Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015484 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı carsi

Bugun çatı ile ilgili çalışma yapılmadı mı hiç ? ve 3 ay ötelendi söylentileri gerçek mi açılış için ?

Çevrimdışı Batu K.çetin

bu işin profesyonili değilim ama anladığım kadarıyla 400-240=160x2.05(bugünkü hisse değeri)=aşağı yukarı 320 milyon tl kadar kulübün bir geliri olacak sadece hisse değeri işlemin yapılacağı günkü değer olur yine de 320 stadı bitirmek için yeterli olur diye düşünüyorum

0

Çevrimdışı Sezer

Aynen öyle Passo karaborsayı kesmedi tam tersi işini dahada kolaylaştırdı :iscrewy: :biggrinking:

Kişi başı en fazla 5 bilet alabiliyor. bir süre sonra insan gözüne takılır bu. Teknik takipte bütün işler çözülür. Biraz profesyonel çalışma yeterli.  Polislerin fuhuşçulara yaptığı gibi mevzu döner gizli kamera olayıyla.  Necmi abiler diyordu daha passo kuralları tam uygulanmıyor diye. Seneye daha sıkı bir politika çıkacak karşımıza eğer kalkmazsa. O zaman karaborsacıların anası ağlayacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugun çatı ile ilgili çalışma yapılmadı mı hiç ? ve 3 ay ötelendi söylentileri gerçek mi açılış için ?
Pek bişey yapılmadı gordugum kadarıyla ne iskele kondu ne başka bişey
3 Ay oteleme olayına gelince , Dun Gece @bjk_mabet bazı bilgiler verdi , Bu bilgiler üzerinden giderek tahminler yaptık , Bu bilgilere göre Stadın Ekime yetişmesi zor görünüyor @carsi
Mabetin Verdiği Bilgileri okumak istersen bi 5-6 sayfa geride sanırım , incele istersen..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Burak Akay

bu işin profesyonili değilim ama anladığım kadarıyla 400-240=160x2.05(bugünkü hisse değeri)=aşağı yukarı 320 milyon tl kadar kulübün bir geliri olacak sadece hisse değeri işlemin yapılacağı günkü değer olur yine de 320 stadı bitirmek için yeterli olur diye düşünüyorum

0
Kardeşim ne stadmış kredi çekersin stada loca satarsın stada kombine satarsın stada birde sermaye arttırımı yapalım onuda stada verelim sonra klübün %70'i hissedarların eline geçsin 900 milyon tl borcun olsun başka hiçbir gelirin olmasın uefa'dan ceza ye ne için F.O büyüsün diye bu adam başkan olmadan önce şirketi iflas durumundaydı şimdi 10 katı büyüme sağlamış söyleyenlerin yalancısıyım klüp ne durumlar geçirsin haciz gelsin f.o. ortalardan kaybolsun anca yatlarda orda burda geziyor Güzelim klübün içini boşalttılar bu gidişle kayyumada gider iflasada gideriz durum çok vahim.çıkıyo iki masaya vuruyo stad yapıyorum diye milleti uyutuyo
İyi Günde Kötü Günde

Kişi başı en fazla 5 bilet alabiliyor. bir süre sonra insan gözüne takılır bu. Teknik takipte bütün işler çözülür. Biraz profesyonel çalışma yeterli.  Polislerin fuhuşçulara yaptığı gibi mevzu döner gizli kamera olayıyla.  Necmi abiler diyordu daha passo kuralları tam uygulanmıyor diye. Seneye daha sıkı bir politika çıkacak karşımıza eğer kalkmazsa. O zaman karaborsacıların anası ağlayacak.
Sen çok inanmışsın bu konuya :biggrinking:
Passolig sadece C.Başkanının dünüru ve damadını Zengin etmek servetine servet katmak için getirilmiş bir sistem , Hiç bir uygulama , Hiçbir onlem ve Tedbir yok :iscrewy:
Hani Passolig sayesinde Güvenli Maçlar izleyecektik , Hani saha olayları olmayacaktı, Hani tribünlerde küfür bitecekti :biggrinking: Ne oldu bitttimi ???
Komedi yani ....
Bütün takımlar kufurden saha kapama cezası aldı bu sezon , E hani Passo bunları onleyecekti neden kulupler Dünyanın cezasını oduyor Federasyona???
Çok kaptırma kendini bu konuya herşey hikaye , Mesele sadece rant ve yandaşları zengin etmek başka hiç bir şey değil...
@roadmonster

Çevrimdışı carsi

Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi umutlarından sonra hiç değilse yeni sezonu Mabetimizde açma ve oynama hayallerini almasalardı.
Nedir bu taraftarın çektiği
Eziyet
Rezalet
Sefalet
Göçebe hayatı...
Hiç kimse umutlarımızı bizden alamaz derken oldumu yani şimdi bu

Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi umutlarından sonra hiç değilse yeni sezonu Mabetimizde açma ve oynama hayallerini almasalardı.
Nedir bu taraftarın çektiği
Eziyet
Rezalet
Sefalet
Göçebe hayatı...
Hiç kimse umutlarımızı bizden alamaz derken oldumu yani şimdi bu
Aslında umutlarımız vardı Ama O Umutları , Necip , Pektemek ve Biliç bizden söküp aldı :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Sezer

Sen çok inanmışsın bu konuya :biggrinking:
Passolig sadece C.Başkanının dünüru ve damadını Zengin etmek servetine servet katmak için getirilmiş bir sistem , Hiç bir uygulama , Hiçbir onlem ve Tedbir yok :iscrewy:
Hani Passolig sayesinde Güvenli Maçlar izleyecektik , Hani saha olayları olmayacaktı, Hani tribünlerde küfür bitecekti :biggrinking: Ne oldu bitttimi ???
Komedi yani ....
Bütün takımlar kufurden saha kapama cezası aldı bu sezon , E hani Passo bunları onleyecekti neden kulupler Dünyanın cezasını oduyor Federasyona???
Çok kaptırma kendini bu konuya herşey hikaye , Mesele sadece rant ve yandaşları zengin etmek başka hiç bir şey değil...
@roadmonster

Hiçbir şeye inandığım yok güncelde takip ediyorum olanları zaten. Olayın düşüncesi mükemmel bizim ülkemizin durumu ve olan saha olayları düşünüldüğünde mükemmel hatta. Ama uygulayan ve rant işin içine girince orası da sarpa sarıyor tabi ki de. Bu mevzuyu alelacele  yapmaları da cabası.Olaydan fayda sağlamak bütün amaçları başka bir şey değil. Evet stadyumlardaki kameralar mostralık duruyor şuan, küfür edende var sahaya madde atanda.

O yüzden passolig iddianamesi sorgusuz sualsiz kabul edildi. Ve Aym karşısında hiçbir dayanakları yok savunabilmek için.

Tarafsız insanlar tarafından doğru dürüst kafa yürüterek uygulansa daha başarılı olabileceği kanaatindeyim ben. Ama maalesef bu ülkede bunu yapabilecek bir babayiğit yok şuan. Malum adalet sistemi sağolsun.

ysariusta

• Ziyaretçi

Poso ve diğer konular lütfen sayfasına arkadaşlar.

Çevrimdışı carsi

Bizi bi ekonomik dar boğaza sokan stadın ötelenmesinde parmağı olan Y.d Tff, Mhk, siyasi iktidar, muhalif guruplar içimizdeki irlandalılar olmak üzere hepsinin canın cehenneme inşallah.

Çevrimdışı Sezer

Poso ve diğer konular lütfen sayfasına arkadaşlar.

Pardon yunus abi silebilirsin istersen

Çevrimdışı carsi

1 ay öncesine kadar oğlumu her aşamasında stadın inşaasına her ay düzenli götürürken gelişmeleri gözlemlerken ve o atmosfere emeğe, yeniden varoluşa tanıklık etsin derken şimdi nasıl inandırırımda 6 ay daha stadımızda maç izleyemiceğimizi söylicem

ysariusta

• Ziyaretçi

zemin ısıtma sistemi böyle bişeymiş :D bizde bi ara yapılıp yapılmayacağı kesin değildi galiba netleştimiki  :biggrinking:
Tolga ısıtma sahada var, tribünde yok. (Tribün kısmını bir türlü netleştiremedik olabilir de) Olimpiyat çekmiş, karakışta Konya'da takımının yanında olmuş taraftara Boğaz esintisi bi şey yapmaz. Alıştık çetin şartlara

Çevrimdışı ozan062

takip edemiyorum artık burayı bıktım cnk
fakat bir kaç sayfadır bi tarihten bahsediliyor ileri atıldı gibilerinden nedir bu? bana kısaca anlatabilirmisiniz?
tesekkurkler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tolga ısıtma sahada var, tribünde yok. (Tribün kısmını bir türlü netleştiremedik olabilir de) Olimpiyat çekmiş, karakışta Konya'da takımının yanında olmuş taraftara Boğaz esintisi bi şey yapmaz. Alıştık çetin şartlara
Bildiğim kadarı ile sahada da ısıtma yok. Yılda bir kaç gün kar yağar boşuna masrafa girmeyelim demişler. Sahada sulama sonrası sahayı 15 dk. da kurutmak için havalandırma var diye biliyorum
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Bildiğim kadarı ile sahada da ısıtma yok. Yılda bir kaç gün kar yağar boşuna masrafa girmeyelim demişler. Sahada sulama sonrası sahayı 15 dk. da kurutmak için havalandırma var diye biliyorum
????? ben o havalandırmayı hiç duymadım abi. sarhoşsam eğer. ondandır.
yok öle özet gösterim @ozan062 sörvayvır adası mı burası  :akuma: takipetcen  :steamed:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yok öle özet gösterim @ozan062 sörvayvır adası mı burası  :akuma: takipetcen  :steamed:
Bu forumda konuşuldu bu

Coşkun Mevsim:

--- Alıntı yapılan: insa_c - 13 Nisan 2015, 20:34:37 ---zeminde neden alttan ısıtma olmayacak bilen var mı? evet kar az yağıyor ama en son gs böyle bir kar olayı yaşayıp cl maçı ertelenince fikret orman bizim statta olmayacak böyle şeyler demişti ve eğer alttan ısıtma olmazsa o tarz bir dolu yağmasında toki arenanın zemininden farkı kalmaz galiba?

--- Alıntı sonu ---
Bizim zemin tokiarena  zemini  gibi  olmayacakki.Bizde hibrit çim onlarda  doğal çim.Ne drenajları  düzgün imiş nede çimlerin kökleri  zemine  yeterice tutunmuş idi  o zaman.Denildi.Yazıldı.Maç oynanırken dahi belli oldu zaten.Hibrit çimin mekanik dayanıklılığı çok daha fazla  diye  biliyorum.Alttan  ısıtma zeminin  donmaması için diye  biliyorum bu arada.İstanbul için gerek yok.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

kacarı yok yani :utan
peki
 :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Bugün yeni sezon kombineleri duyuruldu. Dün bir üye kombinemin yeri değişmişti demişti. Galiba bu yüzden değiştirdiler kapasite arttırımı için değil  :kuserim
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremfrat1

Arkadaslar abilerim kardeslerim
bugun tesislerimizi olctuk
Futbolcularimizin yaptigi antrenman sahası yenilenicek cimi tamamen degisip drenaj yapilicak son sistem cim dediler bana ama galiba hibrit olucak hibritmi dedim evet dediler kesin degil ogrenince teyit ederim.
2.3numarali saha paf takimin sahasida degisicek tamamen cimleri
3.4 saha yolda arazinin yerini belirtik orman bakanligindan onaylar izinler alininca proje cikicak cikinca öğrenince de paylasirim :) bu bira moral olsun tesislerimiz cok önemlidir
bugun gezdim tesislerimizi gercekten dunyada hic bu kadar guzel tesis yoktur...

eski fiyatlar
yeni fiyatlar

Kombine fiyatları azıcık artmıs

Çevrimiçi Kartal Ç

Kombine fiyatları azıcık artmıs

hatta ilk çıktığındaki fiyatlar biraz daha ucuzdu.800 tl den başlıyordu. ama şu ankiler fena değil. bence olması gereken fiyatlar bu zaten.