Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6024542 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Gece yapılan ''standart'' çalışmalar hakkında bilgi verebilecek olan varsa çok memnun olurum..  :)
konteynırlarda uyuyorlar :alala:

Çevrimdışı Skywalker

konteynırlarda uyuyorlar :alala:
Cepten yemeye devam o zaman.. :) Eyvallah abi umarım çatıydı,çimdi derken ince işlerden sıkıntı çıkmaz da yarım yamalak stat açmayız.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Geceleri boş geçtiği takdir de, stad ocak da açılır. Ki o bile süpriz sayılır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zemine şimdiden başlasalar olmazmı @Necmi abi ne engel buna :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

zaten uyuyorlar derken şimdi bir şeyleri tetikliyeceğim  @Armağan Bozkurt   damlar dedim :D

Çevrimdışı TØLGA

Zemine şimdiden başlasalar olmazmı @Necmi abi ne engel buna :D
daha dur bakalım çatı kalkacam atkıları takılacak onları vinç kaldırır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

daha dur bakalım çatı kalkacam atkıları takılacak onları vinç kaldırır
Olmayacanı biliyorum da sahada neler dönecek onları merak ettim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Olmayacanı biliyorum da sahada neler dönecek onları merak ettim :D
Beşiktaş A.Ş yapar biz konuşuruz  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı doganay

bir gelisme var mi ? bitiriyormuyuz   :iscrewy: :alala:

Çevrimiçi Necmi

bir gelisme var mi ? bitiriyormuyuz   :iscrewy: :alala:
biterse burda ne konuşacağız :alala:

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı Sezer

Cepten yemeye devam o zaman.. :) Eyvallah abi umarım çatıydı,çimdi derken ince işlerden sıkıntı çıkmaz da yarım yamalak stat açmayız.

Çatıdan vazgeçmişler, çim yapılıp koltuklar takılacakmış stadı açıyormuşuz ağustosta  :evillol:

Çevrimdışı KLEBERR

şu g.kafesin olmadığını bir düşünsenize neyse düşünmeyin görün  :D

tam olmasa diyordum bir sonra ki resim de yok etmişsin şoke oldum... :ebebe: :super: :claps: :claps: keşke yıkılsa...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

ysariusta

• Ziyaretçi

Henüz uyumamış olanlara, uyanmış ayılmamış olanlara, uyanıp okuyacaklara herkese Günaydın.

Çevrimdışı KLEBERR

stad içerde beğenmediği taraftar olunca dövüyormuş @martin40
stadvision teknolojisi
stada adım attığın andan itibaren stadla iletişim halinde olacaksın
koltuğuna sipariş verebileceksin
yazdığın yazıyı skorboartta gösterebileceksin (bu nasıl olur bilemedim)
bir pozisyon oldu telefonundan geri alıp izleyebileceksin
4G internet yüksek hızlı veri ağı
yer altında bile iletişim garantisi
stadın her yerine konuşlanmış 700 TV ile anında röportajları ve maç görüntülerini görebilme
staddan ligdeki diğer maçları ve sonuçlarını anında takip edebilme vs vs
bunlar söylenenler birde söylenmeyenler var
stada adım attığın andan ayrılana kadar adım adım izleneceksin :D
passoya benzeyen ama çok daha hassas olan giriş sistemi olacakmış sanırım bu avrupada ilk uygulanacak
yangın güvenlik elektrik vs bütün sistemlerin tek bir merkezden yönetildiği ve tamamen elektronik olduğu
bir sistem cisco veya huawei tarafından yapılacak maliyeti 5 M$ olarak vodafonla olan sponsorluk sözleşmesine dahil edilmişti ama vodafoneun söylediğine göre şu ana kadar 10 M$ harcanmış 4G internet ağıda tabiki maliyetin içindedir vodafone burda şov yapmak istiyor

bu Martin40 ultraslan bizİmle dalga mı geçiyor Necmi abi sende cevap vermişsin... :bawling:

Çevrimdışı KLEBERR

Allahin izniyle necmi abi ve bjk_mabet sayesinde bi terslik olmasza yarin stadi iceriden góricem..icim icime sıgmıyor yatamam kesin..ne güzel insanlar var burda ya harbiden duygulandim :)

sana bi güzellik yapmasalar burdan tepki mi yazardım kardeşim ama sana sahip çıkmışlar o kadar yol geldin... :claps: :claps:

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı serti67

gunaydınlar bugun statı zıyaret edıcek arkadaş sole Ayrıntılı bol foto Gönderme ımkanınolur umarım tabı hayran hayran stata bakmaktan kendını alabılırse😀😀 Bayadır bol resımlı günleri ozledık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

geceleri boş gecilmezse bu stat 10 yilda biter bence.çok işçi ve çok çalışma stadı bitirmez...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet bu stat  ağustosta bi te cek...!  :bandit: :bandit: :bandit:
Kırbaçlamı olur Zoppayla mı olur bilmem ama ağustosta bi te cek  :upto: :upto: :upto: :upto:
senin İstanbul zamanın gelmiş bi gel hele:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zaten uyuyorlar derken şimdi bir şeyleri tetikliyeceğim  @Armağan Bozkurt   damlar dedim :D
Abi kendin kaşınıyorsun bazen. Armağan'a resmen gollük pas vermişsin  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı SDemirsoy