Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018950 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Şimdi ne yalan söyleyelim Beşiktaş'lı olarak hep azınlıkta kaldık bu yüzden çoğu maça yalnız gittim . Şimdi bu siteden kardeşlerim arkadaşlarımla maç seyretmek devre arası muhabbet etmek için yeni açık 121 i tercih ettim. Hem biz seni duyarız oradan  :)
@Hasan Tahsin   emin ol gruba bayılacaksın ama çok tehlikeli olduğunuda söylerim her maç sonunda dayak yemiş kadar oluyoruz takım gole doğru giderken biz güvenlik önlemi alıyoruz işin tehlikesi ani atılan gollerde oluyor bursa son gol gibi liverpool golü gibi :o_o:

Çevrimdışı Efe

Stad mı kaldı? stadı batsın.

stad batarsa ömür boyu olimpiyata gideceksiniz yani :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mrred

stad batarsa ömür boyu olimpiyata gideceksiniz yani :evillol:
efe sen ne sabırlı insansın ya :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı ahmetx

Bugünün güzel haberi basketbol arena 15 bin kapasiteli olacakmış yeri Akatlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kartal1903

Baskan secim kararı aldı,Bilic kesin gitti,takım kaybetti bugnün tek tesellisi bu
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

efe sen ne sabırlı insansın ya :D

iş yerinde de böyleyim çok sabırlıyım ama sabır taşarsada kimseyi tanımam bi gün müdüre verdim veriştirdim adam sinirinden alman kanalı var dere açıklık gitti 1 saat orda oturdu gelemedi iş yerine  :lol: benim sinir geçince geldi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt herkes onu kaçırdı beko arena hayırlı olsun  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

evt herkes onu kaçırdı beko arena hayırlı olsun  :ok:

akatlarda ana salonu 15 bin kişilik olan ve 8 tane ek salonu olan bi kompleksi yapabilecek arsa var mı ki? akatlar spor salonunu yıkacaklarını sanmam çünkü belediye oraya epey para harcadı sonra 3 yıllığına bize kiraladı diye biliyorum?

ben hep fulyadaki altyapıyı nevzat demire taşırlar fulyadaki arsasına da spor salonu yaparlar diye düşünüyordum.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 01:01:11 ahmetx ]

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar yaşlarınızı yazında kaç yaşında insanlarla  konuşuyoruz bilelim
yaşını yazmayan insan pek ciddiye alınmaz burda 17 yaşındaki üyemizde yaşını yazıyor 56 yaşındaki üyemizde
karşında kimle konuştuğunu bilmeden konuşma yapamıyorsun

Çevrimdışı sağduyu

arkadaşlar bugün mali ve idari kongrede bi kaç gözlemimi paylaşayım...
abartısız 6 saate yakın konuşma oldu ve bunun %95 yönetimi ve fikret ormanı eleştirmekle geçti öyle bir organize bi grup vardıki salonun bi kaç yerine kümelenmişler sayıları 200 geçmez, kongreyi  propagandalarıyla çok güzel idare ettiler... yani öyle bi hava estirdilerki BU YÖNETİM KESİNLİKLE İBRA olmaz havası yarattılar..fikret ormanın 6 saate yakın eleştirilerin tamamına yakınını sabırla dinlemeside beni ayrı bir şaşkınlığa itti desem abarmam
sonuç; ezici bi çoğunlukla yönetim ibra  (2000 kşinin 1600 e yakın oyunu alarak) oldu ...ağda solda ,sosyal medyada atıp tutmakla bu işler olmuyorve klasik hastalığımız ordada kendini gösterdi bu ibra etmeyen arkadaşlar biz ibra edenlerin ne satılmışlığımızı koydu ne başkasının adamı olduğumuzu buda işin başka traji komik olayıdı..
20 milyonluk borcu 30 kat arttırıp 600 milyon yapan yönetime konuşamayanlar, utanmadan bu yönetimden borç Hesabı soruyorlar. 600 e 3 yıllık faizi eklesen zaten 780 milyonu evvelki borç olur. Rüzgar sağnak diye biri çıkmış, " Eee, 150 milyonda sermaye arttırdınız, bize de 5 Kuruş koklatmadınız, nerede bu para? " diyor.

Utanın be!
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Kartal Ç

20 milyonluk borcu 30 kat arttırıp 600 milyon yapan yönetime konuşamayanlar, utanmadan bu yönetimden borç Hesabı soruyorlar. 600 e 3 yıllık faizi eklesen zaten 780 milyonu evvelki borç olur. Rüzgar sağnak diye biri çıkmış, " Eee, 150 milyonda sermaye arttırdınız, bize de 5 Kuruş koklatmadınız, nerede bu para? " diyor.

Utanın be!

ki daha onu bile tam okumamışlar. 3 gün önce sermaye arttırımı kararı alındı. öyle hop arttırdım para geldi gibi birşey yok. bunun daha 15 günlük pay alma süreci var. 15 gün sonra pay alma hakkını kullanmayanların payları 2 günlük halka arza çıkacak. daha ortada koklayacak para mara yok yani.

Bu arada vodafone arena çatısı için gelen fransızların bürokratik işleri halloldu mu? çalışma izni bekleniyor falan deniyordu.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 00:40:33 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Sezer

arkadaşlar yaşlarınızı yazında kaç yaşında insanlarla  konuşuyoruz bilelim
yaşını yazmayan insan pek ciddiye alınmaz burda 17 yaşındaki üyemizde yaşını yazıyor 56 yaşındaki üyemizde
karşında kimle konuştuğunu bilmeden konuşma yapamıyorsun

@Necmi abi, 1 hazirandan sonra denetimli üyelik modeline geçsek mi artık, yüzlerce ziyaretçi var hep. 30 gün süre verelim ana girişe yada forumda bir uyarı şeklinde koyalım. Hazır sezon bitmiş bütün mevzu stadın çatısına kayıyor. Düzgün konuşacak insan lazım buraya bir de. Eleyelim artık.

Çevrimdışı ahmetx

akatlarda ana salonu 15 bin kişilik olan ve 8 tane ek salonu olan bi kompleksi yapabilecek arsa var mı ki? akatlar spor salonunu yıkacaklarını sanmam çünkü belediye oraya epey para harcadı sonra 3 yıllığına bize kiraladı diye biliyorum?

ben hep fulyadaki altyapıyı nevzat demire taşırlar fulyadaki arsasına da spor salonu yaparlar diye düşünüyordum.
Arena 8 tane Salon sporu için kullanılabilecek dedi başkan.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar şu yönetim sayfamız ne güzel, dayalı döşeli bomboş duruyor. Biz üyeleri denetleyemiyoruz ki daha @roadmonster ziyaretçileri denetleyelim. Zaman kısaldı. Birinci yılımızdan (10 Haziran) sonra her an her şey olabilir. Neden zaman verelim? Öyle bir mecburiyet yok. Üye sayımız artıyor. Daha çok dikkat çekiyoruz. Düşündüğümüz konuştuğumuz şeyler bunlar. Spamlar sıpalar hepsi var. Bakıcaz.

ysariusta

• Ziyaretçi

8 salon olmaz o kadar arazi nerdeeee. Olsa da yapılmaz. Birde o arazi çok değerli. Çok güzel yerde. Bakalım nasıl bir proje var kafasında.

Çevrimdışı Efe

yarından itibaren stadtan başka bişeye bakmayacağım inşallah işler hızlanırda keyfimiz yerine gelir  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle1989

yarından itibaren stadtan başka bişeye bakmayacağım inşallah işler hızlanırda keyfimiz yerine gelir  :bandit:

ellimizde tek o kaldi zaten..

Çevrimdışı Efe

8 salon olmaz o kadar arazi nerdeeee. Olsa da yapılmaz. Birde o arazi çok değerli. Çok güzel yerde. Bakalım nasıl bir proje var kafasında.

8 metre kazıp dibe inceğiz kapasite sınırımız var 15 bin tarihi duvarlar var eski salonun duvarları tribün yükseklikleri onları geçemez  :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

haydaa neden yazdıklarım yanlış anlaşılıyor,8 tane Salon değil, 8 Salon sporu kullanacak arenayı.

Çevrimdışı BlackEagle1989

1 haziranda insallah su kiris ve kolonlar biter...

Çevrimdışı Kemal

:)

Çevrimdışı Efe

ellimizde tek o kaldi zaten..

öyle düşünme stadla beraber çok önemli futbolcularımızda var bu grup neler yapabileceğini bilen bi grup sadece iyi yönetilemediler son haftalarda iyi bir hoca ve futbolcu olarak bi kaç abi lazım  yönetimde farkında herşeyin hayırlısı diyelim eminim ki futbolcular bizden daha çok sıkıntıya girmiştir yeni sezonda bu hataları yapacaklarını düşünmüyorum ama iyi hoca şart :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

bjk tv yayınını saat 18.08'e geri çektim şimdi. söylediği şu:

"Akatlara sponsorlukla 15 bin kişilik salon yapacağız. 8 tane içerisinde salonları olan bir salon yapacağız ve atletizm dahil bütün salon sporları için bir merkez yapıyoruz."

Çevrimiçi Samet Ç

"Akatlara sponsorlukla 15 bin kişilik salon yapacağız. 8 tane içerisinde salonları olan bir salon yapacağız ve atletizm dahil bütün salon sporları için bir merkez yapıyoruz."
Tamam işte  1 tane spor salonu olacak içinde her türlü salon sporu yapılabilecek

Çevrimdışı Efe

orda anlam karmaşı yaratmış başkan söylemek istediği 1 tesiste 8 spor yapılabilir olacaktır zaten voleybol basketbol hentbol tek  sahada oynanıyor diğer 5 spor içinde belki farkılı düşünceleri var o araziye 8 tane sahayı bırak 1,5 tane bile zor yaparsın tribünleri koymazsan  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK