Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013285 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

Abi iyi diyorsun da Olimpiyata gitmeyen adamı Başakşehire nasıl gotureceksin :alala:
Vallahi bişey diyeyimi Keşke İzmit İsmetpaşa stadında oynasak , Olimpiyattanda başakşehirdende çok daha yakın , Kapasite 20.000
Ben Olimpiyata 3 Saate anca gidiyorum , İsmetpaşaya taş çatlasın 1 saat bilemedin 1 saat 15 dakikaya giderim , İstanbul seyircisini çekmek istiyorsan en mantıklı seçim İsmetpaşa stadı , Gebze stadı da olabilir oranın kapasitesi de 20.000 e yakın sanırım :bandit:
kendi adina konus. ben olimpiyata 10 dakikada gidiyorum. eger @MURAT  in pesine takilirsam o zaman baska.Trakya uzerinde  1.5 saat kadar suruyor :D . @Yunus Emre Dökmeci sen zaten cok dert etme. passoyu protesto ettiginden hicbirine gelmiyosun. o sebepten vodafoneda olsa nolcak. nasilsa proresto ettigin icin orayada gelmeyeceginden nerde oynandiginin seni  icin cok bir onemi yok dimi :D

Çevrimdışı Oktay

kendi adina konus. ben olimpiyata 10 dakikada gidiyorum. eger @MURAT  in pesine takilirsam o zaman baska.Trakya uzerinde  1.5 saat kadar suruyor :D . @Yunus Emre Dökmeci sen zaten cok dert etme. passoyu protesto ettiginden hicbirine gelmiyosun. o sebepten vodafoneda olsa nolcak. nasilsa proresto ettigin icin orayada gelmeyeceginden nerde oynandiginin seni  icin cok bir onemi yok dimi :D
Her passoyu protesto eden @Yunus Emre Dökmeci gibi olsun takılmış birilerinin rüzgarına gidiyo bide passo alan ama yinede gitmeyen var odaha trajikomik :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sezer

İsmetpaşa stadı 16.000 kişilik ve bu yaz yıkılacak büyük ihtimalle. Yeni stad yapıldığından dolayı.

Gebze stadı 27.000 kişilik. Aydınlatma yapılırsa bizim için daha uygun olur ancak. İsmetpaşa stadı yıkılırsa Kocaeli takımları maçları burada oynayacağı için yine bize vermeyebilirler.

Çevrimiçi Necmi

:evillol: :evillol: :evillol:
yanlız murata haksızlık etmişsin @rubi_tobin  in peşine takılmıştık murat bizi doğru yolda bekledi
@Yunus Emre Dökmeci   konusunda katılıyorum  adam boykotta ama en fazla şikayet edende o allahtan boykot ediyor ya gerçekten gitseydi üç maç sonra kulübü basardı :D
ama diğer taraftan çocuğun geldiği yerde en pis noktalardan biri ulaşım çok zor gelememesini kesinlikle kınamam heleki olimpiyatın dibinde oturdukları halde gelmeyenleri düşününce
yunus emre maça gelse geri dönemezki bizi buldu buldu bulamadı kurda kuşa yem olur :o_o:

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi bu aralar görüşemiyoruz nasılsın iyimisin :) :)

Çevrimiçi Necmi

Her passoyu protesto eden @Yunus Emre Dökmeci gibi olsun takılmış birilerinin rüzgarına gidiyo bide passo alan ama yinede gitmeyen var odaha trajikomik :evillol: :evillol:
:bandit: :bandit: :bandit:
katılıyorum passosu olupda altında arabası olupta gitmeyenler var @Oktay

Çevrimdışı hakank

cümleten selam aleyküm
şimdiye kadar fotoğraflarıyla yazılarıyla bizleri stad hakkında bilgilendiren herkese çok teşekkür ederim
iyiki varsınız :claps:
neler olacak neler neler olacak

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu aralar görüşemiyoruz nasılsın iyimisin :) :)
özledim oktay maçlarada gelmiyorsun :bandit:
en son ankara yoluydu karabük maçımıydı görüştük :D

Çevrimdışı Oktay

cümleten selam aleyküm
şimdiye kadar fotoğraflarıyla yazılarıyla bizleri stad hakkında bilgilendiren herkese çok teşekkür ederim
aleyküm selam hoş geldin

Çevrimiçi Necmi

cümleten selam aleyküm
hoşgeldin kardeşim iyiki Beşiktaş var

Çevrimdışı Oktay

özledim oktay maçlarada gelmiyorsun :bandit:
en son ankara yoluydu karabük maçımıydı görüştük :D
erciyes maçıydı abi arabanın farını açık unuttukta 2 saat ara kablosu aradık sonra muratın hemşerisi geldi vs vs  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

cümleten selam aleyküm
Aleyküm Selam @hakank abi  :hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

erciyes maçıydı abi arabanın farını açık unuttukta 2 saat ara kablosu aradık sonra muratın hemşerisi geldi vs vs  :evillol: :evillol: :evillol:
zaten herkesin kesinlikle @MURAT  gibi bir dostu olmalı
aklıma geldi @Oktay  allahtan yunanistanda başımıza gelmedi  @AdemG  nin çenesinden kurtulamazdın  :D

Çevrimdışı Oktay

zaten herkesin kesinlikle @MURAT  gibi bir dostu olmalı
aklıma geldi @Oktay  allahtan yunanistanda başımıza gelmedi  @AdemG  nin çenesinden kurtulamazdın  :D
yunanistanda daha beteri oldu @Necmi abi  şarj dinamosu gümledi ara kablosuda fayda etmedi başımıza neler geldi bi bilsen..buluştukmu anlatırım
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 17:52:44 Oktay ]

Çevrimdışı idil

Mabet bırakmış yine bir dolu bilgiyi sorularımın üzerine yine bir sürü soru oluştu şimdi bir daha ne zaman yazar allah kerim :D :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

yunanistanda daha beteri oldu @Necmi abi  şarj dinamosu gümledi ara kablosuda fayda etmedi başımıza neler geldi bi bilsen..buluştukmu anlatırım
Almana gec artik diyorum ,japon diyorsun Oktay abi :)

Gecmis olsun bu arada
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Almana gec artik diyorum ,japon diyorsun Oktay abi :)

Gecmis olsun bu arada
bir aydır almandayım zaten yanlız resimdeki araba 200 bin km de  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Oktay abi , @ahmet türken abi , Geçen senede mi Passo vardı :alala: :alala:
Geçen sene 8 -9 iç saha maçına geldim Olimpiyata , Bu senede Passo :akuma: Yüzünden 3 Avrupa maçına gelebildim sadece , Ama Onumuzdeki sezon Boykotum sona erecek sahalara donecegim :biggrinking:
Sorma @Necmi abi Geçen sezon Gs maçından Eve geldigimde Saat gece 02:30 du :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

bir aydır almandayım zaten yanlız resimdeki araba 200 bin km de  :D
Olsun abi 1 milyon km de bmw gordum ben bu gözlerle 200.000 cok değil :) .gitmisken oradan kap bir insignia passat :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

hayirdir niye seneye boykotun sona eriyo @Yunus Emre Dökmeci . passomu kalkiyo yoksa aktif banktan baska bankayami veriyolar yada tc numarani vermedenmi passo verecekler

Çevrimdışı Anıl

hayirdir niye seneye boykotun sona eriyo @Yunus Emre Dökmeci . passomu kalkiyo yoksa aktif banktan baska bankayami veriyolar yada tc numarani vermedenmi passo verecekler
Vur vur Ahmet abi ölmedi daha :D

Bi umut bekliyoruz işte @ahmet türken abi , Belki kalkar , Belkide Kalkmaz ama yanına kağıt bilette gelir , Yani isteyen kağıt bilet alır isteyen Passo gibi :tabe:
Olmadı Alacaz abi yapacak bişey yok , Zaten bu sene Pek lig maçı oynamadık İstanbul da , Uefa maçlarına geldim işte :icool:

Çevrimdışı Deniz

Bi umut bekliyoruz işte @ahmet türken abi , Belki kalkar , Belkide Kalkmaz ama yanına kağıt bilette gelir , Yani isteyen kağıt bilet alır isteyen Passo gibi :tabe:
Olmadı Alacaz abi yapacak bişey yok , Zaten bu sene Pek lig maçı oynamadık İstanbul da , Uefa maçlarına geldim işte :icool:
Haziran ayinda anayasa mahkemesindd davasi var :)

Çevrimiçi Necmi

Haziran ayinda anayasa mahkemesindd davasi var :)
kim kimi yargılayacak ordan bir şey çıkmaz

kim kimi yargılayacak ordan bir şey çıkmaz
Oda doğru @Necmi abi , İşin ucunda C.başkanının damadı ve Dünürü var , Değil Anayasa mahkemesi Babayasa mahkemesi gelse yine bişey çıkmaz oradan :bandit: :bandit:
Tek Yol AİHM :ok: