Simdi herkes yazar sikinti olmaz bizimkisi konu disi olur da. Sanki para vardi transfer yapmadi baskan. Uefa tepene binmis hesaplarini didik didik ediyor hala yanlis transfer diyenler var. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Belki de hala y.d. doneminin transfer borclariyla bogusan bir adama soylenen sozler yapilan elestiriler insafsizliktir. Kayyumun elinden alinmis bit klubun daha fazla borclanabilmesi bile mucizedir. Kredibilitesi 0 olmus bir klube hangi babayigit kredi bulabilirdi. Hangi babayigit sponspr bulabilirdi. Etmeyin eylemeyin. Elinizi vijdaniniza koyun. Stadi konusmuyorum bile.
HTC One_M8 cihazımdan gönderildi
Eneramo , Sezer , Danny , Opare vb. bunlar bedava mı oynadılar ve oynuyorlar ?
Pektemek Ersan la sözleşme yenilendi bedavadan mi yenilendi ? Birde yabancı sınırı kalkmış yılda .
Şimdi mottayi bir satın bakalım sonra maliyet analizi yapın , o an Holebas alınmadı şimdi bakın nerde.
Sagbek konusunu sokaktaki çocuk biliyor neler kaybetmişiz bu konu yüzünden bir bakın. Geçen sene elleriyle 2.lik ve doğrudan cl katılım parası verildi neden ?
Bu sene stoper ve sagbek alınmadı en azından 2 fb derbisine bakın neden kaybettik.
Birşey kÖrü körüne savunulmaz, en azından hatalar söylenecek ki yönetime , ders çıkarılsın tekrarlanmasin aynı konudan muzdarip olmayalım.
Ben demiyorum ki bunlar gitsin şu gelsin. Hatalarıni öğrensin ler tekrar etmesinler uzulmeyelim diyorum