Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006463 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ACAB1903

sıkıntı olmaz kamyonlar girip cikar o kadar su birikmemistir

Kamyonlar her şekilde girer çıkar onlar için demedim.. alt katta stoklanan bişey varsa oralara su gelmiş midir acaba diye aklıma geldi..  Özellikle dün akşamki fırtınada şelale gibi akmıştır o rampa

Çevrimdışı levent21

trabzon stadı çok yavaş gidiyor.
seneye bile zor onların işi.
insan üzülüyor çünkü trabzon da bizim gibi halk takımı ve bu statta bir an önce oynamayı hakediyorlar.
spor kompleksine hastane yapılacak duyumu almışlar çok kızgın taraftarları.
uefa hastane şartı mı koydu :iscrewy:

tam olarak nerde yapılıyor bilmiyorum ama konum olarak hastaneye baya uzaksa şart olabilir.

Çevrimdışı Efe

Eski acik kapali donusunde kalan 2 iskelede konmus yeni acik tarafadi kondu ustlerine tahtalari koyup tamamlayacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

insan üzülüyor çünkü trabzon da bizim gibi halk takımı ve bu statta bir an önce oynamayı hakediyorlar.
yok ya onları takip ediyorum kendi kendilerine çıkarıyorlar bir şeyler :D

Çevrimdışı ahmett.67

Onların  hiç değilse şu an kullandıkları statları var ve yeni stat hizmete girmeden Ani Aker'i terk etmeyecekler. Bizim o da yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok ya onları takip ediyorum kendi kendilerine çıkarıyorlar bir şeyler :D
Bu tunelle otobüs yuksekligi aynı boydaymış muhabbeti dpgrumuymuş ya :D @SDemirsoy
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 15:58:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 15:59:57
Onların  hiç değilse şu an kullandıkları statları var ve yeni stat hizmete girmeden Ani Aker'i terk etmeyecekler. Bizim o da yok.
bizdeki lokasyon bırak ülkemizi dünyada yok ama.
bu lokasyonu bıraksak bizi gebzeye gönderirlerdi...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı administrator

Arkadaşlar, yeni İnönü stadımızın FIFA ve PES oyunlarında olması için yönetimi dürtmek lazım  :money:
.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 aylık bir ziyaretçi olarak okuma evresinden sonra kayıt olup aktif olarak fikirlerimi paylaşma kararı aldım. 2 aylık bir süreçte bile burada çok güzel insanlar olduğunu gördüm ve bu ortama katılmak için daha ne bekliyorum diye kendime sorarken, kendimi kayıt sayfasında buldum.  :D Umarım en kısa zamanda stadımızın açılışına tanıklık ederiz.  :)
:hosgeldin  paylaşımlarını bekliyoruz

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu tunelle otobüs yuksekligi aynı boydaymış muhabbeti dpgrumuymuş ya :D @SDemirsoy
onu net bilmiyorum doğru olabilir ama :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmett.67

bizdeki lokasyon bırak ülkemizi dünyada yok ama.
bu lokasyonu bıraksak bizi gebzeye gönderirlerdi...
Zaten bize gıcık olup, her daim zorluk çıkartmalarının sebebi bu yüzden.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 16:36:54
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 aylık bir ziyaretçi olarak okuma evresinden sonra kayıt olup aktif olarak fikirlerimi paylaşma kararı aldım. 2 aylık bir süreçte bile burada çok güzel insanlar olduğunu gördüm ve bu ortama katılmak için daha ne bekliyorum diye kendime sorarken, kendimi kayıt sayfasında buldum.  :D Umarım en kısa zamanda stadımızın açılışına tanıklık ederiz.  :)
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı acan07

Arkadaşlar, yeni İnönü stadımızın FIFA ve PES oyunlarında olması için yönetimi dürtmek lazım  :money:
fifa 16 olması zor , çünkü stad yetişmiyo oyuna .fifa 17 de olur umarım . pes zaten oyun değil :D

Çevrimdışı talha

Şimdi Tslilere oranın kimin yaptığı ile ilgili bir yazı yazmak istiyorum ama valla tırsıyorum bunların taşeronu bizim atlama tesislerini yaptı.  Zamanında bazı yetkililer bağırdı çağırdı yapmayın dediler eksik dediler yanlış yapıyor dediler biz  de koca projeyi de o kadar bilerek calmazlar diyorduk bazıları da tabi ki ger zaman ki gibi partiyi savundu yok bunlar hizmet yapılmasını istemiyorlar diye.  Olanlar belli işte bir yıl sonra  yıkıldı allaha şükür kullanılırken yıkılmadı da can kaybı yaşanmadı milyonlarca para da heba oldu gitti
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sene 1982 Beşiktaş 15 sene şampiyon olamamış ve sondan bir önceki maçı şampiyonluk için çekiştiğimiz Trabzonspor ile İnönüde oynuyoruz ve sadece 1 puan öndeyiz. Sabah erkenden Maltepe’den yola çıktım. Sanırım sabah 8 civarı stada girdiğimde Trabzon a ayrılan yeni açık numaralı tarafının üstü hariç her yer doluydu. Hele kapalıyı görmeliydiniz. Öğrendim ki çarşı ( O zaman şimdi bildiğimiz çarşı gibi değil ama ) kapalının arkasındaki ağaçlık yerde sabahlamış. Ayrıca o tarihlerde deplasman takımına % 5 yer verme gibi bir durum yoktu. Stada erken gelen istediği Tribünü alırdı. Derbilerde ise bütün Tribünler yarı yarıya bölünürdü. Elbetteki Beşiktaş maçları hariç :) Beşiktaş bütün maçlarda Kapalının tamamını alırdı. Dediğim gibi stadın çevresinde sabahlayan, kapıların açılmasına yakın gişelerin önüne geçen Beşiktaş taraftarını hangi güç oradan atabilirdi ki.
Küçük not : İnönüdeki bir Gs – Sakarya maçında kapalının tam ortasında 1000 kişilik bir Sakarya taraftarı vardı hemen kenarlarında polisler ve diğer kenarlarda Gs liler oturmuştu. Düşünsenize kendi evinde kapalının ortasını deplasman takımına kaptıran bir GS :)
Mecburen yeni açığa girdim ama heyecandan üzerimde sigara olmadığını anladığımdan dışarıdan sigara alıp bu sefer eski açık numaralı tarafına girebildim.
Trabzon ayrılan yer taraftarları gelmediği için neredeyse dörtte birine düşürüldü ve oralara dışarıda bekleyen bizim taraftarlarımız alındı.
Maç başladı ama ben size seyircinin ruh halini anlatamam. Herkes sinir küpüydü. Maç sıfır sıfır bitti ama eğer Trabzon bir gol atsa inanın ben dahil herkes sahaya inecekti.
O zamanlar Beşiktaş’ın seyirci yaş ortalaması gerçekten çok büyüktü. İnanın FB – GS nin yaş ortalaması 20 ise Beşiktaş’ın 40 tı. Hele 15 sene şampiyon olamamak inanılmaz bir stres yaratmıştı.
Maç berabere bitince şampiyonluk son maça kalmıştı ve son maç Eskişehir deplasmanıydı. O maçta beraberlik bize yetiyordu.Ama Eskişehir’in küme düşmemesi için onlara da galibiyet gerekiyordu.. Maçı 2-1 önde götürürken Eskişehir taraftarının olay çıkarması ile hükmen galip gelerek Şampiyon olduk. O zaman Türkiye tarihinde görülmemiş şekilde her yere dev bayraklar asıldı.Hele çarşı içi birer metre arayla dev bayraklarla donatılmıştı. 80 yaşındaki nineler dedeler Beşiktaş’ta arabaları durdurup Bayrağımızı öptürmeden yola devam izni vermiyordu. İnanılmaz bir sevinç vardı.
Son olarak size o yıllardaki Beşiktaş’ın özellikle kapalı seyircisini anlatayım. Hani bazı kovboy filmleri vardır ve barda iki kişi kavga ederken diğerleri de hiç alakası olmadığı halde birbirlerini yumruklar. İşte kapalı seyircisi öyleydi. Tribün lideri yoktu çünkü herkes liderdi. Mesela birisi maçın başlamasına 2-3 saat kala sahaya konfeti atardı ve buna başka birisi yahu kardeşim maç başlayınca atsana şimdi neden atıyorsun diye çıkışırdı. O çıkışana başka birisi sana ne sen neden karışıyorsun derdi. Başka birisi bu sefer ona sana ne lan falan derdi. Başlardı ulen ben psikopatım yok ben daha çok psikopatım uzar gider sonra tatlıya bağlanırdı.
Takım protesto edildiğinde tüm taraftar maça gelirdi ama maç boyunca herkes sırtını geri dönerdi. Neden böyle yaptınız dediklerinde dışarıda köftecilerle kokoreççilerin maçı var o maç daha zevkli diye cevap verilirdi :) Ya da maçtan önce inanılmaz tezahürat olurdu ama takım sahaya çıktığında hatta gol attığında seyirciden çıt çıkmazdı.
İnanın bunları yazarken ben hüzünlendim. Bir taraftarımızla tanıştım. Trafik kazasında iki çocuğunu ve eşini kaybetmiş Ankara’da yaşıyormuş ve kalp hastasıymış. İstanbul’a taşındım dedi. Neden dedim ? Beşiktaş’ıma daha yakın olayım diye dedi.
Hepinizi çok seviyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ali Aba

genişlik 80 cm civarı ama yükseklik değişken altlarda 30 cm den üstlerde 80 cm ye kadar çıkıyor şu an ölçü veremem bana PM atarsan akşam bakabilirim ofisdeki pc de autocad kurulu değil @Ali Aba
bugün arkadaşla oturduk hesapladık köşeler hariç biz 39000 koltuk çıkardık daha önceki plan paylaşımlarından ama daha tam net degilköşeleride hesaplar burada paylaşırım tekrar çıkış kapılarınıda düşecegim daha koltuk sayılarından
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2015, 17:34:16 Ali Aba ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sene 1982 Beşiktaş 15 sene şampiyon olamamış ve sondan bir önceki maçı şampiyonluk için çekiştiğimiz Trabzonspor ile İnönüde oynuyoruz ve sadece 1 puan öndeyiz. Sabah erkenden Maltepe’den yola çıktım. Sanırım sabah 8 civarı stada girdiğimde Trabzon a ayrılan yeni açık numaralı tarafının üstü hariç her yer doluydu. Hele kapalıyı görmeliydiniz. Öğrendim ki çarşı ( O zaman şimdi bildiğimiz çarşı gibi değil ama ) kapalının arkasındaki ağaçlık yerde sabahlamış. Ayrıca o tarihlerde deplasman takımına % 5 yer verme gibi bir durum yoktu. Stada erken gelen istediği Tribünü alırdı. Derbilerde ise bütün Tribünler yarı yarıya bölünürdü. Elbetteki Beşiktaş maçları hariç :) Beşiktaş bütün maçlarda Kapalının tamamını alırdı. Dediğim gibi stadın çevresinde sabahlayan, kapıların açılmasına yakın gişelerin önüne geçen Beşiktaş taraftarını hangi güç oradan atabilirdi ki.
Küçük not : İnönüdeki bir Gs – Sakarya maçında kapalının tam ortasında 1000 kişilik bir Sakarya taraftarı vardı hemen kenarlarında polisler ve diğer kenarlarda Gs liler oturmuştu. Düşünsenize kendi evinde kapalının ortasını deplasman takımına kaptıran bir GS :)
Mecburen yeni açığa girdim ama heyecandan üzerimde sigara olmadığını anladığımdan dışarıdan sigara alıp bu sefer eski açık numaralı tarafına girebildim.
Trabzon ayrılan yer taraftarları gelmediği için neredeyse dörtte birine düşürüldü ve oralara dışarıda bekleyen bizim taraftarlarımız alındı.
Maç başladı ama ben size seyircinin ruh halini anlatamam. Herkes sinir küpüydü. Maç sıfır sıfır bitti ama eğer Trabzon bir gol atsa inanın ben dahil herkes sahaya inecekti.
O zamanlar Beşiktaş’ın seyirci yaş ortalaması gerçekten çok büyüktü. İnanın FB – GS nin yaş ortalaması 20 ise Beşiktaş’ın 40 tı. Hele 15 sene şampiyon olamamak inanılmaz bir stres yaratmıştı.
Maç berabere bitince şampiyonluk son maça kalmıştı ve son maç Eskişehir deplasmanıydı. O maçta beraberlik bize yetiyordu.Ama Eskişehir’in küme düşmemesi için onlara da galibiyet gerekiyordu.. Maçı 2-1 önde götürürken Eskişehir taraftarının olay çıkarması ile hükmen galip gelerek Şampiyon olduk. O zaman Türkiye tarihinde görülmemiş şekilde her yere dev bayraklar asıldı.Hele çarşı içi birer metre arayla dev bayraklarla donatılmıştı. 80 yaşındaki nineler dedeler Beşiktaş’ta arabaları durdurup Bayrağımızı öptürmeden yola devam izni vermiyordu. İnanılmaz bir sevinç vardı.
Son olarak size o yıllardaki Beşiktaş’ın özellikle kapalı seyircisini anlatayım. Hani bazı kovboy filmleri vardır ve barda iki kişi kavga ederken diğerleri de hiç alakası olmadığı halde birbirlerini yumruklar. İşte kapalı seyircisi öyleydi. Tribün lideri yoktu çünkü herkes liderdi. Mesela birisi maçın başlamasına 2-3 saat kala sahaya konfeti atardı ve buna başka birisi yahu kardeşim maç başlayınca atsana şimdi neden atıyorsun diye çıkışırdı. O çıkışana başka birisi sana ne sen neden karışıyorsun derdi. Başka birisi bu sefer ona sana ne lan falan derdi. Başlardı ulen ben psikopatım yok ben daha çok psikopatım uzar gider sonra tatlıya bağlanırdı.
Takım protesto edildiğinde tüm taraftar maça gelirdi ama maç boyunca herkes sırtını geri dönerdi. Neden böyle yaptınız dediklerinde dışarıda köftecilerle kokoreççilerin maçı var o maç daha zevkli diye cevap verilirdi :) Ya da maçtan önce inanılmaz tezahürat olurdu ama takım sahaya çıktığında hatta gol attığında seyirciden çıt çıkmazdı.
İnanın bunları yazarken ben hüzünlendim. Bir taraftarımızla tanıştım. Trafik kazasında iki çocuğunu ve eşini kaybetmiş Ankara’da yaşıyormuş ve kalp hastasıymış. İstanbul’a taşındım dedi. Neden dedim ? Beşiktaş’ıma daha yakın olayım diye dedi.
Hepinizi çok seviyorum
Necmi arkadaşım yaşıt sayılırız sen hatırlarsın. Sanırım yeni nesile bunları anlatmak kolay olmasa gerek . Beşiktaş gerçekten ama gerçekten çok büyük takım. çok büyük bir ruh .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı ErsinA.

@Hasan Tahsin  abi güzel paylaşımın için saol...

Bizlerde Beşiktaş'ın başarılarını ve Vodafone Arenanın inşaatını nasıl takip ettiğimizi yıllar sonra çocuklarımıza, torunlarımıza böyle anlatacağız inşallah.

Çevrimiçi Necmi

Necmi arkadaşım yaşıt sayılırız sen hatırlarsın. Sanırım yeni nesile bunları anlatmak kolay olmasa gerek . Beşiktaş gerçekten ama gerçekten çok büyük takım. çok büyük bir ruh .
işte bunları anlatmak gerekiyor iyisinide kötüsünüde şimdi yeni nesil Beşiktaş taraftarında renkli taraftarına doğru kayışlar var iyiden kötüye kayışın yanlış olacağını örnekleriyle göstermek gerekiyor bizimde geçmişte hatalı bir çok şeyimiz oldu ama belli değerler varki bunlardan asla taviz verilmedi burda gönlümden geçen zaten beşiktaş taraftarının o eski çizgisini yeni nesile anlatabilmek o rüzgarı tekrar tribünlere getirebilmek bunlarda ancak o dönemi yaşayan Beşiktaşlıların burdaki varlıklarıyla olur. Şimdi bizde o döneme daha eleştirisel gözle bakabiliyoruz @Hasan Tahsin