Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015741 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kartal1903

yeni inönünün bugün attığı resimde kiriş var 1 tane niye takmıyolar?
BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

Yönetici olarak üzerinize alınıp cevaplamışsınız teşekkür ederim... :) Sanırım söylediklerim yanlış anlaşılıyor...Bu forum bilgi arayışındaki pek çok kardeşimizi bir araya getirdi...Ben kendi adıma pek katkı veremesemde forumdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim.Çünkü en doğru bilgileri ve emek harcanıp çekilen fotoları pek çok insan gibi birazda zorunluluktan buradan takip edebiliyoruz.Dolayısıyla forumun büyümesini; bilgi kaynaklarının çoğalmasını, katkı veren ve bilgilenen Beşiktaş'lı kardeşlerimin artmasını en çok isteyeceklerden biriyim...Benim söylediklerimde suçlama yok, art niyet arama hiç yok...Bu bir eleştiri sayılmalı ve ben bu eleştiriyi yanlış hatırlamıyorsam daha önce de yapmıştım...Burada kimsenin resmi evrak yada proje kopyası falan isteyeceğini sanmıyorum... :) Herkesin derdi; statla ilgili bir iki şey öğrenip, sadece Beşiktaşlıların anlayabileceği farklı bir mutluluk yaşamak...Velhasıl bir insanın kimseye anlatamayacağı şeyleri bilmesi çok sıkıntılı bir durumdur...İnsanın psikolojisini bozar maazallah... :) Naçizane isteğim ''bilirim ama söylememciler'' ''bilmiyorumcu''lara dönüşsün... :) Muhabbetlerin 3-5 kişi arasında geçmesi, yeni üyelerin kendilerini dışlanmış hissetmeleri, ''kraldan çok kralcı''ların türemesi benim yıllardan beri farklı forumlarda gördüğüm forumu daraltıp zarar veren önemli sıkıntılar...Bu duruma düşmemek adına eleştiriler dikkate alınmalı derim...
tabiki dikkate alıyoruz ama insanların söylediklerinede müdahale etmek hiç hoş olmuyor
mesela geçen yunus emre dökmecinin yaptığı gibi ben bir şey öğrendim felaket ama söyleyemem
şimdi ne diyelim buna ben zaten daha okur okumaz anladım neden bahsettiğini zaten on gün öncesinde forumda konuşulmuştu
yada özelden arkadaşlar bilgi soruyor söylüyorsun ama kaynak açıklayamıyor kıvranıyor anlatmak için :D
bizimde söylediğimiz her şey doğru ve resmi kabul edildiği için bizde bazen direk veremiyoruz böyle dolaylı yoldan yayılmasını sağlıyoruz :evillol:
biz özelden birine söylüyoruz ama bak forumda konuşmayacaksın diye tembihliyoruz o özelden başkasına o diğerine derken sonunda forumda dediğiniz şekilde patlıyor
amaca ulaşılmış haber bir şekilde forumda duyurulmuş oluyor bazen özünden çok sapmış bir şekilde oluyor bu sonra işte devreye giriyoruz madem duyuldu işin aslı öyle değil böyle diyip durumu kurtarıyoruz :D hem bir şekilde bilgiyi Beşiktaşlı kardeşlerimize ulaştırmış oluyoruz hemde bunu dedikodu kıvamına getiriyoruz sıkıntı olmuyor ama nihayetinde her bilgi dolaylı yollardanda olsa size ulaşmış oluyor detaylarda boğulmayın sonunda elde ettiklerinize bakın stad bittikten sonrada bu başlık bir süre açık olacak işte o zaman çok daha detaylı ve rahat şekilde konuşabileceğiz

Çevrimdışı Efe

Bugun isten stada hic bakamadim kiris falan kondumu acaba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

tabiki dikkate alıyoruz ama insanların söylediklerinede müdahale etmek hiç hoş olmuyor
mesela geçen yunus emre dökmecinin yaptığı gibi ben bir şey öğrendim felaket ama söyleyemem
şimdi ne diyelim buna ben zaten daha okur okumaz anladım neden bahsettiğini zaten on gün öncesinde forumda konuşulmuştu
yada özelden arkadaşlar bilgi soruyor söylüyorsun ama kaynak açıklayamıyor kıvranıyor anlatmak için :D
bizimde söylediğimiz her şey doğru ve resmi kabul edildiği için bizde bazen direk veremiyoruz böyle dolaylı yoldan yayılmasını sağlıyoruz :evillol:
biz özelden birine söylüyoruz ama bak forumda konuşmayacaksın diye tembihliyoruz o özelden başkasına o diğerine derken sonunda forumda dediğiniz şekilde patlıyor
amaca ulaşılmış haber bir şekilde forumda duyurulmuş oluyor bazen özünden çok sapmış bir şekilde oluyor bu sonra işte devreye giriyoruz madem duyuldu işin aslı öyle değil böyle diyip durumu kurtarıyoruz :D hem bir şekilde bilgiyi Beşiktaşlı kardeşlerimize ulaştırmış oluyoruz hemde bunu dedikodu kıvamına getiriyoruz sıkıntı olmuyor ama nihayetinde her bilgi dolaylı yollardanda olsa size ulaşmış oluyor detaylarda boğulmayın sonunda elde ettiklerinize bakın stad bittikten sonrada bu başlık bir süre açık olacak işte o zaman çok daha detaylı ve rahat şekilde konuşabileceğiz

Bu sorunu çözmenin en kolay yolu sahte bir duyumcu yaratmak...Recai Kocaman yada Fuat Avni tadında...  :icool: Bilgiyi verip, kaybolan bir hayali kahraman... :D Ama o zaman da forumda muhabbet dönmez rating azalır...   :evillol: O vakit bu konuda söylenecek son söz çatı için gelsin: Haydi kalk ayağa, yürü güneşe...  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sorunu çözmenin en kolay yolu sahte bir duyumcu yaratmak...Recai Kocaman yada Fuat Avni tadında...  :icool: Bilgiyi verip, kaybolan bir hayali kahraman... :D Ama o zaman da forumda muhabbet dönmez rating azalır...   :evillol: O vakit bu konuda söylenecek son söz çatı için gelsin: Haydi kalk ayağa, yürü güneşe...  :)
Asıl o zaman raitingler patlar  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Heh Bugünkü Nasibimizide aldık Elhamdülillah :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kartal Ç

şu yeni açığın arkasında kalan üçgen alanın bi kısmına fışkiyeli havuz yapsalar ne güzel olur. yazın efil efil. havuzun içinde beşiktaşla ilgili heykeller falan :D kalan kısmı da yeşillik çimen oh mis :bandit:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı harunmustak

Bugun isten stada hic bakamadim kiris falan kondumu acaba
Kamera offline. Fotoğraflarda konulmamıştı. Yeni acık ta yerde bir kiriş vardi
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mersin stadında sezonun ilk maçını oynadık ve o maçtan sonra çimler bakıma alındı ya da yeniden yapıldı. Fakat bir kaç hafta öncesine kadar Mersin bu stada dönemedi. Yani çim işleri çok uzun sürdü. Bilgisi ve Vodafone Arena ile kıyas yapacak olan var mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Kamera offline. Fotoğraflarda konulmamıştı. Yeni acık ta yerde bir kiriş vardi
fotolara baktim calismalar yatin hiz kazanir halat isleri basladi artik son bolume gectik catida hepsi top yekun bitsinde 45 gun icinde gerisi kolay
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

bende forum ile ilgili bir şey soracağım. "Son İletiler"in bir benzeri "Son Resimler" kısayolu da konulabilir mi?

Çevrimdışı Oktay

ama nedense hep uymayıp es geçilenler yeni açıkta oluyor :D
hemde aynı bölgede çok ilginç bir rastlantı :alala: @Oktay
bu taşı üzerime alıyorum @Necmi abi döndün dolaştın ihaleye benide ortak ettin :D :D

arkadaşlar stadda ortalama bir sıra boyunca kaç prekast var? ve alt-üst sıra sayısı nedir?
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı ALI RIZA

bende forum ile ilgili bir şey soracağım. "Son İletiler"in bir benzeri "Son Resimler" kısayolu da konulabilir mi?
Vodafone Arena Son Resimleri Linklerini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz...! @Karabay
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-son-resimler/

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı ALI RIZA

çok teşekkür ederim elinize kolunuza sağlık.
Ayrıca Duyurularda Link verilmiştir...! Üyelerimiz Stat yorumları dısında direk resimleri görmek için Hem
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-son-resimler/
Hem de;
http://haber.besiktasarena.com/kategori/vodafonearena

Linklerini kullanabilirler

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Eski açıkta takılmayan  5 kolunun akıbeti bellimi ?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ne tıkırtı var ne şıkırtı.

1 haftadır sanki hiç bir şey olmadı..

Çevrimiçi Necmi

bu taşı üzerime alıyorum @Necmi abi döndün dolaştın ihaleye benide ortak ettin :D :D
:D

Çevrimdışı harunmustak

stadın yanından geçen var mı? bakın bir yerinde duruyor mu?  :D canlı yayını da kestiler. Arada bakıp moral buluyorduk  :steamed:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ucanlaz

haftasonu cok sessiz gecti. @bjk_mabet 'ide cok özledik uzun zamandir görünmüyor.

canli yayin'da sikintimi var, yoksa sorun benim pcdemi?

Çevrimdışı Efe

haftasonu cok sessiz gecti. @bjk_mabet 'ide cok özledik uzun zamandir görünmüyor.

canli yayin'da sikintimi var, yoksa sorun benim pcdemi?
bugün açıkladılar şuan bakım gibi bişey var senden kaynaklı değil :ok:

Eski açıkta takılmayan  5 kolunun akıbeti bellimi ?

stadta duruyorlar takılacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK