Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6024432 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Oow foto bekleriz kardesim !

Kameralarin olacaga kisimdan foto alabilsek güzel olur :) Numaralidan

katılıyırum @eren_viyanaBJK numaralı ortadan kamera açısından sahaya doğru bi kaç foto isteriz  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı serti67

yanlız basaksehır stadını havadan gösterdı Çatıda ısık oyunları var fena bızımkı beyaz bı kaplama olucak böle Işık oyunu olursa fena üstü fena olurr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Allahin izniyle necmi abi ve bjk_mabet sayesinde bi terslik olmasza yarin stadi iceriden góricem..icim icime sıgmıyor yatamam kesin..ne güzel insanlar var burda ya harbiden duygulandim :)
senin bugünki heyecanını tahmin etmek zor. Biz sonuçta buradayız. Görüyoruz dışarıdan falan da olsa. Şimdi bir de içeri gireceksin. Özellikle kameraya çekseler ya seni.  :lol: :lol: bol bol fotoğraf çek.

Çevrimdışı Deniz

yanlız basaksehır stadını havadan gösterdı Çatıda ısık oyunları var fena bızımkı beyaz bı kaplama olucak böle Işık oyunu olursa fena üstü fena olurr
Atex yapılırsa daha iyisi olur bizde  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet bu stat  ağustosta bi te cek...!  :bandit: :bandit: :bandit:
Kırbaçlamı olur Zoppayla mı olur bilmem ama ağustosta bi te cek  :upto: :upto: :upto: :upto:

ysariusta

• Ziyaretçi

Kırbaçlamı olur Zoppayla mı olur bilmem ama ağustosta bi te cek  :upto: :upto: :upto: :upto:
çatısız mı açacak @ALI RIZA Eylül şahane olur Ekim bana yeter.

Çevrimdışı Efe

bitmez ilk başta ben biterdiyordum artık bitmez gerçekler var para para var  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi çatısız açsınlar..! ha deplasmanda ha çatısız ne farkı var...! yeter artık bu şikeli ligde hakemlere lig tv haddini bildirme zamanı geldi...! stat ağustosta açılsın gerisi hikaye halatlar gerilsin çime başlanılsın...!

Çevrimdışı Efe

ekim sonu belki yetişirse çim yoksa ocağı beklemek lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bu stad ağustosta nereye bitiyor 3 ayda bitecek gibi mi duruyor ordan bakınca  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Hani nerde? :D

yeni açığa bak ara 2 kirişe düştü ayrıca iskeleler tamamlandı kirişleri taşıyacak sadece eski açık kaldı artık :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

senin bugünki heyecanını tahmin etmek zor. Biz sonuçta buradayız. Görüyoruz dışarıdan falan da olsa. Şimdi bir de içeri gireceksin. Özellikle kameraya çekseler ya seni.  :lol: :lol: bol bol fotoğraf çek.
mabetin hızından fotograf cekmeye zaman bulabilirse
saka bir yane guzel fotograflar bekliyoruz @eren_viyanaBJK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stat yeni sezonun ilk yarısına olurda yetişmezse tek isteğim;

İlk yarı derbilerimiz deplasmanda olsun. İkinci yarıda biter bitmez Vodafone Arena'nın acı tadını alsınlar şu renkliler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ali Aba

arkadaşlar stada kırkayak kamyonlar gelmeye başladı toprakmı döküyorlar bilemedim

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu stad ağustosta nereye bitiyor 3 ayda bitecek gibi mi duruyor ordan bakınca  :bandit:
Ben Dedim Gerisi Mabete kalmış  :money: :money: :upto: :upto: :upto: :upto: :kar: :kar: :kar:

Çevrimdışı Efe

Stat yeni sezonun ilk yarısına olurda yetişmezse tek isteğim;

İlk yarı derbilerimiz deplasmanda olsun. İkinci yarıda biter bitmez Vodafone Arena'nın acı tadını alsınlar şu renkliler.

1 tanesi mukakkak gelecek bu sefer 2 maçıda deplasman yapmazlar bence fb vodafone arenanın acı tadını tadacak takım ts de yine tadacak ts ve fb 2.yarı vodafone arenaya gelecekler gs de seneye tadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadta ışıklar yandı ve kamyonlar bişeyler döküyor stada çakıl olabilir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1 tanesi mukakkak gelecek bu sefer 2 maçıda deplasman yapmazlar bence fb vodafone arenanın acı tadını tadacak takım ts de yine tadacak ts ve fb 2.yarı vodafone arenaya gelecekler gs de seneye tadar :)
Yok yok o kırmızı renkli tatsın önce :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Efe

Statta paranormal aktivite çekiliyo şuan :D
:kop: :kop:

bencede garip garip dolaşan bi adam kum döken kamyonlar yanan ışık tam paranormal aktivite :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

Yine niye stad yetismeyecek deniyor? Ben anlamiyorum artik bu isi. Surekli mazeretler uretiliyor. Havalar guzel, calismayi engelleyecek ne var su anda? Kredi anlasmasi da yapildi. Farkindaysaniz bir sezon daha kaybedecek zamanimiz yok, bu nasil bir rahatliktir ben hem taraftara hem yonetime sasiriyorum artik. Herkes genis genis yok Ocak'ta yok Aralik'ta acilir yazmis..Boyle gidecekse stad isi bosuna teknik direktor de aramasinlar, Ankara deplasmaninda gocebe gocebe mac yaptirip bir de adami suclayacaklar sonra..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: :kop:

bencede garip garip dolaşan bi adam kum döken kamyonlar yanan ışık tam paranormal aktivite :evillol:
Yeni açık çıkış kapılarından birinde SlenderMan'e benzeyen bişey var :alala:  :kop:

İyice beyaz futbola bağladık :kop:

[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 23:47:14 Yusuf Tekeli ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Yine niye stad yetismeyecek deniyor? Ben anlamiyorum artik bu isi. Surekli mazeretler uretiliyor. Havalar guzel, calismayi engelleyecek ne var su anda? Kredi anlasmasi da yapildi. Farkindaysaniz bir sezon daha kaybedecek zamanimiz yok, bu nasil bir rahatliktir ben hem taraftara hem yonetime sasiriyorum artik. Herkes genis genis yok Ocak'ta yok Aralik'ta acilir yazmis..Boyle gidecekse stad isi bosuna teknik direktor de aramasinlar, Ankara deplasmaninda gocebe gocebe mac yaptirip bir de adami suclayacaklar sonra..

kredi anlaşması ?
Dilimizi ısırıyoruz diyelim. Ekim iyidir. Ocak falan olmasın ya... Mazeret üretilmiyor. Fakat yapılan şey inşaat. Onu unuttuk biz. (ben kendi adıma diyim) heyecanlandık işte. Ama kazın ayağı öyle değil. İnsanlara haksızlık etmeyelim. Emek veriyorlar oraya.