Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013282 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

bugün bana sarmış @ahmet türken ve @Oktay .iyiki varsın @Necmi abi :D oktay hemşehrim değillerdi öyle olsaydı istanbula kadar iterlerdi :D. sağolsun yozgatlı hemşehrilerimiz bizi yolda bırakmadılar.@Oktay ve @Necmi abi kullandığınız arabanın huyunu bilmiyorsunuz :iscrewy: toyota arabasının debriyaja basmadan çalışmadığını biliyorsunuz sonra birde vurdurmya çalışıyorsunuz :D işin kötüsü benide alet ettiniz.1 seferde ben denedim vurdurtamayınca (arabayı :D) bu işte bir terslik olduğunu anladım :lol:
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 18:50:48 MURAT ]

Çevrimdışı murat

@MURAT Abi alntılamanda bi sıkıntı var galiba :alala:
mesajını sildim emre evdeki 3 adet mause benim ufaklık tarafından tahrip edildiği için laptopun kendi düzeneğini kullanıyorum biraz sıkıntı yaşıyorum.su geçirmez ve darbeye dayanıklı mause ihtiyacım var :lol:

KAP gelmiş , Sermaye Artırımına gidilmiş....

Çevrimiçi Necmi

bugün bana sarmış @ahmet türken ve @Oktay .iyiki varsın @Necmi abi :D oktay hemşehrim değillerdi öyle olsaydı istanbula kadar iterlerdi :D. sağolsun yozgatlı hemşehrilerimiz bizi yolda bırakmadılar.@Oktay ve @Necmi abi kullandığınız arabanın huyunu bilmiyorsunuz :iscrewy: toyota arabasının debriyaja basmadan çalışmadığını biliyorsunuz sonra birde vurdurmya çalışıyorsunuz :D işin kötüsü benide alet ettiniz.1 seferde ben denedim vurdurtamayınca (arabayı :D) bu işte bir terslik olduğunu anladım :lol:
ben zaten demiştim vurduramayız ama şansımızı deniyelim diye :D

Çevrimdışı TØLGA

zemin ısıtma sistemi böyle bişeymiş :D bizde bi ara yapılıp yapılmayacağı kesin değildi galiba netleştimiki  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

mesajını sildim emre evdeki 3 adet mause benim ufaklık tarafından tahrip edildiği için laptopun kendi düzeneğini kullanıyorum biraz sıkıntı yaşıyorum.su geçirmez ve darbeye dayanıklı mause ihtiyacım var :lol:
:kop: :kop: :kop:
Sıkıntı yok :ok: @MURAT Abi

Çevrimdışı Anıl

2015-2016 Sezonu Futbol Kombine Satışları 23 Mayıs Cumartesi Günü Başlayacaktır.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62706/ 

Çevrimdışı Batu K.çetin

Beşiktaş AŞ sermaye artırımına gitmiş 240 milyondan 400 milyona ve kombine satışları başlamış eski açık alt 1000 tl hadi hayırlı olsun para sorunu çözülecek galiba..

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş AŞ sermaye artırımına gitmiş 240 milyondan 400 milyona ve kombine satışları başlamış eski açık alt 1000 tl hadi hayırlı olsun para sorunu çözülecek galiba..
başvurulmuş sadece SPK'dan izin bekleniyor kesin birşey yok  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Bence ust tribunler daha guzel.mukemmel bir gorus acisi var taraftarlari da goruyorsun ne güzel. Yeni acik ust alttan 2. Sirayi cok beğenmiştim loca acisi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

zaten herkesin kesinlikle @MURAT  gibi bir dostu olmalı
aklıma geldi @Oktay  allahtan yunanistanda başımıza gelmedi  @AdemG  nin çenesinden kurtulamazdın  :D
@Necmi abi senin hakkın ödenmez abi.sayende onlarca yeni dost abi ve kardeş edindik.tektek isimleri yazmaya yerimiz yetmez.onlar kendilerini biliyor zaten.

Çevrimdışı Batu K.çetin

başvurulmuş sadece SPK'dan izin bekleniyor kesin birşey yok  :bandit:
(Mevcut ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının, nominal değeri olan 1 TL karşılığında kullandırılmasına, ve yapılacak olan sermaye artışında yeni pay alma hakkı süresinin 15 gün olarak belirlenmesine karar verildiği belirtilen açıklamada, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin, izleyen ilk iş günü akşamı sona ereceği kaydedildi.

Açıklamada, yapılacak sermaye artırımında (A) grubu pay sahiplerine (A) grubu, (B) grubu pay sahiplerine (B) grubu pay verileceği aktarılırken, yeni pay alma hakkının kullanılmasından sonra kalan payların (B) grubu olarak, nominal değerin altında olmamak üzere Borsa İstanbul AŞ Birincil Piyasa’da oluşan fiyattan halka arz edileceği ve halka arz süresinin 2 iş günü olacağı ifadelerine yer verildi.)
   azıcık teknik bilgi oldu ama bu KAP'a bildirilen şirket yazısı...

Çevrimdışı TØLGA

(Mevcut ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının, nominal değeri olan 1 TL karşılığında kullandırılmasına, ve yapılacak olan sermaye artışında yeni pay alma hakkı süresinin 15 gün olarak belirlenmesine karar verildiği belirtilen açıklamada, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin, izleyen ilk iş günü akşamı sona ereceği kaydedildi.

Açıklamada, yapılacak sermaye artırımında (A) grubu pay sahiplerine (A) grubu, (B) grubu pay sahiplerine (B) grubu pay verileceği aktarılırken, yeni pay alma hakkının kullanılmasından sonra kalan payların (B) grubu olarak, nominal değerin altında olmamak üzere Borsa İstanbul AŞ Birincil Piyasa’da oluşan fiyattan halka arz edileceği ve halka arz süresinin 2 iş günü olacağı ifadelerine yer verildi.)

ben kongre üyesi yazmış bir tane orda gördüm oldukça bilgi vermiş 160 milyon tl giriş olurmuş 80 milyonu kalırmış flen pek anlamam o kadar ama işler kötü :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

aramızdaki broker arkadaşlar bunu yorumlayacaktır.şirketin para koyması gerekmiyormu?bu parayı nereden karşılıyacaklar?

Çevrimdışı Burak Akay

Bi umut bekliyoruz işte @ahmet türken abi , Belki kalkar , Belkide Kalkmaz ama yanına kağıt bilette gelir , Yani isteyen kağıt bilet alır isteyen Passo gibi :tabe:
Olmadı Alacaz abi yapacak bişey yok , Zaten bu sene Pek lig maçı oynamadık İstanbul da , Uefa maçlarına geldim işte :icool:
Passoya devam kalkmıyacak Konu dışı olucak ama Ali Gültiken'in Fikret Orman hakkındaki yazısını okumanızı tavsiye ederim.

edit:beşiktaşa zarar vermeye çalışan sitelerin linklerini vermeyelim arkadaşlar.yazıyı kopyalarsanız daha iyi olur.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 19:29:20 MURAT ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Sezer

@Yunus Emre Dökmeci  İnönü stadı yıkılmasaydı ne yapacaktın peki passo konusunda ??

@Necmi  @Deniz  Passolig davasında bütün iddianame kabul edildi. Bir tek E-Bilet konusunda red geldi. Yani E-bilet sistemi tam gaz devam.
bir aksilik çıkmazsa Passoligi paketleyip yollayacaklar. Hiçbir dayanakları yok çünkü savunmak için. 1 masa 1 sandalye şirketi dediğimiz şey bu aktifbank.

@Burak Akay Ali Gültiken' in haberi var mıymış, doların Fikret başkan geldiğinde 1.74 olduğunu yada 3 sene sonra 2.70 seviyesinde vuracağını ?? Eskiden haberlerde şu kadar milyon dolar borç var diye demiyor muydu gazeteler ? Üstüne bu YDnin borçlarını bu Beyefendi kapattı. Paralar havadan gelmiyor bir zahmet. Kaç yüz dava ve icra ile uğraştı. Artı bakiye de olmamızı mı bekliyorduk biz ?
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 19:27:26 roadmonster ]

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Burak Akay

@Yunus Emre Dökmeci  İnönü stadı yıkılmasaydı ne yapacaktın peki passo konusunda ??

