Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnşallah Onurum inşallah , cok ihtiyacimiz var buna , bunla yatıp bunla kalkiyoruz, bu sene o sene . Bu arada yönetime bende sitemkar sözler yazmıştım Boyko alınmadan önce , ben yanlış yazmışım , Özür dilemesinide biliriz , sezarin hakkı her zaman sezara , bu transfer dönemi harika işler yaptılar , kadro derinliği alternatifligi oluşturdular ve BİZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ , dediler . Bu reaksiyonu verdiler . İşte görmek istediğimiz hareketler . Şimdi lobi zamanı , Azize nin lobisini saltanatı kırıp , hep birlikte tüm Besiktaslilar kenetlenip Şampiyon olma zamanı .
Nelerle uğraşıyoruz..
atalay marcelo hakkında değerlendirmeni merak ediyoruz ?
Gözün niye açıldı @Necmi abi Doğruya doğru demeyelim mi
alışkın olmayınca @Kemal insan hafif bir şok geçiriyor.
Raskolnikov'a Levent bey diye hitap etmiş Levent Erdoğan mı o hesap?
Sezarin hakkı sezara abi , 2 tane pert adam yollayın 2 tane taze kan aldılar defansa , la Liga / Bundesliga tozu yutmus. Boyko ilede asıl kanayan yaramizi onardilar , aras da geleceğe yatırım oldu . Tebrik etmeyip napılir , bu dakkadan sonra konuşan da ben art niyet ararım .
başkanın instası mı var ?
benim bildiğim bizim başkan facebook,twitter,ingstram hiçbirşey kullanmıyor.
Bu dilekçeyi yazdım ama göndermedim diyor twitter'da.Bu dilekçenin hazırlanma amacı nedir o zaman? Nasıl bir saçmalık bu?
İnler duyumları var. Doğru mudur ?SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valencia, Atletico'dan sol bek Siqueira'yı 1,5 yıllık kiralamış. Ellerinde Gaya, Cancelo filan var, gözünüz doysun. Bizim takıma çok iyi olurdu.