Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013051 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 14:46:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
eylül drenajla geçer,ekim kasım aralık da çim olgunlaşır ocakta da şöyle mis gibi çimle açarız

bordonun stadı mı bu.
en iyi iki stad yuve ve bordonun statları...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

İngiliz Valmeira Glass firmasına membran siparişi verilmiş. Şuan üretimdeymiş ama teslim tarihini öğrenemedim.

Hatta valmeira glass firmasının yetkilileri Beşiktaş-Liverpool maçını olimpiyatta numaralıda izlemişler.  :evillol:
guzel haber
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı muhendis

sabrediyoruz  :bandit:, bursanınki gayet güzel oldu önceleri zebranın kıçı gibi duruyordu ama yakıştı stada  :D

Biz de şu duruma bir getirsek artık stadımızı, şu güzelliğe bak ya :(

Çevrimdışı birkanmaraz

Stad bitiyor diyemi uzuluyoruz  bitmiyor diyemi seviniyoruz ben bunu anlamadim  :alala:

canli yayindan br ekran goruntusu atsanizda bizde gorsek camera acilmiyor is yerinde

buyur abi

Çevrimdışı ahmetx

bordonun stadı mı bu.
en iyi iki stad yuve ve bordonun statları...
vodafone arena ve san mamesi de ekle bu listeye  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Necmi abi nin 3000 karakterlik mesajda 1 tane bile noktalama isareti kullanmadigini gordu bu gozler Onur um ,simdi gorunce şaşırıyoruz

Tarzı Öyle hard  :)

Çevrimdışı Deniz

Kolonlar hala duruyor.taksalar artik bize dert oldu :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 15:05:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sabrediyoruz  :bandit:, bursanınki gayet güzel oldu önceleri zebranın kıçı gibi duruyordu ama yakıştı stada  :D

:kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı edursan07

1 ayda biter denilen rampanın kaç ayda bittiğini göz önüne alırsak, 3 ay denilen catı bakalım kaç ayda bitecek  :)

Çevrimdışı ErsinA.

paletli reis eski açıktan içeri birşeyler alıyor ama çözmedim ne olduğunu??

Çevrimdışı ErsinA.

Bu detay daha önce konuşuldu mu?   işaretlediğim kısma ne serdiler ve neden serdiler acaba?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 15:15:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar takım, kulüp ve başkan ile ilgili tüm görüşlerinizi futbol kısmına yazın lütfen.

Daha önce direk sildik bu kez sansür diyenler bile çıktı uzun uzun yazıyorsunuz emek veriyorsunuz silmek istemiyorum direk o yüzden kopyalayın futbol forumuna birazdan silinecek hepsi.

Bundan sonra yazılan cevapları direk siliyorum lütfen özen gösterelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Tolga

Asıl mesele şu aslında gelecek sezon Ocak'a kadar nerede oynayacağız bu konuyu mutlaka yönetimin şimdiden çözmesi lazım.

Olimpiyat-Osmanlı-Konya-Başakşehir hangisinde oynayacaksak şimdiden belli olmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ErsinA.

stattan önce teknik direktörü bi netleştirsinler  :bandit:

keşke mümkün olsada ilk yarı tüm maçları deplasmanda oynasak.

Çevrimdışı iyimserure

stattan önce teknik direktörü bi netleştirsinler  :bandit:

keşke mümkün olsada ilk yarı tüm maçları deplasmanda oynasak.
avrupa kupası maçlarının da bu dönemde olduğu varsayılırsa takım çok yıpranır, böyle bir uygulama çok önceden ligden kopmamıza ve Vodafone arenaya iddiasız başlamamıza neden olur. bence sabit bir stat belirlenmeli ve orada oynanmalı. keşke İstanbul seyircisi maça gitse de Başakşehirde oynasak yine en uygunu orası gibi

