Peki ne olması lazım sence? başarı için
Görünce dayanamadım kusura bakma ben de yazmak istedim. Şampiyonluğu sadece iyi futbol iyi teknik direktörlük işi sanıyoruz. Bunları tamamlayan bi sürü unsur var ve biz oralarda hiç yokuz malesef.
Bi kere gelen futbolcuyu terbiye edeceğiz diye abartıp zehirliyoruz malesef. Hakemin çalmadığı faulde hakemi uyarıp hocam rakibe penaltı vermen lazım diyecek kıvama getirdik nerdeyse.
Futbol hatalar oyunu kardeşim. Hakem için de öyle. Tabi ki gidip hile yap demeyiz futbolcumuza asla ama bi pozisyonu senin lehine hakem çalıyosa da devam et artık. Ama sen öbür türlü gazlarsan futbolcuyu, hep iyi futboldan değil de o taraftan alkış almaya aferin almaya başlarsa, takım seviyesi bi seviye aşağı düşer otomatikmen. Hiç bi hakem de görse bile sana düdük üflemez. Niye düdüğü çalıp Demba'ya penaltı versin Topal'ı atsın? Senden mi korkar fb'den mi? Veli'yi araya alıp zorla sahadan attırırlar yanındaki arkadaşları da seyreder. O kafayla hiç bi derbi de kazanamazsın. Şampiyon takım böyle olmaz. 2003 takımına bakın anlarsınız. İlhan'a Sergen'e Zago'ya bakın görürsünüz. Şampiyon takım, şampiyon kulüp başka bişey. İmza atan futbocunun kapıdan girerken hissetmesi gereken bişey. Bizimkilerin hissetmediği, onların kafalarının kulübe girişte yanlış formatlandığı Bursa maçlarını derbi sanmalarından belli.
Bu sene için şansar hala eşit. GS maçına kayıpsız çıkarsak, herşey olabilir. Ama yukarıda yazdıklarımın değişmesi şartıyla.