Hoşbulduk.Arkadaşlar stadyum için istekleri şimdi yaptırdınız yaptırdınız yoksa bazı göze hoş gelmeyen şeylerin değişmesi çok zor olur.Mesela çatal merdivene engel olun.Erzurumda değilde İstanbulda yaşasaydım başkanın evinin önünde beklerdim
neden bu stad gecekondu değilki yapılacak her şey detaylarıyla düşünülmüş kimsenin istemesiyle bir değişiklik olmaz her şey gerekli olduğu için gerekli olduğu şekilde yapılıyor birde şu çatal merdiven istemiyenler sanki bütün taraftar öyle düşünüyor sanıyor

çatal olsun diyenlerin sayısı olmasın diyenlere açık ara fark atar düz merdiven girişleri ampul gibi ortaya çıkartır çatal önünde koltuk olacağı için girişleri görünmez kılar düz tribün bütünlüğünü bozar artı oluşan ceplere yaşlı veya çocuğu olan insanlar tercih edip kombine alıyor çocuklarıyla rahat maç izlemek için çatal olmasının güvenlikte dahil bir sürü avantajı varken düz merdivenin hiç bir avantajı yok bir çokta dezavantajı var neden tercih edilsin
@szgntemel bu gün bana sorsalar ne tercih edersen onu yapalım diye kesinlikle çatal olsun derim