Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BlackEagle1989

öyle düşünme stadla beraber çok önemli futbolcularımızda var bu grup neler yapabileceğini bilen bi grup sadece iyi yönetilemediler son haftalarda iyi bir hoca ve futbolcu olarak bi kaç abi lazım  yönetimde farkında herşeyin hayırlısı diyelim eminim ki futbolcular bizden daha çok sıkıntıya girmiştir yeni sezonda bu hataları yapacaklarını düşünmüyorum ama iyi hoca şart :)

Insallah,, bu sezondan sonra beklentiyi azalttim.. ve baskanin dedigini gibi Eylul sonu acariz stadi insallah..

Kiris ve Kolonlar biter mi 1 hazirana kadar..?

ysariusta

• Ziyaretçi

bjk tv yayınını saat 18.08'e geri çektim şimdi. söylediği şu:

"Akatlara sponsorlukla 15 bin kişilik salon yapacağız. 8 tane içerisinde salonları olan bir salon yapacağız ve atletizm dahil bütün salon sporları için bir merkez yapıyoruz."

devrik cümle. Hele şu proje bir ortaya çıksın.
@Efe yarın iki tane kolon yeter mi, kirişte ister misin? Keyfin yerine gelecek sanırım. Yerde 2 tane vardı zaten Ekremin fotoğraflarda da vardı zaten. Kolonlar da takılaccakmış falan filan diye anlatıyordu maçı birlikte izlediğimiz yerde bir çaycı arkadaş. Yapacak olan o değil tabi.

Çevrimdışı murat_

Bu aksamki malum macta tribunde deli ibo yani ibrahim uzulmez dikkatimi cekti sanki bole yardimci td havasinda yani bence gelecek sezon %100 deli ibo teknik ekipte olacak vodafon arena le birlikte bakin ozaman derbi maclara takim nasil hazirlaniyor insallah gelecek sezondan itibaren renklilre kok soktureez benim umudum cok buyuk bu kouda

Çevrimiçi Kartal Ç

orda anlam karmaşı yaratmış başkan söylemek istediği 1 tesiste 8 spor yapılabilir olacaktır zaten voleybol basketbol hentbol tek  sahada oynanıyor diğer 5 spor içinde belki farkılı düşünceleri var o araziye 8 tane sahayı bırak 1,5 tane bile zor yaparsın tribünleri koymazsan  :icool:

bakalım artık kısmet :) konu başlığını açalım da biz :D

Çevrimdışı Efe

Bu aksamki malum macta tribunde deli ibo yani ibrahim uzulmez dikkatimi cekti sanki bole yardimci td havasinda yani bence gelecek sezon %100 deli ibo teknik ekipte olacak vodafon arena le birlikte bakin ozaman derbi maclara takim nasil hazirlaniyor insallah gelecek sezondan itibaren renklilre kok soktureez benim umudum cok buyuk bu kouda

deli gelsin o takımda olduğu zaman ruhta oluyor iyide bi hoca takım kendine gelir  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

devrik cümle. Hele şu proje bir ortaya çıksın.
@Efe yarın iki tane kolon yeter mi, kirişte ister misin? Keyfin yerine gelecek sanırım. Yerde 2 tane vardı zaten Ekremin fotoğraflarda da vardı zaten. Kolonlar da takılaccakmış falan filan diye anlatıyordu maçı birlikte izlediğimiz yerde bir çaycı arkadaş. Yapacak olan o değil tabi.

iyi çayları güzel demlesin çatıcı abilere onlarda güzel yerleştirsinler çatı kolonlarını seneye gelen takımlara laızm olacak kirişler kolonlar halatlar :evillol:  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Insallah,, bu sezondan sonra beklentiyi azalttim.. ve baskanin dedigini gibi Eylul sonu acariz stadi insallah..

Kiris ve Kolonlar biter mi 1 hazirana kadar..?

bitmesi lazımdı çoktan ama bu buhran döneminde onlarda durdu takım gibi bu hafta biter inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

deli gelsin o takımda olduğu zaman ruhta oluyor iyide bi hoca takım kendine gelir  :ok:
    bence bu takim derbi maclarin oneminin farkinda olamiyordu o isik gozlerinde yoktu bilic hep korkak basladi maclara oysa teknik ekipte bi tne besiktasin ozunden gelen bi adam olmus olsaydi abartisiz diyorum su an sampiyonluk kutlamalari yapiyorduk ve ne olursa olsun yerli tdsasmamak lazim illa yabanci olacaksa luce nin harici olmaz

