık kalsın bi şekilde kaldirsinlar veya kaldirdiktan sonra eski açığı soksunler en kötü ihtimal çatısız olsun .ama stat açılsın yoksa Beşiktaşı çok kötü günler bekler.
böyle birseyi düşünmemiz bile hata olur ne yapip edip yapmaliyiz
Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Deniz rte stata önce izin verdi sonra gezi olaylari patladı carsida beiktasin adini kullanarak olaylara karisinca tabi doğan medyasida pompaladı bunlari, daha sonra rte başkandan carsiyi kinamasini istedi başkanda yapmayınca bu durumlar geldi  basimiza köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyeceksin bu isler böyle. bakiniz tokiye adamlar statlarini yaptirdi acilista yuhaladılar.
Hemfikiriz zaten bu konuda her zaman siyasilerle ara iyi tutulmalidir ancak inan bana gezi bu olayin en kucuk parcalarindandir.

Bizim kulup olarak hiçbir siyasi partiye bir yanlisimiz olmadi.hatta fikret orman duzene uyum saglamak icin iktidara yakin bile duruyor.

Benim kizdigim nokta siyasilerin surekli bizim ustumuze oynamasi.yahu bu takimi destekleyen milyonlarca akpli chpli mhpli hdpli ya da herhangi x partili var bu kulube yapilan yanlis siyasi parti ayirmaksizin hepimize yapilmistir.zararin nerden gekdiginin onemi yok bugun ibbden gelir yarin besikrss belediyesinden gelir onemli olan bizim birlik olup dik durmamiz ve Beşiktaşa sahip cikmamiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

00.23'te size naklen yayın yaparım badem den :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şu güzelliğe engel olmaya çalışanlar utansın. :ranting2: :ranting2: :vur :steamed: Sanat eseri mübarek. Fotoğrafa bakıp bakıp hayallere dalıp gidiyorum...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Bir şekilde çözülecek sorun. ama geç olması bizim zararımıza olacak birşey.

1-2 güne "büyüklerimiz" girer devreye çözerler sorunu.
güzel bir yorum  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şu güzelliğe engel olmaya çalışanlar utansın. :ranting2: :ranting2: :vur :steamed: Sanat eseri mübarek. Fotoğrafa bakıp bakıp hayallere dalıp gidiyorum...
gerçekleşecek merak etmeyin sadece bir miktar gecikti er yadaa geçe aynı açıdan gerçeği fotoğraflanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

gerçekleşecek merak etmeyin sadece bir miktar gecikti er yadaa geçe aynı açıdan gerçeği fotoğraflanacak

benim buna inancım tam fersah fersah cefa çekiyoruz ama sefasını süreceğimiz günlerde gelecek inşAllah herkese her şeye inat... ama büyüklerimizin bir lafı var ya sinek küçük ama mide bulandırır diye bizimkisi biraz o hesap  sinir oluyoruz geriliyoruz haklı olarak.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o kim :icool:
Firatt :D 00:23'te dedi 4 dakka geç geldi an itibariyle :D

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
1) En sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim..
Bugün stattaydım..Vodafone Arena'da çalışmalar çok yoğun bir tempoda devam ediyor..

Çevrimiçi mayguntr

Minnoş bugun kü tek olumlu cümleyi kurdu heral Beşiktaş taraftarı için  :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Aykutt

2) Eski açığın orada zaten bir sıkıntı var..Orada tarihi eser kapsamındaki 2 blok var..Bu yüzden de yüksekliğin daha az olması isteniyor.

Çevrimdışı Deniz

Tamam anlasilfi bise bildiği yok gidip iki poz foto cekmis,belestepeden bakmis gelmis

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Minnoş badem trt çalışanı olduğundan ne diyecek ki . Ortayı bulup yazıp geçecek
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Firatt :D 00:23'te dedi 4 dakka geç geldi an itibariyle :D

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
1) En sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim..
Bugün stattaydım..Vodafone Arena'da çalışmalar çok yoğun bir tempoda devam ediyor..
:D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yaww yükseklik daha az olsun isteniyormuş bu stad 2 senedir orda yapılıyor şimdimi akıllarına geliyor ayrıca eski açıkğa bakınca bişey görünmüyor stadı görmek için yeni açığa çıkıyoruz neyin kafası çözmedim işin içinden çıkmadım başkan bizi duyuyorsan çöz şu işi yarın kanser olduk 13 hazran 2013 ten bu yana :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK