Bu Konuda bir tereddutumuz yok zaten , Hepimiz biliyoruz 22-24 Ay suresinin çok makul olduğunu , Fakat dünyada Hiçbir takım Yeni stadı yapılırken Maçlarını 4-5 Farklı stadyumda oynayıp Helak Olmuyor birde bu açıdan bakalım :iscrewy:
Hem taraftar Hem takım Şehir şehir gezmekten Heba oldu bunun Semeresinide son 3 Haftada gorduk 
Bizim Sabırsızlıgımız Stadımızın olmayışından dolayı.... @roadmonster
Galatasaray 2003/2004'ü stadyum yapıcam diye bırakıp gitti Olimpiyat stadında geçirdi 6.cı oldular. Bizim halimiz gayet iyi şuan. Takıma üzülüyormuyum evet üzülüyorum. Çok gezmek zorunda kalıyolar en azından bir stadyum olsaydı orada kalsaydık daha iyi olurdu. Gerizekalı Ryan Donk o maçta topu elle atmasaydı belki hala Paşanın stadında keyifle oynuyor olacaktık.
İstanbul taraftarı da biraz dinlensin. Mademki bizim 20 milyon veya daha fazla taraftarımız var. Ankara'ya yakın illerdeki hiç maç izlememiş insanlar gidip izlesin. Bu fırsat çok gelmez ellerine. Senede 1 kere gelen takım neredeyse bütün sezonu Ankara da geçirecek. Bende bekliyorum stadın açılmasını, son maça gidememiştim işlerimden ötürü, şimdi yeni açık üstte kombinem var sırf açılış için aldığım.
Futbol seyircisi olmak gerekli, Skora endeksli yaşamak çok sıkıntılı. Gördük daha geçen mart ayında Fenerbahçe - Beşiktaş maçından sonra. Ba ile Sow el ele gittiler köfteciye keyif yaptılar. Bizim insanımızda internetten küfürleştiler bol bol. Daha önceleri de gördük. Lugano ile Semih x Arda ile Emre Aşık kafa kafaya kavga ederken, Roberto Carlos ve Lincoln kafa kafaya verip uzaktan izlediğini. Ve daha bir çoğu.. Bizim insanımız futbolu ve futbolu izlemeyi bilmiyor.
Maç küfredip rejenere olma yeri değil maalesef. Bir hobi olarak kalmalı. İzleyip galibiyete sevinmeli mağlubiyete sağlık olsun demeli. Beşiktaş'ın yada diğer kulüplerin bize bir faydası yok. Beşiktaş kazanınca mutlu oluyorsun ee sonra?? Herkes mutlu oluyor ama, para girmiyor cebine. Dünyada daha mühim şeyler var. Stadyum açılır elbet, şampiyonluklarda alınır. Biz öldükten sonra Beşiktaş 50 sene üst üste şampiyon olur veya şampiyonlar ligini alır hatta milli takım tekrar bizim takım oyuncularından oluşur belkide kim bilir.
@Yunus Emre Dökmeci