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, 1 hazirandan sonra denetimli üyelik modeline geçsek mi artık, yüzlerce ziyaretçi var hep. 30 gün süre verelim ana girişe yada forumda bir uyarı şeklinde koyalım. Hazır sezon bitmiş bütün mevzu stadın çatısına kayıyor. Düzgün konuşacak insan lazım buraya bir de. Eleyelim artık.
forumda üye alan arkadaşlar zaten düzgün insanlar Beşiktaşlıdan yamuk adam çıkmaz ortak forumlardan gelenler biraz uyum sağlamakta güçlük çekiyor.
zaten ya 1903 üyeden sonra yada 10 Haziranda yani bir yılımızı doldurduktan sonra burada üye olmaya belli bir disiplin getireceğiz yavaş yavaş renklilerinde dikkatini çekmeye başladı nasıl bir fikirle haraket edeceğiz bilemiyorum belki üyelerimizden referansla olabilir. yada başka bir formül bulabiliriz. birde isim zorunluluğu getirmeliyiz tabi yaş zorunluluğuda hep sorun yaşadığımız üyeler kimliklerini gizleyen üyeler oluyor genelde

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Herkese merhabalar ,

İlk defa yazıyıom ancak baştan beri sizleri takip ediyorum. Neredeyse çoğunuzu yakın arkadaşim kadar tanıdığımı düşünmeye başladım.Bu gün yazmak kısmetmiş. Şimdiden hoşbulduk..

Çevrimdışı Efe

bence bu takim derbi maclarin oneminin farkinda olamiyordu o isik gozlerinde yoktu bilic hep korkak basladi maclara oysa teknik ekipte bi tne besiktasin ozunden gelen bi adam olmus olsaydi abartisiz diyorum su an sampiyonluk kutlamalari yapiyorduk ve ne olursa olsun yerli tdsasmamak lazim illa yabanci olacaksa luce nin harici olmaz

yerli olacak bence vodafone arenaya bu takımı anca yerli hazırlar fiziksel yada oyun olarak değil psikolojik olarak yoksa takım her maç her rakibe karşı üstün top oynuyor fiziksel olarakta en korkulan takımlardan biri her takıma karşı koyabiliyor ingilizleri yerlerde süründürdüğünü unutmayalım sadece psikoloji birazda gol atmayı becertecek bi hoca lazım  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkese merhabalar ,

İlk defa yazıyıom ancak baştan beri sizleri takip ediyorum. Neredeyse çoğunuzu yakın arkadaşim kadar tanıdığımı düşünmeye başladım.Bu gün yazmak kısmetmiş. Şimdiden hoşbulduk..

heh abi bende tam mesaj yazacaktım yine sana  :hosgeldin iz bu arada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

Herkese merhabalar ,

:hosgeldin hocam

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhabalar ,

@zeki yalcinoglu aramıza hoş geldin
biliriz Beşiktaş taraftarı sabırlıdır. :D

Çevrimdışı Tolga

Herkese merhabalar ,

:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Biz çok kaçan şampiyonluklar gördük, ama Y.D gibilerini çok az gördük.Y.D 'ye söz söylemeyip şimdi bu büyük eseri büyük zorluklarla yapmaya çalışanlar eleştirenleri anlayamıyorum. Bu benim konu dışı ilk ve son mesajım.Kusura bakmayın lütfen  :)

Çevrimdışı doganay

Bu sezonuda husran ile kapadik artik sayilir, stadimiz bari bir an once tamamlansada, yeni sezona bomba gibi girebilelim.

Çevrimiçi Necmi

Biz çok kaçan şampiyonluklar gördük, ama Y.D gibilerini çok az gördük.Y.D 'ye söz söylemeyip şimdi bu büyük eseri büyük zorluklarla yapmaya çalışanlar eleştirenleri anlayamıyorum. Bu benim konu dışı ilk ve son mesajım.Kusura bakmayın lütfen  :)
allahtan Beşiktaşın içinde Demirören döneminide Seba döneminide çok iyi bilen insanların sayısı çok fazla ve bu gün bunun tahlilini çok iyi yapabiliyorlar  @zeki yalcinoglu

Çevrimdışı FARUK

Herkese merhabalar ,

Merhaba abi hosgeldin aramıza

Çevrimdışı seçkin_

Herkese merhabalar
Yaklaşık 5-6 aydır forumu takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş. Burada resim, video, bilgi paylaşan herkese tşkler. Umuyorum yeni stadımızla birlikte daha güzel günler görürüz

Çevrimdışı Tolga

Herkese merhabalar
Yaklaşık 5-6 aydır forumu takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş. Burada resim, video, bilgi paylaşan herkese tşkler. Umuyorum yeni stadımızla birlikte daha güzel günler görürüz
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhabalar
hoş geldin kardeşim

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gökhan Almar

2 gundur foruma girmiyorum uyumadan once bi bakiyim dedim baya sayfa birikmis. Tikladigim her sayfada konu disilar statla ilgili yazilardan fazla. Kimsenin konu disilari silinmemis. Israrla yapmayin dedikce de konu disilar yapiliyor. Benim onerim, konu disi yazilarin cevap beklemeden aninda silinmesi gerekir. Bu konu disi yazim icin herkesten ozur dilerim