Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

% 100 türk mühendisliği
tamamen hafif malzemeyle uçak tekeri teknolojisiyle üretilmiş
o kadar hızlıymış yani
aldığım bilgi bu yönde :D

Bunu yapan adam kör olmus
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Tolga özkalfa davet edilmiş bu pembe el arabasının üstüne oturtulup stad turu yaptırılacakmiş
onun için özel imalat  :bandit:
torpilli kerata :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolga özkalfa davet edilmiş bu pembe el arabasının üstüne oturtulup stad turu yaptırılacakmiş
Altında da 18'lik inşaat çivisi var mı Sırrı abi :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Sıkmayın Canınızı Güzel Yüreğiniz....!
Bu sene  Şampiyon olacağız...!
Yönetim Artık Rengini Belli etsin  Siyahla Beyazla mısınız yoksa Renkli Dünyanın Bir parçası mısınız ? Bu kadar sessiz olunmaz....!

Çevrimiçi Kartal Ç

stadda takılmayı bekleyen kiriş var mı? yanlış saymadıysam son 17 parça. (12 eskiaçık ve numaralının sol tarafı, 5 numaralı yeniaçık köşesi)

Çevrimdışı A_Aydin

Çevrimdışı Deniz

çatıdaki kiriş mevzusu ne olacak.Kirişlerin yenisi mi gelecek?Kaç gün kaybettirir bize bu ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yeniinönü twitter hesabından
11.05.2015

kirişler stadı dahada farklı göstermeye başladı tam olarak bitselerde artık halat moduna girsek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Lütfen bilgisi olan abilerimiz yazabilir mi nasıl durumlar hangi gün ya da kaç hafta içinde ne iş yapılacak şu an yapılan iş nedir? Eskiden mabet de ara ara girer bilgilendirirdi :/
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Lütfen bilgisi olan abilerimiz yazabilir mi nasıl durumlar hangi gün ya da kaç hafta içinde ne iş yapılacak şu an yapılan iş nedir? Eskiden mabet de ara ara girer bilgilendirirdi :/

şuan çatı kirişleri ve iskelelerde çalışma var prekastçılar üst taraflardaki düz prekastları yerleştiriyor ara ara yine merdivenlerin yerleri işaretleniyor hafriyat sürüyor vinç sahadan dışarı alınıyor ama iş yapılmış ben bile şaşırdım yazarken :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tguesbb

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ekesicil

çatıdaki kiriş mevzusu ne olacak.Kirişlerin yenisi mi gelecek?Kaç gün kaybettirir bize bu ?

ne mevzusu? ne oldu?

Çevrimdışı Deniz

ne mevzusu? ne oldu?
Yeni açık tarafında kiriş ile kolon uyuşmamış.Muhtemelen yenileri getirilecek..
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 00:33:15 Deniz ]

Çevrimdışı mrred

:D
The great gig in the sky

Çevrimdışı ekesicil

hayda olacak sey mi ya
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 00:33:34 Deniz ]

Çevrimdışı mrred

Ya o değil de şimdi de "beşiktaş aslında stadsız daha iyi oynuyor kendi stadında çok baskı altında kalıyor" diye bir geyik çıkardılar stad yapılsa da güya bjk taraftarı sabırsızmış güya hemen moral bozuyormuş takıma inanmıyormuş bu olumsuz hava takıma hemen yansıyormuş. adamlar fiziki olarak stadı engellemek için ellerinden geleni yaptılar yetmedi şimdi taraftar ile takımın üstüne gitmeye çalışıyorlar te allahım ya bunlar bizi salak mı zannediyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı selçukaras

hep bu fotonun aynı yerden çekilmiş fotosunu merak ediyordum.

Çevrimiçi Kartal Ç

Seviyorum, gidip konuşacağım..

şu muhteşem stadın manzarasını bozan 2 şey var biri o gökdelen biri de yeni açığın arkasındaki belediye temizlik araçlarının park yeri.

Çevrimdışı idil

şuan çatı kirişleri ve iskelelerde çalışma var prekastçılar üst taraflardaki düz prekastları yerleştiriyor ara ara yine merdivenlerin yerleri işaretleniyor hafriyat sürüyor vinç sahadan dışarı alınıyor ama iş yapılmış ben bile şaşırdım yazarken :D

teşekkürler  :tabe:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

Bunun bilgisi kimden geldi @Deniz ?
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 00:33:57 Deniz ]

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Kartal Ç

kirişlerin mi kolonların mı?  :D
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 00:34:19 Deniz ]