Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

stadı ayarladı işte olimpiyat :icool: ben olsam diğerlerinden kesinlikle istemezdim vermeyecekleri belliydi güzel stad nerde var kocaelide var maçları vodafone arena açılana kadar burda oynayacağız derdim istanbuldan da herkes gelirdi olimpiyata gitmekten kolaydır :D bunu yapamadı yönetim sadece başka bi yanlışı yok yapacağının en iyisi bu şartlara bakarsak
kocaeliye 45 dakikada gidiyorsun olimpiyata 4 saatte ama sorun bu değilki Kocaeli de stadı verecekler miydi burda amaç istanbulda stad bulamamak değilki Beşiktaşı istanbulda oynatmamak burda cezalandırılan aslında Beşiktaş taraftarı nasıl geçen sene kasımpaşada oynatmamak için bahane yaratıldı nasıl yaz sezonuna girdik ama kimsenin kullanmayacağı olimpiyatı tadilata aldılar bunların rastlantımı olduğunu sanıyorsunuz. Kulüp direnmez tabiki olimpiyatta oynuyorsun 5000 kişiye en azından ankarada 20000 e oynuyorsun biz kocaeline gitsek ne olur olimpiyata gelmeyen orayamı gelecek

Çevrimdışı murat

sözüm istanbul dışındakiler değil zaten tolga.passolige bazı konularda bende karşıyım.ulaşımı daha kolay olabilmeli hatta insanlar kendi kimliği veya kendi kredi kartı vs ile hiç uğraşmayacağı şekile girebilmeliydi.senede birkaç maça girebilecekinsanları caydırıcı bir rolü oldu.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı TØLGA

sözüm istanbul dışındakiler değil zaten tolga.passolige bazı konularda bende karşıyım.ulaşımı daha kolay olabilmeli hatta insanlar kendi kimliği veya kendi kredi kartı vs ile hiç uğraşmayacağı şekile girebilmeliydi.senede birkaç maça girebilecekinsanları caydırıcı bir rolü oldu.
yok bize istanbul dışındakilere söylüyorsun demedim zaten abi o stadyumun dolmamasının tek sebebi bana göre passolig başka bişey değil
çekirdek kitle olmadan o stadyumlar dolmaz vodafone arenada dahil büyük maçlar hariç tabi bu böyle yani görüyoruz avrupa maçlarını işte
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

vodafone arenada

ağustos 15 e yetişiyor o halde stad, böyle diyebilir miyiz? :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ağustos 15 e yetişiyor o halde stad, böyle diyebilir miyiz? :evillol:
ben senin seneye nerde oynayacağız lafına cevap verdim @Armağan Bozkurt

ben senin seneye nerde oynayacağız lafına cevap verdim @Armağan Bozkurt

Tamam bende onu sordum zaten. stad açılana kadar neredeyiz. Yine olimpiyat mı? var mı başka haber fikir gelişme. ankara devam mı nedir. en az 4 maç kaçırırız diyorum iyi şartlarda sonuçta.

Çevrimdışı okilic

Seneye sezon acilisi tam olmasa bile benim dusunceme gorede buyuk bir mali kriz cikmaz ise bu stad biter. Olursa ekime olmazsa kasima oynariz gibi geliyor :evillol: simdiden kombine satisina baslanmasi lazim ve kombineler yuksek fiyattan satilmali bunun icinde taraftari tekrar klube inandiracak transferler sart yasagimiz var bonservis odeyemiyoruz ... Dalga gecmeyin ama ben baskan olsam ne yapar eder klopp ile anlasirdim. Kaleye Cech sol bek coentrao sag bek maxi perreria ,Gobek spahic, ortasaha khedira, Danny ve ibrahimovici alirdim. bunlarin hepsi bedava bonservis olarak. Sosa ,Tore,Olcay.Oguzhan,Mustafa,Ismail,Franco,Necip ve Ba yi satardim hele Ba icin 30 milyon Euro konusuluyor kardes payindaki sezai usta tarziyla sat sat sat diyorum... :sevinc

Seneye sezon acilisi tam olmasa bile benim dusunceme gorede buyuk bir mali kriz cikmaz ise bu stad biter. Olursa ekime olmazsa kasima oynariz gibi geliyor :evillol: simdiden kombine satisina baslanmasi lazim ve kombineler yuksek fiyattan satilmali bunun icinde taraftari tekrar klube inandiracak transferler sart yasagimiz var bonservis odeyemiyoruz ... Dalga gecmeyin ama ben baskan olsam ne yapar eder klopp ile anlasirdim. Kaleye Cech sol bek coentrao sag bek maxi perreria ,Gobek spahic, ortasaha khedira, Danny ve ibrahimovici alirdim. bunlarin hepsi bedava bonservis olarak. Sosa ,Tore,Olcay.Oguzhan,Mustafa,Ismail,Franco,Necip ve Ba yi satardim hele Ba icin 30 milyon Euro konusuluyor kardes payindaki sezai usta tarziyla sat sat sat diyorum... :sevinc

Güzel bir hikaye. imdb 7.7  :lol:

Çevrimdışı Efe

kocaeliye 45 dakikada gidiyorsun olimpiyata 4 saatte ama sorun bu değilki Kocaeli de stadı verecekler miydi burda amaç istanbulda stad bulamamak değilki Beşiktaşı istanbulda oynatmamak burda cezalandırılan aslında Beşiktaş taraftarı nasıl geçen sene kasımpaşada oynatmamak için bahane yaratıldı nasıl yaz sezonuna girdik ama kimsenin kullanmayacağı olimpiyatı tadilata aldılar bunların rastlantımı olduğunu sanıyorsunuz. Kulüp direnmez tabiki olimpiyatta oynuyorsun 5000 kişiye en azından ankarada 20000 e oynuyorsun biz kocaeline gitsek ne olur olimpiyata gelmeyen orayamı gelecek

gelirdi be abi ama ilk sezon bu yapılacaktı orayı ev tayin edeceklerdi zaten bu gidişle ankaradan başka yerde iç saha olarak  maçta oynayamayacağız  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okilic

Güzel bir hikaye. imdb 7.7  :lol:
:))) 7.7 az degilmi bence 10 olur. Cok zor ama imkansiz degil keske olsa. Hayal kurdum iste.

Çevrimdışı Efe

:))) 7.7 az degilmi bence 10 olur. Cok zor ama imkansiz degil keske olsa. Hayal kurdum iste.

stadın artık eylül 30 dan önce açılması imkansız maalesef  :bawling: :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Galatasaray 2003/2004'ü stadyum yapıcam diye bırakıp gitti Olimpiyat stadında geçirdi 6.cı oldular. Bizim halimiz gayet iyi şuan. Takıma üzülüyormuyum evet üzülüyorum. Çok gezmek zorunda kalıyolar en azından bir stadyum olsaydı orada kalsaydık daha iyi olurdu. Gerizekalı Ryan Donk o maçta topu elle atmasaydı belki hala Paşanın stadında keyifle oynuyor olacaktık.

İstanbul taraftarı da biraz dinlensin. Mademki bizim 20 milyon veya daha fazla taraftarımız var. Ankara'ya yakın illerdeki hiç maç izlememiş insanlar gidip izlesin. Bu fırsat çok gelmez ellerine. Senede 1 kere gelen takım neredeyse bütün sezonu Ankara da geçirecek. Bende bekliyorum stadın açılmasını, son maça gidememiştim işlerimden ötürü, şimdi yeni açık üstte kombinem var sırf açılış için aldığım.

Futbol seyircisi olmak gerekli, Skora endeksli yaşamak çok sıkıntılı. Gördük daha geçen mart ayında Fenerbahçe - Beşiktaş maçından sonra. Ba ile Sow el ele gittiler köfteciye keyif yaptılar. Bizim insanımızda internetten küfürleştiler bol bol. Daha önceleri de gördük. Lugano ile Semih x Arda ile Emre Aşık kafa kafaya kavga ederken, Roberto Carlos ve Lincoln kafa kafaya verip uzaktan izlediğini.  Ve daha bir çoğu.. Bizim insanımız futbolu ve futbolu izlemeyi bilmiyor.

Maç küfredip rejenere olma yeri değil maalesef. Bir hobi olarak kalmalı. İzleyip galibiyete sevinmeli mağlubiyete sağlık olsun demeli. Beşiktaş'ın yada diğer kulüplerin bize bir faydası yok. Beşiktaş kazanınca mutlu oluyorsun ee sonra?? Herkes mutlu oluyor ama, para girmiyor cebine. Dünyada daha mühim şeyler var. Stadyum açılır elbet, şampiyonluklarda alınır. Biz öldükten sonra  Beşiktaş 50 sene üst üste şampiyon olur veya şampiyonlar ligini alır hatta milli takım tekrar bizim takım oyuncularından oluşur belkide kim bilir.

@Yunus Emre Dökmeci
@roadmonster Güzel yazıyosun sen abi :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Tamam bende onu sordum zaten. stad açılana kadar neredeyiz. Yine olimpiyat mı? var mı başka haber fikir gelişme. ankara devam mı nedir. en az 4 maç kaçırırız diyorum iyi şartlarda sonuçta.

ankara olur başka yer kalmadı ilk yarının 10.haftasına kadar geçeriz inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ibrahim

Avrupa maçlarıyla beraber 8-10 maç kaçırıcaz belirtilen tarihlere göre olimpiyatı sözde bakıma almazlarsa orda oynarız bence bu maçları

Çevrimiçi Necmi

:) şimdi bir konuda anlaşalım seneye diyorsan bu sene 2015 olduğuna göre seneye 2016 oluyor kesin vodafone arenada oluruz
gelecek sezonu kasdediyorsan ilk yarısı bu sene oynanıyor allah kerim diyelim ekim başından itibaren vodafone arenada oluruz eylül sonu biteceğini var sayıyorum sezonu geçen seneki gibi açarlarsa milli maç araları falanda düşünüldüğünde ekim sonu bile olsa 3 maç gibi kaçırırız oda ciddiye alınmaz tabi fikstürü ayarlarken federasyon dayayabildiği kadar iç saha maçı dayayabilir ilk haftalara araya derbileride sıkıştırır ben her türlü ihtimali bekliyorum

Çevrimdışı Aram

Bir Arkadaşımın babası inşaat mühendisi ve işinin ehlidir. Bir inşaatın yapımı yıkıldığı değil temel atıldıktan sonra başlar dedi şimdi muhabbet ediyordukta. Bizim stadı sordum. Bi başladı konuşmaya özet geçerek anlatcam. Beşiktaş stadı lokasyon olarak dünyanın en zor stadyum yapılcak yerlerinden biri dedi. Çatı sistemi olarakta uzun sürcek bir sistem çelik çatı sistemleri kadar basit değil dedi. İki civatayla tuttur geç bir sistem değil dedi. Ayrıca beşiktaş bürokrasi olarak fb ve gs gibi değil dedi. Siyasi duruşundan dolayı o stad mükemmel bi zamanda 1,5 senelik bi zamanda bu hale gelmesi mucize dedi. Taraftarınız darbeyle suçlanıyor sen düşün dedi bana ve inatla ekledi, O lokasyonda bu kdr zamanda bu hale gelmesi mükemmeldir dedi. Sonuç olarak lokasyon çatı ve bürokrasi olarak bu durumdayken gelinen nokta 10 üzerinden 10 dedi. Eğer maddi bi sıkıntı yaşanmazsa 5ay sürmeden biter o stad kafanı yorma evladım dedi. Su serpti içime.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Sezer

@roadmonster Güzel yazıyosun sen abi :ok:

@Yusuf Tekeli Teşekkür ederim kardeşim, ben herkesin tartıştığı mevzuları aştığımı düşünüyorum, neredeyse tüm maçlarda yanıma Fenerli, Cimbomlu adam alıp izliyorum. Kaçan gollere beraber gülüp eğleniyoruz. Aa bak atamadı kazma atsaydı arkaya bak adam bomboştu falan diye muhabbet geçiyor. Futbolcular kavga ediyor biz gülüyoruz millet bize dövecek gibi bakıyor. Frikik oluyor iddiaya giriyoruz bu gol olur olmaz diye. Kaybeden bira ısmarlıyor falan. Eğleniyorsun işte kaybedince tebrik ediyoruz birbirimizi kalkıyoruz devam ediyoruz yaşamaya. Bir taraf üzülüyor evet. Ama bunun kimseye zararı olmaması gerek.  Hakem bize vermedi diye yırtınmaya kısmen gerek var, gider klüp başvurusunu yapar, maç tekrarı olursa olur, olmazsa sağlık olsun. Maç bitmiş olan olmuş artık yapacak bir şey yok geçmişi geri getiremeyiz. Futbol eskiden güzeldi ama biz göremedik yaşımız küçük olduğundan. 1995 öncesinde yaşamak varmış. %50 paylaşılan tribünler falan..

Şimdi futbol endüstriyel bir malzemeye dönüştü. İnsanlara hırs depoluyorlar daha fazla para kazanabilmek için olan biten budur. Bende inadına keyif alıyorum her şeyden, sinir bozmadan kafayı takmadan.  :)

Bu stadyum elbet açılır, şampiyonluklar, kupalar vs elbet gelir, kimse takmasın kafasını. Geçen sayfalarda Necmi abinin dediği gibi ''Beşiktaş öyle şampiyon olamadı diye büyüklüğünden şanından birşey kaybetmez''  Ayrıca bizim takım taraftarı da mağlubuz diye stadı terketmedi diğerleri gibi.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 03:09:20 roadmonster ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli Teşekkür ederim kardeşim, ben herkesin tartıştığı mevzuları aştığımı düşünüyorum, neredeyse tüm maçlarda yanıma Fenerli, Cimbomlu adam alıp izliyorum. Kaçan gollere beraber gülüp eğleniyoruz. Aa bak atamadı kazma atsaydı arkaya bak adam bomboştu falan diye muhabbet geçiyor. Futbolcular kavga ediyor biz gülüyoruz millet bize dövecek gibi bakıyor. Frikik oluyor iddiaya giriyoruz bu gol olur olmaz diye. Kaybeden bira ısmarlıyor falan. Eğleniyorsun işte kaybedince tebrik ediyoruz birbirimizi kalkıyoruz devam ediyoruz yaşamaya. Bir taraf üzülüyor evet. Ama bunun kimseye zararı olmaması gerek.  Hakem bize vermedi diye yırtınmaya kısmen gerek var, gider klüp başvurusunu yapar, maç tekrarı olursa olur, olmazsa sağlık olsun. Maç bitmiş olan olmuş artık yapacak bir şey yok geçmişi geri getiremeyiz. Futbol eskiden güzeldi ama biz göremedik yaşımız küçük olduğundan. 1995 öncesinde yaşamak varmış. %50 paylaşılan tribünler falan..

Şimdi futbol endüstriyel bir malzemeye dönüştü. İnsanlara hırs depoluyorlar daha fazla para kazanabilmek için olan biten budur. Bende inadına keyif alıyorum her şeyden, sinir bozmadan kafayı takmadan.  :)

Bu stadyum elbet açılır, şampiyonluklar, kupalar vs elbet gelir, kimse takmasın kafasını. Geçen sayfalarda Necmi abinin dediği gibi ''Şampiyon olamadı  diye Beşiktaş büyüklüğünden bir şey kaybetmez, büyüklüğümüz tarihimizdendir''
Aynen öyle abicim :)

Hep bir karşı tarafa laf sokma, onu sinir etme eğlencemiz var millet olarak. Aslında bunun yüzünden de kaybediyoruz biraz.

Stat yapılırken bile çoğu yerde görmüşsünüzdür onların statlarıyla karşılaştırılırken laf sokmaları :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sezer

Aynen öyle abicim :)

Hep bir karşı tarafa laf sokma, onu sinir etme eğlencemiz var millet olarak. Aslında bunun yüzünden de kaybediyoruz biraz.

Stat yapılırken bile çoğu yerde görmüşsünüzdür onların statlarıyla karşılaştırılırken laf sokmaları :lol:

Yıllardan beri 8-0 olayının dalgasını ciddi ciddi geçen arkadaşlarımı Liverpool maçında attığımız golden sonra sevinçten kafaları tavana çarparken gördüm ben. Bu gözler gördü. Taraftarların içinde kötülük yok aslında, onları dolduruşa getiren bazı küfürlü şeylerle anılması gerekenler insanlar var.

Buraya yazıyorum, pasolig olmasa stadyum açıldığında gelip maç izlemek isteyen görmek isteyen bir çok rakip taraftar olacaktır. Eskiden de geliyorlardı atmosferi görmeye, yine gelmek isteyeceklerdir.

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 senden  foto bekliyoruz yarın......! İçeriden  fotoları  çeker misin 
ah ah @ALI RIZA kerem firat en az 15 gun stada Gidemez izmitte kendileri :bawling:

ysariusta

• Ziyaretçi

ah ah @ALI RIZA kerem firat en az 15 gun stada Gidemez izmitte kendileri :bawling:
senin patronun telefonu kaç? İkna eddelim  :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırdır izmitte ne ediyorsun pos mu geçiyorsun ? stata  geri dön  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ilhan