Yönetici olarak üzerinize alınıp cevaplamışsınız teşekkür ederim...
Sanırım söylediklerim yanlış anlaşılıyor...Bu forum bilgi arayışındaki pek çok kardeşimizi bir araya getirdi...Ben kendi adıma pek katkı veremesemde forumdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim.Çünkü en doğru bilgileri ve emek harcanıp çekilen fotoları pek çok insan gibi birazda zorunluluktan buradan takip edebiliyoruz.Dolayısıyla forumun büyümesini; bilgi kaynaklarının çoğalmasını, katkı veren ve bilgilenen Beşiktaş'lı kardeşlerimin artmasını en çok isteyeceklerden biriyim...Benim söylediklerimde suçlama yok, art niyet arama hiç yok...Bu bir eleştiri sayılmalı ve ben bu eleştiriyi yanlış hatırlamıyorsam daha önce de yapmıştım...Burada kimsenin resmi evrak yada proje kopyası falan isteyeceğini sanmıyorum...
Herkesin derdi; statla ilgili bir iki şey öğrenip, sadece Beşiktaşlıların anlayabileceği farklı bir mutluluk yaşamak...Velhasıl bir insanın kimseye anlatamayacağı şeyleri bilmesi çok sıkıntılı bir durumdur...İnsanın psikolojisini bozar maazallah...
Naçizane isteğim ''bilirim ama söylememciler'' ''bilmiyorumcu''lara dönüşsün...
Muhabbetlerin 3-5 kişi arasında geçmesi, yeni üyelerin kendilerini dışlanmış hissetmeleri, ''kraldan çok kralcı''ların türemesi benim yıllardan beri farklı forumlarda gördüğüm forumu daraltıp zarar veren önemli sıkıntılar...Bu duruma düşmemek adına eleştiriler dikkate alınmalı derim...
tabiki dikkate alıyoruz ama insanların söylediklerinede müdahale etmek hiç hoş olmuyor
mesela geçen yunus emre dökmecinin yaptığı gibi ben bir şey öğrendim felaket ama söyleyemem
şimdi ne diyelim buna ben zaten daha okur okumaz anladım neden bahsettiğini zaten on gün öncesinde forumda konuşulmuştu
yada özelden arkadaşlar bilgi soruyor söylüyorsun ama kaynak açıklayamıyor kıvranıyor anlatmak için

bizimde söylediğimiz her şey doğru ve resmi kabul edildiği için bizde bazen direk veremiyoruz böyle dolaylı yoldan yayılmasını sağlıyoruz

biz özelden birine söylüyoruz ama bak forumda konuşmayacaksın diye tembihliyoruz o özelden başkasına o diğerine derken sonunda forumda dediğiniz şekilde patlıyor
amaca ulaşılmış haber bir şekilde forumda duyurulmuş oluyor bazen özünden çok sapmış bir şekilde oluyor bu sonra işte devreye giriyoruz madem duyuldu işin aslı öyle değil böyle diyip durumu kurtarıyoruz

hem bir şekilde bilgiyi Beşiktaşlı kardeşlerimize ulaştırmış oluyoruz hemde bunu dedikodu kıvamına getiriyoruz sıkıntı olmuyor ama nihayetinde her bilgi dolaylı yollardanda olsa size ulaşmış oluyor detaylarda boğulmayın sonunda elde ettiklerinize bakın stad bittikten sonrada bu başlık bir süre açık olacak işte o zaman çok daha detaylı ve rahat şekilde konuşabileceğiz