2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12816796 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Liverpool fatihi ne zaman dönüyor bilen varmi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şubat sonu gibi döner.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir şey yazmıştım ; Gecen sene 2. Devre Töre bıraktı şampiyonluk gitti - bu sene daha hic piyasaya çıkmadı 2. Devre çıkarsa renkliler düşünsün diye .

İlk devre bi açıklama yapılmıştı : Diyette ondan halsiz diye .

Evet bugün Töre sezonu açtı beyler , transferinin yaza kaldiginin farkında , zayiflamis,  sürekli aradı , geriye bile dönüp bastı koştu eskisi gibi , hatta 2  - 0 ken driplinge girdi göz göre göre tekme yedi .

Bu şekil oynarsa gerçekten renkliler düşünsün , birde q17 olcaydan forma alır o zaman . Yazında transfer butcemizi oluşturur Ersanla .
Tore sampiyonluga giden yolda bize çok lazım inşallah futbolcular bu 4 ay şampiyonluktan başka bişey düşünmez ve mutlu sona ulaşırız bu yıl şampiyon olmamiz demek müthiş bi serinin başlangıcı demek olabilir..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Pedro - Milo  ve Ersan  Rhodolfo   ,  Ersan veya Rhodolfo  sakat / cezaliyken  hoca ikamelerini oynatmiyor Tosici koyuyordu. 

Şimdi 2 side gitti Alexis ve 2.Atiba geldi stopere :)

Bu hem kadro derinliği açısından hem forma savaşı açısından çok olumlu.

Forma savaşı bakın Tolga yi bugün ne hale getirdi , yediği tekmeden aşırtma vuruşu cikarirken çarptığı direkten sonra bile ayağa kalkıp bişeyim yok devam dedi . Bu tolga antreman dubalarina trip atan adam yüzünü şimdi niye eksitmedi sormak lazım ? Bakalim şimdi antreman kaciracak mi ? Bu Türk milleti böyledir ama tek adam oldu mu salar kendini hep bi itekleyen güç olacak .

Şenol Hoca bugün  kesseydi kaybederdi Tolga yi , hatta takım içi bile futbolcular " bak adam geldi hemen hoca kaptanı sildi " gibi bir algı oluşabilirdi.

Şimdi Tolga ilk sakatliginda Boyko kaleye geçecek ve koyacağı performans ile kalıcı veya Tolga ile dönüşümlü kaleci olacak bence .
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2016, 00:01:28 Kemal ]

Çevrimdışı ismail

Pedro - Milo  ve Ersan  Rhodolfo   ,  Ersan veya Rhodolfo  sakat / cezaliyken  hoca ikamelerini oynatmiyor Tosici koyuyordu. 

Şimdi 2 side gitti Alexis ve 2.Atiba geldi stopere :)

Bu hem kadro derinliği açısından hem forma savaşı açısından çok olumlu.

Forma savaşı bakın Tolga yi bugün ne hale getirdi , yediği tekmeden aşırtma vuruşu cikarirken çarptığı direkten sonra bile ayağa kalkıp bişeyim yok devam dedi . Bu tolga antreman dubalarina trip atan adam yüzünü şimdi niye eksitmedi sormak lazım ? Bakalim şimdi antreman kaciracak mi ? Bu Türk milleti böyledir ama tek adam oldu mu salar kendini hep bi itekleyen güç olacak .

Şenol Hoca bugün  kesseydi kaybederdi Tolga yi , hatta takım içi bile futbolcular " bak adam geldi hemen hoca kaptanı sildi " gibi bir algı oluşabilirdi.

Şimdi Tolga ilk sakatliginda Boyko kaleye geçecek ve koyacağı performans ile kalıcı veya Tolga ile dönüşümlü kaleci olacak bence .
Simdide Tolganin sakatlanmasinimi bekleyeceğiz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Tore sampiyonluga giden yolda bize çok lazım inşallah futbolcular bu 4 ay şampiyonluktan başka bişey düşünmez ve mutlu sona ulaşırız bu yıl şampiyon olmamiz demek müthiş bi serinin başlangıcı demek olabilir..

İnşallah Onurum inşallah , cok ihtiyacimiz var buna , bunla yatıp bunla kalkiyoruz, bu sene o sene .

Bu arada yönetime bende sitemkar sözler yazmıştım Boyko alınmadan önce , ben yanlış yazmışım , Özür dilemesinide biliriz , sezarin hakkı her zaman sezara , bu transfer dönemi harika işler yaptılar , kadro derinliği alternatifligi oluşturdular ve BİZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ , dediler . Bu reaksiyonu verdiler . 

İşte görmek istediğimiz hareketler .   :claps: :claps:

Şimdi lobi zamanı , Azize nin lobisini saltanatı kırıp , hep birlikte tüm Besiktaslilar kenetlenip Şampiyon olma zamanı .

Çevrimdışı Panjandrum

Bugun kalede Boyko'yu cok begendim. Net iyi transfer;)

Çevrimdışı Koa_lAA

vıyy transfer yapmışız daha yeni haberim oldu :D

spiker maç sırası dedi milo takas falan ama ben sallıyolar yalan haber dedidim.. değilmiş..

hayırlısı olsun..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vıyy transfer yapmışız daha yeni haberim oldu :D

spiker maç sırası dedi milo takas falan ama ben sallıyolar yalan haber dedidim.. değilmiş..

hayırlısı olsun..
Üzdün:)

Çevrimdışı Koa_lAA

Üzdün:)

yapma dayanamam :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yapma dayanamam :)
Herşey Ani gelişti sabah dedikodu atıldı ortaya öğleden sonra ciddiye bindi akşamüstü kap geldi akşam oyuncu geldi bizde şaşkınız açıkçası:)

Çevrimdışı Koa_lAA

Herşey Ani gelişti sabah dedikodu atıldı ortaya öğleden sonra ciddiye bindi akşamüstü kap geldi akşam oyuncu geldi bizde şaşkınız açıkçası:)

iyi olmuş.. öle yok geldi yok gelecek yok indi yok bindi olmadan temiz iş... başarılı..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nelerle uğraşıyoruz..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

iyi olmuş.. öle yok geldi yok gelecek yok indi yok bindi olmadan temiz iş... başarılı..
Bencede bide millet geldiği takım sonuncu muhabbeti yapıyor ne kadar beyinsiz çok piyasada. Real madrid varane nerden almış diye gidip bi baksınlar.

Çevrimdışı Koa_lAA

Nelerle uğraşıyoruz..

şair ne anlatmak istemiş burda şimdi?

Çevrimdışı Koa_lAA

Bencede bide millet geldiği takım sonuncu muhabbeti yapıyor ne kadar beyinsiz çok piyasada. Real madrid varane nerden almış diye gidip bi baksınlar.

nekadar kötü olabilirki.. alaman ligi topcusu candır...

Çevrimdışı ekrembaser

Nelerle uğraşıyoruz..

Yazdım ama vermedim diyor zeytinyağı gibi üste çıkıyor Ada'm nerden vururum diye yememiş içmemiş bunları mı düşünmüş ayıp yahu edep yahu. Bu arada bizim ki kadar demokrat bi kulüp yok şu olay renklilerde olsa bu olayı icra edeni yurt dışına sürerlerdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yemin ediyorum dış düşmana ihtiyacı yok bu kulübün iceridekiler yeterde artar bile (Hakaret Yasak)₅ köpekler.

Çevrimdışı Kemal

Duyumcular hala KAP açık kalsın yarına , Çağlar değil diyorlar . Yalandır ya daha kim gelecek

Çevrimdışı ekrembaser

Yemin ediyorum dış düşmana ihtiyacı yok bu kulübün iceridekiler yeterde artar bile (Küfür Yasak) köpekler.

Bu Ada'm bilgileri raskolnikov amaçsız Ada'mdan almış bu herif ospina gelmezse bana istediğiniz küfürlü edin diyen adam bundan referans alıp uefa ve İtalya federasyonuna mektup hazırlamış. Sonra üyelikler bekletiliyor diye yaygara koparıyolar bunun gibi 10 tane daha üye olsun kulüp belini doğrultamaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Şubat 2016, 00:59:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu dilekçeyi yazdım ama göndermedim diyor twitter'da.

Bu dilekçenin hazırlanma amacı nedir o zaman? Nasıl bir saçmalık bu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

... okudum. Felaket bir İtalyancası var ki orta seviye İspanyolca ile anladım; düşünün! Ayrıca Amerikan başkanı dahil herkesi bilgilendirebilir bir şey çıkmaz bundan... Kimse bunu ciddiye bile almaz zaten ne yazdığı anlaşılmıyor.

edit: Dilekçede şikayet yok, bilgilendirme talep ediyor. Onu da ekleyeyim.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2016, 01:09:46 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Şubat 2016, 01:02:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu Ada'm bilgileri raskolnikov amaçsız Ada'mdan almış bu herif ospina gelmezse bana istediğiniz küfürlü edin diyen adam bundan referans alıp uefa ve İtalya federasyonuna mektup hazırlamış. Sonra üyelikler bekletiliyor diye yaygara koparıyolar bunun gibi 10 tane daha üye olsun kulüp belini doğrultamaz

Raskolnikov'a Levent bey diye hitap etmiş Levent Erdoğan mı o hesap?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

... okudum. Felaket bir İtalyancası var ki orta seviye İspanyolca ile anladım; düşünün! Ayrıca Amerikan başkanı dahil herkesi bilgilendirebilir bir şey çıkmaz bundan... Kimse bunu ciddiye bile almaz zaten ne yazdığı anlaşılmıyor.

atalay marcelo hakkında değerlendirmeni merak ediyoruz ?

Çevrimdışı Ersoy

Bu dilekçeyi yazdım ama göndermedim diyor twitter'da.

Bu dilekçenin hazırlanma amacı nedir o zaman? Nasıl bir saçmalık bu?
Yersen.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!