Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016103 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Kendimizi Ocak Ayına hazırlamakta fayda var , Daha çok uzulmemek için tabiii...
ben başka şeylere hazırlıyorum stadyum elbet biter  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@keremfrat1 senden  foto bekliyoruz yarın......! İçeriden  fotoları  çeker misin
Foto  gelmezsse sıkıntı büyük. KeremFırat gözünü  seveyim.bu YunusEmre olsun Armağan ve taifesi olsun şişirdiler bizi.İçimizi çürüttüler. :D KeremFırat yap bi güzellik artık.Özellikle içerden abicim.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Emre Dökmeci Format atmak lazım 3 gün daha  :bandit: :bandit:  :bandit: Gene kanı  kaynıyor   :money: :money:

Çevrimiçi Necmi

14 mayıs gecesinden beri, içeriden fotoğraf gelmiyor. Gelirse iyi olur. Sonuçta insanlar görmediği şeyden dolayı ahkam kesmekten beis görmüyorlar ( ben dahil)

Ha tabi iş yine, içerden foto yayınlamaya mecburmuyuza gelirse ki gelebilir, öyle bir mecburiyet yok, ben de ahkam keserim arkadaş.  :lol: :lol:

mecburiyetle ilgili değil çekilen fotolarda bir değişim görünmüyor hep döne döne aynı işi yaptıkları için çekiyorsun benzer fotolar oluyor
elektrik işleri yapılıyor nesini çekeceğiz mekanik yapılıyor keza öyle loca duvarları örülüyor hepsi birbirinin aynı sıva yapıyorlar gene aynı hiç biten bir iş yokki
iş rutine girdi yapılan iş görünmüyor bundan sonra anca bir ay sonra değişiklikler görünür ama yarın isteyelim resim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci Format atmak lazım 3 gün daha  :bandit: :bandit:  :bandit: Gene kanı  kaynıyor   :money: :money:
Sebep :alala: :alala:
Kimseye Hakaretim Yok , Küfürum yok , Saygsızlıgım hiç yok :iscrewy: :iscrewy: @ALI RIZA
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@Necmi Abi Kufeki dedinde aklıma geldi , 15 Gün önce stada gittigimde Kufekiciler yeni açık Numaralı Köşesini donuyorlardı , Aradan 15 Gün geçti hala dönemediler :iscrewy:
Gordugum resimlere göre yazıyorum bunu , 15 Gün önceki duruma göre Yaklaşık 3-4 Sutun bitmiş 15 Günde , Demek istediğim Kufeki işinde de Sanırım Yavaşlama var :s20:
Tabi sen bu işten daha iyi anlarsın Zaten Aylardır Yeterli hızda değiller diyordun ama Şuan sanki İlk hızlarına göre daha yavaşlar gibi...
@Necmi Abi :alala: :alala: :alala:

Yarın Bende Stada gitmeyi düşünüyorum, Gidersem foto atarım Gerçi Artık dışarıdan çekilen resimler pek Bi anlam ifade etmiyor , Bir tek Kufekideki gelişmeyi anlayabiliyoruz...

Çevrimdışı ALI RIZA

Sebep :alala: :alala:
Kimseye Hakaretim Yok , Küfürum yok , Saygsızlıgım hiç yok :iscrewy: :iscrewy: @ALI RIZA
Tamam  Olmasın da @Yunus Emre Dökmeci herkes istediğini söyler lakin konu dışıları biliyorsun   :bandit:
Ayrıca Stat bilen birisisin yavaşlıgı vs görüyorsun 1 günde olacak iş değildir...!
İçerde bol bol gezdim kafamın üstünde prekast geçti...! Emin ol her alanda çalışan vardı otopark bodruma indim orada da vardı En üste çıktım çatıcılar da vardı...! görünen 20 30 kişi görünmeyen 100 kişi neredeyse....!

Çevrimdışı sağduyu

Başkan çatı ile ilgili Büyükşehir Belediyeye çağrıldığından bu yana çatı kirişleri konmuyor. Hayır olsun inşallah.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Necmi

Başkan çatı ile ilgili Büyükşehir Belediyeye çağrıldığından bu yana çatı kirişleri konmuyor. Hayır olsun inşallah.
:alala: daha dün kondu

Çevrimdışı Sezer

Bizim stadın temel atımı başladıktan sonra diğer yapılmış veya yapılmakta olan stadyumları inceledim uzun uzun. Dünya kupası, Avrupa şampiyonası gibi önemli organizasyonlar için yapılan stadyumlar bile 22-24 ay'dan önce bitmemiş. İşin garibi tuttuğum takım Zenit St. Petersburg'un stadyumu 2007 den beri inşaat halinde. Herhalde kanserden ölürdünüz ya da akıl hastahanesine falan yatırırlardı bir çoğunuzu.

