Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013312 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı erzurum1903

bu arada fotoğraftaki oğlum üç günlüktü bizim başkan kepçeyle yeni açığa daldığında şimdi oğlum demba ba şarkısı çalmadan asla uyumuyor uyanıncada baba demeden önce demba ba diyor :)

Çevrimdışı Fatih

İstanbul da karar kılınacaksa En isabetli karar Gebze stadı ve İzmit İsmetpaşa stadı olur , İstanbul dan tek vesaitle gidiliyor Çok uzak değil Arabası olana 45 dakika , Olmayana da 1 Saat , 1 saat 15 dakika , Başakşehir stadı olimpiyattan da uzak .. Resmen Eziyet çekiyoruz sadece 4 Kez metro degiştiriyorsun , 2 Kez de Metrobus oldu sana 6 Vesait :by2: Sure olarakta 3 Saat..
Ama Ankara tercihide İyi olur , Sonuçta Bayağı maç oynadık orada ve her maçta da tribünler doldu , Bence yönetim buyuk ihtimalle Ankara Osmanlı stadını tercih edcek..
Iceride cok az mac oynayacagimiz icin yonetim tekrardan fb ve gsye gidecek... 4 mac fb, 4 mac gs stadinda oynamak icin anlasmaya calisacak...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı iyimserure

Iceride cok az mac oynayacagimiz icin yonetim tekrardan fb ve gsye gidecek... 4 mac fb, 4 mac gs stadinda oynamak icin anlasmaya calisacak...
günahlarını vermez onlar, biz de istemeyelim zaten

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla Tt de biraz uzak ama giderim , Kadıkoye hayır demem bana 15 dakika :icool: :icool:
Ama vermezler bize stadlarını :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine vermeyecekler
Vermezler
Ekarte etmek varken

Osmanlı stadı da sıkıntı oluyor
Takım Ankaraya yerleşmeyecekse olmaz
Ki böyle bir şey olamaz

Çevrimdışı Burhan Kork

Selamlar herkese ;
Stadın bitiş tarihi için;  sahamızda oynamadığımız her maçın   
bize olan zararı , maddi olarak yaklaşık 4-5.000.000 mly TL den az olmayacağını düşünürsek,
böyle bir zamanda biraz daha fazla işçi ve mesai ile 29 ekimden önce açılması için katlanılacak maliyet gözardı edilmeli.

Bugünlerde klübün üzerindeki kara bulutu ne Lucescu,ne Şenol Güneş ne de Ronaldinho dağıtabilir.
Stadımızın 29 ekimden önce bitmesi demek,  para demek , başarı için ortam yaratmak demek
her şeyden önemlisi de , tekrar birlik beraberliğin temelini atmak demek.

Sezon açılışından itibaren   boş tribünlere oynarız, buda maddi manevi kayıp demek.
Bu süre ne kadar kısa olursa o kadar çabuk toparlanırız, güçleniriz..
Her şey artık bizim elimizde.
Önceden hafriyattı, trafikti, malzeme koyacak alandı, vinçlerdi oydu buydu
elimizde de olmayan bazı sebeplerle de olsa çok zaman kaybettik.
Ama artık böyle bir lüksümüz yok. Başkan'ın da bunun farkında olduğunu düşünüyorum.
BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı kaanzor

Asıl mesele şu aslında gelecek sezon Ocak'a kadar nerede oynayacağız bu konuyu mutlaka yönetimin şimdiden çözmesi lazım.

Olimpiyat-Osmanlı-Konya-Başakşehir hangisinde oynayacaksak şimdiden belli olmalı.

Konyayla Başakşehiri bilmem ama bizim gökçek oğlana parayı verdikten sonra her türlü oynatır Ankarada  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tolga

stattan önce teknik direktörü bi netleştirsinler  :bandit:

keşke mümkün olsada ilk yarı tüm maçları deplasmanda oynasak.
Sürekli oynayabilecek bir stadın olmadıktan sonra hoca olsa ne olacak ki önce o işin halledilmesi lazım sonraya bırakıp 2 sezondur olduğu gibi sürekli farklı statlarda oynamak zorunda kalmayalım :)

Hoca konusuna girerdim aslında ama burası yeri değil :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

osmanlı en iyi çözüm  :ok: Olimpiyat rezaleti ve Başakşehir yönetimiyle uğraşılmaz.
@ahmetx abi dediğim gibi bu stat işini bir an evvel yönetimin halletmesi lazım sonra fikstür çekilecek Osmanlı ile aynı hafta iç saha maçlarına denk gelirse bizim iç saha maçları orada da oynayamayız bunları da iyi düşünmek lazım :)

Çevrimdışı Deniz

Var mi catiyla ilgili bir gelisme?takmadilar mi hala kolonlari?aksam oldu .
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi dediğim gibi bu stat işini bir an evvel yönetimin halletmesi lazım sonra fikstür çekilecek Osmanlı ile aynı hafta iç saha maçlarına denk gelirse bizim iç saha maçları orada da oynayamayız bunları da iyi düşünmek lazım :)
osmanlıdan başka kullanan yok ki o stadı, ayarlasınlar işte bir hafta biz bir hafta onlar ilk yarı biz deplasman yapalım 2. yarı onlar gelsin vodafone arenaya :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Var mi catiyla ilgili bir gelisme?takmadilar mi hala kolonlari?aksam oldu .

Akşam taksimden inip takıcam
Öyle rahatsız ediyor artık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

eğer önümüzdeki sezon icin olurda işlerde aksilik olup öyle bi durum söz konusu olursa bence gebze yonetimi ile irtibata geçilip ısıklandırma vs gerekli iyileştirmeler yapılıp orda oynamlıyız hem yer olarak hemde kapasite olarak bizi idare eder .

Çevrimdışı Tolga

osmanlıdan başka kullanan yok ki o stadı, ayarlasınlar işte bir hafta biz bir hafta onlar ilk yarı biz deplasman yapalım 2. yarı onlar gelsin vodafone arenaya :ok:
İşte bunun olabilmesi için de fikstür çekilmeden federasyona bildirimde bulunmuş olmamız lazım.

Yani diyeceğiz ki işte biz ligin ilk yarısındaki maçlarımızı Osmanlı Stadı'nda oynayacağız buna göre fikstür çekimi yapın anca böyle olur fakat futbolcular bu sefer de Ankara'da oynamayı kabul ederler mi emin değilim :)

Çevrimdışı Deniz

Akşam taksimden inip takıcam
Öyle rahatsız ediyor artık
Kameraya el de salla takarken sen oldugunu anlayalim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu kadar yorum okuduktan sonra insanın ; giderse gitsin bir sene daha, masraf yapmayalım ve  bu seneki harcırahı gelecek seneye ekleriz, stad sorun değil çoktan açılmış olur, genç kadro iyice oturur, Günay desen iyice alışır ya da ne olduğu belli olur vs vs vs diyesi geliyor.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Kameraya el de salla takarken sen oldugunu anlayalim
Kolonla beraber tarihi duvar tarafına düşerim muhtemelen
O zaman anlarsınız

Çevrimdışı Deniz

Kolonla beraber tarihi duvar tarafına düşerim muhtemelen
O zaman anlarsınız
Duserken duvari da yik bari bir ise yarasın

Çevrimdışı yigitcan1903

Duserken duvari da yik bari bir ise yarasın
Duvarı yıkmışlar zaten
Mabet dedi
Pirketleri kırmışlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Israrla İzmit İsmetpaşa ve Gebze stadı diyorum :busted_cop:
İkiside 20.000 kapasite ideal yani , Yol , Vesait , Uzaklık sıkıntısı da yok Mis gibi Ohhh :busted_cop: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Duvarı yıkmışlar zaten
Mabet dedi
Pirketleri kırmışlar
Kim yikmis?mayis ayindayiz kazmayi demiroren vurmus olmasin?

Çevrimdışı Geovani

Ocağa bırakılacağını düşünmüyorum kulübe maddi giriş olursa, necmi abinin dediklerine katılıyorum,çatı kaplama yapılırken çim koltuk işi başlar...mabette bi kaç kere tarih verdi ama iş mabette bitmiyor o da en kötü ihtimalleri söylüyor...
Bu arada önümüzdeki sezon kesinlikle başakşehir le anlaşılmalı gecikecek maçlar için,yolculuk sporcular için bela, ankaradaki kartallar bu sene gerçekten güzel destekledi haklarını yememek lazım ama takım istanbulda hazırlanıp ankaraya giderek deplasman havasına giriyor...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı yigitcan1903

Kim yikmis?mayis ayindayiz kazmayi demiroren vurmus olmasin?
Demirören kazmayı vursa stadı yıkar maazallah

Çevrimdışı ahmetx

İşte bunun olabilmesi için de fikstür çekilmeden federasyona bildirimde bulunmuş olmamız lazım.

Yani diyeceğiz ki işte biz ligin ilk yarısındaki maçlarımızı Osmanlı Stadı'nda oynayacağız buna göre fikstür çekimi yapın anca böyle olur fakat futbolcular bu sefer de Ankara'da oynamayı kabul ederler mi emin değilim :)
tabi bu seneki gibi olmaması lazım şimdiden belirlemeleri lazım.Futbolculara bu konuda söz düşmez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Demirören kazmayı vursa stadı yıkar maazallah
Onun kazmasi bu stadi yikmaya yetmez.bix cok gördük oyle kazmalar