Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018764 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kralkartal

Yeni acigin arkasindaki bu araziye ne yapicak belediye agaclandirma falan olsa aslinda iyi olmazmiydi

Çevrimdışı Efe

Beşiktaş taraftari bana göre herseyin en iyisini hak eder, o mevkide oturmuş birinin şu lüksü yoktur ; ben stat yapıyorum sportif başarıda taraftar bekleyin , böyle birşey yok efe , ki bana göre yapılan transfer yanlislaridir başarısızlığın sebepleri Statsızlik % 100 sebep değildir.

bunlari y d doneminde  soyleyebilseydi keske taraftarimiz baki mercimek okan vs transferlerinde de bu kadar duyarli olsaydida simdi bu parasizligi cekmeseydik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Simdi herkes yazar sikinti olmaz bizimkisi konu disi olur da. Sanki para vardi transfer yapmadi baskan. Uefa tepene binmis hesaplarini didik didik ediyor hala yanlis transfer diyenler var. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Belki de hala y.d. doneminin transfer borclariyla bogusan bir adama soylenen sozler yapilan elestiriler insafsizliktir. Kayyumun elinden alinmis bit klubun daha fazla borclanabilmesi bile mucizedir. Kredibilitesi 0 olmus bir klube hangi babayigit kredi bulabilirdi. Hangi babayigit sponspr bulabilirdi. Etmeyin eylemeyin. Elinizi vijdaniniza koyun. Stadi konusmuyorum bile.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Eneramo , Sezer , Danny , Opare vb. bunlar bedava mı oynadılar ve oynuyorlar ? 

Pektemek Ersan la sözleşme yenilendi bedavadan mi yenilendi ? Birde yabancı sınırı kalkmış yılda .

Şimdi mottayi bir satın bakalım sonra maliyet analizi yapın , o an Holebas alınmadı şimdi bakın nerde.

Sagbek konusunu sokaktaki çocuk biliyor neler kaybetmişiz bu konu yüzünden bir bakın.  Geçen sene elleriyle 2.lik ve doğrudan cl katılım parası verildi neden ?
Bu sene stoper ve sagbek alınmadı en azından 2 fb derbisine bakın neden kaybettik.

Birşey kÖrü  körüne savunulmaz,  en azından hatalar söylenecek ki yönetime , ders çıkarılsın  tekrarlanmasin aynı konudan muzdarip olmayalım.

Ben demiyorum ki bunlar gitsin şu gelsin. Hatalarıni öğrensin ler tekrar etmesinler uzulmeyelim diyorum

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni acigin arkasindaki bu araziye ne yapicak belediye agaclandirma falan olsa aslinda iyi olmazmiydi
Beton kısım taraftar dolaşım stada girişleri falan hemen bitiminde toprak dökülen kısım yol

Çevrimdışı Kemal

bunlari y d doneminde  soyleyebilseydi keske taraftarimiz baki mercimek okan vs transferlerinde de bu kadar duyarli olsaydida simdi bu parasizligi cekmeseydik

Yine aynısını yapıyorsun @Efe , kötü örnek örnek değildir,  evet keşke yapsaydi ama geçmişteki çok kötü örneği baz alırsak ilerleyemeyiz. Biz çok iyi örnekleri kendimize baz almalıyız ki ilerleyelim, o saydığım isim ve yardımcısı zaten bu kulübün ipini çekti.

Çevrimdışı TØLGA

divan kurulunda haziran başında kalkıyodu çatı mali genel kurulda temmuz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

@bjk_mabet  yalan söylüyor o zaman bu forumda ! Yalan bilgiyle bizi kandiriyor.

Yani ya başkana ya @bjk_mabet e inanacaz.

Mabet 3 ay çatı sürecek sahaya ellemeyecez dedi 2 gün önce , başkan eylülde stat hazır diyor. Başkana inanacagimiza göre mabet burda bize yalan yanlış bilgiler veriyor.

Çevrimdışı Efe

Yine aynısını yapıyorsun @Efe , kötü örnek örnek değildir,  evet keşke yapsaydi ama geçmişteki çok kötü örneği baz alırsak ilerleyemeyiz. Biz çok iyi örnekleri kendimize baz almalıyız ki ilerleyelim, o saydığım isim ve yardımcısı zaten bu kulübün ipini çekti.
simdiki iyi ornekleride gorelim o zaman bi dembaba bi sosa hangi takimda var bu oyuncular vodafone arenaya cikinca eger yine 3.olurlarsa o zaman bende elstiririm o yuzden beklemek lazim 1 haftada 7 puan kaybetmeseydi simdi kimse bunlari konusmayacakti o yuzden 1 sezon daha beklemek gerek zaten 1 sene sonrada secim var istemeyen begenmeyen sandikta konussun Bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Başkan veriyor ayarı.. Allah razı olsun, çığırtkanlara meydanı bırakmıyor.

Bu arada stad için, eylül demedi, eylülün sonu dedi.

Akatlara 15000 kişilik salon dedi ya..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kemal

simdiki iyi ornekleride gorelim o zaman bi dembaba bi sosa hangi takimda var bu oyuncular vodafone arenaya cikinca eger yine 3.olurlarsa o zaman bende elstiririm o yuzden beklemek lazim 1 haftada 7 puan kaybetmeseydi simdi kimse bunlari konusmayacakti o yuzden 1 sezon daha beklemek gerek zaten 1 sene sonrada secim var istemeyen begenmeyen sandikta konussun Bence

Kötülerin yüze vurulması her zaman iyidir , tabi ki sosa ba hatta yazmamissin Tolgay var Töre var bunlar + lar , ama yanlışlar soylenince bundan sonra beklentiler yapilmadi gerekenler , hesap verilebilirlik her zaman bizi yukarı çeker.

Bence ibra da edilecek ve cok olumlu bir kongre oldu. Şimdi hem stat konusunda hem sportif başarı konusunda çok daha somut ve hızlanma yönelik adımlar atması gerektiğini hatırlayacak ve atacaktirda yönetim.

Canımsin agamsin pasamsin sen stat yapıyorsun tarihe geciyosun biz bekleriz boşver şak sak şak yapilsaydi inan bizi çok daha geriye götürürdu , çünkü statta herseyin gideri var algısı olurdu.

Çevrimdışı Efe

Başkan veriyor ayarı.. Allah razı olsun, çığırtkanlara meydanı bırakmıyor.

Bu arada stad için, eylül demedi, eylülün sonu dedi.

Akatlara 15000 kişilik salon dedi ya..
eylul sonu kombine sattirir o yuzden soyluyor en erken ocak basinda biter stad yani 2.yari baslamadan acarlar kombine alacaklar ona gore hazirlasinlar kendilerini :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Vıdı vıdı yapanlar kına yaksın, seçim kararı aldı başkan.

Hadi hayırlı olsun.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TØLGA

seçim kararı geliyor büyük ihtimal güven oyu almak için
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kartal1903

Adam ya bizim bşkan  :D ayarı veri en sonda  :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eylul sonu kombine sattirir o yuzden soyluyor en erken ocak basinda biter stad yani 2.yari baslamadan acarlar kombine alacaklar ona gore hazirlasinlar kendilerini :)
Bin tane fazla kombine sattıracak diye taraftarına yalan atmanın manası yok ve bunu doğal karşılamak ayrı bir olay kimseyi kırmak istemiyorum o yüzden yorum yapmicam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

haaaa o hiç sevmediğiniz serdal adalı fikret ormanın listesin'de yer alırsa şaşırmayın :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

haaaa o hiç sevmediğiniz serdal adalı fikret ormanın listesin'de yer alırsa şaşırmayın :bandit:
İnşaAllah :bandit:
En başından beri soyluyorum , Bu Camianın kurtuluşu İçin Fikret Orman ve Serdal Adalı guçlerini birleştirmeli diye :bandit:
Aslında benim teorim biraz daha farklı , Benim Teorim Serdal Adalı başkanlıgında bir yönetim ve bu yonetimdede Fikret Orman Mali işler ve Sponsorlardan sorumlu yonetici :iscrewy:
Ama Fikret Orman Ve serdal adalının guçlerini birleştirmeside yeterli benim için Tek kurtuluşumuz bu bence :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Bin tane fazla kombine sattıracak diye taraftarına yalan atmanın manası yok ve bunu doğal karşılamak ayrı bir olay kimseyi kırmak istemiyorum o yüzden yorum yapmicam.
yalan soyledigini nerden biliyorsun belki acacak gelecegi gorme yetenegimiz yok sadece tahmin yapiyoruz Belki baskan bizim bilmedigimiz seyleri biliyor dimi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

İnşaAllah :bandit:
En başından beri soyluyorum , Bu Camianın kurtuluşu İçin Fikret Orman ve Serdal Adalı guçlerini birleştirmeli diye :bandit:
Aslında benim teorim biraz daha farklı , Benim Teorim Serdal Adalı başkanlıgında bir yönetim ve bu yonetimdede Fikret Orman Mali işler ve Sponsorlardan sorumlu yonetici :iscrewy:
Ama Fikret Orman Ve serdal adalının guçlerini birleştirmeside yeterli benim için Tek kurtuluşumuz bu bence :ok:
:)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çatı kolonınun büyüklüğünü gösterir bir kıyaslama imkanı olur sizler için
Bu resmi ve yanında bir çok resim göndermeye çalıştım info@besiktaşarena.com a diğerleri gelmemiş mi acaba
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yalan soyledigini nerden biliyorsun belki acacak gelecegi gorme yetenegimiz yok sadece tahmin yapiyoruz Belki baskan bizim bilmedigimiz seyleri biliyor dimi
Efe dalga geçiyorum de lütfen. Bu yorumu sokaktan gelen birisi yapsa güler geçerdim ama senin yapıyor olman garip kaçıyor. İnsanların beyinleriyle dalga geçmeyin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Efe dalga geçiyorum de lütfen. Bu yorumu sokaktan gelen birisi yapsa güler geçerdim ama senin yapıyor olman garip kaçıyor. İnsanların beyinleriyle dalga geçmeyin.
niye dalga geceyim arkadas dalga gecmek ne haddimize sen oyle yorumluyorsan o senin dusuncen suanki goruntuye gore stad ocaktan once acilmayacak diyoruz ama 1 sonra ne olur bunu nerden bileceksin cati sirkeri belki geriye cekecek teslim tarihini bunlari onceden görebilirmisin olumsuzluklar uzerinden yorum yapmayin birazda olumlu tarafini gorun baskan secim kariri aldi ciksinlar karsisina atip tuttanlar kimse cikmayacak goreceksiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün 121 bloktan kombinemi aldım. Forumu uzun zamandır takip ettiğim için stadın ne zaman açılacağı konusunda az da olsa bir fikrim var. Ama bu tarih umurumda değil açıkçası. Kombine alan herhangi bir taraftarın da umurunda olacağını sanmıyorum. Ufak bir desteğim olduysa ne mutlu bana.
Bu arada satış görevlisine stad kaç kişilik diye sordum. Söylendiği gibi 45 bin kişi vardır dedi. Ağzından kaçırdı aslında  :) Tam sayıyı bilmiyor musun dediğimde yok bize söylemiyorlar falan dedi. Yahu dedim kombineleri satan sensin nasıl bilmezsin diye. Güldü. Sanırım kapasite konusu sır gibi saklanıyor ama 45 binden aşağı değil  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan son dört tarih verdiğinde bişiler bilmiyordu şimdi mi biliyor? 
Korku akıl katilidir.