@Necmi  @Deniz  Passolig davasında bütün iddianame kabul edildi. Bir tek E-Bilet konusunda red geldi. Yani E-bilet sistemi tam gaz devam.
bir aksilik çıkmazsa Passoligi paketleyip yollayacaklar. Hiçbir dayanakları yok çünkü savunmak için. 1 masa 1 sandalye şirketi dediğimiz şey bu aktifbank.
@roadmonster kardeşim 1 masa 1 sandalye dediğin koskoca holding ayrıca bir çok ilimizin toplu taşıma sistemleri ellerinde aktifbank dediğin Çalık holding Ankara'da koskoca (AK)plazaları var tamda yerinde hemde kimseyi savunduğumdan değil ama o iş kolay değil
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı TØLGA

aramızdaki broker arkadaşlar bunu yorumlayacaktır.şirketin para koyması gerekmiyormu?bu parayı nereden karşılıyacaklar?
dernekler flen deniyor abi ordan karşılanıcak heralde
ayrıca burda gelicek paranın 50 milyonu yd'ye geri kalanıda sponsorluk ile halledileceği söyleniyor
hesap soruyor fikret başkan 50 milyonu ödeyerek sözünü yerine getiriyor :)
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 19:34:29 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

@Burak Akay Ali Gültiken' in haberi var mıymış, doların Fikret başkan geldiğinde 1.74 olduğunu yada 3 sene sonra 2.70 seviyesinde vuracağını ?? Eskiden haberlerde şu kadar milyon dolar borç var diye demiyor muydu gazeteler ? Üstüne bu YDnin borçlarını bu Beyefendi kapattı. Paralar havadan gelmiyor bir zahmet. Kaç yüz dava ve icra ile uğraştı. Artı bakiye de olmamızı mı bekliyorduk biz ?
Tamam işte Passo iptal olcak , e-bilete devam edilecek , E - biletin yanına birde kağıt bilet gelecek , Yani isteyen ben sıraya girmem internetten 2 dakikaya alırım diyen kişi e - Bileti tercih edecek isteyende kağıt bilet alıp giriş yapacak , Avrupada uygulanan sistem böyle ...
Koyarsın bu 2 seçeneği isteyen istediğini seçer dayatma olmadan :iscrewy:
Zaten Anayasa mahkemeside olmazsa AİHM e gidilecek, AİHM Kesin iptal eder benzer olay italyada olmuştu ve AİHM iptal etmişti... @roadmonster

Çevrimdışı Sezer

Tamam işte Passo iptal olcak , e-bilete devam edilecek , E - biletin yanına birde kağıt bilet gelecek , Yani isteyen ben sıraya girmem internetten 2 dakikaya alırım diyen kişi e - Bileti tercih edecek isteyende kağıt bilet alıp giriş yapacak , Avrupada uygulanan sistem böyle ...
Koyarsın bu 2 seçeneği isteyen istediğini seçer dayatma olmadan :iscrewy:
Zaten Anayasa mahkemeside olmazsa AİHM e gidilecek, AİHM Kesin iptal eder benzer olay italyada olmuştu ve AİHM iptal etmişti... @roadmonster

Burada kağıt bileti geri getirmezler kolay kolay karaborsayı kesmek istedikleri için.

Çevrimdışı talha

Burada kağıt bileti geri getirmezler kolay kolay karaborsayı kesmek istedikleri için.

Karaborsayı kesmek istiyorlarsa Karaborsayı neden daha kolay getirdiler ozaman adamlar eskiden saatlerce stad önünde beklerlefdi adamlardan allah razı olsun artık tek telefon yetiyor tak hesabında bilet :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Yapan her yerde yapar , Bu sezon Passo üzerinden yapılmadımı karaborsa :iscrewy:
Neler dondu neler...

Karaborsayı kesmek istiyorlarsa Karaborsayı neden daha kolay getirdiler ozaman adamlar eskiden saatlerce stad önünde beklerlefdi adamlardan allah razı olsun artık tek telefon yetiyor tak hesabında bilet :D
Aynen öyle Passo karaborsayı kesmedi tam tersi işini dahada kolaylaştırdı :iscrewy: :biggrinking: