Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011404 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı A_Aydin

Çevrimdışı harunmustak

Bende yayın gitti yaklaşık 5 dk önce :akuma:
bende mobilde var bilgisayarda kesildi
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı cmravclr

Mesajın silindiğine göre fotoğraf paylaşmak suç sanırım?

Çevrimdışı Erhan

Beyaz vinç harekete geçti kule vince veda edioz galiba

Çevrimdışı pascal26

Peki ne olması lazım sence? başarı için

Görünce dayanamadım kusura bakma ben de yazmak istedim. Şampiyonluğu sadece iyi futbol iyi teknik direktörlük işi sanıyoruz. Bunları tamamlayan bi sürü unsur var ve biz oralarda hiç yokuz malesef.
Bi kere gelen futbolcuyu terbiye edeceğiz diye abartıp zehirliyoruz malesef. Hakemin çalmadığı faulde hakemi uyarıp hocam rakibe penaltı vermen lazım diyecek kıvama getirdik nerdeyse.
Futbol hatalar oyunu kardeşim. Hakem için de öyle. Tabi ki gidip hile yap demeyiz futbolcumuza asla ama bi pozisyonu senin lehine hakem çalıyosa da devam et artık.  Ama sen öbür türlü gazlarsan futbolcuyu, hep iyi futboldan değil de o taraftan alkış almaya aferin almaya başlarsa, takım seviyesi bi seviye aşağı düşer otomatikmen. Hiç bi hakem de görse bile sana düdük üflemez. Niye düdüğü çalıp Demba'ya penaltı versin Topal'ı atsın? Senden mi korkar fb'den mi?  Veli'yi araya alıp zorla sahadan attırırlar yanındaki arkadaşları da seyreder. O kafayla hiç bi derbi de kazanamazsın. Şampiyon takım böyle olmaz. 2003 takımına bakın anlarsınız. İlhan'a Sergen'e Zago'ya bakın görürsünüz. Şampiyon takım, şampiyon kulüp  başka bişey. İmza atan futbocunun kapıdan girerken hissetmesi gereken bişey. Bizimkilerin hissetmediği, onların kafalarının kulübe girişte yanlış formatlandığı Bursa maçlarını derbi sanmalarından belli.

Bu sene için şansar hala eşit.  GS maçına kayıpsız çıkarsak, herşey olabilir. Ama yukarıda yazdıklarımın değişmesi şartıyla.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Vinç görüş alanından çıktı. Yürüyen merdivende indirmiş olabilir. Yeni İnönü fotoğraf ayarsa görürüz

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Emre şahin

yayın için izlesene yi kullandığımız için izlesenede problem var o yüzden izlenmiyor.

Çevrimdışı Altuğ

Mesajın silindiğine göre fotoğraf paylaşmak suç sanırım?

Fotoğraf paylaşmak suç değil fakat bahsi geçen zatın fotoğraflarını burda paylaşılmasından rahatsız oluyormuş. O sebeple mesaj silindi.

Çevrimdışı esguel

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı yldrmaydn

bence o kirişi eski açık köşeye ya da başka bir sıraya takacaklar. muhtemelen yanlış numaralandırılıp yanlış yere takılmıştır. yani umarım böyle bir hatadır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı samet67

Numaralının yeni açık tarafında iskele kurulmuştu şimdi de vinç göründü kiriş takılacak galiba. Buna bile sevinemiyorum dün akşamdan beri canım hala sıkkın.

Çevrimdışı SDemirsoy

numaralıda kiriş takılıyor  :halay:

daha kiriş gözükmedi vinç gözüktü diye düzelteyim de takmazlarsa bana yüklenmeyin :D
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 14:15:56 SDemirsoy ]

Çevrimiçi Necmi

Selamun Aleyküm. merhaba Arkadaşlar.. 4 aydır forumu takipteyim ama bugün üye oldum.. bundan sonra beraberiz İnşaallah..
@giunti1903 hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Altuğ

beyler bi ss atın kameradan bi zahmet  :iblush:

Vodafone Arena 11/05/2015 14:00 Canlı Yayından görüntüler.

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı yigitcan1903

Bitmeyen prekasttan sonra bitmeyen kiriş çıktı şimdi
Numunelik takıyolar

Çevrimdışı Altuğ

beyler bi ss atın kameradan bi zahmet  :iblush:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı eski inönü

koltuk montajı için vinç kullanımı gerekli mi acaba bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı ensdndr

Koltuk montajı için vinç gerekli olmaz. Bir koltuğun ağırlığı toplasan 2-3 kg dır. Vip ve numaralı için olsa olsa 10 kg a kadar çıkar.
Tek tek el ile montaj olur onlar.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı SDemirsoy

koltuk montajı için vinç kullanımı gerekli mi acaba bilgisi olan var mı ?
ben paletliden böyle bir atak bekliyorum :D