2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12816836 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Royasyon oyuncusu suan Tore :bandit:

Ilk 11 Quaresma

Hatta en cok hangi kanat oyuncumuz ilk 11 baslamis maclara bak inanmıyorsan :busted_cop:
  ilk yarı öyleydi bekleyip göreceğiz antep maçında olcay töre başlarız diye düşünüyorum  :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet K

Sosa'nın hırsı ve doğru yerde yaptığı presler çok hoşuma gidiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Formda bi töre var ise Qauresma 60. dk da Olcayın yerine oynar yunusemre .

Töreye top eziyor diyorsun Qauaresma daha çok ezmiyormu sence .

Tartışmaya girmeyeceğim burda Gökhan Töre bu takım için önemli bi oyuncu onun form tutmasını geçtim istekli olması bile yeterli.
Sen hala Gecen seneki Toreyi hayal ediyorsun

Suanki Tore Quaresmadan 3-5 Kat daha fazla top eziyor , Top ezdigi ve kaptirdigi gibi topu geri kazanmak icin koşmuyor bile , Defansada yardım etmiyor ama gecen sene bunlarin hepsini yapıyordu

Quaresma ise yopu kaptirdigi an geri kazanmak icin kosuyor rakibin pesinden , Pres yapip top kazaniyor hatta bu sene 2 %100 luk Gol onledi Beckin kademesine girerek
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Formda bi töre var ise Qauresma 60. dk da Olcayın yerine oynar yunusemre .

Töreye top eziyor diyorsun Qauaresma daha çok ezmiyormu sence .

Tartışmaya girmeyeceğim burda Gökhan Töre bu takım için önemli bi oyuncu onun form tutmasını geçtim istekli olması bile yeterli.
Bak adi üstünde Formda bir Tore

Formda bir Toreyi kimse kesmez zaten bu takimda bunda herkes hemfikir

Ama birak formda olmasini gecen seneki halinden eser bile olmadigi için , suan formayi hak eden ve ilk 11 de formayi giyen Quaresma..

Çevrimdışı cagdas44

Birkaç sayfadır inandım, kuşak farkı denen şey hakikaten var.

18-22 yaş grubu ve kendini beşiktaşlı olarak tanımlyan gençler , ömrü hayatlarında bundan daha iyi, dengeli ve alternatifli bir kadro, bundan daha ayakları  yere basan bir yönetim ve daha hücumcu, baskılı oynatan teknik heyet gördü mü ki; ergenlikleri devam ediyormuş gibi beğenmiyor ve sanki takımın sahibiymişler gibi de babaları yaşındaki hocaya, forma giyen beşiktaşlı oyunculara hakaret edercesine söyleniyorlar.

Ayrıca takım çok kötü ve küme düşmeye oynasa ne olacak acaba? 80 lerin başında bu taraftar profilimiz olsa herhalde inönüde 40 bin kişilere değil 300-500 kişiye oynardık.

Bunlar renklilerin hasletleri.. sakin, mütavazi ve saygılı olunuz.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı mehmetthedum

Yeni aldığımız stoper marcelo, sanıyorum atiba'nın eindhoven'dan takım arkadaşı. Alamanya'da oynarken alamanca öğrenmiştir ki takım zaten alamanca konuşuyor, rhodolfo'nun da hemşerisi brezilyalı.. portekizce dolayısıyla alexis ve quaresma ile de anlaşabilecek.

Uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Belki zeminler nedeniyle sahalara uyumsuz olabilir ama, savunmacı olduğundan bu aslında ona avantaj herhalde.

Neticede güneş hoca'nın listesinden alındığını da öğrendik..

En azından sıfır katkılı bir adamın yerine tecrübe geldi...

Bence iyi oldu..
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 22:16:16 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Düşünün öyle kanatlarımız var hangisini başlatacağımızı şaşırıyoruz herkes birini istiyo 4 kanat biride kiralık gitti yarın 21.30 da  arasın maçı var onuda izleyelim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kendi takımımın oyuncusunu beğenmek neden trollük olsun? Kötü oynayınca nasıl yeriliyorsa , iyi oynayınca da beğenilir.

Boyko da o kadar iyi kaleciyse (ki iyi olduğuna inanıyorum) Tolga'dan her türlü o formayı alır. Tolga da eğer iyi kaleciyse o formayı vermez.

Bu rekabet ortamından hangi kendini bilen Beşiktaşlı rahatsız olabilir ki?

İlk mesajımın bu olması ise, Tolga 11 diye Şenol Hoca'yı itin bi yerlerine sokan arkadaşlara hiç katılmadığımdan dolayıdır. Uzundur forumu cümle cümle takip ediyorum.

Şenol Güneş'in hocalığı bir tarafa Tr'deki (aklınıza gelecek her türlü kurumun başındakiler dahil) en iyi lider en iyi yöneticilerden biridir. Kıymetini bilelim.

Herkese merhabalar.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:hosgeldin
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

Ne demek istiyorsun? Açıklasana biraz.
(Tolgayı bende beğendim)
tolga çok tepki ceken ve kavga tartışma çıkması çok müsait bir konu ,  ilk mesajı bu olan adamın niyetinden şüphe ederim ben
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

ben yönetim geldiğinden beri en iyi transfer stratejisini izledi sezon başı nokta transferler yaptı ve 2.yarıyı bekledi bu transferler bile ligi lider bitirmeye yetti şimdide takımı iyice alternatifli hale getirdi ve maliyet çok az

Yüksek maliyet ve Fikret Orman aynı cümle içinde olamaz zaten :D

He gerçekten yüksek değerle transfer edilmesi gereken oyuncu varsa başkan o parayı veriyor zaten. Demba ve Töre gerçekten takıma seviye atlatıcak oyunculardı nitekim birine 6 diğerine 4.5 verdik.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı karakartalım

Su bilic alsa ya pektemegi 10mac oynarsa opsiyonlu 11m euro ya hadi 11alma 6ya al gitti emenikeyi aldı.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Scout

Su bilic alsa ya pektemegi 10mac oynarsa opsiyonlu 11m euro ya hadi 11alma 6ya al gitti emenikeyi aldı.
Beleş Bile Veririz  :kop:
Pika Pika

Elyasa nin burnu kirildi az once bizim maçta oynayabilirmi ??
Maskeyle falan oynar heralde :alala:

Çevrimdışı BelekKartaLı

Fikret orman candır :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı mülkübey

Bilicle ismi geçen son transferler bilicin menajerlerin 'etkisinde'  olduğunun kanıtı

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı BelekKartaLı

Delgado mac basına 20.000 € ödeyeceğini duyunca insallah fazla forma şansı bulmam demiş :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni transferimiz geldi bu arada.

Çevrimdışı talha

Keşke her ransfer Marcelo gibi olsa KAP gelse adam bince gelse biz tepki verecek zzaman bile bulamazsak.  :evillol:

Almanya candır canandır. Milos akası şükela olmuş. İzlemedim ama Almanya'da düzenli 11'de aralıksız oynamış kesinlikle boş adam değildir. Hayırlısı olsun çok sevindim backup'lar sağlamlaştı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet K

Fikret Başkan instagramda takip isteğimi kabul etmiş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Keşke her ransfer Marcelo gibi olsa KAP gelse adam bince gelse biz tepki verecek zzaman bile bulamazsak.  :evillol:

Almanya candır canandır. Milos akası şükela olmuş. İzlemedim ama Almanya'da düzenli 11'de aralıksız oynamış kesinlikle boş adam değildir. Hayırlısı olsun çok sevindim backup'lar sağlamlaştı.
aynen 2 stoper 1 kaleci aldık geride sıkıntılıydık çok iyi oldu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

başkanın instası mı var ?

Çevrimdışı cursedofdragon

benim bildiğim bizim başkan facebook,twitter,ingstram hiçbirşey kullanmıyor.

Çevrimdışı cisse557

Birisi Twitter'da, kongre üyesinin bir tanesi mario gomez transferinin 1000 euro olmasında dolayı kulübü UEFA'ya şikayet etmiş demiş. Eğer doğruysa o gonderdigi belge munasip bir tarafina.. haysiyetsiz herif. Çok şey diyesim var da ceza almak istemiyorum

Çevrimdışı Tolga

Boyko-Tolga-Günay

Beck-Serdar-Rhodolfo-Ersan-Alexis-Marcelo-İsmail-Tosic

G.Töre-Kerim-Atiba-Necip-Veli-Oğuzhan-Tolgay-Sosa-Olcay-Quaresma

Gomez-Cenk-Pektemek

Kadromuz baya baya alternatifli oldu. Bir de Tolgay dönse tamamdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Gecen seneye kadar bilic ovuluyordu. Neyse ki gitti de millet gordu her seyi.