Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009909 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

günaydın forum ahalisi
bu sene bu takım şampiyon olacak Allah'ın izniyle

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SDemirsoy

koskoca muhendislere akıl vermek gibi olmasın; kirişe denk gelen yuvarlagın kaynağını stat da (yeni açık arkası müsait) yapsalar hesap kitap hatası diye bişey olmaz
@SDemirsoy
valla @Oktay abi biz anlamayız ama gördüğümüz kadarıyla durum bu

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın ahali. içimizi karartmayalım.

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler...   

Çevrimdışı kadir

Günaydın millet güzel günler göreceğiz güneşli günler .. Bu takım şampiyon olacak bu sene inanalım bu hafta değişecek herşey

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Factatum

Maalesef yıkıldık.
Kiriş bile isyan etti eski açıkta.

Çevrimdışı Efe

Stadta simdilik prekast calismasi var ust katlara duz prekast takiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

Kameradan kiris gorunuyor eski aciktan.ne zaman ve kac tane takildi acaba.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2015, 10:33:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
hakkılar şerefler diyerek bir şampiyonluk daha elimizden alınıyor.
güçsüz her zaman ezilir.
önceden şerefli ikincilikle övünürdük.
şimdi 2 takım şampiyonlar ligine gittiğinden bize bırakmıyorlar şerefli üçüncülüklere övünmeye başladık.
statta da önümüze engeller konulursa hiç şaşırmayacağım.
lobi yok güçlü değiliz hala kim loca almış onu tartışırız biz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Kameradan kiris gorunuyor eski aciktan.ne zaman ve kac tane takildi acaba.
3 tane taktiklarini dusunuyorum foto lazim en acilinden :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2015, 10:37:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yıllar sonra sinirimden üzüntümden bir daha ağladım gece 3 tü gözüme uyku girmiyordu.
bugün bütün kirişler takılsa yine bu zombi halimden kultulamam gibi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı agonia perpertua

Günaydın herkese, İyi haftalar

Bozulmasın moraller...öncelikle şunu söylemek gerekir, ligde şampiyonluk yaşamış, şu an şampiyonluk  yarışında olan takımlar arasında en zevkli ve heyecanlı futbolu hala Beşiktaş oynuyor. Sahası olmayan, evi yuvası olmayan bu takımı tebrik etmek gerekir. Diğer unsurlara gelince maalesef her şey maddi güçle alakalı. Ona da az kaldı. Stadımız bitsin. Emin olun içerde maç kaybetmemiz sürpriz olur. Hem gelir hem sportif başarı gelecektir. Gaziantep'i yensek de şampiyon olmak için, Galatasaray'ı yenmemiz gerekmiyor muydu? pes etmek yok! sonuna kadar kovalayacağız...

Çevrimdışı ErsinA.

fotoğrafını çekmeye çalıştım yandan vidalarla tutturulmuş şimdilik

Daha öncede başka bir kirişte benzer problem olmuş. çözmüşler bir şekilde.

Bunu da çözerler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın ahali. içimizi karartmayalım.

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler...
Bu kafayla ne güzel gün görürüz ne güneşli gün :) Artık Beşiktaş E-Sport takımını takip edeceğim çocuklar ilk senelerinde dünya kupasına çıktılar, dünyanın en iyi 6 takımından birisi oldular. Güzel ve güneşli günler başka alanlarda mevcut ama futbolda mevcut değil maalesef.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı giunti1903

Selamun Aleyküm. merhaba Arkadaşlar.. 4 aydır forumu takipteyim ama bugün üye oldum.. bundan sonra beraberiz İnşaallah..
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı Altuğ

Selamun Aleyküm. merhaba Arkadaşlar.. 4 aydır forumu takipteyim ama bugün üye oldum.. bundan sonra beraberiz İnşaallah..

merhaba @giunti1903 hoşgeldin aramıza darısı diğer ziyaretçilerin başına :)

Çevrimdışı kadir

:hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

fotoğrafını çekmeye çalıştım yandan vidalarla tutturulmuş şimdilik
@SDemirsoy şirket mi yanlış üretmiş ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

krasnodar da çatı örtüsünden önce çim görünmeye başladı .Acaba çimler filizlenme evresinde iyi ışık alsın diye mi böyle yaptılar.

[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 11:22:39 ahmetx ]

Çevrimdışı ErsinA.

Bu kafayla ne güzel gün görürüz ne güneşli gün :) Artık Beşiktaş E-Sport takımını takip edeceğim çocuklar ilk senelerinde dünya kupasına çıktılar, dünyanın en iyi 6 takımından birisi oldular. Güzel ve güneşli günler başka alanlarda mevcut ama futbolda mevcut değil maalesef.

Peki ne olması lazım sence? başarı için

Çevrimdışı ahmetx

Peki ne olması lazım sence? başarı için
bir kaç gün moral bozukluğu olması normal haftaya tekrar kendimize geliriz.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aleyküm selam :hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harunmustak

Günaydın arkadaşlar dün 15-20 dakikalığına stada girdim fazla gezme şansım olmadı ama yeni açıkta takılan 2 adet kiriş sanırım hatalı yuvaları birbirine oturmuyor galiba yenisini getirecekler
samet yenisini getirecek olsalar takmazlardı bence çözüm bulacaklar.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...