Çevrimdışı Deniz

ne taşıyor bu paletli?
Hocam sizin içerdeki adama sorsanız su kolonlar ne zaman takilacakmis?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

avrupa kupası maçlarının da bu dönemde olduğu varsayılırsa takım çok yıpranır, böyle bir uygulama çok önceden ligden kopmamıza ve Vodafone arenaya iddiasız başlamamıza neden olur. bence sabit bir stat belirlenmeli ve orada oynanmalı. keşke İstanbul seyircisi maça gitse de Başakşehirde oynasak yine en uygunu orası gibi
Abi iyi diyorsun da Olimpiyata gitmeyen adamı Başakşehire nasıl gotureceksin :alala:
Vallahi bişey diyeyimi Keşke İzmit İsmetpaşa stadında oynasak , Olimpiyattanda başakşehşrdende çok daha yakın , Kapasite 20.000
Ben Olimpiyata 3 Saate anca gidiyorum , İsmetpaşaya taş çatlasın 1 saat bilemedin 1 saat 15 dakikaya giderim , İstanbul seyircisini çekmek istiyorsan en mantıklı seçim İsmetpaşa stadı , Gebze stadı da olabilir oranın kapasitesi de 20.000 e yakın sanırım :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı iyimserure

Abi iyi diyorsun da Olimpiyata gitmeyen adamı Başakşehire nasıl gotureceksin :alala:
Vallahi bişey diyeyimi Keşke İzmit İsmetpaşa stadında oynasak , Olimpiyattanda başakşehşrdende çok daha yakın , Kapasite 20.000
Ben Olimpiyata 3 Saate anca gidiyorum , İsmetpaşaya taş çatlasın 1 saat bilemedin 1 saat 15 dakikaya giderim , İstanbul seyircisini çekmek istiyorsan en mantıklı seçim İsmetpaşa stadı , Gebze stadı da olabilir oranın kapasitesi de 20.000 e yakın sanırım :bandit:
zemini falan iyiyse olabilir tabi, o yüzden dedim zaten keşke İstanbul seyircisi gitse diye, Başakşehir boş kalıyo çünkü

Çevrimdışı ahmetx

Asıl mesele şu aslında gelecek sezon Ocak'a kadar nerede oynayacağız bu konuyu mutlaka yönetimin şimdiden çözmesi lazım.

Olimpiyat-Osmanlı-Konya-Başakşehir hangisinde oynayacaksak şimdiden belli olmalı.
osmanlı en iyi çözüm  :ok: Olimpiyat rezaleti ve Başakşehir yönetimiyle uğraşılmaz.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 15:51:15 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

zemini falan iyiyse olabilir tabi, o yüzden dedim zaten keşke İstanbul seyircisi gitse diye, Başakşehir boş kalıyo çünkü
Ankara - Osmanlı iyidir iyi  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

İsmetpaşa bence de en iyi alternatif olur zemini en son baktığımda gayet iyiydi. İstanbul'un dibinde zaten İstanbuldan gelmeseler biz izmitten doldururuz :)

Çevrimdışı erzurum1903

mabet gelse de şuan yapılan ve yapılacak olan işleri sıralayıp tarihlendirse " bizim kafamızda sarkmalarla birlikte ortalama bir tarih ortaya çıksa.

Çevrimdışı sağduyu

Yaw beyler, birisi hayrına bir söylesin artık. :bandit: Çatı neden durdu?  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İstanbul da karar kılınacaksa En isabetli karar Gebze stadı ve İzmit İsmetpaşa stadı olur , İstanbul dan tek vesaitle gidiliyor Çok uzak değil Arabası olana 45 dakika , Olmayana da 1 Saat , 1 saat 15 dakika , Başakşehir stadı olimpiyattan da uzak .. Resmen Eziyet çekiyoruz sadece 4 Kez metro degiştiriyorsun , 2 Kez de Metrobus oldu sana 6 Vesait :by2: Sure olarakta 3 Saat..
Ama Ankara tercihide İyi olur , Sonuçta Bayağı maç oynadık orada ve her maçta da tribünler doldu , Bence yönetim buyuk ihtimalle Ankara Osmanlı stadını tercih edcek..
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 16:00:44 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık