Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6014305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı keremfrat1

senin patronun telefonu kaç? İkna eddelim  :icool:
Isi bitiriyim hediyem vodafone arena :)

Çevrimdışı keremfrat1

Hayırdır izmitte ne ediyorsun pos mu geçiyorsun ? stata  geri dön  :akuma: :akuma: :akuma:
izmitte tüpras petrol rafinerlerini olcuyorum :) bide guzel bi mimar kiz var yanımda sürekli tarif ediyor @ALI RIZA pos kredi kartimimi versem napsam :) :)

Çevrimdışı ilhan

izmitte tüpras petrol rafinerlerini olcuyorum :) bide guzel bi mimar kiz var yanımda sürekli tarif ediyor @ALI RIZA pos kredi kartimimi versem napsam :) :)
Ben olsam gelmezdim ölçüme devam et @keremfrat1

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hayatta  gelmezssin sen artık.KAlırsın oralarda KeremFırat. :D  Kolay gelsin abicim.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın arkadaşlar.

Yeni açıkta kiriş ile uğraşıyorlar.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın Cümleten Ne bitmez basamakmış kamyon kamyon geliyor hala
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı serdart

yeni açığa 3 tane koltuk mu koyulmuş?

şaka şaka. vardı zaten  :)

takım havlu atınca işçilerde havlu attı sanki. bu ne arkadaş. oyuncu değişikliğine gidelim. 102 numaralı formasıyla işçi ahmet çıksın yerine mustafa pektemek girsin.

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
Çıldırmaya az kaldı
Foto gelsin fotooo

Çevrimdışı keremd

Ben olsam gelmezdim ölçüme devam et @keremfrat1

bende izmitteyim. tüpraşta çalışıyorum.  Rup tarafındamısın yoksa A bölgesindemi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Bu fotolar daha önce verilmiş miydi?  :D

1. foto 2. kat hakkında en gerçekçi fotolardan birisi zannedersem ama sıra genişliği 80 cm den az gibi geldi bana
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

buyrun :D :D @yigitcan1903
samet sabırları sınamak ıcın gonderılmıs bır antı vıruss her sekılde denıyosun sansını  :lol: :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

samet sabırları sınamak ıcın gonderılmıs bır antı vıruss her sekılde denıyosun sansını  :lol: :lol:
foto istediler abi bende bunu gönderdim :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı sozkul

Seneye sezon acilisi tam olmasa bile benim dusunceme gorede buyuk bir mali kriz cikmaz ise bu stad biter. Olursa ekime olmazsa kasima oynariz gibi geliyor :evillol: simdiden kombine satisina baslanmasi lazim ve kombineler yuksek fiyattan satilmali bunun icinde taraftari tekrar klube inandiracak transferler sart yasagimiz var bonservis odeyemiyoruz ... Dalga gecmeyin ama ben baskan olsam ne yapar eder klopp ile anlasirdim. Kaleye Cech sol bek coentrao sag bek maxi perreria ,Gobek spahic, ortasaha khedira, Danny ve ibrahimovici alirdim. bunlarin hepsi bedava bonservis olarak. Sosa ,Tore,Olcay.Oguzhan,Mustafa,Ismail,Franco,Necip ve Ba yi satardim hele Ba icin 30 milyon Euro konusuluyor kardes payindaki sezai usta tarziyla sat sat sat diyorum... :sevinc

stadı bitirmek için gerekirse bütün futbolcuları satmak lazım bencede, eğer stad parasızlık için gecikecekse.. Ama Ba için 30 milyon olayını kim konuşuyor, kim bu hayal alemindekiler çok merak ettim..

Çevrimdışı izorlu85

Günaydın.

Yıkılmaz denildi Eski inönü yıkıldı.
Hafriyat bitmez denildi gece gündüz çalışılıp bitriildi.
Fore kazık bitmez denildi bitirildi.
Kaba bitmez denildi bitirildi.
Prekast bitmez denildi bitirildi.
Çatı mı kaldı geriye balandı belli bi aşama  katedildi bitecektir.
Geriye ne  kaldı çim ve  koltuk. Çatı kalksın oda biter bitecekde.
Evet Şampiyonluk gitti herkesin canı yanıyor en az benim kadar ama bunu stada sallamakla hafifletemezsiniz.
Kaçınız Forma Aldı, Kaçınız Forma dışında  bi ürün aldı. Bazı şeyler hava gazı ile yürümüyor. Takıma destek çıkacaksın ki güzel günleri umut edeceksin.

%99 unuz inşaatı sadece sokakdan geçerken gördünüz. Ama burada mütahit kesildiniz. İnşaat mühendisliği mi okudunuz neye göre yavaş neye göre hızlı karar veriyorsunuz onu bi anlasam. Çoğunuz stadın inşaatını bile görmediniz 2 resime  baktınız ufak tefek bişi renklilerin kapasitesine oranla küçüktür dediniz ve neden yavaş neden hızlı değil neden bitmiyor neden öyle neden böyle?

Herşeyden önce politik sebepler var. onu geçtim ekonomik nedenler var. onu geçtik mani olmak isteyenler var. onuda geçtik. şehrin en hareketli yerindesin  asman gereken bir sürü diplomasi var herşey çocugunuza legodan saray yapmaya benzemiyor bu stad da.

Kimse kurduğu cümleleri ölçmeden tartmadan kurmasın. Birilerini eleştirirken hakkını yemeyin. koca sezon şampiyonluk şarkıları söyledik 3 maç kötü gitti herkes başladı homurdanmaya bu armayı sadece şampiyonluk  için sevecekseniz sevmeyin. gidin renklileri sevin. ama ne  stada ne takıma ne başkana  kimsenin laf etmeye hakkı yok bu kadar sorunun için. Herşey güllük gülistanlık değil ama. Batan  klübü ayağa kaldırmaya çalışan bi grup adama bu kadar haksız eleştirler de biraz fazla. Kendinizi onun yerine koyun ve bi düşünün ya para yok millet hacizlerle  gırtlağına yapışırken daha ne yapabilir ki??

Yorum sizin.

Sağlıcakla  kalın.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Hatalı olan kiriş  sökülecek galiba vinç yanaşmış çalışanlar o tarafta yoğunlaşmış.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

Hatalı olan kiriş  sökülecek galiba vinç yanaşmış çalışanlar o tarafta yoğunlaşmış.
inşallah
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Günaydın.

Yıkılmaz denildi Eski inönü yıkıldı.
Hafriyat bitmez denildi gece gündüz çalışılıp bitriildi.
Fore kazık bitmez denildi bitirildi.
Kaba bitmez denildi bitirildi.
Prekast bitmez denildi bitirildi.
Çatı mı kaldı geriye balandı belli bi aşama  katedildi bitecektir.
Geriye ne  kaldı çim ve  koltuk. Çatı kalksın oda biter bitecekde.
Evet Şampiyonluk gitti herkesin canı yanıyor en az benim kadar ama bunu stada sallamakla hafifletemezsiniz.
Kaçınız Forma Aldı, Kaçınız Forma dışında  bi ürün aldı. Bazı şeyler hava gazı ile yürümüyor. Takıma destek çıkacaksın ki güzel günleri umut edeceksin.

%99 unuz inşaatı sadece sokakdan geçerken gördünüz. Ama burada mütahit kesildiniz. İnşaat mühendisliği mi okudunuz neye göre yavaş neye göre hızlı karar veriyorsunuz onu bi anlasam. Çoğunuz stadın inşaatını bile görmediniz 2 resime  baktınız ufak tefek bişi renklilerin kapasitesine oranla küçüktür dediniz ve neden yavaş neden hızlı değil neden bitmiyor neden öyle neden böyle?

Herşeyden önce politik sebepler var. onu geçtim ekonomik nedenler var. onu geçtik mani olmak isteyenler var. onuda geçtik. şehrin en hareketli yerindesin  asman gereken bir sürü diplomasi var herşey çocugunuza legodan saray yapmaya benzemiyor bu stad da.

Kimse kurduğu cümleleri ölçmeden tartmadan kurmasın. Birilerini eleştirirken hakkını yemeyin. koca sezon şampiyonluk şarkıları söyledik 3 maç kötü gitti herkes başladı homurdanmaya bu armayı sadece şampiyonluk  için sevecekseniz sevmeyin. gidin renklileri sevin. ama ne  stada ne takıma ne başkana  kimsenin laf etmeye hakkı yok bu kadar sorunun için. Herşey güllük gülistanlık değil ama. Batan  klübü ayağa kaldırmaya çalışan bi grup adama bu kadar haksız eleştirler de biraz fazla. Kendinizi onun yerine koyun ve bi düşünün ya para yok millet hacizlerle  gırtlağına yapışırken daha ne yapabilir ki??

Yorum sizin.

Sağlıcakla  kalın.

Hani Şeyh Edebalı demiş ya oğul bey oldun artık ........
Ben yönetimin tek suçunu takıma yapılan haksızlıklarda sesini gerektiği kadar yükseltmemesi olarak görürüm. Fb kendi gücünü görüyor. Ne oldu şike sonrası fn nin puanını silip lige eksi puanla başlatacaklardı. Adamlar öyle bir tepki koydu ki gerekirse ikinci lige düşürürsünüz ama puanımızı silemezsiniz dediler. Sonuçta puanları silinmedi ve adamlar Ersun Yanal ile şampiyon oldular. Tarih boyunca Beşiktaş'a yapılan haksızlıklar kime yapıldı ki. Stad tamam artık önüne engel koyamazlar. Çıkın deyin ki biz gider ikinci ligde oynarız gerekirse. Ne yapacak Federasyon - Lİg tv gelirlerinden mahrum kalacak. Ayrıca tüm Anadolu takımları destekleyecek. İkinci lige düşsek taraftarımızda azalma mı olacak yani. Ben 100 kere söyledim hala söylüyorum. Beşiktaş'a karşı inanılmaz oyunlar oynandı. Hiç birinizin aklında değil sanırım. FEDERASYON KARAR ALDI GÜNDÜZ MAÇINI ÜÇ BÜYÜKLER DE OYNAYACAK DEDİ. BAK BAKALIM GS NİN GÜNDÜZ MAÇI VAR MI ? BEŞİKTAŞ KAÇ TANE GÜNDÜZ MAÇI OYNADI. ? BEŞİKTAŞ BAŞKANI BEY OLMUŞTUR. ELEŞTİRMEK BANA YATIŞTIRMAK ONA DIR. BEN İSTERİM VE HEM DE EN İYİSİNİ İSTERİM. AF BUYURUN AMA CEBİNDEN PARA KOYMAYACAKSA BEN DE YAPARIM O BAŞKANLIĞI. YAPACAK ÇOK İNSAN VAR
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı empisayn

Başkanı şampiyonluğun kaybedildiği gün yatla tatile çıksın , futbolcular akşam barlarda sabahlayıp instagramda kızları like manyağı yapsın , biz burada kahrolup birbirimizin kalbini kıralım .

Bundan sonra formamı alırım , kartal yuvasından alışverişimi yaparım madem bizi müşteri olarak görüyorlar o zaman memnun edecekler kimse babasının hayrına klüp yönetmiyor , kimse cebindeki parayla stad yapmıyor .

Geçen seneden bu yana her işin gerisinde kalındı mabet abi ligin belki sonundaki maçları oynarız o  kesin değil ama ağustosa %100 biter demişti şimdi ne zaman baksam foruma eylül-ekim hatta ocak gibi tarihler söyleniyor , haziran oldu hala çatı kirişleri bitmedi halatlar serilmedi zemine bir şey söylemiyorum bile .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Misafirimiz geldi  bir iş makinesi daha.. saha içinde beyaz iskeleler hazırlanıyor Eski açıkta prekastın araları için uğraşıyorlar galiba görebildiğim kadar izleyemenler için sabah haberlerini geçiyim dedim herkese iyi forumlar.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

Evt hatali kiris sokulecek gibi gorunuyor belki yeni kiriste koyarlar ondan haric
Şampiyon Beşiktaş JK