arkadaşlar bugün mali ve idari kongrede bi kaç gözlemimi paylaşayım...
abartısız 6 saate yakın konuşma oldu ve bunun %95 yönetimi ve fikret ormanı eleştirmekle geçti öyle bir organize bi grup vardıki salonun bi kaç yerine kümelenmişler sayıları 200 geçmez, kongreyi propagandalarıyla çok güzel idare ettiler... yani öyle bi hava estirdilerki BU YÖNETİM KESİNLİKLE İBRA olmaz havası yarattılar..fikret ormanın 6 saate yakın eleştirilerin tamamına yakınını sabırla dinlemeside beni ayrı bir şaşkınlığa itti desem abarmam
sonuç; ezici bi çoğunlukla yönetim ibra (2000 kşinin 1600 e yakın oyunu alarak) oldu ...ağda solda ,sosyal medyada atıp tutmakla bu işler olmuyorve klasik hastalığımız ordada kendini gösterdi bu ibra etmeyen arkadaşlar biz ibra edenlerin ne satılmışlığımızı koydu ne başkasının adamı olduğumuzu buda işin başka traji komik olayıdı..
20 milyonluk borcu 30 kat arttırıp 600 milyon yapan yönetime konuşamayanlar, utanmadan bu yönetimden borç Hesabı soruyorlar. 600 e 3 yıllık faizi eklesen zaten 780 milyonu evvelki borç olur. Rüzgar sağnak diye biri çıkmış, " Eee, 150 milyonda sermaye arttırdınız, bize de 5 Kuruş koklatmadınız, nerede bu para? " diyor.
Utanın be!