Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6024276 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

sen çatıyı sivas stadında görmelisin  :lol:

devletin iş güzarlığı abi o çatıların öyle olmsaı büyük bir organizasyon alınırsa kapasite arttırımına gidilecek stadyumlar da
üst katları uzatıcaklar çatıda ona göre yapılmış :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Bu kısmı kaçırmışım ben. Ciddi ciddi açıldı mı bu stad şimdi?  :iscrewy: 

takip edemedim ama reisi cumhurumuzun Antalyadaki toplu açılış programında vardı.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Antalya'nın dışı da çok güzel içi de farklı yapılmış bana kalırsa çok güzel statlardan biri. Ama lige çıkamazlarsa stada yazık olur
dışı mı :upto:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

Bilmiyorum Paylaşıldımı daha önce ama özellikler kıyaslandığında yükseklik olsun sıra kat sayıları olsun her haliyle fenerin staddan büyük Stadımız ama kapasitede 8 bin gibi bir fark var sadece çatal merdivenle alt çıkış kapılarımı bu kadar etkiliyor acaba

"Akilli stadyum özelligi" ? yani ne demek bu ?

Çevrimdışı Factatum

takip edemedim ama reisi cumhurumuzun Antalyadaki toplu açılış programında vardı.  :D

Aynı yerin bir kaç kez açıldığını falan biliyorduk da bunu hiç tahmin edemezdik. Koltuğu, çimi, çatısı falan bitince tekrar açılır bu.  :evillol:

Çevrimdışı mehmetthedum

sen çatıyı sivas stadında görmelisin 

"Prof. Zihni sinir proceleri" vardı eskiden... :evillol:

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TØLGA

stadium vision diye arat bulursun Barclays center flen örnekleri var   :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen çatıyı sivas stadında görmelisin  :lol:

Buranın Lakabı ÇATI ARENA zaten :D @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Buranın Lakabı ÇATI ARENA zaten @ahmetx abi
rakip takım sahaya çıkınca vay be ne çatı yapmışlar derler  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

rakip takım sahaya çıkınca vay be ne çatı yapmışlar derler  :D
Dışarıdan gorunuş +50.000 , İçeriden 26.000 :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 19:44:19 Yunus ]

Çevrimdışı mehmetthedum

Stadyum kameralarının yayınına girip kendi bölümünün yukardan resmini selfie gibi çekebilme özelliği de var mı acep?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı sozkul

Çünkü bu çatı başka bir sistemle yapılıyor. Resimdeki başka sistemle. Maç öncesi orta yuvarlakta açılan uefa logoları var ya. Çocuklar halka halinde tutuyor. 5 i bıraksa o kısım ortaya kadar çöker di mi. Bu daha gergin olmalı.

@Yunus, dediklerinde haklısın ikisi farklı sistem, ama anıtlar kurulu ve ibb ye hangi projeyi verdik acaba  biz, biliyor musun? tahmin yapmadan yani. :)

Çevrimiçi Necmi

stad içerde beğenmediği taraftar olunca dövüyormuş @martin40
stadvision teknolojisi
stada adım attığın andan itibaren stadla iletişim halinde olacaksın
koltuğuna sipariş verebileceksin
yazdığın yazıyı skorboartta gösterebileceksin (bu nasıl olur bilemedim)
bir pozisyon oldu telefonundan geri alıp izleyebileceksin
4G internet yüksek hızlı veri ağı
yer altında bile iletişim garantisi
stadın her yerine konuşlanmış 700 TV ile anında röportajları ve maç görüntülerini görebilme
staddan ligdeki diğer maçları ve sonuçlarını anında takip edebilme vs vs
bunlar söylenenler birde söylenmeyenler var
stada adım attığın andan ayrılana kadar adım adım izleneceksin :D
passoya benzeyen ama çok daha hassas olan giriş sistemi olacakmış sanırım bu avrupada ilk uygulanacak
yangın güvenlik elektrik vs bütün sistemlerin tek bir merkezden yönetildiği ve tamamen elektronik olduğu
bir sistem cisco veya huawei tarafından yapılacak maliyeti 5 M$ olarak vodafonla olan sponsorluk sözleşmesine dahil edilmişti ama vodafoneun söylediğine göre şu ana kadar 10 M$ harcanmış 4G internet ağıda tabiki maliyetin içindedir vodafone burda şov yapmak istiyor

Çevrimiçi Necmi

@Yunus, dediklerinde haklısın ikisi farklı sistem, ama anıtlar kurulu ve ibb ye hangi projeyi verdik acaba  biz, biliyor musun? tahmin yapmadan yani. :)
şu an yapılmakta olan projeyi verdik zaten aksi olması mümkün değil 17 M€ harcadığın bir yeri onaysız projeyle yapamazsın.  @sozkul

ysariusta

• Ziyaretçi

Biliyorum  :D çatının nasıl yapıldığı belli abi. Sakin olun. Relaks....

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı mrred

stad içerde beğenmediği taraftar olunca dövüyormuş @martin40
stadvision teknolojisi
stada adım attığın andan itibaren stadla iletişim halinde olacaksın
koltuğuna sipariş verebileceksin
yazdığın yazıyı skorboartta gösterebileceksin (bu nasıl olur bilemedim)
bir pozisyon oldu telefonundan geri alıp izleyebileceksin
4G internet yüksek hızlı veri ağı
yer altında bile iletişim garantisi
stadın her yerine konuşlanmış 700 TV ile anında röportajları ve maç görüntülerini görebilme
staddan ligdeki diğer maçları ve sonuçlarını anında takip edebilme vs vs
bunlar söylenenler birde söylenmeyenler var
stada adım attığın andan ayrılana kadar adım adım izleneceksin :D
passoya benzeyen ama çok daha hassas olan giriş sistemi olacakmış sanırım bu avrupada ilk uygulanacak
yangın güvenlik elektrik vs bütün sistemlerin tek bir merkezden yönetildiği ve tamamen elektronik olduğu
bir sistem cisco veya huawei tarafından yapılacak maliyeti 5 M$ olarak vodafonla olan sponsorluk sözleşmesine dahil edilmişti ama vodafoneun söylediğine göre şu ana kadar 10 M$ harcanmış 4G internet ağıda tabiki maliyetin içindedir vodafone burda şov yapmak istiyor
Muhteşem özellikler bence rakiplerimizin bu sisteme geçmesine daha varken bizim buna geçmemiz seyirciyi stada çekicektir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

ysariusta

• Ziyaretçi

Muhteşem özellikler bence rakiplerimizin bu sisteme geçmesine daha varken bizim buna geçmemiz seyirciyi stada çekicektir.
Rakipler bir süre hayal edebilir bunu. GS zaten devlet yapsın diye bakcak FB stat yapmaya kalkacaktır. Çekemeyengiller olarak bi süre bizim stada ne yapsak da girsek diye araştırır dururlar.  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Allahin izniyle necmi abi ve bjk_mabet sayesinde bi terslik olmasza yarin stadi iceriden góricem..icim icime sıgmıyor yatamam kesin..ne güzel insanlar var burda ya harbiden duygulandim :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Allahin izniyle necmi abi ve bjk_mabet sayesinde bi terslik olmasza yarin stadi iceriden góricem..icim icime sıgmıyor yatamam kesin..ne güzel insanlar var burda ya harbiden duygulandim :)

dikkat et 2. katta düşme çok dik baş dönemesi yapabilir :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Oow foto bekleriz kardesim !

Kameralarin olacaga kisimdan foto alabilsek güzel olur :) Numaralidan