Bize en çok benzeyen stadyum Juventus Arena. 1 mart 2009 da temel atımı, açılış 8 eylül 2011 tam olarak 30 ay. Aslında daha önceki sezon bitmiştir yani 25-26 ay gibi bir sürede. Ancak o sıralarda da sezon sonu olduğu için açılış yapılmaz haliyle.

Bizim stadın temeli ilk atıldığı zaman bile verilen ağustos 2014 tarihinin olmayacağı çok açık bir şeydi zaten.  Dünyada 9 ay da biten bir stadyum yok. Olsa da bu kadar komplike bir alanda 40.000 kişilik değil. 10.000-15.000 kişilik stadyumlar daha çok. Ivır zıvırsız, zeminden eksi kota inmeye gerek kalmadan fore kazık ihtiyacı olmayan şehirden uzaklarda geniş arazilerde hepsi. Bizim başkanın olayı, loca ve kombine satmak üzerineydi. Ve genelde başarılı oldu. Localar bitti. Kombinelerde kendi çapında iyi sayılır.

Bu hafta stadın temel atımının 17.ci ayına giriyoruz. Öngörülerinizi buna göre yapın. Akşam yatıp sabah kalkınca stadyumu bitmiş görecekmiş gibi düşünmenin manası yok. 22-24 ay arası makul bir süre bitirebilmek için.

Bizim stadın temel atımı başladıktan sonra diğer yapılmış veya yapılmakta olan stadyumları inceledim uzun uzun. Dünya kupası, Avrupa şampiyonası gibi önemli organizasyonlar için yapılan stadyumlar bile 22-24 ay'dan önce bitmemiş. İşin garibi tuttuğum takım Zenit St. Petersburg'un stadyumu 2007 den beri inşaat halinde. Herhalde kanserden ölürdünüz ya da akıl hastahanesine falan yatırırlardı bir çoğunuzu.

Bize en çok benzeyen stadyum Juventus Arena. 1 mart 2009 da temel atımı, açılış 8 eylül 2011 tam olarak 30 ay. Aslında daha önceki sezon bitmiştir yani 25-26 ay gibi bir sürede. Ancak o sıralarda da sezon sonu olduğu için açılış yapılmaz haliyle.

Bizim stadın temeli ilk atıldığı zaman bile verilen ağustos 2014 tarihinin olmayacağı çok açık bir şeydi zaten.  Dünyada 9 ay da biten bir stadyum yok. Olsa da bu kadar komplike bir alanda 40.000 kişilik değil. 10.000-15.000 kişilik stadyumlar daha çok. Ivır zıvırsız, zeminden eksi kota inmeye gerek kalmadan fore kazık ihtiyacı olmayan şehirden uzaklarda geniş arazilerde hepsi. Bizim başkanın olayı, loca ve kombine satmak üzerineydi. Ve genelde başarılı oldu. Localar bitti. Kombinelerde kendi çapında iyi sayılır.

Bu hafta stadın temel atımının 17.ci ayına giriyoruz. Öngörülerinizi buna göre yapın. Akşam yatıp sabah kalkınca stadyumu bitmiş görecekmiş gibi düşünmenin manası yok. 22-24 ay arası makul bir süre bitirebilmek için.
Bu Konuda bir tereddutumuz yok zaten , Hepimiz biliyoruz 22-24 Ay suresinin çok makul olduğunu , Fakat dünyada Hiçbir takım Yeni stadı yapılırken Maçlarını 4-5 Farklı stadyumda oynayıp Helak Olmuyor birde bu açıdan bakalım :iscrewy:
Hem taraftar Hem takım Şehir şehir gezmekten Heba oldu bunun Semeresinide son 3 Haftada gorduk :by2:
Bizim Sabırsızlıgımız Stadımızın olmayışından dolayı.... @roadmonster

Olimpiyat , Konya , Ankara , Başakşehir de Geçen Koca 2 Sezon ve halimiz ortada , Dolayısıyla saborsızlanmamız veyahut Stadın Ocak ayına sarkmaSı endişelerimiz Çok normal tepkiler ...
Eğer 2 Sezon boyunca Toki veya Kadıköy'de oynasaydık Şuan kimse bu kadar endişeli olmazdı , Bu kadar sabırsız olmazdı , Olay bu....
Yönetimin en büyük hatalarından biriside Stad ayarlamadan Stadı yıkıp inşaata başlamasıydı fakat mevcut şartlardada bir an önce yıkıp başlamak gerekiyordu..
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 01:07:42 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Anıl

Çatı yerden 28 metre havaya kalkıcak ve günde 1 metre kalkıcak.15 günde havaya kalkar diyenleri ağustos ayı civarlarında hüsran bekliyor :D
Çatının havaya kalkma süresi 10 gün falan. Dünyadaki tüm örnekler bu şekilde.

Çevrimdışı Anıl

Olimpiyat , Konya , Ankara , Başakşehir de Geçen Koca 2 Sezon ve halimiz ortada , Dolayısıyla saborsızlanmamız veyahut Stadın Ocak ayına sarkmaSı endişelerimiz Çok normal tepkiler ...
Eğer 2 Sezon boyunca Toki veya Kadıköy'de oynasaydık Şuan kimse bu kadar endişeli olmazdı , Bu kadar sabırsız olmazdı , Olay bu....
Yönetimin en büyük hatalarından biriside Stad ayarlamadan Stadı yıkıp inşaata başlamasıydı fakat mevcut şartlardada bir an önce yıkıp başlamak gerekiyordu..
Hata falan değil bence. Adamlar stadlarını vermiyor nereyi ayarlayabilirler ki ? Stadınızı verene kadar yıkmıyorum mu diyecekti ?

Çevrimdışı Sezer

Bu Konuda bir tereddutumuz yok zaten , Hepimiz biliyoruz 22-24 Ay suresinin çok makul olduğunu , Fakat dünyada Hiçbir takım Yeni stadı yapılırken Maçlarını 4-5 Farklı stadyumda oynayıp Helak Olmuyor birde bu açıdan bakalım :iscrewy:
Hem taraftar Hem takım Şehir şehir gezmekten Heba oldu bunun Semeresinide son 3 Haftada gorduk :by2:
Bizim Sabırsızlıgımız Stadımızın olmayışından dolayı.... @roadmonster

Galatasaray 2003/2004'ü stadyum yapıcam diye bırakıp gitti Olimpiyat stadında geçirdi 6.cı oldular. Bizim halimiz gayet iyi şuan. Takıma üzülüyormuyum evet üzülüyorum. Çok gezmek zorunda kalıyolar en azından bir stadyum olsaydı orada kalsaydık daha iyi olurdu. Gerizekalı Ryan Donk o maçta topu elle atmasaydı belki hala Paşanın stadında keyifle oynuyor olacaktık.

İstanbul taraftarı da biraz dinlensin. Mademki bizim 20 milyon veya daha fazla taraftarımız var. Ankara'ya yakın illerdeki hiç maç izlememiş insanlar gidip izlesin. Bu fırsat çok gelmez ellerine. Senede 1 kere gelen takım neredeyse bütün sezonu Ankara da geçirecek. Bende bekliyorum stadın açılmasını, son maça gidememiştim işlerimden ötürü, şimdi yeni açık üstte kombinem var sırf açılış için aldığım.

Futbol seyircisi olmak gerekli, Skora endeksli yaşamak çok sıkıntılı. Gördük daha geçen mart ayında Fenerbahçe - Beşiktaş maçından sonra. Ba ile Sow el ele gittiler köfteciye keyif yaptılar. Bizim insanımızda internetten küfürleştiler bol bol. Daha önceleri de gördük. Lugano ile Semih x Arda ile Emre Aşık kafa kafaya kavga ederken, Roberto Carlos ve Lincoln kafa kafaya verip uzaktan izlediğini.  Ve daha bir çoğu.. Bizim insanımız futbolu ve futbolu izlemeyi bilmiyor.

Maç küfredip rejenere olma yeri değil maalesef. Bir hobi olarak kalmalı. İzleyip galibiyete sevinmeli mağlubiyete sağlık olsun demeli. Beşiktaş'ın yada diğer kulüplerin bize bir faydası yok. Beşiktaş kazanınca mutlu oluyorsun ee sonra?? Herkes mutlu oluyor ama, para girmiyor cebine. Dünyada daha mühim şeyler var. Stadyum açılır elbet, şampiyonluklarda alınır. Biz öldükten sonra  Beşiktaş 50 sene üst üste şampiyon olur veya şampiyonlar ligini alır hatta milli takım tekrar bizim takım oyuncularından oluşur belkide kim bilir.

@Yunus Emre Dökmeci
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 01:23:43 roadmonster ]

Hata falan değil bence. Adamlar stadlarını vermiyor nereyi ayarlayabilirler ki ? Stadınızı verene kadar yıkmıyorum mu diyecekti ?
Cumleye dikkat edersen Mevcut şartlarda da bir an önce yıkıp başlamak gerkiyordu diyorum :iscrewy: @anilt
Zira Eğer O ara yıkmasaydık biz o stadı bidaha buraya yapamazdık , Milyar dolarlık bir arazi ve RANT burası..
Herşeye Rağmen Bu stadın Bogazın dibinde Yükselmesi , RANTa rağmen Pes etmeyişimiz takdire şayandır ve bir mucizedir...

Çevrimdışı murat

içeriden çekilen fotoğraf yanıltıcı olur.şimdi bitmiş bir tuvalet ve loca çeksen iş bitmiş görünür başlamamış bir tuvalet ve loca çeksen hiç iş yapılmamış görünür.heryeride resimleyemeyeceğimize göre içeriyi görmüş kişilere itibar etmek en mantıklı olandır.içerideki çalışmadan daha önemli olan çatının ve çimin ve koltukların bitmesi.maç oynanacak hale gelir.her tribünde 4 değil 2 wc açılır iş görür.yerler açılışta şaplı olur ikinci maçta döşenmiş olur.son olarak gezen arkadaşlarımızdan aldığımız bilgi içeride çok işin olduğu ama ince işçiliğin altyapı kısmının bitmeye yakın olduğu yönünde.önümüzde 4-5 ay var gerekli olan yeterli sayıda işçi ve para.

Galatasaray 2003/2004'ü stadyum yapıcam diye bırakıp gitti Olimpiyat stadında geçirdi 6.cı oldular. Bizim halimiz gayet iyi şuan. Takıma üzülüyormuyum evet üzülüyorum. Çok gezmek zorunda kalıyolar en azından bir stadyum olsaydı orada kalsaydık daha iyi olurdu. Gerizekalı Ryan Donk o maçta topu elle atmasaydı belki hala Paşanın stadında keyifle oynuyor olacaktık.

İstanbul taraftarı da biraz dinlensin. Mademki bizim 20 milyon veya daha fazla taraftarımız var. Ankara'ya yakın illerdeki hiç maç izlememiş insanlar gidip izlesin. Bu fırsat çok gelmez ellerine. Senede 1 kere gelen takım neredeyse bütün sezonu Ankara da geçirecek. Bende bekliyorum stadın açılmasını, son maça gidememiştim işlerimden ötürü, şimdi yeni açık üstte kombinem var sırf açılış için aldığım.

Futbol seyircisi olmak gerekli, Skora endeksli yaşamak çok sıkıntılı. Gördük daha geçen mart ayında Fenerbahçe - Beşiktaş maçından sonra. Ba ile Sow el ele gittiler köfteciye keyif yaptılar. Bizim insanımızda internetten küfürleştiler bol bol. Daha önceleri de gördük. Sabri ile Volkan gırtlak gırtlağa kavga ederken, Roberto Carlos ve Lincoln kafa kafaya verip uzaktan izlediğini.  Ve daha bir çoğu.. Bizim insanımız futbolu ve futbolu izlemeyi bilmiyor.

Maç küfredip rejenere olma yeri değil maalesef. Bir hobi olarak kalmalı. İzleyip galibiyete sevinmeli mağlubiyete sağlık olsun demeli. Beşiktaşın yada diğer klüplerin bize bir faydası yok. Beşiktaş kazanınca mutlu oluyorsun ee sonra?? Herkes mutlu oluyor ama, para girmiyor cebine. Dünyada daha mühim şeyler var. Stadyum açılır elbet, şampiyonluklarda alınır. Biz öldükten sonra  Beşiktaş 50 sene üst üste şampiyon olur veya şampiyonlar ligini alır hatta milli takım tekrar bizim takım oyuncularından oluşur belkide kim bilir.

@Yunus Emre Dökmeci
Haklısın :ok:
Fakat Gs 1 Sezon Samiyende 1 SeZonda Olimpiyatta oynadı
Biz ise 2.ci sezonu devirdik Ankara , Olimpiyat , Kasımpaşa , Başakşehir ve konyada !! Şimdide 3.cu sezonun yarısı da Tehlikede
Bakmayın Ankara taraftarı da Takımı çok ozledigi için gidiyor Osmanlı stadına , Ankaralılarla konuşuyorum soruyorum , Söyledikleri Şey : Bakmayın her maç Dolduruyoruz ama Bu stadda Ankaranın Olimpiyatı diyorlar , Ulaşım Çok zor ve belirli saatlerden sonra vasıta bile yok diyorlar...
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 01:26:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Sezer

Haklısın :ok:
Fakat Gs 1 Sezon Samiyende 1 SeZonda Olimpiyatta oynadı
Biz ise 2.ci sezonu devirdik Ankara , Olimpiyat , Kasımpaşa , Başakşehir ve konyada !! Şimdide 3.cu sezonun yarısı da Tehlikede
Bakmayın Anakara taraftarı da Takımı çok ozledigi için gidiyor Osmanlı stadına , Anakaralılarla konuşuyorum soruyorum , Söyledikleri Şey : Bakmayın her maç Dolduruyoruz ama Bu stadda Ankaranın Olimpiyatı diyorlar , Ulaşım Çok zor ve belirli saatlerden sonra vasıta bile yok diyorlar...

Tek sezon baz alacaksak evet geçen sene de iyiydik biz. Klasik beceriksizliklerimiz bizi bitiren şeyler. Ve evet Yenikent asaş çok uzak bir yerde, sıkıntı büyük o konuda. Burada da sevgili federasyonun tamamen işgüzarlığı madem bütün statlar GSGM'ye ait ve kulüpler kiradaysa. Vur masaya vereceksin de, her maçın fiyatını belirle hasarların konusu olan sözleşmeyi ayarla sal ondan sonra çayıra. Nasıl bir apartmanda kirada otururken sen çıkacaksın diye ihtar geliyor ev sahibinden, bu da aynı şey.

YD bırakıp Haluk Ulusoy gelecekmiş söylentileri var. Bence gayet mantıklı en azından yönetmeyi biliyor adam. Ne başarı geldiyse onun zamanında geldi ülkemize. Bu ülkeyi, bu futbolu ileri götürecek bir insan daha vardı o da Hasan Doğan ama kalbine yenik düştü maalesef.

Çevrimdışı murat

aslında haklısın yunus emre dökmeci.hiç gereği yokken başakşehir olimpiyat konya ankara dolaştı bu takım.mis gibi sarıyerde yusuf ziya öniş feriköy stadı bir yer bulup oynanabilirdi.3-5 maç 20-25 bin oynayacağın 2-3 maç 50 bin oynayacağında gider olimpiyatta bakım yoksa oynardın.diğer maçları 3-5 bin kişi seyretmedi bile.ne yapsın yönetim stadın yok kimse stadını vermiyor gelir yok taraftar biryerleri protesto ediyor ama protesto ettikleri şey aslında passolig veya fişlenmek değil 30 bin kişilik çiftliği kaybetmekti.

Çevrimdışı Efe

stadı ayarladı işte olimpiyat :icool: ben olsam diğerlerinden kesinlikle istemezdim vermeyecekleri belliydi güzel stad nerde var kocaelide var maçları vodafone arena açılana kadar burda oynayacağız derdim istanbuldan da herkes gelirdi olimpiyata gitmekten kolaydır :D bunu yapamadı yönetim sadece başka bi yanlışı yok yapacağının en iyisi bu şartlara bakarsak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Cumleye dikkat edersen Mevcut şartlarda da bir an önce yıkıp başlamak gerkiyordu diyorum :iscrewy: @anilt
Zira Eğer O ara yıkmasaydık biz o stadı bidaha buraya yapamazdık , Milyar dolarlık bir arazi ve RANT burası..
Herşeye Rağmen Bu stadın Bogazın dibinde Yükselmesi , RANTa rağmen Pes etmeyişimiz takdire şayandır ve bir mucizedir...
Peki o zaman nasıl en büyük hatalarından biri bu oluyor :iscrewy:

Çevrimdışı murat

olimpiyatı geçtim başakşehiri dolduramıyorsak önce kendimizi sorgulamamız lazım yönetimi değil.başakşehirin doğu ve güneyine doğru 15 km gittiğinizde yaklaşık 4 milyon insan yaşıyor biz 17 bin kişilik stadın yarısını anca doldurabildik.

Çevrimdışı TØLGA

olimpiyatı geçtim başakşehiri dolduramıyorsak önce kendimizi sorgulamamız lazım yönetimi değil.başakşehirin doğu ve güneyine doğru 15 km gittiğinizde yaklaşık 4 milyon insan yaşıyor biz 17 bin kişilik stadın yarısını anca doldurabildik.
abi o passolig davasına giriyor işte ben passolig alsam ne olur istanbuldaki çekirdek tayfa almadıkdan sonra kaç maça gelebiliyoruz burdan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK