Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006610 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sedat krty

Passoya başvuru yaparsın sonra tek geçişlik kart alırsın MaC günü ama bu maç öncesi stad önü kart verilmeye çekmiş.anakarada 2 merkezde kart verilecekmiş maç öncesi o merkezlerden alabilecekmişsin.ama stadın altındaki kombine merkezi duruyorsa orada hemen başvurup kartını alabiliyorsun

onu billiyorum da bilet kalır mı sorun o, kalmazsa bi işe yaramaz çünkü.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Passoya başvurduğunuz  gibi dakikasında biletinzide alabilirsiniz şu an sistemde bilet varsa passoya başvurup bileti almanız 10 dakikanızı alır.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

Sağol Necmi abi sen çözülemeyecek bir sıkıntı değildir diyosan değildir :D
Edit: @Necmi abi fotoğrafta gördüm kiriş 10-15 cm kadar kenara kaymış bağlantı yerleri kolonlara denk gelmiyor acaba orası için ölçülere göre yeni bir parça mı imal  ettirilir? :alala:
nasıl çözerler bilmiyorum ama kesin çözerler öyle bırakmazlar  :D  @samet67

Çevrimdışı idil

bugün itibariyle 10300 bilet satılmış yarın bitmesi öngörülüyor maç günü kalmaz bilet  :tabe:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

Evet fifa 16 zor ama fifa 17 in developmenti başlamadan taleplerde bulunmamız lazım. Hem yönetim hemde biz taraftarlar geliştirici firmalara kontak kuralım  :steamed:  Dünya üzerinde binlerce kişi  bu oyunları oynuyor. Video oyunlarında stadımızı görmek gururlandırıcı ve keyifli olacaktır  :ebebe:
:hosgeldin  gelişin biraz zor oldu ama :kop: :kop:

Çevrimdışı samet67

Çözülmemesi gibi bi seçenek yok ki  zaten @Necmi abi :D tam istediğim cevap olmadı bu :D

Çevrimiçi Necmi

Harika bir stadyum ancak etkisini ingiliz stadyumları gibi en alt sırası saha hizasında olursa ve sahaya yakınlıkla gösterecek stadyum
:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Çözülmemesi gibi bi seçenek yok ki  zaten @Necmi abi :D tam istediğim cevap olmadı bu :D
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı sedat krty

passo kart n kolay noktalarıdan alınabiliyor mu ? yada nerden alabliriz eger maç günü gişelerden alamıcaksak kartı nerden alabiliriz?

Çevrimiçi murat

passo kart n kolay noktalarıdan alınabiliyor mu ? yada nerden alabliriz eger maç günü gişelerden alamıcaksak kartı nerden alabiliriz?
n kolaydan başvuru yapabilirsin kartını alamazsın.kart 1 ay içinde eline ulaşır.en iyisi şöyle yapmak ;pc den passonun sitesine girip başvuru yaparsın sonra biletini akabinde alabilirsin.maç günüde belirtilen merkezlerden birinden tek geçişlik kartını alırsın.bileti almak için passo kartına ihtiyaç yok başvuru yapmak yeterli.

Hoşbulduk.Arkadaşlar stadyum için istekleri şimdi yaptırdınız yaptırdınız yoksa bazı göze hoş gelmeyen şeylerin değişmesi çok zor olur.Mesela çatal merdivene engel olun.Erzurumda değilde İstanbulda yaşasaydım başkanın evinin önünde beklerdim

Çevrimdışı sedat krty

n kolaydan başvuru yapabilirsin kartını alamazsın.kart 1 ay içinde eline ulaşır.en iyisi şöyle yapmak ;pc den passonun sitesine girip başvuru yaparsın sonra biletini akabinde alabilirsin.maç günüde belirtilen merkezlerden birinden tek geçişlik kartını alırsın.bileti almak için passo kartına ihtiyaç yok başvuru yapmak yeterli.
o merkezleri nasıl ögrenebilirim pekı?

Çevrimiçi Necmi

Hoşbulduk.Arkadaşlar stadyum için istekleri şimdi yaptırdınız yaptırdınız yoksa bazı göze hoş gelmeyen şeylerin değişmesi çok zor olur.Mesela çatal merdivene engel olun.Erzurumda değilde İstanbulda yaşasaydım başkanın evinin önünde beklerdim
neden bu stad gecekondu değilki yapılacak her şey detaylarıyla düşünülmüş kimsenin istemesiyle bir değişiklik olmaz her şey gerekli olduğu için gerekli olduğu şekilde yapılıyor birde şu çatal merdiven istemiyenler sanki bütün taraftar öyle düşünüyor sanıyor :D çatal olsun diyenlerin sayısı olmasın diyenlere açık ara fark atar düz merdiven girişleri ampul gibi ortaya çıkartır çatal önünde koltuk olacağı için girişleri görünmez kılar düz tribün bütünlüğünü bozar artı oluşan ceplere yaşlı veya çocuğu olan insanlar tercih edip kombine alıyor çocuklarıyla rahat maç izlemek için çatal olmasının güvenlikte dahil bir sürü avantajı varken düz merdivenin hiç bir avantajı yok bir çokta dezavantajı var neden tercih edilsin  @szgntemel bu gün bana sorsalar ne tercih edersen onu yapalım diye kesinlikle çatal olsun derim

Çevrimiçi Necmi

@sedat krty

passonu alırsan maç günü tek maçlık geçiş kartını stad önündeki passo gişelerinden alabilirsin dağıtımı varmış

Çevrimiçi murat

@sedat krty

passonu alırsan maç günü tek maçlık geçiş kartını stad önündeki passo gişelerinden alabilirsin dağıtımı varmış
ben biryerde bu maç stadta tek geçişlik kart verilmeyecek diye okumuştum ama sanırım doğru olan budur.

Beşiktaş taraftarı etkili bi taraftar bazı şeyleri değiştirebilir diye düşündüm.
Ayrıca beni bilgilendirdin teşekkürler necmi

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş taraftarı etkili bi taraftar bazı şeyleri değiştirebilir diye düşündüm.
Ayrıca beni bilgilendirdin teşekkürler necmi
Beşiktaş taraftarı etkilidir ama nedense etki etmesi gereken şeyleri bilmiyor malesef

çatal konusunda ciddiyim nasıl yaparlar fikir değiştirirlermi bilmiyorum ama çatal olması hem daha sağlıklı hemde tribün bütünlüğünü daha iyi sağlar yoksa girişin önünden aşağı doğru iki metre merdiven inecek orayı girişe kadar koridor yapacak çatalda hem merdivenler daha dar olacaktır hemde girişlerin önü kesilecektir buda tribünlerin bölünmüş görünmesini önler

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş taraftarı etkilidir ama nedense etki etmesi gereken şeyleri bilmiyor malesef

çatal konusunda ciddiyim nasıl yaparlar fikir değiştirirlermi bilmiyorum ama çatal olması hem daha sağlıklı hemde tribün bütünlüğünü daha iyi sağlar yoksa girişin önünden aşağı doğru iki metre merdiven inecek orayı girişe kadar koridor yapacak çatalda hem merdivenler daha dar olacaktır hemde girişlerin önü kesilecektir buda tribünlerin bölünmüş görünmesini önler
Benim de ilk sorum neden çatal merdiven yapıldığı olmuştu, tribünlerin dikliğinden dolayı güvenlik amaçlı yığılmayı engellemek için diye açıklamıştı sağolsun arkadaşlardan biri. tabiki güvenlik karşısında itiraz edilecek bir durum yok ama fark, resimdeki gibi olacaksa, insanın keşke diyesi geliyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı harunmustak

şuan hafriyat niye alınmıyor? tamam yağış vardı çalışma olmadı ama hafiyatı bari çıkarın dışarı. bu geçen zamanlar hep bize açılış tarihini artıracak gibi geliyor. inşallah programdan sapma olmaz artık  :alala: :iscrewy:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Mehmet92

Sene 1982 Beşiktaş 15 sene şampiyon olamamış ve sondan bir önceki maçı şampiyonluk için çekiştiğimiz Trabzonspor ile İnönüde oynuyoruz ve sadece 1 puan öndeyiz. Sabah erkenden Maltepe’den yola çıktım. Sanırım sabah 8 civarı stada girdiğimde Trabzon a ayrılan yeni açık numaralı tarafının üstü hariç her yer doluydu. Hele kapalıyı görmeliydiniz. Öğrendim ki çarşı ( O zaman şimdi bildiğimiz çarşı gibi değil ama ) kapalının arkasındaki ağaçlık yerde sabahlamış. Ayrıca o tarihlerde deplasman takımına % 5 yer verme gibi bir durum yoktu. Stada erken gelen istediği Tribünü alırdı. Derbilerde ise bütün Tribünler yarı yarıya bölünürdü. Elbetteki Beşiktaş maçları hariç :) Beşiktaş bütün maçlarda Kapalının tamamını alırdı. Dediğim gibi stadın çevresinde sabahlayan, kapıların açılmasına yakın gişelerin önüne geçen Beşiktaş taraftarını hangi güç oradan atabilirdi ki.
Küçük not : İnönüdeki bir Gs – Sakarya maçında kapalının tam ortasında 1000 kişilik bir Sakarya taraftarı vardı hemen kenarlarında polisler ve diğer kenarlarda Gs liler oturmuştu. Düşünsenize kendi evinde kapalının ortasını deplasman takımına kaptıran bir GS :)
Mecburen yeni açığa girdim ama heyecandan üzerimde sigara olmadığını anladığımdan dışarıdan sigara alıp bu sefer eski açık numaralı tarafına girebildim.
Trabzon ayrılan yer taraftarları gelmediği için neredeyse dörtte birine düşürüldü ve oralara dışarıda bekleyen bizim taraftarlarımız alındı.
Maç başladı ama ben size seyircinin ruh halini anlatamam. Herkes sinir küpüydü. Maç sıfır sıfır bitti ama eğer Trabzon bir gol atsa inanın ben dahil herkes sahaya inecekti.
O zamanlar Beşiktaş’ın seyirci yaş ortalaması gerçekten çok büyüktü. İnanın FB – GS nin yaş ortalaması 20 ise Beşiktaş’ın 40 tı. Hele 15 sene şampiyon olamamak inanılmaz bir stres yaratmıştı.
Maç berabere bitince şampiyonluk son maça kalmıştı ve son maç Eskişehir deplasmanıydı. O maçta beraberlik bize yetiyordu.Ama Eskişehir’in küme düşmemesi için onlara da galibiyet gerekiyordu.. Maçı 2-1 önde götürürken Eskişehir taraftarının olay çıkarması ile hükmen galip gelerek Şampiyon olduk. O zaman Türkiye tarihinde görülmemiş şekilde her yere dev bayraklar asıldı.Hele çarşı içi birer metre arayla dev bayraklarla donatılmıştı. 80 yaşındaki nineler dedeler Beşiktaş’ta arabaları durdurup Bayrağımızı öptürmeden yola devam izni vermiyordu. İnanılmaz bir sevinç vardı.
Son olarak size o yıllardaki Beşiktaş’ın özellikle kapalı seyircisini anlatayım. Hani bazı kovboy filmleri vardır ve barda iki kişi kavga ederken diğerleri de hiç alakası olmadığı halde birbirlerini yumruklar. İşte kapalı seyircisi öyleydi. Tribün lideri yoktu çünkü herkes liderdi. Mesela birisi maçın başlamasına 2-3 saat kala sahaya konfeti atardı ve buna başka birisi yahu kardeşim maç başlayınca atsana şimdi neden atıyorsun diye çıkışırdı. O çıkışana başka birisi sana ne sen neden karışıyorsun derdi. Başka birisi bu sefer ona sana ne lan falan derdi. Başlardı ulen ben psikopatım yok ben daha çok psikopatım uzar gider sonra tatlıya bağlanırdı.
Takım protesto edildiğinde tüm taraftar maça gelirdi ama maç boyunca herkes sırtını geri dönerdi. Neden böyle yaptınız dediklerinde dışarıda köftecilerle kokoreççilerin maçı var o maç daha zevkli diye cevap verilirdi :) Ya da maçtan önce inanılmaz tezahürat olurdu ama takım sahaya çıktığında hatta gol attığında seyirciden çıt çıkmazdı.
İnanın bunları yazarken ben hüzünlendim. Bir taraftarımızla tanıştım. Trafik kazasında iki çocuğunu ve eşini kaybetmiş Ankara’da yaşıyormuş ve kalp hastasıymış. İstanbul’a taşındım dedi. Neden dedim ? Beşiktaş’ıma daha yakın olayım diye dedi.
Hepinizi çok seviyorum

Saygıdeğer abim ellerine emeğine sağlık

Çevrimdışı Mehmet92

Necmi abi bahsettiğiniz yerin fotoğrafı var mı ?

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bahsettiğiniz yerin fotoğrafı var mı ?
var haber sitesinde :D ama hangi gün olduğunu bilmiyorum dışardan çekilen fotolardı bulursam atarım buraya :D

Çevrimdışı Mehmet92

var haber sitesinde :D ama hangi gün olduğunu bilmiyorum dışardan çekilen fotolardı bulursam atarım buraya :D

Teşekkür ederim Necmi abi,sen zahmet etme bakar bulurum şimdi ben