Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6024541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar ,
Moral bozmaya gerek yok , işler tıkırında gidiyor .

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın BeşiktaşArena :)
Dun sabaha Kadar Semtte Nöbet tutup , Kimseye Şampiyonluk kutlaması yaptırmayan Beşiktaşın çocuklarına Selam olsun , Beşiktaş ta sadece Beşiktaşın Şampiyonluğu kutlanır :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 09:29:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türken

günaydın arkadaşlar.bugün 5 kolonun ,yeni açıktaki aradaki kirişin ve yeni açık numaralı arası kalan 2 kirişin bitmesi dileğiyle

Çevrimdışı Efe

günaydın arkadaşlar.bugün 5 kolonun ,yeni açıktaki aradaki kirişin ve yeni açık numaralı arası kalan 2 kirişin bitmesi dileğiyle
ayni dileklere katiliyorum birde halatlarin makara sistemi kurulsun ek olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydın BeşiktaşArena :)
Dun sabaha Kadar Semtte Nöbet tutup , Kimseye Şampiyonluk kutlaması yaptırmayan Beşiktaşın çocuklarına Selam olsun , Beşiktaş ta sadece Beşiktaşın Şampiyonluğu kutlanır :busted_cop:
Bizden de selam olsun .

Çevrimdışı Efe

Şeytan da taşlanabikir
bizim stadta şeytan olmaz şeytan renklilerin stadlarinda melekler sehri vodafone arena :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

beyler bişey soracam. Ben beyaz kartal seviyesindeydim. O yüzden avatarım bile beyaz kartaldı. Neden usta kartala döndüm bilen varmı? Bu hızla yaklaşık 2 sene içinde kara kartal olurum diye düşünüyodum  :D  @Necmi abi, @Altuğ . İleti sayısında güncellememi yapıldı. Eskiden kredi kartlarında puan birikirdi o puanla x birşey alabilecekken bir bakmışsın puanları yükseltmişler alamamışsın. Hedeflediğin şeyi almak için için 6 ay daha kullanırdın. Tam topladım derken yeniden yükseltirlerdi :icool: o misal gibi birşeymi oldu

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın arena , @eren_viyanaBJK çok sevindim senin için gerçek Avrupalı kartala bu yakışırdı.  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın arenanın sadık bekçileri

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALI RIZA

senin İstanbul zamanın gelmiş bi gel hele:)
@bjk_mabet eli kulağındadır sayılı günler olabilir bakalım kısmet  :naughty: :naughty: :upto: :upto: :poke: :poke: :poke: :nargile: :nargile: :ishock: :ishock:
- kotu değilde + kotuna çıkmak lazım  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Deniz

İnsallah abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
Bakalım bugün o 5 kolonu takabilecek miyiz?

Çevrimdışı Efe

beyler bişey soracam. Ben beyaz kartal seviyesindeydim. O yüzden avatarım bile beyaz kartaldı. Neden usta kartala döndüm bilen varmı? Bu hızla yaklaşık 2 sene içinde kara kartal olurum diye düşünüyodum  :D  @Necmi abi, @Altuğ . İleti sayısında güncellememi yapıldı. Eskiden kredi kartlarında puan birikirdi o puanla x birşey alabilecekken bir bakmışsın puanları yükseltmişler alamamışsın. Hedeflediğin şeyi almak için için 6 ay daha kullanırdın. Tam topladım derken yeniden yükseltirlerdi :icool: o misal gibi birşeymi oldu
mesaj seviyeleri artti abi o yuzden
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Paletli iskelelerle ugrasiyor yine eski aciga koyacak ayrica eski acikta takipmis kolonlarda calisma var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

mesaj seviyeleri artti abi o yuzden
@Efe desene bizim karakartal olma işi stadın açılış tarihi gibi ileri attı  :D Avatarıma uygun beyaz kartal bulmuştum. Şimdi usta kartal avatarı bulmam lazım. Arama motorlarında varmıdır acaba  :D

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

Aynen öyle oldu abi 26 mesaj daha gönderdiğin zaman eskisi gibi olacak  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın Beşiktaş Arena

Aynen öyle oldu abi 26 mesaj daha gönderdiğin zaman eskisi gibi olacak  :evillol:
master signs de buldum . usta kartal logosu varmış.şimdi onu yapacam  :tabe:

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın Beşiktaş Arena

karakartal kaç ileti oldu?

Çevrimdışı yigitcan1903